Χειριστείτε τη Δύναμη του Υποσυνειδήτου για Υγιεία και Ευτυχία

xeiristeite-ti-dynami-tou-yposyneiditou-gia-ygieia-kai-eftyxia

Χειριστείτε τη Δύναμη του Υποσυνειδήτου για Υγιεία και Ευτυχία

Απόσπασμα από το βιβλίου του Dr Joseph Murphy «Η Δύναμη του Υποσυνείδητου», Εκδόσεις Διόπτρα

Το υποσυνείδητο σας θα δεχτεί το σχέδιο σας

Αν χτίζατε ένα καινούριο σπίτι για εσάς και την οικογένεια σας, θα σας ενδιέφερε ιδιαίτερα το σχέδιο του. Θα παρακολουθούσατε τους οικοδόμους για να βεβαιωθείτε ότι το ακολουθούν. Θα διαλέγατε τα καλύτερα υλικά. Δεν πρέπει να κάνετε το ίδιο για το νοερό σας σπίτι και το νοερό σας σχέδιο για ευτυχία και αφθονία;

Όλα όσα βιώνετε και όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σας, εξαρτώνται από τα νοητικά οικοδομικά υλικά που χρησιμοποιείτε για την κατασκευή του νοερού σπιτιού σας.

Αν το σχέδιο σας είναι γεμάτο νοερά σχήματα φόβου, ανησυχίας, άγχους, ένδειας και αν είστε αποκαρδιωμένοι, γεμάτοι αμφιβολίες ή κυνικοί, τότε το νοερό υλικό που υφαίνετε μέσα σας, θα εκδηλωθεί με τη μορφή περισσότερου μόχθου, περισσότερης ανησυχίας και περιορισμού όλων των δυνατοτήτων σας.

Η πιο θεμελιώδης και πιο μακροπρόθεσμη δραστηριότητα με την ευρύτερη επίδραση στη ζωή μας είναι αυτή που οικοδομούμε στη νοοτροπία μας σε κάθε στιγμή εγρήγορσης. Ο λόγος μας είναι σιωπηλός και αόρατος, ωστόσο είναι πραγματικός.

Χτίζετε το νοερό σπίτι σας κάθε στιγμή και η σκέψη και η φαντασία σας αντιπροσωπεύουν το σχέδιο του σπιτιού σας.

Ώρα με την ώρα, λεπτό με το λεπτό, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σχέδιο άριστης υγείας, επιτυχίας και ευτυχίας με τις σκέψεις που κάνετε, τις ιδέες που ενστερνίζεστε, τις αντιλήψεις που δέχεστε και τις σκηνές που παίζετε στην κρυφή οθόνη του νου σας.

Αυτό το μεγαλόπρεπο μέγαρο, με την κατασκευή του οποίου ασχολείστε αδιάκοπα, είναι η προσωπικότητα σας, η ταυτότητα σας, ολόκληρη η ιστορία της ζωής σας σε αυτό τον πλανήτη.

Δημιουργήστε ένα καινούριο σχέδιο. Οικοδομήστε σιωπηλά νιώθοντας ότι η πραγματικότητα σας είναι η γαλήνη, η αρμονία, η χαρά και η καλή θέληση την παρούσα στιγμή. Καθώς θα έχετε συνεχώς στο νου σας αυτές τις επιθυμίες και θα τις ζητάτε, το υποσυνείδητο σας θα αποδεχτεί το σχέδιο σας και θα φροντίσει να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα σας.

«Θα τα αναγνωρίσετε από τους καρπούς τους».

Δείτε ακόμη: Συνειδητό και Υποσυνείδητο: Γιατί δεν ελέγχουμε τη ζωή μας;

Το υποσυνείδητο μπορεί να κάνει τα πάντα: Πως να το χρησιμοποιήσετε

Άσκηση: Διερευνήσετε τι σκέφτεται το υποσυνείδητό σας για κάποιο ζήτημα 

Αποδείξεις ότι μπορείς να αυτοθεραπευτείς με την δύναμη της φαντασίας 

8 επιστημονικές έρευνες που αποδεικνύουν ότι η συνείδηση διαμορφώνει το υλικό πεδίο

enallaktikidrasi.com


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *