Αποκατάσταση της Υγείας με Ισορροπημένη και Καθολική Αποτοξίνωση

apokatastasi-tis-ygeias-me-isorropimeni-kai-katholiki-apotoxinosi

Αποτοξίνωση. Τελικά είναι αυτό που νομίζεις;

Μπαίνοντας για τα καλά σε μια περίοδο που σχεδόν όλοι βάζουν στο μυαλό τους τα παραπανίσια κιλά, όλο και πιο συχνά διαβάζουν, ακούνε για την επιβεβλημένη αποτοξίνωση πριν από κάθε δίαιτα.

Ασφαλώς και από την άλλη υπάρχουν επίσης πολλά άτομα που την έχουν κατά νου όλο τον χρόνο μα ή δεν ξέρουν τον τρόπο, ή έχουν διαβάσει τόσα πολλά που μόνο περισσότερη ομίχλη μπορεί να τους προκαλέσουν για τον σκοπό αυτό.

Για αρχή, ας δούμε τι είναι Αποτοξίνωση

Είναι γνωστό σε όλους, ελπίζω, πως ο σύγχρονος τρόπος διαβίωσης μας βομβαρδίζει με τοξίνες με δεκάδες διάφορους τρόπους, γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τις αποφύγουμε όσο και να προσπαθούμε, ούτε στο 50%.

Τοξίνες από το περιβάλλον, το νερό, την διατροφή, τα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα, τα απορρυπαντικά και είδη σωματικής καθαριότητας ή περιποίησης, έως και την ατμόσφαιρα κυρίως σε κλειστούς χώρους που περνάμε αναγκαστικά τον περισσότερο χρόνο της ζωής μας.
Δείτε πόσο τραγικό είναι να χρησιμοποιούμε αυτό ως τον κύριο αποτοξινωτή του σώματός μας: Νερό – Δηλητήριο σε όλη την Ελλάδα.

Σφουγγάρι όπως είναι το ανθρώπινο σώμα,

Συνεπώς αντικειμενικά τις τοξίνες δεν μπορούμε να τις αποφύγουμε, κακά τα ψέματα, όσο και αν προσπαθούμε.
Δείτε και Οι 5 πιο επικίνδυνες τοξίνες που καταστρέφουν την υγεία μας

Αυτό που αναφέρω σαφέστατα είναι η ψυχρή πλευρά της πραγματικότητας και δεν σημαίνει βουτιά στις τοξίνες για να μην μας αγχώνει η προσπάθεια αποφυγής αφού ούτως ή άλλως θα τις εισπράξουμε.

Αντίθετα θα έλεγα, σημαίνει ότι η προσπάθεια μας να τις περιορίσουμε θα πρέπει να είναι διαρκείς και κατά καιρούς επιβεβλημένη η ισορροπημένη και καθολική αποτοξίνωση μας.

Που και πως επιβαρύνουν οι τοξίνες τον οργανισμό;

Επιγραμματικά θα αναφέρω ότι οι τοξίνες που εισέρχονται στον οργανισμό μας ναι μεν μπορεί να θεωρούμε ότι επιφορτίζουν το ήπαρ και τους νεφρούς με περισσότερη εργασία, αλλά όμως σίγουρα δεν σταματούν εκεί.
Δείτε Νεφρά: Καθαρίστε τα… φίλτρα σας
και Κανείς δεν μπορεί να είναι υγιής χωρίς ένα δυνατό & καθαρό συκώτι

Αρχικά επιβαρύνουν όλο το καρδιαγγειακό όχι μόνο ως προς την δημιουργία αθηρωμάτωσης, σκλήρυνσης των αρτηριών και τον αγγείων, θρόμβους κτλ, αλλά και σε ότι αφορά την πυκνότητα, (Ρευστότητα) οξυγόνωση και θρεπτικότητα του αίματος.
Δείτε Καρδιαγγειακό, Προστατεύουμε το σύστημα που μας Διατηρεί στη Ζωή
και Αίμα: Ίσως το πολυτιμότερο στοιχείο μετά την καρδιά

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την πλημμελή τροφοδοσία όλων των κυττάρων μας με θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο με συνέπεια την ανεπαρκή ανάπλαση τους.

Αυτό στην συνέχεια θα δημιουργήσει, με τον καιρό, δυσλειτουργίες στους ιστούς κατά συνέπεια και στα όργανα του σώματος όπου έχουμε πέρα του πρόωρου γηρασμού και το φαινόμενο των χρόνιων νοσημάτων. (Διαβήτης, Υπέρταση, Χοληστερίνη κτλ)

Τέλος οι τοξίνες πέρα από τις αποδεδειγμένες κατηγορίες για καρκινογενέσεις, καταβάλουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα με συνέπεια να γινόμαστε ευάλωτοι σε κάθε λογής λοιμώξεις, ιώσεις κ.τ.λ.
Δείτε Οξυγόνο, αλκαλικά και πικρά ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΝ τον καρκίνο
και Θρέψτε το αίμα: Βελτιώνοντας το, βελτιώνεται και η υγεία

Τι ονομάζουμε Ισορροπημένη και Καθολική Αποτοξίνωση;

Αναλύοντας τον χαρακτηρισμό Ισορροπημένη και Καθολική Αποτοξίνωση μας προκύπτουν τα εξής:

Ισορροπημένη Αποτοξίνωση

Είναι γνωστό σε όλους ότι ο οργανισμός του κάθε ανθρώπου είναι προικισμένος με μια απίστευτη προσαρμοστικότητα από το κλίμα όπου διαβιώνει, έως την καθημερινή του διατροφή και δραστηριότητα.

Επίσης είναι γνωστό πιθανά στους περισσότερους, ότι δεν είναι σωστό με βίαιους τρόπους να του αλλάζουμε τα δεδομένα κάθε λίγο και λιγάκι. Αυτό αποδεδειγμένα επισύρει πολλούς σοβαρούς κινδύνους.

Για παράδειγμα θα σας αναφέρω και προκειμένου να γίνω κατανοητός τις διάφορες ανεύθυνες δίαιτες που κυκλοφορούν για να χάσουμε γρήγορα τα περιττά κιλά.

Εκεί που οργανισμός μας είναι μαθημένος να καταναλώνει μια μεγάλη ποσότητα τροφής σε δυο γεύματα, ακολουθούμε την δίαιτα του δεν τρως τίποτα και ξεγελάς το αίσθημα της πείνας με πολλά και μικρά γεύματα συχνά χωρίς θρεπτικές ουσίες και αρχίζουν τα παρατράγουδα.

Νευρικότητα, αϋπνία, ορμονικές διαταραχές, ατονία, έλλειψη διάθεσης για τις χαρές της ζωής και τέλος πιθανώς, αναιμία, γαστρεντερικές διαταραχές, δυσκοιλιότητα, υπόταση και τόσα άλλα.
Δείτε και Δίαιτα & διαιτολόγοι: Συμβουλές για μπόλικες τοξίνες με αποτέλεσμα μηδέν

Αντίθετα σε μια ισορροπημένη δίαιτα απώλειας των περιττών κιλών, ο στόχος μπαίνει σε βάθος χρόνου και σιγά, σιγά, μειώνονται οι ποσότητες διατροφής, αλλάζουν οι συνδυασμοί τους, διαιρούνται τα γεύματα από δυο σε τρία και στην συνέχεια σε τέσσερα με αποτέλεσμα χωρίς καμία παρενέργεια από αυτές που προανέφερα αρχίζει η πτώση των περιττών κιλών, αργά ναι μεν αλλά μόνιμα και σταθερά.

Το ίδιο συμβαίνει και με τις βίαιες αποτοξινώσεις που διαβάζουμε κατά καιρούς των 24 ωρών ή των 48 με χυμούς ή αφεψήματα θαυματουργά της… μακρινής Τανγκανίκας.

Σε ότι αφορά την αποτοξίνωση μπορεί να υπάρξει ένα αποτέλεσμα του σήμερα με ένα τέτοιο τρόπο, σε ότι αφορά τις ζημίες που μας έχουν κάνει οι τοξίνες, τις αφήνουμε στην άκρη, μα και σίγουρα από την άλλη ο οργανισμός μας διαταράχτηκε σε τέτοιο βαθμό που το βέβαιο είναι ότι θα μας έρθει κάποιο ή κάποια νέα άλλα προβλήματα.

Κοντολογίς Ισορροπημένη εννοούμε την αποτοξίνωση ναι μεν του σήμερα, αλλά ταυτόχρονα και την επιδιόρθωση των βλαβών που μας προκάλεσαν οι τοξίνες του παρελθόντος.

Καθολική Αποτοξίνωση

Ατυχώς επικρατεί η άποψη ότι λαμβάνοντας μια αντιοξειδωτική ουσία για κάποιο χρονικό διάστημα έχουμε λύσει το πρόβλημα. Για παράδειγμα θα αναφέρω την αντιοξειδωτική βιταμίνη C ή το πράσινο τσάι.

Ναι ασφαλώς και τα δυο έχουν αποδεδειγμένες αντιοξειδωτικές δράσεις, όμως γενικές.
Καθολικά δεν θα μπορέσουν να αποτοξινώσουν όλα τα όργανα του σώματος.

Εκτός αυτού θα επαναλάβω, τι γίνεται με τις ζημίες που έχουμε αποκτήσει μέχρι εκείνη την στιγμή που αποφασίσαμε να κάνουμε αποτοξίνωση;
Απλά τίποτα.

Σχετικά με το θέμα, της ισορροπημένης και καθολικής αποτοξίνωσης δηλαδή, μεγάλη ομάδα ειδικών επιστημόνων του πανεπιστημίου των Αθηνών (Ιατροί, κλινικοί φαρμακοποιοί, βιολόγοι, χημικοί) μελέτησαν για τουλάχιστον μια πενταετία in vitro και στην συνέχεια άλλα τόσα χρόνια περίπου in vivo σε πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αθήνας και της Κρήτης διάφορους συνδυασμούς φυσικών ιαμάτων.

Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσαν να καταλήξουν σε μια φυσική φόρμουλα που αφενός θα παρέχει 100% αποτελεσματικότητα για ισορροπημένη καθολική αποτοξίνωση και αφετέρου μέγιστη ασφάλεια.

Συνδυαστικά όπως συχνά αναφέρω κατέληξαν σε μια απόλυτα μελετημένη αναλογία και ένωσαν σε μια εύπεπτη κάψουλα τις δράσεις του Pine Bark (Πυκνογενολη) του Gingko Biloba και Grape seed extract OPC (Εκχύλισμα κουκουτσιών κόκκινου σταφυλιού)

Η δε τεκμηρίωση της επιλογής αυτής είναι η εξής:

Pine Bark (Πυκνογενόλη): Είναι το φυσικό εκχύλισμα που προέρχεται από το φλοιό πεύκου.
Έχει 50 φορές ισχυρότερη αντιοξειδωτική δράση από τη βιταμίνη Ε και 20 φορές από τη Βιταμίνη C.

Περιέχει ισχυρές ιαματικές ουσίες της κατηγορίας των βιοφλαβονοειδών, τις προανθοκυανίνες οι οποίες είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά και εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες.

Πέρα αυτών κλινικά έχει αποδείξει ότι καθαρίζει τον αυλό όλων των αρτηριών και αγγείων από θρόμβους, αθηρωματική πλάκα κτλ και επαναφέρει την απαιτούμενη ελαστικότητα τους ακόμα και σε περιπτώσεις σοβαρής αρτηριοσκλήρυνσης.

Χαρακτηριστικά έχει χρησιμοποιηθεί ακόμα και στη θεραπεία πολλών παθήσεων όπως διαβήτης, ινομυαλγία, καρδιακές παθήσεις, αιμορροϊδες, αλλεργίες, αρτηριοσκλήρυνση, αρθρίτιδα, άσθμα, αθλητικές κακώσεις, κιρσοί, καρκίνος, καταρράκτης, κατάθλιψη, κ.α. 

Δείτε ακόμη: Pinus Marinitus και Πυκνογενόλη: Το «tuboflo» των αρτηριών!
και Το ισχυρότερο αντιοξειδωτικό παγκοσμίως: Καθαρίζει το σώμα σε λίγες μόνο ώρες, Βελτιώνει την υγεία σε όλα τα επίπεδα

Ginkgo Biloba: Τα οφέλη του είναι γνωστά πολλαπλά και κλινικά αποδεδειγμενα.

Διευρύνει τα αγγεία, βελτιώνει το μεταβολισμό, εμποδίζει την αρτηριοσκλήρυνση, ανακουφίζει από πονοκεφάλους και ημικρανίες που οφείλονται στην κακή κυκλοφορία και τις τοξίνες, μειώνει τον κίνδυνο εμφράγματος, ενισχύει την αδύναμη μνήμη, συμβάλλει θετικά σε περιπτώσεις όπως κατάθλιψη, εμβοές, γεροντική άνοια και βοηθάει την καλή κυκλοφορία ακόμα και στα άκρα με κλινική απόδειξη να διατηρούνται πάντα ζεστά. 

Δείτε ακόμη Ginkgo Biloba: Εμπροσθοφυλακή κατά της γήρανσης, ειδικά του εγκεφάλου
και λειτουργεί και αποτοξινωτικά Ginkgo Biloba: Προστατεύει εγκέφαλο και όρχεις από τα βαρέα μέταλλα

Grape seed extract OPC (Εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού)Περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμίνης Ε βοηθώντας έτσι την ανάπλαση των κυττάρων, φλαβονοειδή, φαινολικές προκυανιδίνες, πολυφαινόλες ρεσβερατρόλη κ.α.

Μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών προβλημάτων, τις φλεγμονές, την υπεροξείδωση των λιπιδίων και βελτιώνει τη ροή του αίματος.

Δείτε ακόμη 8 εκπληκτικά οφέλη των κουκουτσιών του σταφυλιού
και Τι διατροφικό πλούτο κρύβουν τα κουκούτσια από τα σταφύλια;

Συμπερασματικά:

Παρατηρώντας τις δράσεις των προαναφερομένων εύκολα ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει την ισορροπία από την μια, μιας καθολικής από την άλλη αποτοξίνωσης, επιδιορθώνοντας, αποκαθιστώντας ταυτόχρονα και φθορές, ζημιές του παρελθόντα χρόνου.

Ο χρόνος δε της ισορροπημένης και καθολικής αποτοξίνωσης που θα απαιτηθεί με την συγκεκριμένη φόρμουλα του πανεπιστήμιου των Αθηνών είναι ανάλογος της τοξίνωσης του καθενός ξεχωριστά και κυμαίνεται από ένα με δυο μήνες ανά έτος έως και έξη σε άτομα που κύρια έχουν υποστεί μακροχρόνιες λήψεις γνωστών τοξικών φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων όπως είναι η κορτιζόνη, ή χημειοθεραπεία κτλ.

Τέλος είναι σημαντικό και επιβάλλεται να αναφέρω πως η συγκεκριμένη φόρμουλα δεν έχει ίχνος παρενεργειών και διατάραξης του οργανισμού. 

Η «τροφή», λοιπόν, σε συνεργασία με τον αρθρογράφο και φαρμακοποιό κο Κυριακού, έχει καταφέρει να σας εξασφαλίσει την παραπάνω φόρμουλα/προϊόν μελέτης του πανεπιστημίου Αθηνών που αποτελείται ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ωφέλιμα στοιχεία, σε άριστη ποιότητα, οργανικά, για τους φίλους της που ενδιαφέρονται.

Ταυτόχρονα, καθώς η κάθε περίπτωση και ο κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός, μπορούμε να εξειδικεύσουμε όλα τα παραπάνω, ανάλογα με το περιστατικό και να προτείνουμε την κατάλληλη αντιμετώπιση (ενδέχεται και το γαϊδουράγκαθο να είναι απαραίτητο).

Προσωπικά θα τολμήσω να προτείνω τα παραπάνω φυσικά ιάματα και στον ιατρικό κόσμο, καθώς ΔΕΝ έχουν να χάσουν τίποτα, το αντίθετο κιόλας, διότι ΣΕ ΚΑΜΙΑ των περιπτώσεων δεν πρόκειται να βλάψουν τον ασθενή τους, ενώ από την άλλη 1000% και εξακριβωμένα, θα τον ΩΦΕΛΗΣΟΥΝ και θα του δώσουν την δύναμη και το σθένος να ξεπεράσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται την κατάσταση της υγιείας του.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com

Δείτε ακόμη: 9 σημάδια ότι το σώμα σας χρειάζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ αποτοξίνωση

Τι είναι, γιατί και κάθε πότε χρειάζεται να κάνουμε αποτοξίνωση 

Μέθοδοι καθαρισμού οργάνων και η σειρά που είναι καλύτερο να γίνονται 

Aποτοξινωθείτε: Τοξίνες στα κύτταρα λίπους προκαλούν πρήξιμο και επιπλέον βάρος 

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού – Φαρμακοποιός
bio365.blogspot.gr


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *