Τα απόνερα του σκανδάλου της Novartis

ta-aponera-tou-skandalou-tis-novartis

Τα απόνερα του σκανδάλου της Novartis

Αν αποκλείσουμε την πολιτική πλευρά του θέματος που θα πάρει τόσο καιρό να ξεκαθαρίσει όσο και το “Μακεδονικό” αναδύεται μία άλλη πλευρά της υπόθεσης που χρήζει όχι απλά άμεσης ξεκαθάρισης αλλά άμεσης δικαστικής διερεύνησης σε βάθος. Στην δικογραφία εμφανίζονται στην “μισθοδοσία” της εταιρείας 4000 γιατροί που βοηθούσαν με το αζημίωτο την Novartis να επιτελεί το θεάρεστο έργο της.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η NOVARTIS

1898: H Geigy ιδρύεται στο Grenzach της Γερμανίας.

1911: Η Sandoz Chemical Company Ltd. αρχίζει να λειτουργεί στην Αγγλία.

1918: Οι Ciba, Sandoz και Geigy αποτελούν το καρτέλ της Basel AG.

1929: Η Basel AG προσχωρεί στην IG Farben για να σχηματίσει το Dual Cartel. Η IG Farben (Bayer, BASF, Hoechst, Agfa, Chemische Fabrik Griesheim-Elektron, Chemische Fabrik vorm. Weiler Ter Meer) στηρίζει τον Hitler παράγοντας καύσιμα, πλαστικά, φάρμακα κλπ και είναι στα δικά της εργοστάσια που οι εργαζόμενοι οδηγούνται στα κρεματόρια Birkenau, Auschwitz.

Καταδικάζεται στις δίκες της Νυρεμβέργης και ένας από τους καταδικασμένους ο Fritz Ter Meer καταδικάστηκε από το Δικαστήριο της Νυρεμβέργης σε επτά χρόνια φυλάκισης.

Το 1952, η ποινή του μεταβλήθηκε λόγω της επιρροής ισχυρών φίλων.

Από το 1956 έως το 1966, επανεντάχθηκε ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Bayer AG.
Bayer-Monsanto: Δύο τέρατα σε συσκευασία ενός
Bayer, η Φαρμακευτική και τα Ανθρώπινα Πειραματόζωα του Άουσβιτς

Το 1962, ο Ter Meer ήταν ένας από τους αρχιτέκτονες της Επιτροπής του Codex Alimentarius και ένας από τους κύριους σχεδιαστές των σχεδίων που θα επωφεληθούν από τον ανθρώπινο πόνο.
Τι συμβαίνει με τον Codex Alimentarius; 

1935: Η Geigy αρχίζει να παράγει εντομοκτόνα.

1939: Ο Δρ Paul Mueller ανακαλύπτει τις εντομοκτόνες ιδιότητες του DDT.
Εντομοκτόνο DDT: Ευλογία ή Κατάρα; 

1951: Η Basel AG διαλύεται.

1970: Οι Ciba και Geigy συγχωνεύονται για να σχηματίσουν τη Ciba-Geigy Ltd.

1996: Οι Ciba-Geigy και Sandoz συγχωνεύονται για να σχηματίσουν την Novartis AG
====================================================

Ανάλογα με τα δημοσιεύματα η ζημιά στο Ελληνικό Δημόσιο ανέρχεται σε 3-23 δις και 40-50 εκατομύρρια σε μίζες ανάλογα το έντυπο που διαβάζεις. Η ζημιά σαφέστατα αναφέρεται στις λεγόμενες υπερτιμολογήσεις που το FBI το δε από την Αμερική αλλά τα δικά μας τζίνια δεν το ‘χαν ματαδεί.

Ποιοί υπάλληλοι εμπλέκονται στις υπερτιμολογήσεις; Μόνο Υπουργοί;

Από την ανάλυση των πωλήσεων της Novartis στην Αμερική το 46% (όποιος βρει για Ελλάδα κερδίζει 50 ευρώ) αφορά φάρμακα για καρκίνους ( 2017 ΗΠΑ πωλήσεις 11δις $ έναντι 24 δις συνολικού τζίρου για τα 20 πρώτα προϊόντα της https://www.novartis.com/investors/financial-data/product-sales)

Θα ‘ταν ενδιαφέρον να μαθαίναμε τι πουλούσε η Novartis για φάρμακα χημειοθεραπείας στην Ελλάδα. Γιατί ακριβώς πληρωνόντουσαν οι 4000 γιατροί; Για αθέμιτο ανταγωνισμό για υπερσυνταγογράφηση ή μήπως για λάθος διαγνώσεις;

Δεν είδα κανέναν σύλλογο να ζητά τα ονόματα των γιατρών που εμπλέκονται.

Σήμερα το ποσοστό των καρκινοπαθών πέραν της 5ετίας που επιζεί και στηρίζει το 46% του τζίρου της Novartis είναι μεταξύ 2.1-2.5%. Στην ουσία ένα 97.5% πεθαίνει μέσα σε 5 χρόνια λόγω της χημειοθεραπείας.

Πληρώνουμε δισεκατομμύρια απλά για να στέλνουμε γρηγορότερα στον τάφο συνανθρώπους μας για να πλουτίζουν πολιτικοί, γιατροί και φαρμακευτικές εταιρείες που πρωτοστάτησαν στη στήριξη του ναζισμού.

Μας την επιβάλλουν με το έτσι θέλω και σε φυλακίζουν ως γονέα αν τυχόν αρνηθείς το δικό τους θανατηφόρο πρωτόκολλο για τα παιδιά σου.

Τι θα γινόταν αν δεν ακολουθούσαν χημειοθεραπεία;

Ο παρακάτω πίνακας είναι από τις λιγοστές έρευνες που έχουν γίνει μεταξύ ανθρώπων που ζήσαν με τον καρκίνο τους και μεταξύ αυτών που αποφάσισαν να τους διακονέψει η σύγχρονη επιστήμη όπου το ποσοστό των επιζώντων το 1950 που δεν έλαβαν καμία θεραπεία ήταν 6%.

Ας δούμε τι λένε και οι ειδικοί.
Ο φαρμακοποιός: Η Χημειοθεραπεία Θεραπεύει και… η Γη Είναι Επίπεδη
Και η γιατρός: Άρθρο καταπέλτης από Ελληνίδα Ογκολόγο: Η αλήθεια για τον καρκίνο 

Αλήθεια τι γίνεται όταν ακολουθείς εναλλακτικές θεραπείες;

ta-aponera-tou-skandalou-tis-novartis

Όσο για τα εμβόλια είναι ενδιαφέρουσα η κόντρα που πρόσφατα εκδηλώθηκε μεταξύ Κλεάνθη Γρίβα και Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης: http://www.grivas.info/emvolia/320-emvolia-apolyti-alitheia-i-apolyto-keno-logikis

«Τροφή»: Να διευκρινίσω για όσους δεν γνωρίζουν. Μετά από ένα καταιγιστικό άρθρο της συζύγου του (μπορείτε να το δείτε εδώ Εμβόλια: «Μία επιχείρηση που στηρίζεται στο φόβο» ), που αφορά κυρίως το «υποχρεωτικό» των εμβολίων, ακολούθησε παραπομπή της από τον ιατρικό σύλλογο Θεσσαλονίκης, ενώ δεν βλέπουμε κάτι ανάλογο να συμβαίνει και με τους 4.000 ιατρούς που εμπλέκονται με την Novartis!

Πραγματικά θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε για ποιόν λόγο πληρωνόντουσαν οι 4.000 γιατροί! Αλήθεια… γιατί οι ιατρικοί σύλλογοι και μη… δεν ζητάνε τα ονόματα;

Ας θυμηθούμε και μία ακόμη παρόμοια περίπτωση, κατά την οποία είδαν το φως της δημοσιότητας ΚΑΙ ονόματα, αλλά φευ, από όσο μπορώ να γνωρίζω δεν έγινε κάτι περαιτέρω: Η Συντεχνία των Ελλήνων Ιατρών

κατά τα άλλα, κανείς δεν ξέρει τίποτα, ωσάν την στρουθοκάμηλο: Έλληνας καρδιολόγος: Τα ιατρικά συνέδρια βλάπτουν σοβαρά, σκέψη και συνείδηση 

Blanas Chrysostomos


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *