Μπορεί η μαγειρική σόδα να θεραπεύσει τον καρκίνο και πότε;

mporei-i-mageiriki-soda-na-therapefsei-ton-karkino-kai-pote

Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας, που ονομάζεται candida albicans, και μπορεί να αντιμετωπιστεί με τη χρήση όξινου ανθρακικού νατρίου, σύμφωνα με τον Tulio Simoncini.

Ο Simoncini Ιταλός Ογκολόγος στη Ρώμη, ανέπτυξε τη θεωρία ότι όλα τα είδη του καρκίνου προκαλούνται αποκλειστικά από έναν μύκητα που ονομάζεται Candida albicans. Και βρήκε την πιο απλή και αποτελεσματική θεραπεία: Αλκαλοποίηση του σώματος και των όγκων με διττανθρακικό νάτριο, για την αντιμετώπιση της κάντιντα, συρρίκνωση του όγκου και αποτροπή των μεταστάσεων.

Το όξινο pH είναι γνωστό ότι συνδέεται με τον καρκίνο.
Το διττανθρακικό νάτριο μπορεί να αλκαλιοποιήσει το σώμα σας. Χρησιμοποιείται, άλλωστε ως αντιόξινο.
Δείτε και 17 Σημάδια ότι το Σώμα σας είναι Όξινο: Τρόποι Αλκαλοποιήσης

Τα ευεργετικά βακτήρια στο έντερο σας είναι γνωστό ότι κατευθύνουν έως 85 τοις εκατό της ανοσοαπόκρισης του σώματος, για να απελευθερωθούν βιταμίνες κατά του καρκίνου (όπως βιοτίνη, Β-12, φυλλικό οξύ, βιταμίνη Κ) από τα τρόφιμα και για την παραγωγή βουτυρικού νάτριου, που κάνει τα καρκινικά κύτταρα να αυτοκαταστρέφονται. Τα ευεργετικά βακτήρια δεν λειτουργούν καλά όταν η οξύτητα του εντέρου αυξάνεται.

Τη νύχτα όταν κοιμόμαστε, τα ευεργετικά βακτήρια μπορούν να χωνέψουν μεγάλες ποσότητες μικροβίων, μυκήτων και ζυμώσεων που καταναλώνονται και πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας με το φαγητό σας. Στην πραγματικότητα, το αγαπημένο τους φαγητό είναι η μαγιά ή μύκητες Candida albicans.
Δείτε πόσο σημαντικά είναι τα καλά βακτήρια του εντέρου, που δεν το φανταζόμαστε ακόμη: Μικροβίωμα: Μικροβιακή Χλωρίδα και η Ιατρική Επανάσταση του Αιώνα

Πώς, λοιπόν, μπορεί η candida να προκαλέσει καρκίνο;
Η Candida albicans είναι γνωστό ότι είναι σε θέση να ξεφύγει από το έντερο και να ταξιδέψει στο σώμα με τη ροή του αίματος. Το έλαιο ρίγανης και η κανέλα μπορούν να σκοτώσουν τη μαγιά στην κυκλοφορία του αίματος.
Να πως ξεφεύγει από το έντερο: Διαρρέον ή Διαπερατό έντερο: Κύρια αιτία ασθενειών-Φυσική αντιμετώπιση
Δείτε και Το ριγανέλαιο και πως το χρησιμοποιούμε

Περίπου το 25 τοις εκατό του σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 βελτιώνεται με την κανέλα. Αυτό συμβαίνει επειδή ο μύκητας βρίσκεται στις εξωτερικές μεμβράνες των κυττάρων, εμποδίζοντας τις κρίσιμες θέσεις των υποδοχέων να λειτουργούν σωστά, στην περίπτωση του διαβήτη και αυτές οι θέσεις υποδοχέων είναι για την ινσουλίνη. Ωστόσο, η candida επίσης παράγει ένα προϊόν μεταβολικό από σάκχαρα και γι΄αυτό οι άνθρωποι με υψηλότερα επίπεδα σακχάρου στο αίμα αναπτύσσουν συχνότερα καρκίνο και επιβιώνουν λιγότερο.
Δείτε και Κανέλα. Το φυσικό όπλο κατά του ζαχάρου!
Πώς να χρησιμοποιήσετε την κανέλα κατά του διαβήτη.

Οι ζύμες σαν την candida είναι αναερόβιες και αυτό σημαίνει ότι παράγουν ενέργεια απουσία του οξυγόνου. Μόλις με το αίμα αποικήσουν ορισμένες τοπικές περιοχές του σώματος και μειωθούν σημαντικά τα επίπεδα του οξυγόνου σε αυτές τις περιοχές παράγουν ενέργεια. Αυτό το σύστημα χρησιμοποιείται και από τα καρκινικά κύτταρα, τα οποία, επίσης, δεν χρησιμοποιούν οξυγόνο για να παράγουν ενέργεια.
Δείτε και Οξυγόνο, αλκαλικά και πικρά ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΝ τον καρκίνο 

Οι γυναίκες που παίρνουν συχνά αντιβιοτικά (περισσότερες από 25 φορές στη διάρκεια της ζωής τους) έχουν διπλάσιο κίνδυνο για καρκίνο του μαστού. Με τα αντιβιοτικά τα φιλικά βακτήρια μειώνονται επιτρέποντας στην Candida να αναπτυχθεί στο έντερο και να περάσει στην κυκλοφορία του αίματος. Το ανοσοποιητικό τους σύστημα γίνεται αδύναμο και έτσι αναπτύσσονται τα καρκινικά κύτταρα.
Δείτε και ΠΡΟΣΟΧΗ: Δες τις επιπτώσεις των αντιβιοτικών στο σώμα σου

Ο Δρ Simoncini θεωρεί ότι ο καρκίνος προκαλείται από το μύκητα, candida albicans. Η θεραπεία του είναι η αλκαλοποίηση του οργανισμού για να δημιουργηθούν συνθήκες υπό τις οποίες η candida δεν μπορεί να ευδοκιμήσει και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με το διττανθρακικό νάτριο, δηλαδή τη μαγειρική σόδα.
Δείτε και Σούπερ υγιεινή δίαιτα με όξινες και αλκαλικές τροφές στη θαυματουργή διατροφή pH !
Αλκαλικό νερό: Σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα. Πώς να το προετοιμάσετε
Αλκαλικές συνταγές καταπολέμησης καρκίνου & συσσωρευμένου λίπους
Αλκαλικό ρόφημα με φλούδες λεμονιού που βελτιώνει την υγιεία 

Δείτε ακόμη την πρότασή μου για ΦΥΣΙΚΗ αντιμετώπιση του εν λόγω μύκητα: Candida albicans-Καντιντίαση, ένας δύσκολος αντίπαλος της υγείας 

και Πως να χρησιμοποιήσετε το λεμόνι με σόδα κατά του καρκίνου

Γράφτηκε από την Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά
emedi.gr


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *