Η τρομακτική αλήθεια για το Roundup

i-tromaktiki-alitheia-gia-to-roundup-the-ultimate-killing-machine

• Δύο βασικά προβλήματα που προκαλούνται από το glyphosate στη διατροφή είναι οι διατροφικές ανεπάρκειες, κυρίως μέταλλα, καθώς και τοξικότητα του οργανισμού
• Το glyphosate είναι ενδεχομένως «ο πιο σημαντικός παράγοντας στην ανάπτυξη πολλών χρόνιων ασθενειών και καταστάσεων που έχουν επικρατήσει στην δυτικές κοινωνίες», σύμφωνα με τους ερευνητές.

Όσο περισσότερο ακούμε για την Monsanto τόσο περισσότερο συνειδητοποιούμε ότι είναι βασικά μια κρατικοδίαιτη φονική μηχανή.
Σε κάνει να αναρωτιέσαι τι πραγματικά εννοούν με τον όρο “Roundup”, ακούγεται ακριβώς σαν αυτό που κάνουν, εξοντώνουν έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων.
Είναι σίγουρο ότι το κάνουν με κάθε δυνατό τρόπο.
Και αν η γενετική μηχανική δεν φτάνει για να κάνει αρκετό κακό, για δεκαετίες φορτώνουν τα φυτά με αυτό το τρομερό ζιζανιοκτόνο (και τώρα και με άλλα αφού τα φυτά αναπτύσσουν αντίσταση σε αυτό) επιδεινώνοντας τις καταστροφικές συνέπειες για το ανθρώπινο σώμα.
Τώρα προσθέστε την αδιάκριτη οικιστική και μαζική εμπορική χρήση του Roundup – από τη δεκαετία του 1970! και αρχίζουμε να βλέπουμε την κλίμακα του τρόμου που αυτοί οι κακοί, άπληστοι μπάσταρδοι έχουν επιβάλλει στην ανθρωπότητα.
Και όλα αυτά καθησυχάζοντας τους πάντες ότι ήταν ασφαλές. Φυσικά. –

Το ζιζανιοκτόνο Roundup της Monsanto μπορεί να είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στην ανάπτυξη του αυτισμού και άλλες χρόνιες ασθένειες.
του Δρ Mercola Mercola.com 

Τις τελευταίες εβδομάδες, έχουμε μάθει μερικές πολύ ενοχλητικές αλήθειες για το glyphosate, την δραστική ουσία του ευρέος φάσματος ζιζανιοκτόνου Roundup της Monsanto, το οποίο ψεκάζεται αφειδώς στις γενετικά τροποποιημένες (ΓΤ) καλλιέργειες Roundup Ready.
Οι μεταλλαγμένες καλλιέργειες συνήθως είναι πολύ πιο μολυσμένες με glyphosate από τις συμβατικές καλλιέργειες, εξ αιτίας του γεγονότος ότι είναι σχεδιασμένες να αντέχουν σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα Roundup χωρίς να θανατώνονται μαζί με το ζιζάνιο. Μια νέα (αναθεωρημένη από ομότιμους εμπειρογνώμονες) έκθεση που έχει συγγράψει ο Anthony Samsel, επιστημονικός σύμβουλος και για μεγάλο διάστημα συνεργάτης στο Vital Votes Forum στο Mercola.com, και η Δρ Στέφανι Seneff, μια ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT), αποκαλύπτει τον τρόπο που το glyphosate καταστρέφει την ανθρώπινη υγεία.

Στη συνέντευξη της, η Δρ Seneff συνοψίζει τα δύο βασικά προβλήματα που προκαλούνται από το glyphosate στη διατροφή:
• Διατροφικές ανεπάρκειες
• Τοξικότητα του οργανισμού.
Τα ευρήματά τους καθιστούν την ανάγκη για σήμανση ακόμη πιο επιτακτική, και την συμβουλή για την αγορά πιστοποιημένων βιολογικών όλο και πιο καίρια.
Monsanto’s Roundup Herbicide—Featuring the Darth Vader Chemic
Η τρομακτική αλήθεια για το Roundup

Το 2009, ένα γαλλικό δικαστήριο έκρινε ένοχη την Monsanto για ψεύδη.

Διαφήμιζε ψευδώς το ζιζανιοκτόνο της Roundup ως «βιοδιασπώμενο», «φιλικό προς το περιβάλλον» και υποστήριζε ότι «άφηνε το έδαφος καθαρό»Πολλαπλές αποδείξεις μας λένε τώρα πόσο ψεύτικες είναι τέτοιες δηλώσεις.
Δεν πιστεύω ότι η Monsanto είναι μια από τις πιο κακές εταιρείες στον πλανήτη για το τίποτα.
Η εταιρεία δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για να βελτιώσει την παγκόσμια επιρροή της στην ανθρώπινη υγεία και στο περιβάλλον.

Στο παραπάνω βίντεο, ο Jeffrey Smith, συγγραφέας του μπεστ-σέλερ ”Σπόροι της Απάτης”, λέει ότι η Monsanto, σε κάποια στιγμή περισυλλογής, πρέπει να ρώτησε «Τι θα έκανε ο Darth Vader;»
Γιατί σε αυτό που έχει καταλήξει είναι ένας τρόπος να προσποιείται, ότι είναι επωφελής και στη συνέχεια, να παρεισφρύει στη βιομηχανία τροφίμων και στη γεωργία, και τώρα αποδεικνύεται ότι αυτό που έχει κάνει είναι πολύ, πολύ επικίνδυνο.
Πράγματι, σύμφωνα με την Δρ Seneff, το glyphosate είναι ενδεχομένως «ο πιο σημαντικός παράγοντας στην ανάπτυξη πολλών χρόνιων ασθενειών και καταστάσεων που έχουν επικρατήσει στην δυτικές κοινωνίες,» που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε:

Πώς το Glyphosate επιδεινώνει τις σύγχρονες ασθένειες
Ενώ η Monsanto επιμένει ότι το Roundup είναι ασφαλές για τον άνθρωπο όπως η ασπιρίνη, η έρευνα των Seneff και Samsel λέει εντελώς διαφορετικά πράγματα. (Να δείτε που θα το βγάλουν και ωφέλιμο στο τέλος!!!)
Η έκθεσή τους, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Entropy(1), υποστηρίζει ότι τα υπολείμματα glyphosate, που βρίσκονται στα πιο συχνά καταναλωνόμενα τρόφιμα στη δυτική διατροφή μέσω της (ΓΤ) ζάχαρης, του καλαμποκιού, της σόγιας και του σταριού, «ενισχύουν τις βλαβερές συνέπειες των άλλων τροφικών χημικών καταλοίπων και των τοξινών στο περιβάλλον, με το να διαταράσουν τις κανονικές λειτουργίες του σώματος και να προκαλούν ασθένειες.»

i-tromaktiki-alitheia-gia-to-roundup-aftismos

Είναι ενδιαφέρον ότι τα βακτήρια στο έντερό μας είναι ένα βασικό συστατικό του μηχανισμού που το glyphosate προξενεί βλάβη.
Η Monsanto σταθερά ισχυρίζεται ότι το Roundup είναι αβλαβές για ζώα και ανθρώπους, επειδή ο μηχανισμός δράσης που χρησιμοποιεί (ο οποίος του επιτρέπει να σκοτώνει τα ζιζάνια) και ο οποίος ονομάζεται σικιμική οδός (shikimate pathway)*, απουσιάζει σε όλα τα ζώα. Ωστόσο, η σικιμική οδός υπάρχει στα βακτήρια, και αυτό είναι το κλειδί για την κατανόηση, του πως προκαλεί τόσο ευρεία βλάβη στον οργανισμό τόσο στον άνθρωπο όσο και στα ζώα.

Τα βακτήρια στο σώμα ξεπερνούν τα κύτταρα σε αναλογία 10 προς 1.
Για κάθε κύτταρο στο σώμα σας, έχετε 10 μικρόβια διαφόρων ειδών, και όλα τους ακολουθούν την σικιμική οδό, έτσι όλα ανταποκρίνονται στην παρουσία του glyphosate!
Το glyphosate προκαλεί ακραία διακοπή της λειτουργίας και του κύκλου ζωής του μικροβίου.
Δείτε πολύ προσεκτικά πόσο ολέθρια είναι αυτή του η δράσις: Η αλλοίωση της εντερικής χλωρίδας έχει δυσάρεστες συνέπειες 
Μικροβίωμα: Μικροβιακή Χλωρίδα και η Ιατρική Επανάσταση του Αιώνα 
Η μεγάλη απάτη του παγκοσμιο-ποιημένου διατροφικού κώδικα (Codex Alimentarius), για καθολικό πόλεμο ενάντια σε όλα τα μικρόβια.
Ακόμη χειρότερα, το glyphosate κατά προτίμηση επιδρά στα ευεργετικά βακτήρια, επιτρέποντας στα παθογόνα να αυξηθούν υπερβολικά και να υπερισχύσουν.
Σ’ αυτό το σημείο, το σώμα σας πρέπει επίσης να αντιμετωπίσει τις τοξίνες που παράγονται από τα παθογόνα. 

Μόλις η χρόνια φλεγμονή ξεκινήσει, μπαίνετε σε μια πορεία προς την χρόνια και δυνητικά εκφυλιστική ασθένεια.
Στη συνέντευξη παραπάνω, η Δρ Seneff εξετάζει μια ποικιλία χρόνιων παθήσεων, εξηγώντας πως το glyphosate προκαλεί την κάθε κατάσταση. Για να μάθετε λοιπόν περισσότερα, σας προτείνω να την ακούσετε ολόκληρη.
Είναι άκρως διαφωτιστική.
Δείτε: ΦΛΕΓΜΟΝΗ..ΕΝΑΣ.. ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ- ΣΩΤΗΡΑΣ; 
Φλεγμονές και Καρδιακές Παθήσεις

* Η σικιμική οδός είναι μια μεταβολική οδός επτά βήματων που χρησιμοποιείται από βακτήρια, μύκητες, άλγη, παράσιτα και φυτά για τη βιοσύνθεση των αρωματικών αμινοξέων (φαινυλαλανίνη, τυροσίνη, και τρυπτοφάνη).
Αυτή η οδός δεν βρίσκεται σε ζώα και ως εκ τούτου, τα προϊόντα αυτής της οδού, αντιπροσωπεύουν τα απαραίτητα αμινοξέα που πρέπει να λαμβάνονται από τη διατροφή του ζώου.

Δείτε ακόμη: Τοξίνη στα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα; Αντιμετώπιση

Γενετικά Τροποποιημένοι Σπόροι.

Πώς μία εταιρεία «τέρας» γενετικά μεταλλαγμένων προϊόντων «σπέρνει» τον καρκίνο στον κόσμο!

Εσείς, πόσο παραθείο φάγατε σήμερα;

Ευαγγέλου Μαριάννα βιοχημικός Μsc
πηγή: fytro.wordpress.com


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *