Χυμός από φύλλα ελιάς!

himos-apo-filla-elias-frapelia

Συνέντευξη του Δρ. Λαμπρόπουλου στον Δρ. Πάππα
Από την Rulla de Lucci
Το ακόλουθο άρθρο αναφέρεται στην θεραπευτική εμπειρία του Δρ. Λαμπρόπουλου με τον χυμό από φύλλα του μεσογειακού ελαιόδεντρου ως αντικαρκινικού παράγοντα και πώς η θεραπευτική χρήση του ξεκίνησε.
Σχετικά με τις θεραπείες, ο Δρ. Λαμπρόπουλος μίλησε στον Δρ. Πάππα λίγους μήνες νωρίτερα, όταν ο Δρ. Πάππας τον συνάντησε για να τον ενημερώσει για τον επιτυχημένο συνδυασμό των μαγνητικών παλμών και του χυμού από τα φύλλα του ελαιόδεντρου.
Ο Δρ. Λαμπρόπουλος είναι ένας μεγάλος στρατιωτικός γιατρός, ένας πρακτικός της γενικής ιατρικής, ο οποίος γεννήθηκε το 1915 και μέχρι και σήμερα ζει στην Πάτρα της Ελλάδας. (Το άρθρο είναι παλαιό)
Γεννήθηκε σ’ ένα ελληνικό χωριό και ανατράφηκε με την παλιά επιστήμη, την σοφία της παράδοσης. Έζησε τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους και τον Εμφύλιο Πόλεμο και παρατήρησε από πρώτο χέρι τον θάνατο ανθρώπου και φύσεως σε μεγάλη κλίμακα. Ποτέ δεν σταμάτησε να αγαπά και να ενδιαφέρεται και για τα δύο, τον άνθρωπο και την φύση. Έζησε όλη του την ζωή προσπαθώντας να θεραπεύσει και να παρηγορεί τον άνθρωπο και να προστατεύει το περιβάλλον από την καταστροφή. Για να θεραπεύσει τον άνθρωπο, εκτός από την επίσημη ιατρική, αναζήτησε βοήθεια από την μεγάλη φαρμακευτική εταιρία που τον περιέβαλλε, την Φύση. Όλες οι κουλτούρες ανά τον κόσμο έχουν χρησιμοποιήσει βότανα από αμνημονεύτων χρόνων – όχι μόνον οι άνθρωποι, αλλά και τα ζώα τρέφονται με ιδιαίτερα φυτά όταν είναι άρρωστα.
Είναι θαυμαστής του Ιπποκράτη ο οποίος κάποτε είπε: «Η τροφή πρέπει να είναι το φάρμακό σου και αν χρειαστείς φάρμακο, πάρτο από την τροφή» και «Η υγιεινή ζωή είναι μονόδρομος, η υγιεινή διατροφική δίαιτα». Έχοντας τους αρχαίους φιλόσοφους και την γνώση της ιατρικής και της παράδοσης, ως βάση του, ήταν αναπόφευκτο γι’ αυτόν, τελικά, να μάθει για την ευεργετικότητα των φύλλων της ελιάς.

Τα ανθρώπινα όντα δεν μπορούν να παράγουν, όπως κάνουν τα φυτά, τα αναγκαία συστατικά για την ζωή. Έχουν μάθει να παίρνουν ό,τι χρειάζονται από το περιβάλλον για την διατροφή και την ιατρική τους φροντίδα. Σήμερα οι άνθρωποι τρώνε και γεμίζουν μόνο τα στομάχια τους χωρίς να ικανοποιούν τις ανάγκες του σώματός τους. Ακολουθώντας τις εμπορικές διαφημίσεις, σιγά σιγά χάνουν το ένστικτο για αυτοθεραπεία και οδηγούν το σώμα τους σε ανισορροπία και ασθένεια.
Το πλούσιο οικοσύστημα της Ελλάδας έγινε ο Χαιρετισμός, η ΣΑΛΑΤΑ (αλάτι και ελαιόλαδο με λαχανικά) που καλλιέργησε και διατήρησε τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του ανθρώπινου πνεύματος. Όλη αυτή η άγρια βλάστηση γύρω τους ήταν η μητέρα των πολιτισμών. Με την γνώση των ευεργετικών επιδράσεων αυτών των θησαυρών, οι προπάτορές τους διατήρησαν υγιή σώματα και υγιή πνεύματα και ήταν κυριολεκτικά αυτή η άγρια χλωρίδα που τους έσωσε σε ταραγμένους καιρούς.

Ήδη, ο πόλεμος και η απληστία έχουν φέρει το περιβάλλον σε τέλμα, με τις πυρκαγιές των δασών, με την εξάντληση του εδάφους μετά την κατάπαυση του πυρός με θαλασσινό νερό, σκοτώνοντας το οικοσύστημα με DDT, με βιομηχανική μόλυνση και ραδιενεργή ακτινοβολία και με το να καλύπτουν οικοσυστήματα, ρυάκια και ποτάμια με τσιμεντένια κτίρια. Αν και, η επιβίωση έχει σχεδόν έρθει σε ένα τέλος, από όλες αυτές τις καταχρήσεις, η μάνα γη δεν έπαψε ποτέ να μιλάει στους ανθρώπους δυνατά και καθαρά. Αν οι άνθρωποι σέβονται την σοφία της, μπορούν να ακούσουν την ανυπόμονη αποκάλυψη των ευεργετικών «μυστικών» της ξανά και ξανά, με πολλούς τρόπους.

Ότι τα ελαιόδεντρα ζουν πολύ είναι ένα γνωστό γεγονός και ελαιόδεντρα 1.000 ετών, ακόμη υγιή και παραγωγικά, είναι ένα σύνηθες φαινόμενο στην Ελλάδα. Μέχρι σήμερα, οι άνθρωποι ακόμη πιστεύουν ότι το παλιό άλσος με ελιές στην Αθήνα υπάρχει εκεί από την εποχή του Σωκράτη.

Ότι η θεά Αθηνά έδωσε την ελιά στους Έλληνες, είναι γνωστό από την μυθολογία. Το γεγονός όμως, ότι ο μύθος υποδηλώνει την παλαιότερη γνωστή στον άνθρωπο βιο μεσολάβηση, είναι λιγότερο γνωστό, εκτός από τους λόγιους που ξέρουν την Ελληνική αλφάβητο και τις ελληνικές λέξεις. (Σχόλιο «τροφής»: Με δύο εκφράσεις ταυτίζομαι απόλυτα και τις έχω κάνει τρόπο ζωής, την μία την κράτησα ως τίτλο του παρόντος ιστότοπου και φυσικά μιλώ για το «η τροφή μας το φάρμακό μας», η δεύτερη είναι η ρήσις του Αντισθένη «Αρχή σοφίας η των ονομάτων επίσκεψις». Είναι βαθιά η σοφία που κρύβει μέσα του ο Έλλην λόγος και προσωπικά με εκπλήσσει κάθε φορά που ανακαλύπτω ένα από τα «κρυφά του» νοήματα!! Όποιος «αγγίξει» το μεγαλείο του, έστω και μία φορά, δεν πρόκειται ποτέ να ξανά απομακρυνθεί πια!)

Οι τρεις τιμούμενοι θεοί στην Ακρόπολη είναι: 
– η Αθηνά, που άλλαξε το άγριο δέντρο με ένα παραγωγικό,
– ο Ήφαιστος, που απέσπασε μέταλλα από τις πέτρες και
– ο Ποσειδών, που παρήγαγε ιπποδύναμη από την θάλασσα.
Οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει πολλές διαφορετικές λέξεις, σε διαφορετικούς καιρούς, εξηγώντας αυτή την συμβολική αναπαράσταση της οργανικής και ανόργανης μετάλλαξης, όπως η μετατροπή, η μεταστοιχείωση, η μεταμόρφωση, η αλχημεία, κλπ. Λίγο ή πολύ, απλά επισήμανε σε έναν γιατρό το ότι υπήρχε μια περιγραφή μιας μεσολάβησης στα γενετικά υλικά. Αν και ήταν ανήκουστο ακόμη τα πρώτα χρόνια του Δρ. Λαμπρόπουλου, το DNA είναι σήμερα ένα σύνηθες θέμα συζήτησης. Όλοι αυτοί οι μύθοι και ό,τι μπορεί να υπαινίσσουν, πάραυτα, τον οδήγησαν στο να δώσει περισσότερη προσοχή στα ελαιόδεντρα γύρω του.
{«Τροφή»: Δεν θα μπορούσα να αφήσω ασχολίαστο το γεγονός, πως οι μόνοι πάνω σε αυτόν τον πλανήτη που έχουν πειστεί πως η Ιστορία τους στην αρχαιότητα, οι μύθοι τους δηλαδή, ήταν παραμύθια (και γιατί δεν τους είπαν απευθείας έτσι, άραγε;), είμαστε εμείς οι ίδιοι… Τραγική ειρωνεία.}

Αρκετά σύντομα, ο Δρ. Λαμπρόπουλος είπε «μια μέρα, η φύση απάντησε σ’ αυτόν τον επαρχιώτη και τον έβαλε στα σωστά ίχνη». Καθώς κοίταζε ένα παντελώς ξεραμένο ελαιόδεντρο, παρατήρησε ότι μόνο στο ένα κλαδί του δέντρου, υπήρχε ένα φρέσκο πράσινο βλαστάρι, στο μέγεθος ενός γκρέιπφρουτ, που έμοιαζε με νεόπλασμα (νέα δημιουργία), και όχι σαν ένα νέο κλαδί. Αργότερα, επίσης παρατήρησε ότι τα ελαιόδεντρα, μια στο τόσο, αναπτύσσουν μικρές μαύρες δομές ιστών, επονομαζόμενα «καρκινικά» από τους επαρχιώτες.

Τελικά, ο Δρ. Λαμπρόπουλος άρχισε να στοχάζεται πάνω στην ιδέα ότι ίσως τα ελαιόδεντρα ζούσαν πολύ επειδή παρήγαγαν έναν παράγοντα ο οποίος περιόριζε την ανάπτυξη μικρών κυστών σε μεγάλους όγκους καρκίνου. Οπότε, μια μέρα, αποφάσισε να μάθει για τον εαυτό του και ξεκίνησε να εκτελεί το δικό του πείραμα.
Κατάρτισε επιστημονικά ελεγχόμενα περιβάλλοντα για την στέγαση κουνελιών, κοτόπουλων, μυρμηγκιών και μελισσών. Αποφάσισε, επειδή ήταν ευκολότερο για έλεγχο, να ταϊζει τα ζώα με χυμό από φύλλα ελαιόδεντρου και όχι με σκέτα φύλλα.
Αυτό που παρατήρησε ήταν σταθερό, πολύ ενδιαφέρον και πολύ καθησυχαστικό:
– Τα ελεγχόμενά του κουνέλια ανέπτυξαν αντίσταση ενάντια στην κοκκιδίαση.
– Τα ελεγχόμενά του κοτόπουλα σταμάτησαν να αναπτύσσουν όγκους στο στομάχι και στην μήτρα.
– Η αλλαγή της τροφής και του περιβάλλοντος στα μυρμήγκια τροποποίησαν την έκφραση των γονιδίων τους.

Συμπτωματικά, ενώ προχωρούσε με τα πειράματά του, τον έφτασαν φήμες για μια γυναίκα με μελάνωμα που έγινε καλά με τον χυμό από φύλλα ελαιόδεντρου και γρήγορα έμαθε ότι ήταν πράγματι ένα τέτοιο άτομο, το πρώτο που είχε ακούσει ποτέ σχετικά με την θεραπεία ανθρώπου με χυμό από φύλλα ελιάς.
Ο γιατρός συνάντησε την μεγάλη γυναίκα σ’ ένα χωριό κοντά στην Πάτρα. Είχε μελάνωμα, και οι γιατροί, αφού, «λόγω της αδυναμίας για επιπλέον παρακέντηση των φλεβών», μια θεραπεία φαινόταν αδύνατη για εκείνη, την έστειλαν από το νοσοκομείο της Αθήνας πίσω στο χωριό της ώστε να πεθάνει τουλάχιστον σπίτι. Ήταν, ωστόσο, στο χωριό της ένας άντρας επισκέπτης από την Κύπρο που της είπε να πιεί τον χυμό από τα φύλλα ελιάς και θα γίνει καλά. Όντας απελπισμένη, το δοκίμασε και το μελάνωμα εξαφανίστηκε. Αρκετά σύντομα, οι φήμες αυτού του γεγονότος διαδόθηκαν γρήγορα και μακριά και άρρωστοι άνθρωποι άρχισαν να πίνουν τον χυμό ως θεραπεία. Είχαν εύκολη πρόσβαση στα υλικά που χρειάζονταν, ήταν δωρεάν και εύκολο να φτιαχτεί.

Για πρώτη φορά, ο Δρ. Λαμπρόπουλος χρησιμοποίησε αυτή την θεραπεία σε ασθενή με καρκίνο του προστάτη εξαπλωνόμενο στους όρχεις. Αν και είχαν επέμβει με εγχείρηση και αφαίρεσαν αυτά τα όργανα, ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί μακρύτερα. Όντας στο τελευταίο στάδιο της ασθένειας, ήταν εξαιρετικά αδύναμος και εν πόνω. Ωστόσο, αφού ήπιε τον χυμό από φύλλα ελιάς για πάνω από 8 μήνες, επανάκτησε την υγεία του και παρέμεινε υγιής.

Συνέβη ο γιός αυτού του πρώτου ασθενή που είχε ο Δρ. Λαμπρόπουλος να είναι φοιτητής του Πολυτεχνείου της Αθήνας. Πηγαίνοντας πίσω στο Πανεπιστήμιο, μετά την απουσία του για την φροντίδα του πατρός του, συνέδεσε τα γεγονότα της θεραπείας του πατρός του με του καθηγητή του που τον είχε διδάξει λίγα χρόνια νωρίτερα στο Πανεπιστήμιο του Maryland. Με την κατάλληλη επικοινωνία με τον καθηγητή του, το τμήμα ερευνών του Πανεπιστημίου του Maryland, έκανε κάποια πειράματα, εκείνο τον καιρό, για τον χυμό από φύλλα της Μεσογειακής ελιάς και ανακάλυψε ότι αυτός ο χυμός έχει όντως αντι-λευχαιμιακές ιδιότητες. Το υπόλοιπο των πειραμάτων για να προσδιορίσουν τους θεραπευτικούς παράγοντες δεν έγινε ποτέ…

Η δεύτερή του περίπτωση ήταν ένας ασθενής που είχε αναπτύξει μετάσταση εγκεφαλικού όγκου, και μετά από ανεπιτυχή εγχείρηση, είχε σταλεί σπίτι από το νοσοκομείο με πολύ λίγες ελπίδες για ανάρρωση. Αφού ήπιε χυμό από φύλλα ελιάς για έναν χρόνο, ο συγκεκριμένος ασθενής ανάρρωσε πλήρως.

Ο τρίτος ασθενής του με καρκίνο ήταν έτοιμος για εγχείρηση πνεύμονος όταν αποφάσισε, αντ’ αυτού, να θεραπεύσει τον καρκίνο του με χυμό από φύλλα ελιάς. Τρείς μήνες αργότερα όταν ο ασθενής επέστρεψε στο νοσοκομείο για ένα check-up ο καρκίνος είχε εξαφανιστεί.
Πολλές ακόμη επιτυχημένες θεραπείες ακολούθησαν με τα χρόνια. Οι πολλοί του ασθενείς που έγιναν καλά τον έκαναν πιστό στην θεραπεία με τον χυμό της Μεσογειακής ελιάς. Δήλωσε ότι ο καρκίνος είναι θεραπεύσιμος.

Ο Δρ. Λαμπρόπουλος συνέστησε ότι αυτή η θεραπεία είναι αποτελεσματική αν παίρνεις τρία ποτήρια χυμού από φύλλα ελιάς καθημερινά για τέσσερις μήνες το λιγότερο (τα ανανεωμένα κύτταρα του αίματος φέρνουν τις θρεπτικές ουσίες που δυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα).

Αυτές είναι οι οδηγίες για να φτιάξετε χυμό για θεραπεία:

1. Διαλέξτε ένα ελαιόδεντρο Μεσογειακού τύπου που δεν έχει ψεκαστεί με χημικά.

2. Κόψτε το ανώτερο 30 με 40cm ενός κλαδιού.

3. Διαλέξτε κυρίως τα φύλλα που είναι συνδεδεμένα με τον κύριο μίσχο και τα φρέσκα φύλλα από τα κλωνάρια των μικρότερων κλαδιών, το ανώτερο 1 με 2cm.

4. Ξεπλύντε τα φύλλα πολύ καλά.

5. Κόψτε τα φύλλα με ένα καλό μαχαίρι ή με γουδοχέρι.

6. Ανακατέψτε ένα ποτήρι από κομμένα φύλλα με δύο ποτήρια νερού σε μίξερ.

7. Σε περίπτωση που θα φτιάξετε επιπλέον ποσότητα χυμού:

α. Τοποθετήστε το στο ψυγείο.
β. Να είστε σίγουροι ότι ο χυμός είναι εντελώς σφραγισμένος και δεν εισέρχεται καθόλου αέρας διαφορετικά θα γίνει οξείδωση στον χυμό και θα χάσει τις θεραπευτικές του αξίες.

Ο Δρ. Λαμπρόπουλος έχει γράψει βιβλίο για την θεραπεία με τον χυμό των φύλλων της Μεσογειακής ελιάς, το οποίο έχει επίσης εκδοθεί και στην Αγγλία.
Την τελευταία φορά που ο Δρ. Λαμπρόπουλος έκανε όλη την εργασία του ξανά δημόσια, ήταν σε ένα συνέδριο στα Ιωάννινα της Ελλάδας. Προσέφερε την εργασία του, ζητώντας τους να κάνουν έρευνες για να προσδιορίσουν τα συστατικά των φύλλων της ελιάς που βοηθούν στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Εν τούτοις, ήρθε αντιμέτωπος για άλλη μια φορά τα τελευταία 20 χρόνια, με την ίδια νοοτροπία: από μία μικρή χώρα, από μια μικρή πόλη, από έναν μικρό επαρχιακό γιατρό, είναι αδύνατο να έρθει η θεραπεία για τον καρκίνο… και μάλιστα τσάμπα!

Παρατήρησις «τροφής»: Πολλοί θα βιαστείτε ίσως να καταδικάσετε την «φραπελιά», λόγο της μεγάλης έκτασης που είχε πάρει το θέμα πριν από χρόνια και των αντιφατικών ιδιοτήτων που της καταλόγιζαν και καλά θα κάνετε, εφόσον μετά από έρευνα καταλήξατε σε αρνητικά γι`αυτήν συμπεράσματα.

Για τους υπόλοιπους έχω να πω τα εξής, 
1ον, δεν συστήνω σε κάποιον θεραπείες, ούτε με ελιά ούτε και με κανένα άλλο φυτό, γι` αυτόν τον λόγο υπάρχουν ειδικοί, εμείς όπως λέω συχνά και αναγράφω και εδώ, απλώς πληροφορούμε, 

2ον, γνωρίζουμε πως όλα τα φυτά και άρα τα δέντρα έχουν ιδιαίτερα χρήσιμες για τον οργανισμό μας ιδιότητες και αναρωτιέμαι, άραγε η ελιά δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία;

3ον, Εφόσον όπως όλα τα φυτά έχει ιδιότητες, ποιος θα ήταν ο καλλίτερος τρόπος να την «εξευτελίσουν»; Μήπως αυτός που ακολουθήθηκε; 

Σκέψεις κάνω και τις μοιράζομαι μαζί σας, αλλά καλού – κακού σας εφιστώ την προσοχή, διότι θα ακολουθήσουν και άλλα θαυματουργά φυτά… Βλέπετε η «συνταγή» δοκιμάστηκε και απέδωσε τα μέγιστα!! 

Γνωρίστε τέλος ένα πιστοποιημένα, δυνατό όπλο ενάντια στον καρκίνο! Πρόκειται για το υψηλής ποιότητας, βιολογικό, καθαρό γκραβιόλα το οποίο και διαθέτω σε προνομιακή τιμή. Όποιος ενδιαφέρεται να προμηθευτεί το σούπερ αυτό αντικαρκινικό φρούτο ως συμπλήρωμα διατροφής, ας επικοινωνήσει στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com για περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε ακόμη: Η εκδίκηση της… φραπελιάς;

OΙ 22 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ

Για να δούμε, τώρα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις θαυματουργών θεραπειών που θάφτηκαν από γνωστά κέντρα; Εναλλακτικές αποδεδειγμένες θαυματουργές θεραπείες που θάφτηκαν από τις φαρμακοβιομηχανίες. 

και εδώ μία ακόμη που γίνονται σύγχρονες προσπάθειες εξαφάνισής της, αλλά προς στιγμήν τουλάχιστον αποτυχημένες: Η νίκη των εναλλακτικών θεραπειών στην υπόθεση του Dr. Stanislaw Burzynski 

Το είδα: fysei.blogspot.gr


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

4 Σχόλια

 1. Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ λέει:

  Ας δώσουμε λίγη προσοχή στό τί λέει ό ίδιος ό δημιουργός μας όταν εφτιαξε τόν ανθρωπο.. Καί είπεν ό Θεός. Ιδού σάς έδωκα πάντα χόρτον κάμνοντα σπόρον. Οστις είναι επί τού προσώπου πάσης τής γής. Καί πάν δένδρον τό οποίον έχει έν εαυτώ καρπό δένδρου κάμνοντος σπόρον. Ταύτα θέλουσι είσθαι είς εσάς πρός τροφήν

  • Ο/Η Η τροφή μας το φάρμακό μας λέει:

   Αγαπητέ μου δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει το σχόλιό σας με το άρθρο, αλλά μιας και νιώσατε την ανάγκη να το μοιραστείτε μαζί μας, έχω να σας πω, πως έχω βάσιμες αμφιβολίες πως ο πραγματικός Θεός είπε κάτι ή ζήτησε να γράψουν αυτά που «είπε» ή χρειάζεται κάποιον να τον «μεταφράζει» τι είπε και τι όχι…
   Όλα αυτά τα θεωρώ και είναι παραμύθια της Χαλιμάς των ιερατείων με συγκεκριμένους σκοπούς, από τους οποίους απέχω εδώ και πάρα πολλά χρόνια και όπως αντιλαμβάνεστε θέλω και να παραμείνει έτσι.

 2. Ο/Η Χαράλαμπος λέει:

  Αγαπητέ blogger,

  Το σχόλιο του κυρίου έχει άμεση σχέση με το άρθρο και με όλη την ιστοσελίδα σας (εδώ να σας δώσω τα συγχαρητήριά μου για την προσπάθειά σας, είναι αξιέπαινη), και επιτρέψτε μου να εξηγήσω. Ο Θεός, ο δημιουργός μας και δημιουργός του παντός δηλαδή, όχι μια αφηρημένη έννοια στο μυαλό κάποιων για να ελέγχουν τις μάζες όπως μάλλον πιστεύετε, είπε, μίλησε δηλαδή σε κάποιους ανθρώπους που τους επέλεξε από κάποιους άλλους λόγω του βίου των και της ευλάβειάς (λαμβάνω σωστά αυτά που ακούω) των, δηλαδή μίλησε σε ανθρώπους που δεν μοιάζουν με εσάς και εμένα στον βίο, για το πως και γιατί δημιούργησε τον κόσμο και ποιός είναι ο λόγος της υπάρξεώς μας. Ο Θεός έπρεπε να το κάνει αυτό γιατί αλλιώς οι άνθρωποι όπως εσάς και εμένα θα αγνοούσαν Παντελώς την ύπαρξή του. Εδώ φανταστείτε, ήδη υπάρχει η θρησκεία του πραγματικού Θεού και πάλι δεν πιστεύουν οι άνθρωποι. Νομίζουν ότι όλα στο σύμπαν έγιναν τυχαία, συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπου με όλη την πολυπλοκότητα σωματική και ψυχική. Φανταστείτε να μην ερχόταν ο Υιός του να σταυρωθεί για την σωτηρία μας τι θα γινόταν. Για να το κάνω ακόμα πιο σαφές, ζούμε ήδη σε μια χώρα που η πλειοψηφία του κόσμου πιστεύει, που υπάρχουν εκκλησίες στις οποίες λατρεύεται το όνομα του Τριαδικού Θεού (έστω και με ανάξιο ιερατείο) και όμως υπάρχουν άνθρωποι που εθελοτυφλούν έχοντας επιλέξει μια ψευτοιδεολογία γεμάτη με μισές αλήθειες και πολλές δικαιολογίες για να υποστηρίξουν την αδυναμία τους στο να τηρήσουν τις εντολές του Θεού (σας θυμίζει κάποιο πρόσωπο αυτή η περιγραφή;). Οι εντολές του Θεού έχουν να κάνουν με την πραγματική φύση της ψυχής και του σώματός μας. Στόχο έχουν την απάλλειψη του προπατορικού αμαρτήματος (εδώ θα μπορούσα να σας μιλώ μέχρι αύριο για το τι ήταν και πως/γιατί πέσαμε από την ανώτερη κατάσταση στην οποία ζούσαμε) και την σωτηρία μας από τον θάνατο της ύλης.

  Ο Χριστός ήρθε να μας δώσει το σωστό παράδειγμα, και μας ζήτησε δύο βασικά πράγματα για να σωθούμε, 1) να αγαπάμε τον Θεό με όλη την δύναμη της ψυχής μας και 2) να αγαπάμε τον συνάνθρωπο με όλη την δύναμη της ψυχής μας. Εντολές ισάξιες όπως παραδέχεται και ο ίδιος. Αν είχαμε τηρήσει αυτά δεν θα υπήρχε πόνος στον πλανήτη αυτόν. Και δεν θα υπήρχαν άνθρωποι να αμφισβητούν την ύπαρξη του Θεού, υποστηρίζοντας πως αν λέει υπήρχε αγαθός Θεός δεν θα είχαμε πολέμους, πείνα και δυστυχία στον πλανήτη. Αγνοώντας επιδεικτικά τον ανθρώπινο εγωισμό (δηλαδή την κακώς εννοούμενη άσκηση της ελευθέρας βούλησης που λάβαμε κατά την δημιουργία μας), που είναι ο κύριος και μόνος υπαίτιος κάθε κακού που βιώνουμε σε αυτήν εδώ την γη.

  Θα μπορούσα να πω πολλά ακόμα κρούοντας σε θύρα μη ακούοντως, όμως για να απαντήσω στην απορία σας σχετικά με το σχόλιο του ΓΙΩΡΓΟΥ, να πω πως ο Θεός και Δημιουργός μας και Δημιουργός του παντός, έχει δημιουργήσει και ευλογήσει τα φυτά και τους σπόρους για να μας θρέφουν. Και τα έχει δημιουργήσει ΑΡΙΣΤΑ και όχι τυχαία. Και αυτό είσαστε καταδικασμένος να ανακαλύπτετε προσωπικά και να αποκαλύπτετε στους αναγνώστες σας μέσω της ιστοσελίδας σας. Είτε πιστεύετε σε Αυτόν είτε όχι.

  Και τώρα λίγη αυτοκριτική. Δυστυχώς δεν αποφάσισα να συντάξω το παρόν από αγάπη για την ύπαρξή σας και την σωτηρία της ψυχής σας σαν αδελφός σας που είμαι, είτε το θέλω είτε όχι, και μάλιστα φαντάζομαι πως σας έχω κάνει περισσότερο κακό με αυτά που γράφω παρά καλό, γιατί θα εμμείνετε με μεγαλύτερη σθεναρότητα στα ψεύδη που έχουν δηλητηριάσει το μυαλό σας. Απεφάσισα να γράψω την απάντηση αυτή γιατί βαρέθηκα να ακούω και να διαβάζω από κατά τ’άλλα έξυπνους και μορφωμένους ανθρώπους την ψευδοδικαιολογία περί ύπαρξης ‘ιερατείων’ που καθοδηγούν τις μάζες και ‘όπιου’ των λαών, περί της παντοδυναμίας του Θεού (τον οποίο αμφισβητώ ότι πιστεύετε) η οποία δεν χρειάζεται ιερείς και θρησκεία για την έκφρασή του. Όλα αυτά είναι τόσο μακριά από την αλήθεια που ούτε θα ξεκινήσω να καταρρίπτω τα ψεύδη ένα ένα. Όμως θα σας ζητήσω, με κάθε σεβασμό, να σταματήσετε να στρουθοκαμηλίζετε, να ανοίξετε μια Καινή Διαθήκη και να κάνετε μελέτη. Εκεί θα ανακαλύψετε την Αλήθεια του Θεού. Την Αλήθεια όλων που είναι ο Χριστός.

 3. Ο/Η Ifianassa Karabatsou λέει:

  DDS Ιφιανασσα Καραμπατσου Λαμπροπουλου ,συνεχιζω το εργο του μακαριτη ιατρου οντασ ολιστικη οδοντιατρος εχω δει θαυματα σε ολες τις νοσους με τα φυλλα ελιας ,μπορειτε να διαβασετε το βιβλιο μου 750 σελ www. ifianassa. gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *