Γαριασμένα ασπρόρουχα; Ποτέ πια, με ένα απλό κόλπο

gariasmena-asprorouha-pote-pia-me-ena-aplo-kolpo

Γαριασμένα ασπρόρουχα; Ποτέ πια, με ένα απλό κόλπο

Ρίξτε μια ασπιρίνη στο πλυντήριο και το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα σας εκπλήξει πολύ ευχάριστα!
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τα ολόλευκα σεντόνια, σωστά; Και σίγουρα σας αρέσει να φοράτε λευκά φορέματα και ρούχα το καλοκαίρι. Ωστόσο, όλα αυτά μπορούν να πάρουν ένα απαίσιο γκριζωπό χρώμα, και αυτό είναι κάτι που, επίσης σίγουρα, δεν θέλετε να συμβεί.

Το επαναλαμβανόμενο πλύσιμο και τα φορτωμένα με σκληρά χημικά προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο, συμβάλλουν σε αυτό το πρόβλημα, και αυτό είναι που ενοχλεί τις νοικοκυρές περισσότερο.
Και δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα καθώς: 7 Επικίνδυνες Χημικές Ουσίες στα Απορρυπαντικά Ρούχων 
και  Πετάξτε το ΤΩΡΑ: Μας δηλητηριάζει καθημερινά χωρίς να το ξέρουμε

Μην ανησυχείτε όμως διότι έχουμε κάποια καλά νέα για όλες τις γυναίκες εκεί έξω, που ενοχλούνται από αυτό. Τώρα μπορείτε να πείτε αντίο στο «βρώμικο λευκό» από τα ρούχα σας για τα καλά.

Είναι το πιο απλό πράγμα που μπορείτε ποτέ να κάνετε!!

Απλώς ρίξτε ένα χάπι 325mg ασπιρίνης σε περίπου 2 λίτρα ζεστό νερό και αφήστε το να διαλυθεί.

Στη συνέχεια, μουλιάστε τα γκριζωπά γαριασμένα ρούχα σας μέσα στο θερμό διάλυμα για περίπου 7 ώρες. Βεβαιωθείτε οπωσδήποτε ότι κάθε σπιθαμή από τα ρούχα σας είναι καλά εμποτισμένη. Μπορείτε επίσης να ρίξετε την ασπιρίνη στο πλυντήριο σας, και να τα μουλιάσετε εκεί, καθώς θα διαλυθεί καλύτερα με αυτόν τον τρόπο.

Μετά από 7 ώρες βγάλτε τα ρούχα σας από το διάλυμα και αφήστε τα να στεγνώσουν. Το χάπι ασπιρίνης, εκτός αυτού θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε και από διάφορους βρώμικους λεκέδες.

Ένα άλλο επίσης πολύ καλό και αποτελεσματικό τρικ, είναι να διαλύσετε ένα χάπι ασπιρίνης σε λίγο κρύο νερό και να χρησιμοποιήσετε το διάλυμα για να αφαιρέσετε λεκέδες αίματος. Μουλιάστε τα ρούχα στο σημείο με το διάλυμα για 2 ώρες. Θυμηθείτε, δεν πρέπει ποτέ να καθαρίσετε τους λεκέδες αίματος με ζεστό νερό, γιατί η θερμότητα θα προκαλέσει το αίμα να εμποτίσει βαθύτερα, το οποίο σίγουρα θα καταστήσει πιο δύσκολο για σας να βγάλετε το λεκέ.

Η χρήση ασπιρίνης θα σας εξοικονομήσει τα χρήματα και την προσπάθεια που θα ξοδεύατε σε συμβατικά προϊόντα πλύσης, τα οποία το πιθανότερο να μην έχουν ανάλογη αποτελεσματικότητα. Η ασπιρίνη περιέχει ειδικά οξέα που θα κάνουν όλη τη «βρώμικη δουλειά» για εσάς.
Αυτή ίσως είναι και η καλλίτερη χρήση της ασπιρίνης: Επικίνδυνη η ασπιρίνη για τους υγιείς 
Μέντα ή ασπιρίνη για ανακούφιση από τους πόνους;

Δείτε ακόμη Απίστευτο, πόσο εύκολα μπορείτε να καθαρίσετε τις κιτρινίλες των ρούχων 

Φτιάξτε μόνοι σας απορρυπαντικό πλυντηρίου σε 10 λεπτά!

Σπιτική σκόνη Πλυντηρίου ρούχων! 

και 7 εναλλακτικές χρήσεις της ασπιρίνης!

Πηγή: Health Magazine 365
Παρακαλώ, τυχόν αναδημοσίευση με σαφή αναφορά σε:
Μετάφραση/Επιμέλεια: proionta-tis-fisis.com


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *