Χημειοθεραπεία και Φυσικά Ιάματα: Άσπονδοι Εχθροί ή Επιβεβλημένοι Σύμμαχοι Υπέρ της Υγείας

himeiotherapeia-kai-fysika-iamata-aspondoi-ehthroi-i-epivevlimenoi-symmahoi-yper-tis-ygeias

Η Χημειοθεραπεία, οι εμμονές και αντικειμενική βοήθεια στον ασθενή με φυσικά ιάματα.

Τα δυο άκρα αντιμετώπισης του καρκίνου είναι:
– η χημειοθεραπεία και
– τα φυσικά ιάματα.

Στην μέση είναι ο άτυχος ασθενής που οι μεν συνηθίζουν μέχρι και τον τρομοκρατούν για να τους ακολουθήσει, οι δε μοιάζουν ανίσχυροι να τον μεταπείσουν έστω και για μια παράλληλη θεραπευτική αγωγή.

Ας δούμε σήμερα αντικειμενικά όμως το θέμα προκειμένου να υπάρξει μία σωστή πληροφόρηση…

Χημειοθεραπεία:
Ο δεδομένος, από την ιατρική, δρόμος αντιμετώπισης του καρκίνου μαζί με τις ακτινοβολίες χωρίς να επιδέχεται αμφισβήτηση.
Δεδομένες όμως και οι παρενέργειες της ανεξαρτήτου, και χωρίς καν σήμερα να σχολιάσω, τα ποσοστά επιτυχίας της.
Το να υπόσχεσαι καλύτερη ποιότητα ζωής στον ασθενή που εισέρχεται σε αυτή την διαδικασία, χωρίς όμως να του την εξασφαλίζεις, πραγματικά μου μοιάζει με προεκλογικές εξαγγελίες Έλληνα υποψήφιου βουλευτή.
Γιατί πώς να το κάνουμε, ποιότητα ζωής κλινήρης, με ναυτίες, εμετούς, κακουχία, γαστρεντερικές διαταραχές, διάρροιες, στοματίτιδες, και ανορεξία δεν υπάρχει.
Σε αυτές τις αποδεδειγμένες παρενέργειες αν συμπεριλάβουμε την απώλεια των μαλλιών, την επιρρέπεια σε ιώσεις και την έλλειψη διάθεσης για κοινωνική ζωή τότε τα πράγματα είναι ακόμα δυσκολότερα.
Δείτε και Η Θανατηφόρα Απάτη της χημειοθεραπείας. 
Η Χημειοθεραπεία Θεραπεύει και… η Γη Είναι Επίπεδη 
Η χημειοθεραπεία ΠΡΟΚΑΛΕΊ καρκίνο: Καρκινοπαθείς που την αποφεύγουν αυξάνουν την επιβίωση τους

Αρωγή από φυσικά ιάματα:
Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί: Αντί μιας στείρας πολεμικής ενάντια στα φυσικά ιάματα, αν τελικά υπήρχε από τους ειδικούς, αρχικά η αντικειμενική επιστημονική τεκμηριωμένη ενημέρωση και στη συνέχεια επέλεγαν μια παράλληλη συντονισμένη χορήγηση μήπως τα πράγματα θα ήταν κατά πολύ καλύτερα;

Το ζητούμενο:
Γιατί σίγουρα αυτό και μόνο θα είχε ως αποτέλεσμα μια παράλληλη δυναμική χορήγηση όλων των επιστημονικά αναγνωρισμένων όπλων που έχουμε στα χέρια μας με μοναδικούς ουσιαστικά κερδισμένους τους πάσχοντες από όσες και όλες τις πλευρές και αν το κοιτάξεις.

Αναλυτικά θα έλεγα τα εξής:
Με την διάγνωση του καρκινικού όγκου ναι μεν ο ασθενής και εφόσον αυτό επιτάσσει τι ιατρικό πρωτόκολλο μπαίνει στην διαδικασία της χημειοθεραπείας ή ακτινοβολίας, αλλά παράλληλα θα μπορούσαμε να του χορηγήσουμε Γκραβιόλα-Graviola γνωστή στην επιστημονική κοινότητα για την επιλεκτική αντικαρκινική της δράση, ή γανόδερμα (Canoderma Lucidum) επίσης, ή Cordyceps ή Ghaga, ή τέλος ένα εξατομικευμένο συνδυασμό αυτών.

Όλα τους έχουν αποδείξει με in vivo κλινικές μελέτες ότι καταστρέφουν τα καρκινικά κύτταρα, περιορίζουν κάθετα τις μεταστάσεις και ουσιαστικά ΔΕΝ έχουν παρενέργειες.

Από την άλλη κοινά αποδεκτές και καταγεγραμμένες επαναλαμβάνω είναι οι παρενέργειες τόσο της χημειοθεραπείας, όσο και των ακτινοβολιών, που μάλιστα διαρκούν για πολλούς μήνες ακόμα και μετά την διακοπή ή τέλος αυτών.
Δείτε και Θανατηφόρες και οι ακτινοθεραπείες: Ασθενείς και πολίτες θύματα εγκληματικής αδιαφορίας.

Ποιος μπορεί άλλωστε να πει το αντίθετο από αυτό που βλέπει όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη;

Χημειοθεραπείες/ακτινοβολίες: Δημιουργούν ανοσοκαταστολή
Ο ασθενής πέρα από την βάσανο της αντιμετώπισης του καρκινικού όγκου, με ανύπαρκτο ανοσοποιητικό αποκτά μια τραγική επιρρέπεια σε κάθε λογής λοιμώξεις με κυρίαρχες τις ενδονοσοκομειακές.

Πέρα από το Ganoderma Lucidum και το Cordyceps που ενισχύουν το ανοσοποιητικό, υπάρχει και η φόρμουλα του πανεπιστημίου των Αθηνών που με την επιλογή 9 ιαμάτων επιτυγχάνεται άμεσα ενίσχυση του ανοσοποιητικού και η τόνωση.

Εκτός αυτών υπάρχει και η Πρόπολη, μοναδική φυσική αντιβίωση καταστροφής επιλεκτικά μόνο των παθογόνων ιών και βακτηριδίων.
Η συστηματική χορήγηση της σε βιολογικές κάψουλες θα εξασφαλίσει στον ασθενή ανοσία στις κάθε μορφής λοιμώξεις χωρίς να επηρεαστούν τα απαραίτητα για τον οργανισμό σαπρόφυτα, γεγονός που γίνεται με τις χημικές αντιβιώσεις.
Παρεμπιπτόντως και εκτός των άλλων: Πρόπολη – το φυσικό αντιβιοτικό!
η πρόπολις, δρα ΚΑΙ αντικαρκινικά: Η πρόπολις αναστέλλει τους καρκινικούς όγκους!

Τέλος θα σας θυμίσω ότι σύγχρονες ανακοινώσεις σε διεθνή ιατρικά συνέδρια απέδειξαν ότι ο καρκίνος καταπολεμάται αποτελεσματικότερα με την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Πολύ σύντομα ΔΕΝ θα είναι δυνατόν να στηρίζουν την τακτική της ανοσοκαταστολής: Ανοσοποιητικό ως όπλο κατά του καρκίνου. Πολλά υποσχόμενες οι ανοσοθεραπείες

Χημειοθεραπείες/ακτινοβολίες: Δημιουργούν γενικότερη τοξικότητα
Κοινά έχει γίνει αποδεκτό πως τα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα της χημειοθεραπείας ανήκουν στην ομάδα των άκρως τοξικών σε σημείο τέτοιο που συμβουλευτικά στους οικείους τους οι θεράποντες προτείνουν την αποφυγή ακόμα και κοινής τουαλέτας αν υπάρχει δυνατότητα, ή την χρήση άφθονου νερού πριν την επίσκεψη τους.
Για ακαριαία αποτοξίνωση, αντιοξείδωση και καθολική προστασία του ασθενούς το πανεπιστήμιο των Αθηνών δημιούργησε μια φυσική φόρμουλα με Pine Bark (ή Πυκνογενόλη) Gingko Biloba και εκχύλισμα κουκουτσιών σταφυλιού.
Σε κλινικές εφαρμογές που έγιναν τόσο στο Πανεπιστήμιο των Αθηνών όσο και στο πανεπιστήμιο Κρήτης αποδείχτηκε περίτρανα αυτό.

Χημειοθεραπείες/ακτινοβολίες: Δημιουργούν σημαντική επιβάρυνση στο συκώτι και τους νεφρούς:
Η χημικοθεραπεία θεωρείται άκρως τοξική και επιβαρυντική ακόμα για το ήπαρ (Συκώτι) και τους νεφρούς.
Παγκοσμίως έχει αναγνωριστεί τεκμηριωμένα πως το Γαϊδουράγκαθο είναι άριστος αρωγός αποτοξίνωσης και προστασίας ήπατος και νεφρών.
Με την χορήγηση του το Γαϊδουράγκαθο σε μορφή βιολογικής κάψουλας θα εξουδετερώσει την παρενέργεια αυτή δυναμικά.
Δείτε και Κανείς δεν μπορεί να είναι υγιής χωρίς ένα δυνατό & καθαρό συκώτι 
Έτσι Γαϊδουράγκαθο περιορίζει τις βλάβες, αποτοξινώνει & αναπλάθει το συκώτι

Χημειοθεραπείες/ακτινοβολίες: Δημιουργούν κυτταρική καταστροφή γενικότερα:
Ατυχώς τόσο η χημειοθεραπεία όσο και η ακτινοβολίες δεν έχουν την επιλεκτική δυνατότητα καταστροφής μόνο των καρκινικών κυττάρων και έτσι καταστρέφουν ταυτόχρονα και μεγάλο αριθμό από τα υγιή.
Τόσο η φόρμουλα του πανεπιστημίου των Αθηνών (Pine BarkGingko Biloba-εκχύλισμα κουκουτσιών σταφυλιού), όσο και το βιολογικό σε κάψουλες υαλουρονικό οξύ σε συνδυασμό με το Ganoderma Lucidum & Cordyceps θα ενισχύσουν κάθετα την ανάπλαση των υγιών κυττάρων και θα τα προστατεύσουν από την καταστροφή.

Χημειοθεραπείες/ακτινοβολίες: Δημιουργούν γαστρεντερικές διαταραχές:
Ο πόνος στο στομάχι, οι διάρροιες, η οισοφαγική παλινδρόμηση, η δυσπεψία, μέχρι και έλκος θεωρούνται πιθανά σε πολύ μεγάλα ποσοστά ως παρενέργειες της χημειοθεραπείας.
Προληπτικά η χορήγηση σε κάψουλες της μαστίχας της Χίου είναι πραγματικά μια αξιόπιστη λύση αντιμετώπισης των παρενεργειών αυτών.
Εδώ θα σας θυμίσω πως η μαστίχα Χίου αναγνωρίστηκε ως φάρμακο εδώ και μερικά χρόνια παγκοσμίως.
Δείτε και Γαστρεντερικό η Βάση της Καλής Υγείας – Προστατέψτε το 
και Η μαστίχα Χίου αναγνωρίστηκε και επισήμως ως φυσικό φάρμακο

Χημειοθεραπείες/ακτινοβολίες: Δημιουργούν ανορεξία:
Το διάστημα που ο ασθενής θέλει πραγματικά μια ισορροπημένη εκλεκτή διατροφή για να αντεπεξέλθει στο νόσημα του η χημειοθεραπεία του κόβει την διάθεση για σίτιση.
Η φυσική λύση στο πρόβλημα αυτό ονομάζεται Blue Green Algae A.F.A.
Με μια βιολογική κάψουλα ο ασθενής θα καλύψει όλες τις ημερήσιες ανάγκες του σε όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία και για αυτό άλλωστε χαρακτηρίστηκαν τα A.F.A. ως μοναδική καθαρή τροφή του μέλλοντος και τροφή τον αστροναυτών.
Δείτε και A.F.A: Η πληρέστερη και πλέον ισορροπημένη τροφή στον κόσμο

Χημειοθεραπείες/ακτινοβολίες: Δημιουργούν κακουχία:
Όλα τα προαναφερόμενα με επιπρόσθετη την δημιουργία κακής ψυχολογίας ο ασθενής παρουσιάζει έντονα σημάδια κακουχίας.

Από την άλλη όλα τα προαναφερόμενα φυσικά ιάματα είναι αυτά που το υπαρκτό πρόβλημα της κακουχίας θα το περιορίσουν στο ελάχιστο.

Εδώ σαφέστατα δημιουργείται ένα τεράστιο ερώτημα που δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει βρει την απάντηση του: 

Σε τι θα επηρέαζαν αρνητικά όλα τα προαναφερόμενα φυσικά ιάματα την χημειοθεραπεία ή τις ακτινοβολίες;

Προσωπικά πιστεύω πως μόνο εμμονές κατά της φύσης δεν επιτρέπουν την απάντηση στο ερώτημα αυτό.

Συμπερασματικά:
Κατά την λαϊκή παροιμία θα έλεγα και εγώ, προς τι ο θρήνος και ο αλληλοσπαραγμός λοιπόν;
Προς τι αυτή η αντιπαλότητα από πλευράς τις επίσημης ιατρικής σε βάρος της φύσης, με τελικά θιγμένο μόνο τον άτυχο ασθενή;

Η εποχή του γυρολόγου βοτανά σαφέστατα περιήλθε ανεπίστρεπτη τον περασμένο και προπερασμένο αιώνα, αν και σε πολλά είχαν δίκιο όσο και αν δεν αρέσει.

Σήμερα εκτός από τους αξιόπιστους εργαστηριακούς ελέγχους δράσης υπάρχουν και οι κλινικές μελέτες in vivo που αποδεικνύουν περίτρανα τους ισχυρισμούς των προαναφερομένων φυσικών ιαμάτων.

Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καιρός σύγκλισης των πάντων προκειμένου να καταπολεμηθούν στην ρίζα τους βασανιστικά νοσήματα της σύγχρονης ανθρωπότητας. 

Η «τροφή», λοιπόν, σε συνεργασία με τον αρθρογράφο και φαρμακοποιό κο Κυριακού, έχει καταφέρει να σας εξασφαλίσει όλα τα παραπάνω συμπληρώματα διατροφής σε άριστη ποιότητα, οργανικά, για τους φίλους της που ενδιαφέρονται, ακόμη και αν αυτό αφορά ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΉ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΉ ΛΉΨΗ,  ενάντια στις παρενέργειες του ιατρικού πρωτοκόλλου. 

Ταυτόχρονα, καθώς η κάθε περίπτωση και ο κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός, μπορούμε να εξειδικεύσουμε όλα τα παραπάνω, ανάλογα με το περιστατικό και να προτείνουμε την κατάλληλη αντιμετώπιση.

Προσωπικά θα τολμήσω να προτείνω τα παραπάνω φυσικά ιάματα και στον ιατρικό κόσμο, καθώς ΔΕΝ έχουν να χάσουν τίποτα, το αντίθετο κιόλας, διότι ΣΕ ΚΑΜΙΑ των περιπτώσεων δεν πρόκειται να βλάψουν τον ασθενή τους, ενώ από την άλλη 1000% και εξακριβωμένα, θα τον ΩΦΕΛΗΣΟΥΝ και θα του δώσουν την δύναμη και το σθένος να ξεπεράσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται την κατάσταση της υγιείας του.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com

Δείτε ακόμη: Graviola ή Γκραβιόλα: Από τα ισχυρότερα αντικαρκινικά όπλα! 

και Αίνιγμα ή Συνωμοσία η θεραπεία του καρκίνου; 

Πεθαίνοντας για να ήξερα: Η χρυσοφόρος φλέβα που λέγεται καρκίνος

Καρκίνος: Τι είναι, τι τον προκαλεί, συμπτώματα και πρόληψη 

Πως να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες να πάθετε καρκίνο 

Τι Πρέπει Να Κάνεις Άμεσα Σε Περίπτωση Που Διαγνωστείς Με Καρκίνο

Οι Ψυχοσωματικές Διαστάσεις του Καρκίνου 

Μία αλλιώτικη στάση: Καρκίνος: η ύστατη προσπάθεια του οργανισμού για επιβίωση.

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού – Φαρμακοποιός
bio365.blogspot.gr


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *