MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
ΑρχικήΤροφή για ΣκέψηΌχι φωτογραφίες δικές σας και παιδιών στο διαδίκτυο

Όχι φωτογραφίες δικές σας και παιδιών στο διαδίκτυο

Όχι φωτογραφίες δικές σας και παιδιών στο διαδίκτυο
Image by Peggy und Marco Lachmann-Anke from Pixabay Όχι φωτογραφίες δικές σας και παιδιών στο διαδίκτυο

Όχι φωτογραφίες δικές σας και παιδιών στο διαδίκτυο

Μια φίλη μου “ανέβασε στη σελίδα της” στο f.b. μια όντως εξαιρετική φωτογραφία με τον χαριτωμένο υιό της. 

Ζήλεψα την ευτυχία της Το ίδιο κι οι δεκάδες φίλοι της. Βλέπω (βλέπετε) καθημερνά φίλους ν’ ανεβάζουν φωτογραφίες από χαρούμενες στιγμές τους, και να παίρνουν δεκάδες “like”, και να νοιώθουν υπερήφανοι γι’ αυτό. 

Ψυχίατρος του ΑΠΘ εξηγεί πως επηρεάζουν τα like και εν γένει τα κοινωνικά δίκτυα τον εγκέφαλο 

Ίσως αγνοούν τι μπορεί κάτι τέτοιο να δημιουργήσει σ’ αυτούς και στα παιδιά τους. Καιρός να μάθουμε πως 

Κάθε Ανέβασμα Φωτογραφιών, άθελά μας, βοηθά το Facebook να συγχωνεύσει τον ψηφιακό με τον πραγματικό σας κόσμο. 

Αλγόριθμοι θα αναλύουν τους ανθρώπους γύρω σας, τις αναφορές που γίνονται σ’ αυτές τις δημοσιεύσεις σας και με την πάροδο του χρόνου θα καθορίσουν πιθανότατα τον ενδότερο κύκλο σας. 

Το πρόβλημα είναι ότι το Facebook είναι μόνο ένα site. Με κάθε ενημέρωση κατάστασης του status σας, με κάθε φωτογραφία του παιδιού σας που δημοσιεύετε του στερείτε την ελπίδα για ανωνυμία στο μέλλον.

Πριν δημοσιεύσουμε το παραμικρό που αφορά τα παιδιά πρέπει να θυμόμαστε πως αυτό θα δημιουργήσει προκλήσεις για το μέλλον τους.

Γιατί να δίνουμε εμείς φωτογραφίες του που με μια απλή αναζήτηση, θα είναι ελεύθερα διαθέσιμες σε υποψήφιους καπηλευτές που είναι έτοιμοι να τις εκμεταλλευτούν με κάθε τρόπο. 

Δεν Δημοσιεύουμε Τίποτα Για Τα Παιδιά Μας τίποτα.

Οι χιλιάδες εφαρμογές, οι ιστοσελίδες και οι σύγχρονες τεχνολογίες βασίζονται στην αναγνώριση προσώπου.

Η βιο-ταυτοποίηση bio-identification, μόλις έχει ξεκινήσει.

Το 2011, ακριβώς μια ομάδα από χάκερς έφτιαξαν μιαν εφαρμογή που σας δίνει την δυνατότητα με το που θα σκανάρετε κάποιο πρόσωπο, να σας εμφανίζει αμέσως το όνομά του και τα βασικά βιογραφικά του στοιχεία

Ήδη οι προγραμματιστές έχουν δημιουργήσει μια διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογών αναγνώρισης προσώπου για το Google Glass. Ενώ η Google έχει απαγορεύσει εφαρμογές αναγνώρισης προσώπου, δεν μπορεί να εμποδίσει τη δρομολόγηση αντίστοιχων εφαρμογών

Σκεφθείτε διπλά πριν δημοσιεύσετε μια φωτογραφία του παιδιού σας στο διαδίκτυο. Είναι εύκολο να παρασυρθείτε και να ανεβάσετε φωτογραφίες τους στο ιντερνέτ.

Με την οικογένεια και τους φίλους διασκορπισμένους σε όλο τον κόσμο, είναι φυσικό να θέλετε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες του μωρού σας ή το πώς αλλάζει καθώς μεγαλώνει. Αλλά σ αυτήν την ψηφιακή εποχή, είναι σημαντικό πρώτα και πάνω από όλα να έχετε κατά νου την ασφάλεια του παιδιού σας

Οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης τα social media, σας δίνουν μεν την δυνατότητα κοινής χρήσης πληροφοριών με την οικογένεια και τους φίλους σας, αλλά ταυτόχρονα μπορούν να μοιραστούν αυτά τα δεδομένα και με όλους τους άλλους που διαθέτουν σύνδεση στο Internet.

The Social Dilemma και “δωρεάν” κοινωνικά δίκτυα: «Εάν δεν πληρώνετε για το προϊόν, είστε το προϊόν» 

Ας θυμόμαστε ότι ακόμα κι αν ζούμε σε μια εποχή όπου τα άλμπουμ φωτογραφιών, που κάποτε είχαν περίοπτη θέση στα ράφια της βιβλιοθήκης μας, μετακόμισαν στους υπολογιστές μας και στα κινητά μας τηλέφωνα, πρέπει να τα προστατεύουμε αφού ο καθένας μπορεί να αποκτήσει πλήρη πρόσβαση σε όλο αυτό το φωτογραφικό υλικό.

Και όχι μόνον! Έξυπνα κινητά, τάμπλετ και τηλεοράσεις μας καταγράφουν~5 τρόποι προστασίας 

Έτσι, οι φωτογραφίες από την βάπτιση του παιδιού σας ή από τις καλοκαιρινές σας διακοπές στη θάλασσα μπορεί κάλλιστα να καταλήξουν στο αρχείο του διαδικτύου μαζί με άλλες φωτογραφίες από παιδιά που είναι ημίγυμνα ή εντελώς γυμνά.

Να δημοσιεύονται σε σελίδες παιδικής πορνογραφίας ενώ υπάρχουν και οι πιο θρασείς που δημιουργούν άλμπουμ ακόμα και στα social networks.

Έτσι, η φωτογραφία ενός παιδιού θα μπορούσε να γίνει γρήγορα η εικόνα στη φαντασία ενός ατόμου με σεξουαλικά αποκλίνουσα συμπεριφορά κοινώς, παιδόφιλου.

Πώς θα αναγνωρίσετε έναν παιδόφιλο–Οδηγίες ΕΛ.ΑΣ. προς γονείς και παιδιά 

Σεβόμενοι το ιδιωτικό απόρρητο του παιδιού σας, φροντίζετε για την ασφάλειά του. Να θυμάστε πως το καθεστώς του Διαδικτύου είναι η δημοσιοποίηση του περιεχομένου. Δεν είναι hacking αυτές οι πληροφορίες είναι Ανοιχτές και Δωρεάν για το κοινό.

Η αθώα επιθυμία του γονέα να λατρεύουν δημοσίως το παιδί του, είναι αυτή που το θέτει σε κίνδυνο.

Προστατεύστε τα παιδιά σας και μην δημοσιεύετε φωτογραφίες τους στο Διαδίκτυο. Μπορούν να γίνουν βορρά στις ορέξεις του καθενός.

Χαίρετε

Πηγή: kosmaser.wordpress.com   

“Τροφή-Φάρμακο”: Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι με τις εφαρμογές και την τεχνολογία που υπάρχει σήμερα, μπορούν να κρατήσουν το πρόσωπο και να το εφαρμόσουν σε άλλο.. σώμα; Όπου θα είναι σαν εσείς ή το παιδί σας να κάνει πράγματα που, σίγουρα δεν θα θέλετε να δείτε δημοσιοποιημένα!!

κι αυτό τραβάω φωτογραφίες και βίντεο τους πέριξ, χωρίς την άδειά τους, μάλλον θα είναι χρήσιμο να το σκεφτούμε! 

και βέβαια, υπάρχει και το μείζον θέμα των δεδομένων! Σήμερα τα προσωπικά δεδομένα αξίζουν πολύ περισσότερο από τα χρήματα 

Διαβάστε ακόμη: Ασφάλεια στο διαδίκτυο: 10 τρόποι για να περιορίσετε το ψηφιακό σας αποτύπωμα

Τί να κάνετε εάν το παιδί σας ψάχνει ακατάλληλο περιεχόμενο στο διαδίκτυο 

Ψυχική υγεία και κοινωνικά δίκτυα: Τί να προσέξουμε 

Οι παράγοντες εξάρτησης από τα κοινωνικά δίκτυα 

Ζίγκμουντ Μπάουμαν: Μία σκοτεινή πλευρά της χρήσης του διαδικτύου 


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα με στόχο να γίνει το έναυσμα για περαιτέρω έρευνα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.



Σχόλια σε greeklish, με ενσωματωμένα links, με υβριστικό ή απαξιωτικό περιεχόμενο καθώς και σχόλια με διαφήμιση προϊόντων δε θα δημοσιεύονται.


Πρόσφατα σχόλια