MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
ΑρχικήCovid-19/SARS-CoV-2/coronaΤο αίμα ασθενών που ανάρρωσαν από τον COVID-19 μπορεί να σώσει ζωές

Το αίμα ασθενών που ανάρρωσαν από τον COVID-19 μπορεί να σώσει ζωές

Το αίμα ασθενών που ανάρρωσαν από τον COVID-19 μπορεί να σώσει ζωές
Image by Belova59 from Pixabay Το αίμα ασθενών που ανάρρωσαν από τον COVID-19 μπορεί να σώσει ζωές

Το αίμα ασθενών που ανάρρωσαν από τον COVID-19 μπορεί να σώσει ζωές

Πώς το αίμα από επιζώντες από κορωνοϊό μπορεί να σώσει ζωές

Ο FDA Επέτρεψε την Επείγουσα Χρήση Πλάσματος σε Ασθενείς που το έχουν Ανάγκη.

Ερευνητές από τη Νέα Υόρκη ελπίζουν ότι πλάσμα πλούσιο σε αντισώματα, μπορεί να μειώσει τον αριθμό τους ασθενών που θα νοσήσουν βαριά και θα χρειαστούν εισαγωγή σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Nature NEWS 24 MARCH 2020.

Τα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το αίμα ανθρώπων που έχουν ανανήψει από το COVID-19 ως πιθανό αντίδοτο για την ασθένεια.

Οι ερευνητές ελπίζουν ότι η μετάγγιση αίματος που είναι πλούσιο σε αντισώματα κατά του ιού, σε ασθενείς που τώρα νοσούν, θα βοηθήσει τη μητρόπολη να αποφύγει τη μοίρα της Ιταλίας, όπου οι μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) είναι τόσο γεμάτες που οι γιατροί δεν μπορούν να δεχτούν ασθενείς που χρειάζονται αναπνευστήρες.

Ο FDA Επέτρεψε την Επείγουσα Χρήση Πλάσματος σε Ασθενείς που το έχουν Ανάγκη
Η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ανακοίνωσε σήμερα ότι θα επιτρέψει την επείγουσα χρήση πλάσματος σε ασθενείς που το έχουν ανάγκη.

Την επόμενη εβδομάδα, τουλάχιστον δύο νοσοκομεία στη Νέα Υόρκη – Mount Sinai και το Albert Einstein College of Medicine – ελπίζουν να ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν πλάσμα από άτομα που επιβίωσαν από τον κορωνοϊό για να θεραπεύσουν ανθρώπους που νοσούν.

Η προσέγγιση χρονολογείται από το 1890. Μία από τις μεγαλύτερες κλινικές μελέτες συνέβη κατά τη διάρκεια της πανδημίας του ιού της γρίπης H1N1 του 1918.

Διαθέσιμη και Σχετικά Φθηνή Θεραπεία

Τα πανεπιστημιακά νοσοκομεία σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες σχεδιάζουν να ξεκινήσουν άμεσα μια σειρά από κλινικές μελέτες. Ο κόσμος θα παρακολουθεί με αγωνία, γιατί αντίθετα από τα φάρμακα, το αίμα των επιζώντων είναι σχετικά φθηνό και είναι διαθέσιμο σε κάθε χώρα που έχει πληγεί από την πανδημία.

Μέσα σε λίγες ημέρες ο ιός δεν φαινόταν να κυκλοφορεί πλέον στους ασθενείς, υποδεικνύοντας ότι τα αντισώματα τον είχαν καταπολεμήσει.

Μετά από αυτή την πρώτη εφαρμογή, οι ερευνητές ελπίζουν ότι η χρήση θα επεκταθεί σε άτομα με υψηλό κίνδυνο ανάπτυξης COVID-19, όπως νοσηλευτές και γιατροί. Σε αυτούς, θα μπορούσε να αποτρέψει την ασθένεια, ώστε να μπορούν να παραμείνουν στο εργατικό δυναμικό του νοσοκομείου, το οποίο δεν μπορεί να διαχειριστεί την απομάκρυνση τους λόγω μόλυνσης.

Τα Αντισώματα στο Πλάσμα Καταπολεμούν τον Ιό

Οι αμερικανικές δοκιμές του μετάγγισης πλάσματος δεν είναι οι πρώτες. Από τις αρχές Φεβρουαρίου, οι ερευνητές στην Κίνα ξεκίνησαν αρκετές μελέτες χρησιμοποιώντας πλάσμα από άτομα που ξεπέρασαν τη νόσο.

Οι ερευνητές δεν έχουν ακόμη εκθέσει τα αποτελέσματα αυτών των μελετών. Όμως, ο Liang Yu, λοιμωξιολόγος στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Zhejiang στην Κίνα, δήλωσε στο Nature ότι σε προκαταρκτική μελέτη που έγινε, οι γιατροί αντιμετώπιζαν 13 άτομα που ήταν άρρωστα με COVID-19 με πλάσμα από άτομα που ανάρρωσαν.

Μέσα σε λίγες μέρες, αναφέρει ότι ο ιός δεν φαινόταν να κυκλοφορεί πλέον στους ασθενείς, υποδεικνύοντας ότι τα αντισώματα τον είχαν καταπολεμήσει.
Αναφέρει όμως ότι η κατάσταση τους συνέχισε να επιδεινώνεται, υποδηλώνοντας ότι η νόσος μπορεί να ήταν ήδη προχωρημένη για να είναι αποτελεσματική αυτή η θεραπεία. Οι περισσότεροι είχαν νοσήσει για περισσότερο από δύο εβδομάδες.

Αναμένεται να είναι Αποτελεσματική Θεραπεία όταν Χορηγείται σε Πρώιμα Στάδια της Νόσου

H Liise-anne Pirofski, λοιμωξιολόγος στο Albert Einstein College of Medicine, λέει ότι σχεδιάζουν να χορηγήσουν το πλάσμα σε ασθενείς σε πρώιμο στάδιο της νόσου και να παρατηρήσουν τη συχνότητα ανάγκης εισαγωγής σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Από τη στιγμή που ασχολείται με χρήση του αίματος ως θεραπευτική αγωγή, ο Pirofski λέει ότι μια άλλη πτυχή της θεραπείας έχει ιδιαίτερο το ενδιαφέρον: σε αντίθεση με ένα φαρμακευτικό προϊόν που αγοράζεται από εταιρείες, αυτή η θεραπεία δημιουργείται από άτομα που έχουν μολυνθεί.

“Παίρνω αρκετά e-mail την ημέρα από ανθρώπους που λένε, «επέζησα και τώρα θέλω να βοηθήσω άλλους ανθρώπους», αναφέρει. «Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να κάνουν ότι χρειάζεται για να μας βοηθήσουν να το κάνουμε αυτό».

Nature NEWS 24 MARCH 2020.

How blood from coronavirus survivors might save lives New York City researchers hope antibody-rich plasma can keep people out of intensive care.

Συντάκτης: Dr. Δημήτρης Τσουκαλάς   

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

“Τροφή-Φάρμακο”: Στα πλαίσια της πρόληψης, ας δώσουμε στο σώμα μας την δυνατότητα να αντιμετωπίσει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΕΙΛΕΊ. Ας ΕΝΙΣΧΎΣΟΥΜΕ το ανοσοποιητικό μας. Στην παρούσα φάση και μαζί με τις οδηγίες των ειδικών, το ανοσοποιητικό εάν είναι γερό είναι η καλλίτερη ασπίδα που έχουμε για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Αν το ανοσοποιητικό σου δουλεύει καλά, η άμυνά σου απέναντι και σ’ αυτόν τον ιό θα είναι ισχυρή. Να ξέρεις πως είσαι σχεδιασμένος να είσαι μια μηχανή υγείας, που έχει τα κουμπιά της.

Να θυμάσαι ΔΕΝ κινδυνεύεις από ιούς-βακτήρια-μύκητες, αλλά από το εξασθενισμένο ανοσοποιητικό σύστημα 

Το ανοσοποιητικό σύστημα έχει τεράστιες δυνατότητες προσαρμογής τόσο σε νέες αντίξοες συνθήκες όσο και στη δυνατότητα καταπολέμησης νέων νοσογόνων παραγόντων που δεν είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν.

Έχει τη δυνατότητα να αυτοελέγχεται και να αυτοδιορθώνεται, ώστε να είναι πάντα αποτελεσματικό και ανανεωμένο. Για να το χρησιμοποιήσουμε όμως ΠΡΈΠΕΙ να είναι ΙΣΧΥΡΌ!

Η καλλίτερη μακράν λύση που έχει η Φύσις για να στήσει γερό και λειτουργικό ανοσοποιητικό, στα θηλαστικά, είναι το μητρικό γάλα. Στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει η δυνατότητα να το εντάξουμε στην διατροφή μας ως συμπλήρωμα διατροφής σε κάψουλα: Πρωτόγαλα, Bio Colostrum: Η Απαραίτητη Τροφή Ζωής & Ανοσοποιητικού

Υπάρχουν 5 είδη ανοσοσφαιρινών σε όλα τα θηλαστικά, συμπεριλαμβανομένου και των ανθρώπων. Στο colostrum περιέχονται όλα. Οι ανοσοσφαιρίνες στο πρωτόγαλα, γνωστές και ως αντισώματα  και βοηθάνε στη πιο αποτελεσματική καταπολέμηση των εισβολέων.

Το πρωτόγαλα περιέχει ανοσοσφαιρίνες, δηλαδή αντισώματα σημαντικής σημασίας, καθώς μπορούν να προλάβουν και να αναχαιτίσουν ιογενείς και βακτηριακές λοιμώξεις – εξουδετερώνουν τοξίνες, βακτήρια, ιούς. 

Επίσης με την ταυτόχρονη λήψη φυκιών A.F.A, θα καλύψουμε ΌΛΕΣ τις ανάγκες μας σε θρεπτικά στοιχεία (βιταμίνες, μέταλλα/ιχνοστοιχεία (όπως σελήνιο-ψευδάργυρος), τα οποία είναι απαραίτητα για να αντεπεξέλθει ο οργανισμός μας στην καθημερινότητα: Ποια υπερτροφή, θρέφει, αποτοξινώνει, ενισχύει εγκεφαλική λειτουργία, ανοσοποιητικό και πεπτικό σύστημα

Χρήσιμα ως συμπληρώματα διατροφής μπορεί να φανούν, επίσης, η πρόπολη και/ή το σκόρδο!

Πρόπολη:

Το φυσικό αντιβιοτικό της μέλισσας. Η δράση της είναι αντιβακτηριδιακή, αντιμυκητιακή, αντισηπτική, αντιφλεγμονώδης. Μας προσφέρει αντιβιοτική προστασία και έχει αντιγριπική δράση.

Σκόρδο

Οι σύγχρονες τάσεις θεωρούν το σκόρδο εξίσου τρόφιμο όσο και φάρμακο. Σκοτώνει ιούς βακτήρια μύκητες και εντερικά παράσιτα. Το σκόρδο επίσης προστατεύει τους πνεύμονες από διάφορα νοσήματα

Όποιος ενδιαφέρεται να προμηθευτεί εξαιρετικής ποιότητας, βιολογικό και υψηλής δραστικότητας πρωτόγαλα, σκόρδο, πρόπολη ή/και τα φύκια A.F.A μπορεί να επικοινωνήσει στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com

Μπορείτε να δείτε ακόμη: Κοροναϊός: Γιατί Προκαλεί Βαριά Νόσο σε Συγκεκριμένες Πληθυσμιακές Ομάδες; 

Διατροφή-Ασπίδα κατά των ιώσεων και του Κοροναϊού 

Καθηγητής Λοιμωξιολογίας~Πότε θα υποχωρήσει ο κοροναϊός από την Ελλάδα

Κοροναϊός: 10 λόγοι να μην φοβάσαι τόσο πολύ 

Μέτρα προστασίας από τον κοροναϊό~Συμβουλές Έλληνα καθηγητή του ΜΙΤ  

Κοροναϊός: Το Πανεπιστήμιο Αθηνών απαντά στις πιο συχνές ερωτήσεις 

Νέος κοροναϊός: Πως προήλθε, πως μεταδίδεται, συμπτώματα, επικινδυνότητα

Ron Paul Institute: Να είστε δύσπιστοι με τις κυβερνήσεις, ο Covid 19 διευκολύνει τα σχέδια τους 

Προβληματίζει Αντιπρύτανης του ΑΠΘ: «Ο κορωναϊός είναι κατασκευασμένος-Έχει βρεθεί το εμβόλιο»-Βίντεο 

Οι ιογενείς επιδημίες και το τέλος της ιδέας του ελεύθερου ανθρώπου 

Τί μπορεί να κρύβεται πίσω από την εξάπλωση του κοροναϊού; 


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα με στόχο να γίνει το έναυσμα για περαιτέρω έρευνα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.



Σχόλια σε greeklish, με ενσωματωμένα links, με υβριστικό ή απαξιωτικό περιεχόμενο καθώς και σχόλια με διαφήμιση προϊόντων δε θα δημοσιεύονται.


Πρόσφατα σχόλια