Συμπτώματα που δείχνουν ότι έχετε κακή κυκλοφορία αίματος

symptomata-pou-deihnoun-oti-ehete-kaki-kykloforia-aimatos

Tα συμπτώματα της κακής κυκλοφορίας του αίματος
Η κακή κυκλοφορία του αίματος μπορεί να έχει πολλές διαφορετικές αιτίες με πιο συχνές την σκλήρυνση των αρτηριών, καθώς και την περιφερική αρτηριακή νόσο.
Δείτε Συνταγή και Βότανα για την Αρτηριοσκλήρωση 

Μπορείτε πιθανότατα να βιώσετε ορισμένα τυπικά σημάδια και συμπτώματα που σχετίζονται με την κακή κυκλοφορία του αίματος που συνήθως εμφανίζεται στα χέρια και τα πόδια.
Δείτε Ρεφλεξολογία: Ποιες ασθένειες φαίνονται στα χέρια μας; 
και Όταν τα πόδια κάνουν παράπονα! 

Εάν έχετε συμπτώματα που υποδηλώνουν πρόβλημα στην κυκλοφορία του αίματος, συμβουλευτείτε το γιατρό σας, επειδή η κακή κυκλοφορία του αίματος μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό επεισόδιο, ακόμα και θάνατο.
Δείτε Σημάδια που δείχνουν καρδιακά προβλήματα και πως θα τα εξαλείψετε
και 10 σημεία κλειδιά που προειδοποιούν για εγκεφαλικό επεισόδιο

Πόνος στο πόδι, καθώς περπατάτε
Ένα συχνό σύμπτωμα της κακής κυκλοφορίας του αίματος είναι ο πόνος ή οι κράμπες των μυών των ποδιών ή του ισχίου, όταν περπατάτε, ανεβαίνετε τη σκάλα ή ασκείτε παρόμοια σωματική δραστηριότητα. Αυτή είναι μια κατάσταση που ονομάζεται διαλείπουσα χωλότητα και είναι σημάδι της περιφερικής αρτηριακής νόσου.
Δείτε και 18 προβλήματα των ποδιών που σας προειδοποιούν για την υγεία σας!

Μούδιασμα και αδυναμία
Εάν αισθάνεστε μούδιασμα ή αδυναμία στα χέρια ή στα πόδια σας, ενώ είστε ενεργοί ή σε κατάσταση ηρεμίας, τότε μπορεί να έχετε χαμηλή κυκλοφορία του αίματος. Εάν αυτά τα συμπτώματα έρθουν ξαφνικά και συνοδεύονται από δυσκολία στην ομιλία ή πτώση στους μύες του προσώπου, μπορεί να έχετε κακή κυκλοφορία του αίματος στον εγκέφαλο. Η κακή κυκλοφορία στις αρτηρίες που τροφοδοτούν τον εγκέφαλο μπορεί να προκαλέσει εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ψυχρότητα και πρήξιμο
Αν αισθάνεστε τα χέρια ή τα κάτω άκρα σας κρύα όλη την ώρα και χωρίς προφανή λόγο, αυτό μπορεί να είναι σημάδι κακής κυκλοφορίας του αίματος. Η κακή κυκλοφορία μπορεί να παράγει ψυχρότητα στα χέρια ή στα πόδια. Μπορεί επίσης να παρατηρήσετε πρήξιμο στα άκρα σας λόγω κακής κυκλοφορίας, κυρίως δε στα πόδια σας.
Δείτε και Αναγνωρίστε κοινά προβλήματα των ποδιών σας και διατηρήστε την υγεία τους!

Πληγές που δεν επουλώνονται
Ένα άλλο σημάδι κακής κυκλοφορίας του αίματος, ιδιαίτερα στα πόδια, είναι η παρουσία πληγών στα πόδια που δεν φαίνεται να επουλώνονται. Μπορεί επίσης να παρατηρήσετε λοιμώξεις στα πόδια σας που θεραπεύονται πάρα πολύ αργά. Ακόμα μπορεί να χάνετε τρίχες στα χέρια και τα πόδια σας ή να παρατηρήσετε ότι οι τρίχες των μαλλιών σας μεγαλώνουν πιο αργά από το κανονικό. Εξίσου αργά μπορεί να μεγαλώνουν και τα νύχια σας.
Δείτε και Τα νύχια ως καθρέφτης της υγείας!

Αλλαγές στο χρώμα δέρματος
Η κακή κυκλοφορία μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στο χρώμα του δέρματος στα χέρια και τα πόδια σας. Μπορεί το δέρμα σας να φαίνεται πιο διάφανο ή μπλε εξαιτίας του ότι το αίμα δεν μεταφέρει σωστά το οξυγόνο στα άκρα σας.

Αδύναμος σφυγμός στα πόδια σας
Η κακή κυκλοφορία που μπορεί να οφείλεται σε αρτηριοσκλήρυνση ή περιφερική αρτηριακή νόσο μπορεί να κάνει το σφυγμό σας αδύναμο ή ακόμα και σχεδόν ανύπαρκτο στα πόδια σας. Όταν ο παλμός στα άκρα απουσιάζει ή είναι αδύναμος, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καθόλου ή υπάρχει μικρή κυκλοφορία του αίματος σε αυτές τις περιοχές του σώματός σας. Η πιο συχνή μέθοδος που χρησιμοποιούν οι γιατροί για να ελέγξουν το πρόβλημα της ροής του αίματος είναι να ελέγξουν το σφυγμό στο πόδι σας ή στη βουβωνική χώρα.

Πόνος στο στήθος
Εάν αισθάνεστε πόνο στο στήθος ή στηθάγχη, όπως και άλλα συμπτώματα καρδιακής προσβολής, μπορεί να έχετε κακή κυκλοφορία του αίματος στις αρτηρίες της καρδιάς σας. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να δείτε το γιατρό σας άμεσα για να αποτρέψετε ένα δυνητικά απειλητικό για τη ζωή σας ιατρικό πρόβλημα.
Δείτε και 4 σημάδια που…φωνάζουν ότι οι αρτηρίες σας είναι φραγμένες!
Pinus Marinitus και Πυκνογενόλη: Το “tuboflo” των αρτηριών!

Στυτική δυσλειτουργία
Εάν είστε άνδρας και βιώνετε στυτική δυσλειτουργία, μπορεί αυτό να είναι ένα σημάδι κακής κυκλοφορίας του αίματος. Τα προβλήματα στύσης μπορεί να υποδεικνύουν κακή ροή του αίματος προς τη βουβωνική χώρα και τα κάτω άκρα που οφείλονται σε μπλοκάρισμα, απόφραξη ή στένωση των αρτηριών. 

Όλη η καλή ή κακή υγιεία μας εξαρτάται από την υγιεία του αίματος και της σωστής κυκλοφορίας του: Η υγιεία είναι στο αίμα μας! 

Βότανα και κυκλοφορία του αίματος. 

«Τροφή»: Προτείνω, λοιπόν, σε όλους τους φίλους του σάιτ και όλους τους γιατρούς και θεραπευτές να γνωρίσουν την ΦΥΣΙΚΗ και απόλυτη λύση για την βελτίωση του κυκλοφορικού, τον καθαρισμό των αρτηριών και της αθηρωματικής πλάκας και την πρόληψη ενάντια και στην αρτηριοσκλήρωση, ΧΩΡΙΣ παρενέργειες παρά μόνον οφέλη: Μία φόρμουλα υγιείας (Μελέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών) η οποία αποτελείται από

Πυκνογενόλη: (καθαρίζει με απόλυτη ασφάλεια τις αρτηρίες σας προφυλάσσοντας έτσι από εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια),
τζίνγκο μπιλόμπα (κυκλοφορικό, μέχρι και τριχοειδή αγγεία του εγκεφάλου) και
εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού (σούπερ αντιοξειδωτικό και ωφέλιμο για την καρδιά)
σε συνδυασμό όλα μαζί ώστε να εξασφαλίσετε την υγιεία του κυκλοφοριακού, των αγγείων, της καρδιάς, του εγκεφάλου και πολλών ακόμη ζωτικών οργάνων.

Ενώ για την βελτίωση της υγιείας της καρδιάς είναι επιβεβλημένη η κατανάλωση του συνένζυμου Q10, το οποίο θα βοηθήσει, εκτός των άλλων, τους μύες της καρδιάς να λειτουργήσουν καλύτερα και άρα να τροφοδοτούν πιο καλά με αίμα, ενώ επίσης ανοίγει τα αιμοφόρα αγγεία και μειώνει την αντίσταση στη ροή του αίματος.

Για περισσότερες πληροφορίες για την δράση τους και για να την αποκτήσετε επικοινωνήστε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com

www.medinova.gr


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *