MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
ΑρχικήCovid-19/SARS-CoV-2/coronaΤι συνέβη σε χώρες που χρησιμοποίησαν έγκαιρα φάρμακα, όπως η Ιβερμεκτίνη κατά...

Τι συνέβη σε χώρες που χρησιμοποίησαν έγκαιρα φάρμακα, όπως η Ιβερμεκτίνη κατά της Covid-19

Τι συνέβη σε χώρες που χρησιμοποίησαν έγκαιρα φάρμακα, όπως η Ιβερμεκτίνη κατά της Covid-19
Image by Miguel Á. Padriñán Τι συνέβη σε χώρες που χρησιμοποίησαν έγκαιρα φάρμακα, όπως η Ιβερμεκτίνη κατά της Covid-19

Τι συνέβη σε χώρες που χρησιμοποίησαν έγκαιρα φάρμακα, όπως η Ιβερμεκτίνη κατά της Covid-19

Γράφει ο Παντελής Οικονόμου,

Η εμπειρία σε χώρες που χρησιμοποίησαν έγκαιρα φάρμακα στο σπίτι κατά του SARS-CoV-2 ή απλώς επέτρεψαν στους ιατρούς την χρήση τους κατά συνείδηση και ως ιατρική απόφαση, είναι θετική. Στην Ινδία η ιβερμεκτίνη χρησιμοποιείται ευρέως ως αντιπαρασιτικό φάρμακο και η υδροξυχλωροκίνη ως φάρμακο για την ελονοσία και είναι δημοφιλή, λόγω της συχνής χορήγησής τους.

To Συμβούλιο της Ιατρικής Έρευνας της Ινδίας (The India Council on Medical Research- ICMR) τον Μάρτιο του 2020 και ξανά τον Μάϊο του 2020 έδωσε τις εθνικές κατευθυντήριες οδηγίες για χρήση της υδροξυχλωροκίνης ως προφύλαξη για τον SARS-CoV-2 με 400 mg μία φορά την εβδομάδα για τους εργαζόμενους στην υγεία, γιατρούς, νοσηλευτές, διασώστες, ασθενείς αυξημένου κινδύνου και μέλη οικογενειών με άτομα που εκτέθηκαν σε ασθενείς COVID ή νόσησαν (1).

H Ινδία ξεκίνησε δειλά το πρόγραμμα των εμβολιασμών της στις 16 Ιανουαρίου 2021 (2).

Όπως φαίνεται σε ένα από τα διαγράμματα, δύο μήνες μετά παρατηρήθηκε μία αλματώδης αύξηση στα κρούσματα και τους θανάτους, που έγινε παγκόσμιο θέμα συζήτησης και λόγω της εξάντλησης αποθεμάτων οξυγόνου (3).

Τα προβοκατόρικα ΜΜΕ και οι 2000 νεκροί ημερησίως στην Ινδία από/με Covid-19 

Τι συνέβη σε χώρες που χρησιμοποίησαν έγκαιρα φάρμακα, όπως η Ιβερμεκτίνη κατά της Covid-19

Στις 28 Απριλίου 2021 το Υπουργείο Υγείας της Ινδίας εξέδωσε οδηγίες για την αντιμετώπιση του COVID, όπου συνιστούσε τη λήψη ιβερμεκτίνης και εισπνεόμενης βουδεσονίδης (4). Στις περιοχές της Ινδίας που δόθηκε ως θεραπεία υπήρξε μεγάλη μείωση των κρουσμάτων, όπως συνέβη στο Δελχί (5) και το Uttar Pradesh, όπου τα νούμερα έπεσαν κατά 95 και 97% αντίστοιχα μέσα σε ένα μήνα.

Αντίθετα σε περιοχές που την αφαίρεσαν, διαπιστώθηκε αύξηση τριψήφιων νούμερων (Tamil Nadu 173% ,Tripura 828%) (6).

Πλέον η Ινδία κινείται κόντρα στην παγκόσμια τάση με το 10% των μολύνσεων και των θανάτων της κορύφωσης του κύματος του χειμώνα 2021 (7), παρά την αλλαγή τακτικής από το Υπουργείο Υγείας ένα μήνα αργότερα, στις 27 Μαίου, όταν και αφαίρεσε την ιβερμεκτίνη από τις συστάσεις του (8).

Ήδη ο πληθυσμός γνώριζε για την ιβερμεκτίνη.

Η κυβέρνηση της πολιτείας του Uttar Pradesh στην Ινδία, με 230 εκατομμύρια κατοίκους, υποστηρίζει ότι η έγκαιρη χρήση της ιβερμεκτίνης βοήθησε στην διατήρηση των θανάτων από Covid σε χαμηλά επίπεδα, παρότι η πολιτεία είναι πυκνοκατοικημένη (28 φορές περισσότερο από τις ΗΠΑ) (9) και προσφέρει την ιβερμεκτίνη σε όλο τον ενήλικο πληθυσμό (10), παρά τις προειδοποιήσεις του ΠΟΥ εναντίον της χορήγησής της.

Tον Ιανουάριο του 2021 το Υπουργείο Υγείας της Σλοβακίας, επέτρεψε την χρήση της ιβερμεκτίνης για την πρόληψη και θεραπεία του κορονοϊού. Ήταν η πρώτη Ευρωπαϊκή χώρα που έδωσε έγκριση (11). Από τις αρχές Μαρτίου 2021 άρχισε η πτώση των κρουσμάτων και των θανάτων. Τον Ιούλιο και Αύγουστο 2021, η Σλοβακία έχει καταγράψει μόλις 51 θανάτους (12).

Τι συνέβη σε χώρες που χρησιμοποίησαν έγκαιρα φάρμακα, όπως η Ιβερμεκτίνη κατά της Covid-19

Τον Μάρτιο του 2021, το Υπουργείο Υγείας της Τσεχίας, εν μέσω μεγάλου κύματος κρουσμάτων και θανάτων, ενέκρινε την συνταγογράφηση της ιβερμεκτίνης και τη χρήση της σύμφωνα με τη κρίση του κάθε γιατρού (13), αν και υπογράμμισε τα περιορισμένα μέχρι τότε δεδομένα στην αποτελεσματικότητα έναντι του κορονοϊού.

Τα αποτελέσματα της χρήσης στην Τσεχία φαίνονται από την κατακόρυφη πτώση των κρουσμάτων και των θανάτων μέσα σε ένα μήνα και στα ελάχιστα κρούσματα έκτοτε, με μέσο όρο λιγότερο από ένα θάνατο και 175 κρούσματα ημερησίως τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο του 2021. (14)

Τι συνέβη σε χώρες που χρησιμοποίησαν έγκαιρα φάρμακα, όπως η Ιβερμεκτίνη κατά της Covid-19

To Περού, ήταν η πρώτη χώρα που χρησιμοποίησε την ιβερμεκτίνη. (15)

Τα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά αρχικά και στη συνέχεια το Μάιο του 2020 η θεραπεία επεκτάθηκε σε όλη τη χώρα (51), με αποτέλεσμα παρότι τα κρούσματα να συνεχίσουν να ανεβαίνουν, οι θάνατοι παρέμειναν σταθεροί.

Τoν Αύγουστο (17), που ήταν χειμώνας στο Περού, ξεκίνησε η πτώση των κρουσμάτων, αλλά πιο εντυπωσιακή ήταν η ταυτόχρονη απότομη μείωση των θανάτων, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει συνήθως, όταν αυτή ακολουθεί τουλάχιστον 2 εβδομάδες μετά την κορύφωση των κρουσμάτων και είναι αργή σε εξέλιξη.

Τον Νοέμβριο του 2020, παραιτήθηκε ο πρόεδρος της χώρας (18) και ενώ οι θάνατοι είχαν μειωθεί στο 15% της κορύφωσης και η κυβέρνηση πήρε την απόφαση να αφαιρέσει διάφορα φάρμακα, μεταξύ των οποίων και την ιβερμεκτίνη από τις θεραπείες (19).

Το αποτέλεσμα ήταν 2 μήνες μετά, μέσα στο δικό τους καλοκαίρι, να αρχίσει το νέο κύμα κρουσμάτων και θανάτων, μεγαλύτερο σε ένταση και διάρκεια από το προηγούμενο.

Γιατί τα νοσοκομεία σαμποτάρουν τα φάρμακα κατά του κοροναϊού; – Πραγματικές ιστορίες 

Ανάλογα αποτελέσματα έχουν παρατηρηθεί σε πολλές χώρες όπου χρησιμοποιήθηκε επίσημα η ιβερμεκτίνη, όμως σε τοπικό επίπεδο ή σε συγκεκριμένες πόλεις, στη Βραζιλία και στην Παραγουάη (16) και το Μεξικό (20) (21).

Από τα παραπάνω στοιχεία, η εικόνα της χρήσης ιβερμεκτίνης, όπου αυτή έγινε, φαίνεται οτι είναι θετική. Βέβαια να προσθέσω, ότι κάθε χώρα έχει τις δικές της συνθήκες, έχει πάρει διαφορετικά μέτρα σε όλα τα επίπεδα και υπάρχει δυσκολία σύγκρισης.

Επίσης, η ιβερμεκτίνη από μόνη της δεν είναι αρκετή ως θεραπεία.

Απαιτούνται και άλλα φάρμακα, που λειτουργούν πάνω στο μηχανισμό της φλεγμονής, όπως φαίνεται από τις εισηγήσεις επιστημόνων στο παγκόσμιο (εναλλακτικό) συνέδριο για τον COVID που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Ιταλία και από τα θεραπευτικά πρωτόκολλα που έχουν δημιουργηθεί από το 2020.

Κι όμως, κάποιοι διατείνονται πως είτε ΔΕΝ υπάρχουν φάρμακα για τον “νέο” ιό, είτε πως ΔΕΝ είναι αποτελεσματικά. Για να δούμε όμως αν και τι ισχύει: Covid-19: “Δεν υπάρχουν φάρμακα/Δεν είναι αποτελεσματικά” 

18 φάρμακα μπορούν να ανακόψουν ακόμη και 100% την εξάπλωση της Covid-19 

Γίνονται και εδώ προσπάθειες, αλλά ΣΑΜΠΟΤΆΡΟΝΤΑΙ: Είμαστε κοντά στο πρώτο ελληνικό φάρμακο ενάντια στον κοροναϊό 

Ελληνική Μελέτη: Απλό φάρμακο μειώνει τον κίνδυνο διασωλήνωσης και θανάτου από COVID-19 

ΥΓ 1. Στις 7/9 ψηφίστηκε νόμος (22) που απαγορεύει στους ιδιώτες ιατρούς να συνταγογραφούν (23) και ουσιαστικά να λειτουργούν το ιατρείο τους, αν δεν είναι εμβολιασμένοι, αφού επιβάλλονται και πρόστιμα 300 ευρώ, αν δεν υπάρχει η ειδική σήμανση, ενώ δεν ξεκαθαρίζεται πόσο μεγάλα θα είναι τα πρόστιμα εφόσον κάποιος μη εμβολιασμένος ιατρός συνεχίσει να συνταγογραφεί (εφόσον η ΗΔΙΚΑ το επιτρέπει) (10.000 ευρώ;).

Από χθές 13/9 και αφού έκλεισα κάποιες εκκρεμότητες για ανθρώπους που είχα την υποχρέωση, διέκοψα ουσιαστικά τη λειτουργία του ιατρείου μου μετά από 18 χρόνια.

Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Από την μία πλευρά αισθάνομαι λύπη, που δεν θα μπορώ να εξυπηρετήσω, με τον τρόπο που το έκανα μέχρι τώρα, όλους όσους με επέλεξαν ως γιατρό τους. Από την άλλη πλευρά υπάρχει ενθουσιασμός, γιατί ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου, γεμάτο εκπλήξεις και προκλήσεις. Εμπιστεύομαι το σύμπαν ότι θα με οδηγήσει σε αυτό που είναι καλύτερο για μένα και σίγουρα θα είναι καλύτερο!

ΥΓ 2. Σε όσους (ελάχιστους) αναπαράγουν τα κείμενά μου για να με ειρωνευτούν ή κάνουν αρνητικά σχόλια, θα ήθελα να τους ευχαριστήσω:

  • τους πρώτους θα ήθελα να τους ευχαριστήσω γιατί οι πληροφορίες μου θα φτάσουν σε ανθρώπους που δεν θα έφταναν αλλιώς, και θα τους προβληματίσουν.
  • Τους δεύτερους, γιατί με τους συλλογισμούς τους, αποκαλύπτουν την ένδεια επιχειρημάτων και λογικής σκέψης. Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα της γνώμης του, πάντα μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια. Ο τρόπος που κάθε άνθρωπος εκφράζεται, τον χαρακτηρίζει. Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε αντιπαράθεση ή απάντηση. Τα ίδια τους τα σχόλια, τους εκθέτουν.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

“Τροφή-Φάρμακο”: Παραθέτω μία ακόμη φωτογραφία (χίλιες λέξεις) που δείχνει ξεκάθαρα και ιδιαίτερα εύγλωττα, πως επέδρασε η ιβερμεκτίνη όπου χρησιμοποιήθηκε (είναι τεράστιες οι διαφορές!!): 

Θα πρέπει επίσης να προσθέσω και ορισμένα ΦΥΣΙΚΆ προϊόντα που έχουν εξαιρετική δράση στην ενίσχυση της ανθρώπινης υγείας ενάντια σε διάφορες αντιξοότητες: 

Και τα 3, όπως και πολλά άλλα διατίθενται από την σελίδα, σε εξαιρετική ποιότητα και μπορείτε να τα βρείτε, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά με την πιο πάνω φωτογραφία, συμπληρώνω (στις 15/9) από τον Διδάκτορα Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Κωνσταντίνο Αρβανίτη-Konstantinos Arvanitis:

Είναι πλέον γνωστό ακόμη και σε μη-γιατρούς ότι το αντιπαρασιτικό φάρμακο Ιβερμεκτίνη έχει και αντιιικές ιδιότητες και μάλιστα έχει δείξει εξαιρετικά αποτελέσματα σε ένα σωρό μελέτες (αλλά και στην πράξη) στην αντιμετώπιση του Covid.

Ετοιμάζω μία πολύ εκτενή παρουσίαση, που θα ανεβάσω τις επόμενες μέρες.

Σαν μία πρώτη γεύση από αυτήν την παρουσίαση και σαν τροφή για σκέψη, παρουσιάζω το παρόν διάγραμμα, που δεν είναι δικής μου κατασκευής, αλλά του ιολόγου (και από τους πρωτοπόρους της τεχνολογίας mRNA πριν πολλά χρόνια) Robert Malone.
______________________________________

ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ-ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Είναι γνωστό ότι οι χώρες τις Κεντρικής Αφρικής, που βρίσκονται στην τροπική ζώνη, ανέκαθεν μαστίζονταν από διαφόρων ειδών παρασιτώσεις.

Η Ιβερμεκτίνη είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά φάρμακα εναντίον διαφόρων παρασιτώσεων, που χρησιμοποιείται αρκετές δεκαετίες πια, παντού στον κόσμο, αλλά βέβαια κυρίως στις χώρες της Κεντρικής Αφρικής.

Στον χάρτη της Αφρικής βλέπουμε:

1) με μπλε χρώμα τις χώρες που γίνεται ευρύτατη χρήση της Ιβερμεκτίνης, για αντιπαρασιτικούς λόγους

2) με ανοιχτό καφέ χρώμα τις χώρες που δεν χρησιμοποιείται ιδιαίτερα, γιατί δεν έχουν σοβαρό πρόβλημα παρασιτώσεων, αφού είναι εκτός τροπικής ζώνης.

Στο διάγραμμα βλέπουμε τις 2 καμπύλες των κρουσμάτων Covid.

1) Με μπλε χρώμα (πολύ χαμηλά στο διάγραμμα) πάλι, είναι οι θάνατοι από Covid στις χώρες που έτσι και αλλιώς χρησιμοποιείται η Ιβερμεκτίνη.

Είναι εξαιρετικά χαμηλά, όσο διαρκεί η “πανδημία” και παραμένουν χαμηλά,, ακόμη και τώρα, που όλος (😉 ο κόσμος μαστίζεται πια από την Δέλτα!

2) Με ανοιχτό καφέ χρώμα είναι οι θάνατοι από Covid στις χώρες που δεν χρησιμοποιείται ιδιαίτερα η Ιβερμεκτίνη.

– Βλέπουμε το πρώτο κύμα πέρυσι το Καλοκαίρι.
– Ενα δεύτερο πολύ μεγαλύτερο κύμα εφέτος τον Χειμώνα.
– Ενα τρίτο κύμα, ίδιου ύψους με το δεύτερο, αλλά πιο παρατεταμένο, που ξεκίνησε από τα μέσα Καλοκαιριού και συνεχίζεται…

Τα στοιχεία είναι από το “John Hopkins CSSE”, έναν από τους “ναούς” της ιατρικής έρευνας των ΗΠΑ.

Ο Robert Malone σημειώνει:
“Τι περίεργη σύμπτωση…”

1. https://www.icmr.gov.in/pdf/covid/techdoc/
2. https://en.wikipedia.org/wiki/COVID-19_vaccination_in_India
3. https://www.bbc.com/news/uk-56841381
4. https://www.mohfw.gov.in/pdf/
5. https://www.hindustantimes.com/
6. www.thedesertreview.com
7. https://covid19.who.int/region/searo/country/in
8. https://www.india.com/wp-content/uploads/2021/06/DGHS-guidelines.pdf
9. www.msn.com/en-in
10. www.forbes.com
11. https://trialsitenews.com/slovakia-becomes-the-first-eu-nation-to-formally-approve-ivermectin
12. https://covid19.who.int/region/euro/country/sk
13. https://www.mzcr.cz/tiskove-centrum-mz/
14. https://covid19.who.int/region/euro/country/cz
15. https://www.researchgate.net/publication/
16. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/articles/PMC8088823/
17. https://covid19.who.int/region/amro/country/pe
18. https://www.cbsnews.com/news/peru
19. https://www.ketopensioner.com/ivermectin-why-are-the-who-and-msm-ignoring-it/
20. https://www.lifesitenews.com/news/after-mexico-city
21. https://principia-scientific.com/covid-deaths-plunge-after-mexico-city-introduces-ivermectin/
22. https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/
23. https://toallofarmakeio.blogspot.com/2021/09/blog-post.html


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα με στόχο να γίνει το έναυσμα για περαιτέρω έρευνα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.



Σχόλια σε greeklish, με ενσωματωμένα links, με υβριστικό ή απαξιωτικό περιεχόμενο καθώς και σχόλια με διαφήμιση προϊόντων δε θα δημοσιεύονται.


Πρόσφατα σχόλια