4 σημάδια φραγμένων αρτηριών που ξαφνιάζουν

4-simadia-fragmenon-artirion-pou-xafniazoun

4 –φαινομενικά- άσχετα σημάδια φραγμένων αρτηριών

Η υγεία της καρδιάς είναι από τους βασικότερους στόχους γιατρών και ασθενών, γι’ αυτό και κάθε σημάδι που θα δείξει ή έστω υπονοήσει οποιοδήποτε πρόβλημα είναι σημαντικό να μην περάσει απαρατήρητο, καθώς η έγκαιρη διάγνωση είναι πάντα η καλύτερη λύση.

Αξίζει να γνωρίζουμε άλλωστε, πως στο 80% των περιπτώσεων, συγκεκριμένες αλλαγές στον τρόπο ζωής και διατροφής, μπορούν να προλάβουν τα χειρότερα.

Πέρα όμως από τα κλασικά συμπτώματα που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, όταν πια έχουν φτάσει τα πιο προχωρημένα στάδια, ποια είναι τα συμπτώματα, που «δείχνουν» καρδιακά θέματα, αλλά εμείς δεν ξέραμε να τα «διαβάσουμε»;

Μέχρι τώρα τουλάχιστον…

Στυτική δυσλειτουργία
Η στυτική δυσλειτουργία υπονοεί φραγμένες αρτηρίες στην περιοχή της λεκάνης, οι οποίες συμβαίνουν σαν προειδοποιητικό σημάδι για μελλοντικά προβλήματα στην καρδιά του ατόμου.

Αν λοιπόν έχετε σχετικά θέματα, έχετε υπόψη σας πως είναι πιθανό σε 3-5 χρόνια να εμφανίσετε προβλήματα στεφανιαίας νόσου, αλλά το καλό είναι ότι έχετε άφθονο χρόνο να εντοπίσετε το ακριβές πρόβλημα, να κάνετε σωστή διάγνωση και να αντιμετωπίσετε την κατάσταση εγκαίρως.

Μη βιαστείτε λοιπόν, σε καμία περίπτωση, να πάρετε χάπια που θα ενισχύσουν τη στύση σας, αφού η αιτία του προβλήματος και η λύση του, μπορεί να είναι κάτι τελείως διαφορετικό.
Δείτε και Στεφανιαία Νόσος: 6 βήματα για να την θεραπεύσετε φυσικά

Η αλωπεκία
Η έντονη τριχόπτωση και φαλάκρα στην κορυφή του κεφαλιού, αν και φαινομενικά τελείως άσχετο σύμπτωμα, μπορεί να είναι οιωνός καρδιαγγειακών προβλημάτων, σε οποιαδήποτε, μάλιστα, ηλικία.

Εκτεταμένες έρευνες και στα δυο φύλα, έχουν δείξει τα ίδια αποτελέσματα, τόσο, ώστε να μην θεωρείται η φαλάκρα, τόσο αθώο και απλά αισθητικό χαρακτηριστικό ενός κεφαλιού.
Δείτε και Ξαφνική Τριχόπτωση: Αιτίες, Διατροφή και Βότανα που Βοηθάνε

Πτυχή στο λοβό
Ένα από τα πιο παράξενα και ιδιαίτερα σημάδια ότι κάτι τρέχει με τις αρτηρίες σας είναι μια κάθετη πτυχή στο λοβό του αυτιού, το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο ύπουλα σημάδια, που παραμένουν για πολλά χρόνια, μέχρι να γίνει αντιληπτό, ότι μάλλον υπονοούσαν προβλήματα στη λειτουργία της καρδιάς.

Αυτή η πτυχή, είναι πιθανή συνέπεια, κακής κυκλοφορίας του αίματος, εκτός των άλλων και στις αρτηρίες της καρδιάς. Αν και είναι πολλοί οι επιστήμονες που αποδίδουν τέτοιου είδους πτυχές στο λοβό του αυτιού στην ηλικία, πρόσφατες εξειδικευμένες έρευνες έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση αυτού του σημαδιού με μελλοντικά καρδιακά προβλήματα.
Δείτε Pinus Marinitus και Πυκνογενόλη: Το “tuboflo” των αρτηριών!
και Συμπτώματα που δείχνουν ότι έχετε κακή κυκλοφορία αίματος

Πόνος στη γάμπα
Η αθηροσκλήρωση μπορεί να μπλοκάρει τις αρτηρίες των ποδιών, ειδικά στους καπνιστές, πριν ακόμα γίνει διάγνωση στεφανιαίας νόσου, γι’ αυτό και ένα τέτοιο σύμπτωμα, όσο πιο γρήγορα εκτιμηθεί η σοβαρότητά του, τόσο το καλύτερο.

Η μέτρηση, από το γιατρό σας, των παλμών στα πόδια σας, θα δείξει τυχόν προβλήματα κακής κυκλοφορίας του αίματος και έτσι θα προλάβετε το πρόβλημα πριν «ανέβει» στην καρδιά σας.

Ευτυχώς, όταν εντοπίζουμε τα λανθάνοντα σημάδια που πιθανώς υπονοούν στεφανιαία νόσο, μπορούμε με αλλαγές στη διατροφή και τον τρόπο ζωής, να περιορίσουμε το σύμπτωμα και εν τέλει να προλάβουμε την επέκτασή του, που δυστυχώς -όχι σπάνια- είναι θανατηφόρα.
Δείτε και Αρτηριοσκλήρυνση και Αθηροσκλήρωση: Που διαφέρουν και ποιους κινδύνους εγκυμονούν 

Τροφή”: Έχω να προτείνω σε όλους τους φίλους του σάιτ και όλους τους γιατρούς και θεραπευτές να γνωρίσουν την ΦΥΣΙΚΗ και απόλυτη λύση για τον καθαρισμό των αρτηριών και της αθηρωματικής πλάκας και την πρόληψη ενάντια στην αρτηριοσκλήρωση, ΧΩΡΙΣ παρενέργειες παρά μόνον οφέλη:
Μία φόρμουλα υγιείας (Μελέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών) η οποία αποτελείται από

Πυκνογενόλη: (καθαρίζει με απόλυτη ασφάλεια τις αρτηρίες σας προφυλάσσοντας έτσι από εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια),
τζίνγκο μπιλόμπα (κυκλοφορικό, μέχρι και τριχοειδή αγγεία του εγκεφάλου) και
εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού (σούπερ αντιοξειδωτικό και ωφέλιμο για την καρδιά)
σε συνδυασμό όλα μαζί ώστε να εξασφαλίσετε την υγιεία των αγγείων, της καρδιάς, του εγκεφάλου και πολλών ακόμη ζωτικών οργάνων.

Σημαντική επίσης συμβολή έχουν και τα ωμέγα 3 λιπαρά, επίσης ως συμπλήρωμα διατροφής, απαλλαγμένο από βαρέα μέταλλα!

Για περισσότερες πληροφορίες για την δράση τους και για να τα/την αποκτήσετε επικοινωνήστε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com

Δείτε ακόμη: 4 σημάδια που…φωνάζουν ότι οι αρτηρίες σας είναι φραγμένες! 

Βουλωμένα αγγεία, Αρτηριοσκλήρωση: Αιτίες, Συνέπειες και Αντιμετώπιση 

Σημάδια που δείχνουν καρδιακά προβλήματα και πως θα τα εξαλείψετε

www.clickatlife.gr


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *