Ελληνική Επιστημονική Πατέντα Απενοχοποιεί για Πάντα το Κάπνισμα

elliniki-epistimoniki-patenta-apenohopoiei-gia-panta-to-kapnisma

Όταν Έλληνες επιστήμονες ενώνουν τις δυνάμεις τους, το ηλεκτρονικό τσιγάρο παίρνει θεραπευτική πλέον αξία για να αναπνέουμε ελεύθερα !

Η αντίθεση μου στο κάπνισμα είναι γνωστή στους αναγνώστες της σελίδας, όπως επίσης και οι επιφυλάξεις μου για το ηλεκτρονικό τσιγάρο που τόσα και τόσα εκ διαμέτρου αντίθετα έχουν γραφτεί.

Από όσα επιστημονικά τεκμηριωμένα έχουν γραφτεί για το ηλεκτρονικό τσιγάρο εν’ προκειμένου, υπάρχουν μελέτες που το θεωρούν μόνο θετικό ως προς μια πρόσκαιρη χρήση αντικατάστασης και απεξάρτησης του τσιγάρου καπνού που και αυτή δεν θα διαρκέσει πάνω από 6 έως 8 μήνες, ενώ στο σύνολο τους είχαν έντονες ενστάσεις για τις συνέπειες τον υγρών ατμού που κυκλοφορούν μιας και δεν υπόκεινται σε καμία απαγόρευση ή έστω και έλεγχο.

Μάλιστα δεν είναι και λίγες εκείνες οι μελέτες που κατηγορούσαν ευθέως, κύρια φτηνά υγρά έλαια που εισάγονται από τρίτες χώρες, για καρκινογενέσεις, αλλεργίες και τέλος για χρήση χημικών ή άλλων επικίνδυνων ουσιών που δημιουργούν εξάρτηση. 
Δείτε και Είναι τελικά ασφαλές το ηλεκτρονικό τσιγάρο για την υγιεία;

Εφιάλτης;
Στον εφιάλτη αυτό έδωσε τέλος μια μεγάλη ομάδα Ελλήνων επιστημόνων από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το τμήμα Φαρμακευτικής – Φαρμακοκινητικής και το τμήμα του Πανεπιστημίου της Κρήτης το τμήμα της Ιατρικής.

Με μια απλή συλλογιστική φαινομενικά σκέψη, ένωσαν τις ιαματικές δυνάμεις 5, βιολογικής και οργανικής καλλιέργειας, βοτάνων σε μελετημένη αναλογία που αφενός ευεργετούν τους πνεύμονες καθολικά, ενώ αφετέρου καλύπτουν με την προσθήκη εγκεκριμένου φυσικού αρώματος την αίσθηση γεύσης ακόμα και του πιο απαιτητικού και εξαρτημένου καπνιστή.

Πυκνογενόλη, Πράσινο τσάι, Κουρκουμάς, Ευκάλυπτος, Φυτική γλυκερίνη, σε αναλογία που προέκυψε από κλινικές μελέτες in Vivo εξασφαλίζουν:

 • Την απόλυτη αποτοξίνωση των πνευμόνων.
 • Την απομάκρυνση πιθανών φλεγμονών και μόνιμη αποτροπή μελλοντικής ύπαρξης αυτών.
 • Την ισχυρή αντιαλλεργική δράση.
 • Την αντιβηχική δράση.
 • Την βρογχοδιαστολή για καλές μεγάλες εισπνοές, εκπνοές.
 • Την αύξηση του όγκου αέρα εισπνοής “Τροφή”, άρα και του οξυγόνου, άρα: Οξυγόνο, αλκαλικά και πικρά ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΝ τον καρκίνο.
 • Την βελτίωση και διατήρηση της ελαστικότητας των πνευμόνων.
 • Την προστασία όχι μόνο των πνευμόνων αλλά και των αναπνευστικών οδών από λοιμώξεις, κρυολογήματα.
 • Την προστασία και ανάπλαση των υγιών κυττάρων.
 • Τέλος την εξουδετέρωση κάθε καρκινογόνου ουσίας από τους πνεύμονες.
  “Τροφή”: Ειδικά για το τελευταίο, αλλά και τα προηγούμενα – Οι αντιοξειδωτικές ουσίες των συστατικών του, προστατεύουν τα κύτταρα του πνεύμονα από την βλαπτική δράση του τσιγάρου και οδηγεί τα κύτταρα που έχουν υποστεί βλάβη από αυτό σε απόπτωση, βοηθώντας την δημιουργία νέων πνευμονικών κυψελίδων.

Είναι σημαντικό να αναφέρω ότι το συγκεκριμένο υγρό συνιστάται ακόμα ως σταγόνες/drops και σε άτομα με βρογχίτιδα, άσθμα ανεξαρτήτου ηλικίας και αιτιολογίας και γενικότερα σε ασθενείς με διαγνωσμένο ΧΑΠ. (5 με 6 σταγόνες υγρού σε ένα ποτήρι νερό το πίνετε κατά την διάρκεια της ημέρας με μικρές γουλιές και επαναλαμβάνετε, ανάλογα με την βαρύτητα του περιστατικού.)
Δείτε Βρογχίτιδα: Συμπτώματα, πρόληψη και αντιμετώπιση! 
Καταπληκτική φυσική αντιμετώπιση και θεραπεία για το άσθμα 
και Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια – ΧΑΠ: Τι είναι, συμπτώματα, αντιμετώπιση

Σημαντικότερο όλων είναι ότι το συγκεκριμένο υγρό ατμίσματος με τις συγκεκριμένες αναλογίες, στερείται παρενεργειών και αλληλεπιδράσεων με άλλα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα.

Αναλυτικά:

Πυκνογενόλη (Pine Bark).
Συνώνυμη της αποτοξίνωσης η Πυκνογενόλη, με παράλληλη αντιθρομβωτική, αντιφλεγμονώδη, αντιαλλεργική, αναλγητική δράση.
Δείτε και Pinus Marinitus και Πυκνογενόλη: Το “tuboflo” των αρτηριών!

Πράσινο τσάι.
Πέρα από τις αντιοξειδωτικές δράσεις το Πράσινο τσάι κλινικά απέδειξε ότι μειώνει κατά 38% τα συμπτώματα της στέρησης της νικοτίνης. Επίσης, δρα σε Μικροβιακές λοιμώξεις (αναστέλλει την ανάπτυξη πολλών βακτηρίων που προκαλούν διάρροια, καταπολεμούν ιούς της γρίπης, αλλά και πνευμονικούς).
Δείτε και Πράσινο τσάι – Θεραπευτικές ιδιότητες.

Κουρκουμάς.
Η Κουρκουμίνη, βασική δραστική ουσία του Κουρκουμά, εκτός των άλλων γνωστών προστατεύει τα κύτταρα των πνευμόνων από τις τοξίνες γενικά (Ατμόσφαιρας, τσιγάρου κ.τ.λ.) και βοηθά Όχι μόνο στην σωστή ανάπλαση αυτών, αλλά και την δημιουργία νέων κυττάρων σε περιοχές που παρουσιάζουν ελλειμματική παρουσία.
Δείτε και Κουρκουμάς: Μια βόμβα υγείας!
Κουρκουμάς: Το χρυσό μπαχαρικό που “σκοτώνει” τα καρκινικά κύτταρα

Ευκάλυπτος.
Ο Ευκάλυπτος αντανακλαστικά για τους περισσότερους είναι συνδεδεμένος με την απόφραξη των αναπνευστικών οδών και των πνευμόνων, την βρογχοδιαστολή και την ανακούφιση, ευκολία της ανάσας. Καταπραΰνει το βήχα (κάνοντας ρευστά τα φλέματα) και τις βρογχίτιδες (οξείες και χρόνιες), γρί­πη, φυματίωση, άσθμα.
Δείτε και Ευκάλυπτος – Ιδιότητες και χρήσεις!

Φυτική γλυκερίνη.
Η φυτική γλυκερίνη είναι γνωστή για τις μαλακτικές της ιδιότητες παγκοσμίως από την μια, αλλά και από την άλλη για την αρωγή της στο να διατηρεί τους ιστούς γενικότερα ενυδατωμένους και ελαστικούς.

Συμπερασματικά:
Οι Έλληνες επιστήμονες για μια ακόμα φορά στάθηκαν στο ύψος τους, μπροστά στις δυσάρεστες επιπτώσεις του καπνίσματος τσιγάρου καπνού ή και της χρήσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου, έδωσαν μια πολλαπλή μοναδική λύση μετατρέποντας ακόμα και την κακιά συνήθεια εξάρτησης σε ωφέλιμη για την υγεία.
Δείτε και Τσιγάρα: Τι Περιέχουν και οι Επιπτώσεις του Καπνίσματος
Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν κόψουμε το κάπνισμα;
Κόψε το κάπνισμα πριν κλείσεις τα 44. Μάθε γιατί…

Έστω και η χρήση του συγκεκριμένου υγρού 3 με 4 ημέρες την εβδομάδα είναι ικανές να επαναφέρουν την λειτουργία των πνευμόνων και γενικότερα του αναπνευστικού συστήματος στα φυσιολογικά επίπεδα.

Είναι δε σημαντικό και η εναλλακτική χρήση του υγρού ως σταγόνες ή και ως εισπνεόμενο όχι μόνο στους καπνίζοντες με όποιο τρόπο, αλλά σε όλους τους πάσχοντες από αναπνευστικά προβλήματα ανεξαρτήτου ηλικίας και αιτιολογίας. 

Το συγκεκριμένο υγρό συγκαταλέγεται στα τρόφιμα μπορείς δηλαδή να το “τρως” (να το πίνεις εν προκειμένω) χωρίς βλαβερές συνέπειες.
Οι αμετανόητοι του τσιγάρου μπορούν να το χρησιμοποιούν ανάμεσα στο κάπνισμα, μία δύο φορές την ημέρα, ώστε να βοηθήσουν τα πνευμόνια τους να ανακάμψουν όσο είναι δυνατόν από την ζημιά που τους κάνει το τσιγάρο.
Μπορείτε να το δίνεται και στα παιδιά σας, επίσης, που πολλές φορές γίνονται αναγκαστικά καπνιστές, χωρίς την θέλησή τους όταν καπνίζετε στον ίδιο χώρο.

Όσοι ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com ή στο 6987266843

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού – Φαρμακοποιός
bio365.blogspot.gr


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

27 Σχόλια

 1. Ο/Η Καλλιόπη λέει:

  Από πού μπορούμε να προμηθευτούμε το συγκεκριμένο υγρό?

 2. Ο/Η Κυριακη Βασιλοπουλου λέει:

  Απο που το παιρνουμε και ποσο κανει?

  • Ο/Η Η τροφή μας το φάρμακό μας λέει:

   Από εμένα, που σας το στέλνω οπουδήποτε με αντικαταβολή.
   Για όλα τα υπόλοιπα γράψτε μου μέιλ ή καλέστε με.
   Ευχαριστώ.

 3. Ο/Η Ποπη Ευσταθιαδου λέει:

  Μπράβο στους επιστήμονες μας !!! Περίμενα ότι θα γινόταν αυτό ή μάλλον έπρεπε και ήταν ευκαιρία να αξιοποιηθεί προς θεραπεία το ηλεκτρονικό τσιγάρο !!!!!!!

 4. Ο/Η ΝΙΚΟΛΑΟΣ λέει:

  απο που το αγοραζουμε αυτο

  • Ο/Η Η τροφή μας το φάρμακό μας λέει:

   Καλέ μου, με ένα μήνυμά σου στο μέιλ που αναγράφεται στο τέλος του άρθρου ή με ένα τηλέφωνο, αποστέλλεται στο σημείο που θα υποδείξετε.
   Τόσο απλά!!

 5. Ο/Η andreas λέει:

  Μπορείτε να μου πείτε τιμές για τα λαδάκια;;;

 6. Ο/Η Μανωλης λέει:

  Που το βρισκουμε και ποσο στοιχιζει ??? Μπορω να το ατμιζω αντι του λαδιου στο ηλεκτρονικο τσιγαρο???

  • Ο/Η Η τροφή μας το φάρμακό μας λέει:

   Μα και βέβαια, μπορείτε!! Για αυτόν ακριβώς τον λόγο φτιάχτηκε!
   Το βρίσκεται στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com ή το τηλέφωνο 6987266843.
   Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Πραγματικά του αξίζει να διαδοθεί και να χρησιμοποιηθεί από όσους γίνεται περισσότερους!!

 7. Ο/Η Μαρία λέει:

  Παρακαλώ τιμή για το προϊόν?

  • Ο/Η Η τροφή μας το φάρμακό μας λέει:

   Στο μέιλ ή το τηλέφωνο που παραθέτω στο άρθρο, μπορείτε να μάθετε τα πάντα!
   Ευχαριστώ.

 8. Ο/Η Νικολαος Χνιτιδης λέει:

  Καλημερα ενδιαφερομαι για το υγρο αλλα πρωτα θα ηθελα να δω τις μελετες δημοσιευμενες η εστω το λινκ για να μπω να της δω ευχαριστω!

 9. Ο/Η Νικολαος Χνιτιδης λέει:

  Ακομα περιμενω απαντηση!

  • Ο/Η Η τροφή μας το φάρμακό μας λέει:

   Καλή σας ημέρα κε Χνιτίδη.
   Προφανώς δεν γνωρίζετε πως είμαι μόνο ένα άτομο το οποίο διαχειρίζεται αρκετό όγκο εργασίας, ώστε να μην μπορώ να απαντήσω σε όλα τόσο άμεσα όσο θα ήθελε ίσως ο καθένας, εφόσον όμως είχατε ανάγκη από μία πιο άμεση απάντηση, γιατί δεν με καλέσατε απευθείας στο τηλέφωνο που αναγράφεται και στο άρθρο, αλλά και σε ορισμένα από τα παραπάνω σχόλια;

   Επίσης, προφανώς, δεν γνωρίζετε την διαδικασία που ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις, οπότε σας ενημερώνω πως η μελέτη η οποία έχει γίνει από το Πανεπιστήμιο δεν μπορεί να αναδημοσιευθεί από εμένα, παρά μόνο από το ίδιο το Πανεπιστήμιο. (Περισσότερα γι’ αυτό το ζήτημα, μπορείτε να μάθετε και στην απάντηση του ίδιου του αρθρογράφου παρακάτω, που έχει την κατάλληλη πείρα από το τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις.)

   Θα ήθελα όμως με την σειρά μου να μου λύσετε κι εμένα μερικές απορίες, επί τη ευκαιρία…

   Προφανώς για να σας ενδιαφέρει το εν λόγω ανταλλακτικό υγρό, είστε χρήστης ηλ. τσιγάρου και άρα χρησιμοποιείτε ή έχετε χρησιμοποιήσει κατά καιρούς διάφορα άλλα υγρά.
   Και η ερώτηση είναι: Μα καλά, ελέγξατε ποτέ τα συστατικά των προηγούμενων; Και εάν ναι, πως στο καλό πήρατε την απόφαση να τα χρησιμοποιήσετε, αν μη τι άλλο, βλέποντας απέξω το διεθνές σήμα δηλητηριάσεων, την γνωστή νεκροκεφαλή με τα σταυρωτά κόκκαλα; Ή βλέποντας να αναγράφεται, πως αν πέσει στο δέρμα σας, μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ζημιές;

   Και εν τέλει, κάνατε έστω μία υποτυπώδη έρευνα πάνω στα αναγραφόμενα συστατικά του δικού μου, προτεινόμενου υγρού, και διαπιστώσατε ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ αρνητικό;

   Και μπορείτε να μου πείτε πως ένα υγρό που αρκετοί (συμπεριλαμβανομένων ΚΑΙ γιατρών) το δίνουμε στα παιδιά μας αραιωμένο σε νερό και το πίνουν με θαυμάσια αποτελέσματα, μπορεί να βλάψει με οιονδήποτε τρόπο κάποιον;

   Σας παρακαλώ πολύ, αν έχετε την καλοσύνη, θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω την απάντησή σας στα παραπάνω ερωτήματα, τα οποία βέβαια δεν απευθύνονται μόνο σε εσάς, αλλά δοθείσης της ευκαιρίας, μιας και ανοίξατε την συζήτηση και μάλιστα με τέτοια ανυπομονησία, θα ήθελα να τα μάθω τις δικές σας θέσεις.

   Ευχαριστώ!

   • Ο/Η Νικολαος Χνιτιδης λέει:

    Καθε σκευασμα που πωλειτε και δηλωνει οτι εχει καποιες μελετες απο πανεπιστημιο τις οποιες μετα δεν μπορει να εμφανισει η εστω να παραπεμψει στο λινκ αυτων να μου επιτρεψετε ταπεινα να εχω τις επιφυλαξεις μου!!! Ενοειτε πως δεν καπνιζω και ουτε καπνισα ποτε τωρα πως ενα σκευασμα χωρις καμμια πιστοποιηση απο τον εοφ προτεινεται να δινεται και σε παιδια ειναι αξιο αποριας!!

    • Ο/Η Η τροφή μας το φάρμακό μας λέει:

     Καλέ μου άνθρωπε προφανώς και πάλι δεν γνωρίζετε τα πράγματα πως γίνονται και μπερδεύεστε.
     1. Το συγκεκριμένο ΔΕΝ είναι συμπλήρωμα διατροφής για να αναφέρεστε σε αυτό ως σκεύασμα.
     2. Ενημερώνω δε πως, ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ, τα συμπληρώματα διατροφής ΔΕΝ υπόκεινται σε έγκριση, αλλά σε γνωστοποίηση και κατασταλτικό έλεγχο. Οποιαδήποτε αναφορά εμφανίζει οποιοδήποτε συμπλήρωμα διατροφής ως «εγκεκριμένο» από τον Ε.Ο.Φ είναι μη νόμιμη και παραπλανητική.
     3. Εξηγήστε μου σας παρακαλώ πολύ ποιο από τα 5 συστατικά ΔΕΝ θα δίνατε στο παιδί σας ή οποιονδήποτε άλλον και για ποιον λόγο;

     Τώρα, αν μου επιτρέπετε να ρωτήσω και κάτι ακόμη, καθώς θα είχε ενδιαφέρον. Μπορώ να μάθω το που εργάζεστε, παρακαλώ;

     Ευχαριστώ.

     • Ο/Η Νικολαος Χνιτιδης λέει:

      Ωραια αφου δεν γνωριζω καλα τα πραγματα απο ποιον φορεα πηρατε γνωστοποιηση και γιατι σας ειναι τοσο δυσκολο να δημοσιευσετε τις μελετες η εστω το λινκ αυτων και τι σχεση εχει τι δουλεια κανω?? Σας κανω συγκεκριμενες ερωτησεις και απαντηση δεν παιρνω σαυτο που απλα ρωταω!!

     • Ο/Η Η τροφή μας το φάρμακό μας λέει:

      Α, όχι εδώ όλα κι όλα, αφού πρώτα σας ευχαριστήσω για την θαυμάσια ευκαιρία που μου δώσατε να απαντήσω σε απορίες που έχουν πολλοί άνθρωποι, θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σας, διότι απαντήσεις παίρνετε, απλώς δεν είναι αυτές που θα θέλατε.
      Για να συνοψίσουμε, επειδή δεν έχει πλέον ουσία αυτός ο διάλογος, αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια:
      – Την μελέτη, δεν έχω εγώ την αρμοδιότητα να την διακινήσω διαδικτυακά (ή με κάποιον άλλον τρόπο). Προσωπικά την έχω δει. Όποιος θέλει μπορεί να απευθυνθεί στο πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου και πραγματοποιήθηκε η μελέτη και να την αναζητήσει.
      – Επαναλαμβάνω πως πιστοποίηση παίρνουν ΜΟΝΟ τα φάρμακα. Έγκριση παίρνουν ΜΟΝΟ τα συμπληρώματα διατροφής. Ένα ανταλλακτικό υγρό ατμίσματος ΔΕΝ είναι ούτε το ένα, ούτε και το άλλο. Πως στο καλό θέλετε να πάρει ένα από τα δύο;

      Τώρα, το ότι δεν απαντάτε εξ αρχής στο ερώτημα με τι ασχολήστε, έχει την δική του αξία.

      Χρήσιμο θα ήταν επίσης να ξέραμε ποιο από τα συστατικά του υπάρχει ποτέ έστω και πιθανότητα να βλάψει κάποιον άνθρωπο.

      Και ακόμη πιο χρήσιμο θα ήταν να μου πουν, έστω αυτοί που ατμίζουν, αν έχουν κοιτάξει ποτέ έστω την ετικέτα του προϊόντος που χρησιμοποιούν ή έχουν χρησιμοποιήσει, που τους παίρνει ο πόνος να μάθουν αν το υγρό είναι εγκεκριμένο ή οτιδήποτε την ώρα που βάζουν στο πνευμόνια τους ότι σαβούρα κυκλοφοράει.

      Και το χειρότερο; δοκιμάζοντας να ατμίσω το υγρό που προτείνω, διαπίστωσα πως κάποιες φορές βγαίνει στα χείλη και το καταπίνω, διανοήστε ότι αυτό συμβαίνει και με τα χημικά που έχετε μέχρι τώρα, δια νοήστε τι σημαίνει αυτό για τον οργανισμό σας;;;

     • Ο/Η Η τροφή μας το φάρμακό μας λέει:

      Εν τω μεταξύ και εφόσον κόπτεστε τόσο για την υγιεία και να μην σας κοροϊδέψουν ή βλαφτούν τα παιδιά, κάτι που βρίσκω ιδιαίτερα αξιόλογο και εύλογο, θέλετε να μας πείτε, ώστε να δώσουμε κι εμείς ότι μπορούμε από τις δυνάμεις μας, τι έχετε κάνει για τις περιπτώσεις που χρησιμοποιούμε καθημερινά και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ είναι πάρα πολύ βλαβερές για την υγιεία την δική μας και των παιδιών μας κυρίως;
      Όπως αυτές εδώ που χρόνια φέρνουν βόλτες στο διαδίκτυο, αλλά δεν κουνιέται φύλλο και πάντα τα βρίσκω και τα ξανά βρίσκω στα ράφια των καταστημάτων: https://www.proionta-tis-fisis.com/poso-toxiko-ine-to-banio-sas-erevna-sok-stis-hpa-karkinogona-kokteil-sta-kallintika/
      Ή το ελεεινό για μωρά, δήθεν https://www.proionta-tis-fisis.com/proionta-peripoiisis-akomi-kai-gia-mora-me-karkinogona-paragoga-petrelaiou/

      Έχετε κάνει παρακαλώ, ανάλογες κινήσεις και στην Johnson and Johnson ή στην Colgate, την Nivea ή την Clairol;
      Δεν είναι και λίγο το ότι σε αυτές τις περιπτώσεις έχετε και αποδείξεις (σε αντίθεση με το υγρό) για να κινηθείτε!!

      Επαναλαμβάνω, ενημερώστε μας για να συνδράμουμε, αλλιώς οτιδήποτε από εδώ και πέρα και όσον αφορά το ΜΟΝΑΔΙΚΟ υγρό ατμίσματος που όχι μόνο ΔΕΝ βλάπτει, αλλά ωφελεί, θα θεωρηθεί κακόβουλο, ιδιοτελές και κακοπροαίρετο, οπότε και θα λάβει την ανάλογη μεταχείριση.

      Και πάλι, σας ευχαριστώ από καρδιάς για την ευκαιρία που μου δώσατε!!
      Καλή σας ημέρα.

     • Ο/Η Νικολαος Χνιτιδης λέει:

      Ευχαριστω πολυ θα απευθυνθω στο πανεπιστημιο αθηνων τοτε για να με ενημερωσουν για την μελετη!!

 10. Ο/Η Γιώργος Ερυσιάνος Κυριακού λέει:

  Κύριε Χνιτίδη.
  Η αυστηρή . . . τοποθέτηση σας, ( Ενδιαφέρομαι ναι μεν για το σκεύασμα, αλλά πρώτα να δω τις μελέτες . . . ) δεν αρμόζει σε κανένα ιατρικό επιστημονικά τεκμηριωμένο θεραπευτικό ιδιοσκεύασμα.
  Κοντά τριάντα χρόνια ενασχόλησης μου με την έρευνα για την υγεία κοντολογίς δεν έχω συναντήσει άνθρωπο να μου ζητά πρώτα να δει τις μελέτες κάποιου θεραπευτικού ιδιοσκευάσματος και μετά να αποφασίσει να ενταχτεί στην θεραπευτική αγωγή που υπεύθυνα δηλώνει ότι κάνει.
  Άλλωστε το επιστημονικό έργο και κύρια η έρευνα κύριε Χνιτίδη δεν ανήκει στην σφαίρα του Life Style για να κυκλοφορεί σε διαφημιστικά φυλλάδια και οι καθηγητές ερευνητές εργάζονται σεμνά και ταπεινά υπέρ υγείας της ανθρωπότητας απλά.
  Συνεπώς δεν έχουν καμία διάθεση ατομικής προβολής στο ευρύτερο κοινό με δεδομένο ότι κρίνονται από το αποτέλεσμα.
  Παρόλα αυτά εν’ προκειμένου σας ενημερώνω:
  1ον Οι κλινικές έρευνες και μελέτες γνωστοποιούνται αυστηρά στην επιστημονική κοινότητα μιας και είναι η μόνη που μπορεί να έχει άποψη.
  2ον Θα επικαλεστώ τις προφανείς γνώσεις σας ( Μιας και είστε αναγνώστης του συγκεκριμένου ιστότοπου ) στα συστατικά που συμπεριλαμβάνει το συγκεκριμένο Θεραπευτικό σκεύασμα.
  Υπάρχει κάποιο που θα μπορούσε να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα, ή αντίθετα μόνο όφελος προσφέρουν ?
  Συνεπώς το ενδιαφέρον σας θα έπρεπε κατά την ταπεινή μου γνώμη να περιοριστεί στις πιστοποιήσεις του συγκεκριμένου προϊόντος ως προς τις πρώτες ύλες και τις διαπιστεύσεις της εταιρίας που θα σας το προμηθεύσει αν όντος έχετε ενδιαφέρον να το χρησιμοποιήσετε και όχι στην εργαστηριακή και κλινική έρευνα που το τεκμηριώνει.

  • Ο/Η Νικολαος Χνιτιδης λέει:

   Κατα την 30 χρονη εμπειρια σας εχετε δει πολλα σκευασματα χωρις καμμια πιστοποιηση απο τον εοφ να προτεινεται να δινονται σε παιδια??? Επισις καθε σκευασμα πλεον για λογους διαφημισεις και αξιοπιστιας παραθετει και τις μελετες που δηλωνει πως εχει!!

 11. Ο/Η Απόστολος λέει:

  Το χρησιμοποιώ περίπου ένα μήνα…
  Αυτό που θα προτείνω στους φίλους που το έχουν προμηθευτεί και το χρησιμοποιούν…να κάνουν βαθειές εισπνοές για να φτάνει ο ατμός βαθειά στις κυψελiδες των πνευμόνων εκεί άλλωστε που εντοπίζονται και τα πνευμονικά προβλήματα…
  Είναι ελληνική διεθνή πατέντα…Και εύγε στους έλληνες ερευνητές μας…όπως και με την Κρητική ασπιρίνη που πρώτευσαν διεθνώς…

 12. Ο/Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ λέει:

  Φίλοι μου το πήρα το υγρό πριν λίγο καιρό και το ρουφάV σαν αράπης για να σώσω τα πνευμόνια μου.
  Δεν έχει τίποτα το χημικό μέσα του.
  Το καπνίζω ανεπιφύλακτα.
  Να και κάτι φυσικό που αξίζει γιατί τα πάντα είναι σαβούρες από αυτά που τρώμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *