Απίστευτο! Καλλιεργήσετε την αγαπημένη σας τριανταφυλλιά σε μόλις μία εβδομάδα

apistefto-kalliergiste-tin-agapimeni-sas-triantafyllia-se-molis-mia-evdomada

Βάλτε ένα κλαδί τριανταφυλλιάς σε μια πατάτα και φυτέψτε τα όλα μαζί στο χώμα. 7 ημέρες αργότερα δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους αγαπούν τα τριαντάφυλλα και είναι σίγουρα το αγαπημένο λουλούδι σε σχεδόν όλες τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος που σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε το πιο εκπληκτικό κόλπο που θα σας βοηθήσει ώστε να αναπτύξετε τριανταφυλλιές και τριαντάφυλλα με απόλυτη επιτυχία και πολύ γρήγορα, ξεκινώντας μόνο από ένα κλαδί της αγαπημένης σας τριανταφυλλιάς.

Με αυτό το καταπληκτικό τέχνασμα, μπορείτε να έχετε μια αυλή γεμάτη τριαντάφυλλα την Άνοιξη, αλλά και ολόκληρο το Καλοκαίρι.

Χρειάζεστε:

Διαδικασία:

apistefto-kalliergiste-tin-agapimeni-sas-triantafyllia-se-molis-mia-evdomada

Πρώτα απ ‘ όλα, θα πρέπει να αφαιρέσετε όλα τα φύλλα από το κλαρί και στη συνέχεια το κόψετε από την κάτω πλευρά του σε γωνία περίπου 45 μοιρών.

Μετά από αυτό, πάρτε την πατάτα και κάντε της μια τρύπα, παράδειγμα με ένα κατσαβίδι, που θα φτάνει περίπου μέχρι τη μέση της (Το βίντεο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε καλλίτερα).

Στη συνέχεια, τοποθετήστε το κομμένο κλαδί σε αυτήν και σπρώξτε ελαφρά μέχρι να χωθεί πιο μέσα και να στερεωθεί καλά. Είναι σημαντικό να το φτιάξετε καλά έτσι ώστε να μην μπορεί να κινηθεί.

Έπειτα, πάρτε την γλάστρα και γεμίστε τα 2/3 της με χώμα και ακουμπήστε πάνω του την πατάτα με το κλαδί. Γεμίστε το υπόλοιπο δοχείο με χώμα, έτσι ώστε να σκεπάσει την πατάτα και να περιβάλλει το κάτω μέρος από το κλαδί του τριαντάφυλλου.

Στο τέλος, καλύψτε το τριαντάφυλλο με ένα πλαστικό μπουκάλι αφού έχετε κόψει τον πάτο του προηγουμένως και έχετε ξεβιδώσει το καπάκι. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε πρακτικά το δικό σας αυτοσχέδιο θερμοκήπιο. Και βέβαια, ποτίζετε λίγο, ανάλογα τις ανάγκες.

Το εκπληκτικό είναι, πως μόλις μετά από μία εβδομάδα, θα παρατηρήσετε ότι το τριαντάφυλλο σας έχει ήδη αρχίσει να αυξάνεται, και έτσι με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απολαύσετε όσες τριανταφυλλιές θέλετε και να έχετε γεμάτο το μπαλκόνι ή τον κήπο σας κατά τη διάρκεια της Άνοιξης και ολόκληρου του Καλοκαιριού.

Δείτε ακόμη: Τριανταφυλλιές: τα βασικά του κλαδέματος! 

Εκατόφυλλο: Η Μαγιάτικη Τριανταφυλλιά και οι ιδιότητές της 

Τι μπορούμε να φτιάξουμε από τριαντάφυλλα 

και Ξεχάστε το σκάψιμο: Εύκολη καλλιέργεια πατάτας σε παλέτα 

Ενώ στην ενότητά μας «καλλιεργώ», θα βρείτε πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στην σωστή και αποδοτική εκμετάλλευση της γης!

Πηγή: houseofhealthyfood.com
Παρακαλώ πιθανή αναδημοσίευση να γίνεται με ρητή αναφορά στα:
Επιμέλεια/Μετάφραση: proionta-tis-fisis.com


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *