Βοτανολόγος ισχυρίζεται πως βρήκε τη «θεραπεία για όλες τις ασθένειες» και δικαιώνεται από Αμερικανικό Δικαστήριο

votanologos-ishyrizetai-pos-vrike-ti-therapeia-gia-oles-tis-astheneies-kai-dikaionetai-apo-to-amerikaniko-dikastirio

Ο δρ Sebi από την Ονδούρα, ο οποίος χρησιμοποιεί βότανα στις θεραπείες των ασθενών του, ισχυρίζεται εδώ και χρόνια ότι έχει ανακαλύψει μια θεραπεία για όλες τις ασθένειες. Στους ισχυρισμούς του περιλαμβάνονται ορισμένες από τις πιο γνωστές θανατηφόρες και «ανίατες» ασθένειες, όπως το εγκεφαλικό, ο διαβήτης, η αρθρίτιδα, ο καρκίνος, ο HIV/AIDS, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, ακόμα και η δρεπανοκυτταρική αναιμία.

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η καριέρα και οι ισχυρισμοί του εκτέθηκαν δημοσίως στο δικαστήριο το 1988 από τον Γενικό Εισαγγελέα της Νέας Υόρκης. Ακόμη πιο ενδιαφέρον όμως είναι το γεγονός ότι το δικαστήριο έβγαλε απόφαση υπέρ του γιατρού. Συγκεκριμένα, η Εισαγγελική Αρχή της Νέας Υόρκης έκανε μήνυση στον δρα Sebi το 1988 επειδή διαφήμιζε σε έντυπα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι μπορούσε να θεραπεύσει οποιαδήποτε ασθένεια.
“Τροφή”: Αυτή είναι μία συνηθισμένη τακτική που ακολουθείται, όσον αφορά οτιδήποτε διαφορετικό από την ιατροφαρμακευτική πεπατημένη: Εναλλακτικές αποδεδειγμένες θαυματουργές θεραπείες που θάφτηκαν από τις φαρμακοβιομηχανίες.
και όχι μόνο στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού: Το τέλος των εναλλακτικών μεθόδων από την ΕΕ;

Στη δίκη ο βοτανολόγος έπρεπε να παρουσιάσει αποδεικτικά στοιχεία από τουλάχιστον 1 θεραπευμένο ασθενή για κάθε 1 από τις 10 σοβαρές ασθένειες που ανέφερε ότι ήταν σε θέση να θεραπεύσει. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το δικαστήριο με έκπληξη άκουσε τις μαρτυρίες 70 ασθενών που είχαν θεραπευτεί από τον συγκεκριμένο γιατρό. Ο δικαστής όχι μόνο έκλεισε την υπόθεση, αλλά αποφάνθηκε υπέρ του γιατρού.

Θεραπεία με βότανα
Οι θεραπείες αυτού του γιατρού βασίζονται στα πλεονεκτήματα των βοτάνων που θεραπεύουν τις ασθένειες. Ο Ιπποκράτης, ο πατέρας της Ιατρικής, τόνισε επίσης τη δύναμη των βοτάνων στη θεραπεία διαφόρων παθήσεων.
Και σιγά ποιος είναι ο Ιπποκράτης… πλέον: Η σύγχρονη ιατρική απαρνήθηκε τον Ιπποκράτη και τον όρκο του

Σύμφωνα με τον δρα Sebi, η έμπνευσή του για την εύρεση της «θεραπείας» προέρχεται από την Αγία Γραφή, αφού πιστεύει πως οποιαδήποτε ασθένεια από την οποία πάσχει ένα ανθρώπινο ον μπορεί να θεραπευτεί με φυσικά μέσα. Πριν δημιουργήσει τις φυσικές θεραπείες του με βότανα, θεραπεύτηκε και ο ίδιος από διαβήτη και παχυσαρκία από κάποιον Μεξικανό γιατρό που εφάρμοζε τις ίδιες αρχές. Μετά από αυτό, ο δρ Sebi χρησιμοποίησε τη δύναμη των βοτάνων για να θεραπεύσει διάφορες ασθένειες.

Με την πάροδο του χρόνου κατάφερε να θεραπεύσει τα πάντα, από τον ιό HIV και το AIDS μέχρι απλές καταστάσεις όπως η γενικευμένη αδυναμία. Μία από τις πιο αξιοσημείωτες περιπτώσεις ήταν το 1993, όταν ο δρ Sebi αποκάλυψε μια ένορκη βεβαίωση που ανέφερε ότι έχει θεραπεύσει έναν ασθενή που έπασχε από τον ιό HIV μέσα σε μόλις 2 μήνες.

Ο δρ Sebi χρησιμοποιεί φυσικά αλκαλικά βότανα σε συνδυασμό με μια ειδικά σχεδιασμένη χορτοφαγική διατροφή που ονομάζει «ηλεκτρική τροφή». Επιπλέον, ισχυρίζεται ότι η φλεγμονή αποτελεί την αιτία όλων των ασθενειών και οι φυτικές λύσεις που προτείνει στοχεύουν στην αντιμετώπισή της. Οι βασικές ηλεκτρικές τροφές περιλαμβάνουν χόρτα, αρτοσκευάσματα χωρίς άμυλο και μανιτάρια
Δείτε Φλεγμονές ο ΕΧΘΡΟΣ της Υγείας ΜΑΣ. Πως να τις Μειώσουμε 
C-αντιδρώσα πρωτεΐνη και ΦΛΕΓΜΟΝΗ: Βραδυφλεγής καρκινική βόμβα 
Αιτίες φλεγμονών – Ανοσοποιητικό – πεπτικό & φλεγμονώδης απόκριση 
10 κοινά σημάδια που δείχνουν ότι έχετε χρόνια φλεγμονή

Σήμερα, ο δρ Sebi έχει χιλιάδες ασθενείς σε όλο τον κόσμο οι οποίοι ισχυρίζονται ότι έχουν ωφεληθεί από τις φυσικές φυτικές μεθόδους του. Μερικοί από αυτούς είναι δημοφιλείς Αμερικανοί καλλιτέχνες όπως η Lisa Lopes.

Ο δρ Sebi στο μικρό χωριό που κατοικεί και που βρίσκεται μέσα στη φύση βοήθησε τη Lisa Lopes να αντιμετωπίσει τον σοβαρό αλκοολισμό, το κάπνισμα και το άγχος και την πίεση στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή. Η θεραπεία της περιελάμβανε 40 ημέρες νηστείας και ειδική θεραπεία με βότανα σε αυτόν τον πανέμορφο τόπο. Μετά την επιτυχημένη θεραπεία της, η Lisa έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διάδοση του ονόματος του δρος Sebi στο ευρύ κοινό. Λέγεται επίσης ότι ο Steven Seagal ήταν ένας από τους πολυάριθμους ασθενείς αυτού του γνωστού βοτανολόγου.

Δείτε ακόμη: Κάντε το σώμα σας αλκαλικό και καταπολεμήστε τις ασθένειες 

17 Σημάδια ότι το Σώμα σας είναι Όξινο: Τρόποι Αλκαλοποιήσης 

Πως και γιατί πρέπει να κάνετε το νερό σας αλκαλικό  

Μήπως να μαθαίναμε τα βρώσιμα χόρτα, ειδικά όσο υπάρχουν οι παλαιότεροι που τα γνωρίζουν, γιατί όσο και να έχεις μία φωτογραφία, δεν είναι επ’ ουδενί το ίδιο αποτελεσματικό στην εκμάθηση: Τα άγρια φαγώσιμα χόρτα της Ελλάδας! 

και ίσως να μάθουμε και μερικά από τα μανιτάρια: Οδηγός για τα Μανιτάρια του Δάσους: Βρώσιμα και Δηλητηριώδη 

αν και αυτά τα προτιμώ στην πλέον δραστική μορφή τους: Τα ισχυρότερα Φαρμακευτικά μανιτάρια και τα οφέλη τους στην υγεία

Πηγή enallaktikidrasi.com 


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *