Μικροβίωμα: Μικροβιακή Χλωρίδα και Βιομηχανία Εμβολίων

microbioma-i-mikroviaki-hlorida-kai-i-biomihania-ton-emvolion

Μικροβίωμα: Μικροβιακή Χλωρίδα και Βιομηχανία Εμβολίων

Αρχίζει να συμβαίνει. Αντί να αγωνίζονται ενάντια στη φύση, οι άνθρωποι αρχίζουν να συνδέονται με τον ιστό της ζωής.

Αυτό που κάποτε είχε θεωρηθεί ως στείρο, διαπιστώθηκε πως βρίθει από ζωή. Αποκαλείται το microbiome, δηλαδή το οικοσύστημα των μικροβίων, με άλλα λόγια η ωφέλιμη Μικροβιακή Χλωρίδα εντός του οργανισμού μας. Έτσι αρχίζουμε επιτέλους να κατανοούμε το πόσο σημαντική είναι η μικροβιακή χλωρίδα για την υγεία ολόκληρου του οργανισμού μας.

Το microbiome ή Μικροβίωμα βρίσκεται στη βάση της πυραμίδας της ζωής.

Οι επιστήμονες το αναγνωρίζουν πλέον με κάθε νέο έγγραφο που δημοσιεύεται. Νέα βιβλία και άρθρα, αρχίζουν να αποκαλύπτουν τη σημασία του στο ευρύ κοινό.

Αυτό περιλαμβάνει και τους επιστήμονες που ασχολούνται με τα εμβόλια, οι οποίοι παραδέχονται πως η απόκριση του εμβολίου εξαρτάται από το μικροβίωμα. Ξέρουν πως τα εμβόλια δεν μπορούν να λειτουργήσουν όταν έρχονται αντιμέτωπα με ένα εντερικό σύστημα που περιέχει μη ισορροπημένο microbiome.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ένα κακό αποχετευτικό σύστημα- που υφίστανται συνήθως στον αναπτυσσόμενο κόσμο όπου, φανταστείτε ότι, δεν υπάρχουν τουαλέτες και άνθρωποι αναγκάζονται να αφοδεύουν στους αγρούς.

Αυτή η ελεύθερη αφόδευση οδηγεί σε μη ισορροπημένη χλωρίδα και εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα όπου αποτυγχάνουν τα εμβόλια. Τα εμβόλια δεν έχουν καμία ελπίδα να λειτουργήσουν κάτω υπό αυτές τις συνθήκες, διότι τα μικρόβια είναι αυτά που υπαγορεύουν την ανοσολογική μας απόκριση. 
Δείτε Τι εντερική χλωρίδα έχετε; 
Η αλλοίωση της εντερικής χλωρίδας έχει δυσάρεστες συνέπειες 
και Αιτίες φλεγμονών – Ανοσοποιητικό – πεπτικό & φλεγμονώδης απόκριση
Πρόβλημα με το ανοσοποιητικό; Σημάδια που πρέπει να σας ανησυχήσουν

Αλλά εξακολουθεί κάτι να λείπει.

Αν και η βιομηχανία εμβολίου αναγνώρισε πλήρως πως τα προϊόντα τους απαιτούν ένα υγιές μικροβίωμα για να είναι αποτελεσματικά, δεν πήραν θέση στο να αναρωτηθούν εάν αυτό μπορεί επίσης να είναι η πηγή των προβλημάτων λόγω εμβολίων. Εάν το microbiome είναι η λύση, τότε ίσως να είναι επίσης το πρόβλημα.

Αλλά οι επιστήμονες δεν θέτουν περαιτέρω ερωτήσεις. Είναι λες και δεν ενδιαφέρονται για την ασφάλεια του εμβολίου. Το μόνο που θέλουν είναι να αναπτύξουν νέα εμβόλια και τη βελτίωση της ανταπόκρισης του εμβολίου.

Και αυτό είναι αρκετά λυπητερό εάν λάβουμε υπόψιν την έξαρση των χρόνιων παιδικών ασθενειών και την προφανή επιδημία αυτισμού.
Δείτε και Αυτισμός: Ασθένεια ή δηλητηρίαση;
Συγκλονιστική έρευνα για τα εμβόλια και τα τοξικά συστατικά τους.
Αλουμίνιο: Τι προκαλεί στον εγκέφαλο & πως να το απομακρύνετε

Αυτή είναι μια απεγνωσμένα ειρωνική κατάσταση. Επειδή φαίνεται πως παιδιά και ενήλικες που έχουν υποστεί βλάβη εξαιτίας εμβολίου, έχουν μη ισορροπημένη χλωρίδα και αυτό που πραγματικά χρειάζονται είναι αυξημένη ανοσία.

Είναι αυτοί που πραγματικά χρειάζονται τα εμβόλια τα οποία, όμως, τελικά καταλήγουν να προκαλούν βλάβες. Αλλά τα υγιή παιδιά και ενήλικες με ισορροπημένη χλωρίδα, που φαινομενικά φαίνεται να διαφεύγουν τις βλάβες λόγω εμβολίου, μπορεί τελικά, να μην χρειάζονται καθόλου εμβόλια!

Δεν θα πρέπει να βρούμε νέους τρόπους για να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα; Ή τουλάχιστον να δημιουργήσουμε ασφαλέστερα εμβόλια και πρωτόκολλα εμβολίων;

Δυστυχώς, δεν είναι μόνο τα άτομα με αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα, (το οποίο έχει προκληθεί λόγω της μή ισορροπημένης χλωρίδας), τα οποία υποφέρουν από βλάβες λόγω εμβολίων, αλλά επίσης είναι και τα άτομα με φυσική ισορροπημένη χλωρίδα, η οποία έχει σχηματιστεί με βάση την διατροφή που ακολούθησαν ακόμη και οι πρόγονοί τους τις προηγούμενες γενεές.

Τα εμβόλια στέλνουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα σε υπερφόρτωση, που ονομάζεται υπερδραστήρια ανοσολογική απόκριση, επειδή η φυσική χλωρίδα τους απλά κάνει την δουλειά καλύτερα … πάρα πολύ καλύτερα, καταλήγοντας σε βλάβη ως απόκριση στον εμβολιασμό. 

Επιτίθενται στο ίδιο τους το μυαλό και σώμα.

Η παλαιά παροιμία του «είσαι ο χειρότερος εχθρός σου» ισχύει για τον κλάδο παραγωγής εμβολίων. Είναι μια «βιομηχανική παραγωγή» αυτοάνοσων ασθενειών , απερίσκεπτη και μη βιώσιμη.

Μπορεί ακόμη να μεταβάλλουμε μόνιμα ολόκληρο το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα, μέχρι και τα γονίδια μας, ως επακόλουθο των διαδεδομένων εκστρατειών εμβολιασμού.
και καταλήγουμε στα: Αυτοάνοσα Νοσήματα: Ο Παραλογισμός του Ανοσοποιητικού συστήματος
Γιατί τα αυτοάνοσα έχουν γίνει η κύρια αιτία χρόνιων ασθενειών

Ωστόσο υπάρχει ελπίδα λόγω αυτής της νέας συνειδητοποίησης του μικροβιώματος. Είναι αυτό που «κλέβει» πλέον, την παράσταση. Αν σεβόμαστε και προάγουμε τη μικροβιακή ισορροπία, αντί να την αγνοούμε, εις βάρος μας, θα έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μια πραγματική υγεία στις μελλοντικές γενιές.

Πραγματική υγεία σημαίνει πως τα παιδιά γεννιούνται μικροβιακά ισορροπημένα, χωρίς την ανάγκη για τεχνητή διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Μέσω της νέας τεχνολογίας, όπως μικροβιακό τεστ DNA κοπράνων και εξετάσεις ούρων οργανικών οξέων για μικροβιακούς μεταβολίτες, μαζί με γενετικό έλεγχο συμπεριλαμβανομένου του τύπου του αίματος, εξετάσεις της κατάστασης έκκρισης σωματικών υγρών και άλλων βιολογικών δεικτών, μπορούμε να ενισχύσουμε αυτή τη νέα συνειδητοποίηση και να λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα μείωσης του κινδύνου των βλαβών λόγω εμβολίου.

Για παράδειγμα, γνωρίζουμε πως ο διαβήτης κύησης αυξάνει τον κίνδυνο του αυτισμού και σχετίζεται με υψηλή συγκέντρωση βακτηροειδών (Bacteroides) στο μηκώνιο ικανά να αποσυντονίσουν το ανοσοποιητικό σύστημα του βρέφους μετά από τον εμβολιασμό.

Με το χρόνο μπορεί να αναπτύξουμε αρκετή αυτοπεποίθηση στο να ζήσουμε σε ένα κόσμο χωρίς εμβολιασμούς, σε αρμονία με το μικροβιακό κόσμο.

«Τροφή»:

Μπορούμε να το πετύχουμε αυτό, αρκεί να ακολουθήσουμε αυτό που η ίδια η Φύσις μας έχει δώσει για να στήνουμε από το μηδέν το ανοσοποιητικό μας σύστημα, που δεν είναι άλλο από το μητρικό γάλα!!!

Και καθώς δεν είναι δυνατόν να υπάρξει ανθρώπινο μητρικό γάλα, η αμέσως επόμενη λύση είναι το γάλα των πρώτων ωρών των θηλαστικών. Πρόκειται για τον απόλυτο σύμμαχο, που όχι μόνον θα το στηρίξει το ανοσοποιητικό σας, αλλά και θα το «ευθυγραμμίσει» ώστε να μην παρεκτρέπεται της «πορείας του» και δημιουργεί προβλήματα, αντί να τα λύνει, ενώ ταυτόχρονα έχει ΚΑΙ προβιοτικές ιδιότητες, με αποτέλεσμα, να ενισχύει την καλή μικροβιακή χλωρίδα του εντέρου, δηλαδή το μικροβίωμα, που είδαμε παραπάνω, πόσο σπουδαία είναι η παρουσία του στον οργανισμό: Πρωτόγαλα – Colostrum (αρχαίο: πύαρ)! 

Όποιος ενδιαφέρεται να προμηθευτεί εξαιρετικής ποιότητας και της υψηλότερης δραστικότητας, που υπάρχει, πρωτόγαλα (29 IgG αναγραφόμενο!!), μπορεί να επικοινωνήσει στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com

Τελικά τα μικρόβιά μας, η εσωτερική μας χλωρίδα, μας κάνουν αυτό που είμαστε, πολύ αναλυτικά και παραστατικά:

Δείτε ακόμη: Μικροβίωμα: Μικροβιακή Χλωρίδα και η Ιατρική Επανάσταση του Αιώνα 

Η μεγάλη απάτη του παγκοσμιο-ποιημένου διατροφικού κώδικα (Codex Alimentarius), για καθολικό πόλεμο ενάντια σε όλα τα μικρόβια.

Και Τα φονικά εμβόλια 

O FDA προειδοποιεί: Εμβόλια προκαλούν καρκίνο

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.

Η ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

Στην ενότητά μας, “εμβόλια“, μπορείτε να βρείτε και άλλες χρήσιμες πληροφορίες ώστε να τις διασταυρώσετε και να αποφασίσετε το καλλίτερο για εσάς και την οικογένειά σας!

Ως γονείς, η απόφασή είναι δική σας αν πρέπει ή όχι να εμβολιάσουν το παιδί σας. Υπάρχει αφθονία έρευνας εκεί έξω για να σας βοηθήσουν και να σας καθοδηγήσουν σε αυτή την απόφαση. Μην αφήνετε το γιατρό σας ή τους ανθρώπους γύρω σας να είναι η μοναδική σας πηγή πληροφοριών.
Κάνετε την έρευνά σας και αποφασίστε την καλύτερη λύση για τη μακροπρόθεσμη υγεία του παιδιού σας…

Τέλος τα προβιοτικά μπορούν να σας βοηθήσουν να χτίσετε μία καλή εντερική χλωρίδα και έτσι να προασπίσετε την υγιεία σας: Σημασία, μορφές προβιοτικών και τα τρόφιμα που τα περιέχουν 

7 ωφέλιμα προβιοτικά που μπορείτε να φτιάξετε εύκολα μόνοι σας

Πηγή: www.greenmedinfo.com
Παρακαλώ πιθανή αναδημοσίευση να γίνεται με ρητή αναφορά στα:
Επιμέλεια/Απόδοση: AdRianna Gkika για τα proionta-tis-fisis.com


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *