Το καλλίτερο φάρμακο κατά της χοληστερίνης και της υπέρτασης

to-kallitero-farmako-kata-tis-holisterinis-kai-tis-ypertasis

Το καλλίτερο φάρμακο κατά της χοληστερόλης και της υψηλής πίεσης του αίματος

Αυτή η συνταγή έχει κερδίσει δημοτικότητα κατά την τελευταία δεκαετία, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι έχει αποδειχθεί ότι είναι μία από τις καλύτερες φυσικές θεραπείες ενάντια σε υψηλά επίπεδα χοληστερόλης και στην υπέρταση. Στην πραγματικότητα, οι Amish το έχουν χρησιμοποιήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα για τη θεραπεία μιας σειράς θεμάτων υγείας και για τη βελτίωση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος.
Δείτε και Πρόβλημα με το ανοσοποιητικό; Σημάδια που πρέπει να σας ανησυχήσουν
και να θυμάστε πως Η ασθένεια ΔΕΝ προκαλείται από ιούς και βακτήρια,αλλά απο το εξασθενισμένο ανοσοποιητικό σύστημα!

Λαμβάνοντάς της τακτικά αυτή η συνταγή θα μειώσει τα επίπεδα χοληστερόλης και την υψηλή πίεση του αίματος. Η μέθοδος παρασκευής είναι πολύ απλή.

Τι χρειάζεστε:

Τι πρέπει να κάνετε:
Ανακατεύουμε όλα τα συστατικά μέχρι να συνδυαστούν καλά σε ένα γυάλινο βάζο και έπειτα το βάζετε στο ψυγείο για 5 ημέρες.

Το ιδανικό θα είναι να λαμβάνετε το μείγμα πριν το πρωινό και το δείπνο, αλλά βεβαιωθείτε ότι ποτέ δεν το παίρνετε περισσότερο από τρεις φορές σε μια μέρα. Θα πρέπει να αρχίσετε να αισθάνεστε τα αποτελέσματα μέσα σε μια εβδομάδα, μια απλή εξέταση αίματος θα δείξει ότι έχουν μειωθεί τα επίπεδα χοληστερόλης σας. Η θεραπεία θα βοηθήσει επίσης να ομαλοποιήσετε την αρτηριακή σας πίεση.
Ότι και να διαλέξετε φροντίστε να το συνδυάσετε και με άσκηση, αλλιώς δεν έχει νόημα η προσπάθεια: Πως επηρεάζει η άσκηση χοληστερίνη, πίεση & καρδιαγγειακό σύστημα
Δείτε και Βότανα που ρίχνουν την πίεση!
12 θεραπείες από… σπίτι για να μειώσετε την πίεση

Συνεννοηθείτε οπωσδήποτε με ειδικό, πριν την χρήση του, ώστε να αποφύγετε τυχόν αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες.
Βέβαια, θα μου πείτε, η συνταγή θα μας περάξει; Εδώ υπάρχουν ειδικοί που συστήνουν τις δηλητηριώδεις στατίνες για την χοληστερίνη: Στατίνες: Τα επικίνδυνα για την υγεία φάρμακα για την χοληστερίνη 

Όπως και να έχει εσείς συγκρατήστε ότι η χοληστερίνη είναι πάρα πολύ ωφέλιμη για το σώμα σας και πως την εξισορρόπηση έχει ανάγκη ο οργανισμό σας, εκτός εάν Χοληστερίνη: Πότε είναι επικίνδυνη; ~ Δείκτης αθηρωμάτωσης 

Την εξισορρόπισή της, λοιπόν, μπορώ να σας εγγυηθώ με ένα ΦΥΣΙΚΟ συμπλήρωμα διατροφής, ΕΛΛΗΝΙΚΉ πατέντα, μοναδική παγκοσμίως που μες το Καλοκαίρι θα κάνει το “ντεμπούτο” της ΚΑΙ στην υπόλοιπη Ευρώπη. Πρόκειται για μοναδική καινοτομία, προϊόν μελέτης του πανεπιστημίου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία θα εξαλείψει αποτελεσματικότατα τον όποιο κίνδυνο ΧΩΡΙΣ παρενέργειες, καθώς δεν σταματά την παραγωγή της πολύ ωφέλιμης χοληστερίνης, αλλά απλώς την εξισορροπεί.
Επισημαίνω δε, πως νεότερες μελέτες έχουν αποδείξει πως έχει μία ακόμη απίστευτη ωφέλιμη δράση, καθώς “ΤΡΩΕΙ” το σπλαχνικό λίπος!!
Υπήρξαν σε ένα μήνα, στατιστικά σημαντικές μειώσεις στις παραμέτρους:
α) λιπώδης μάζα όπου έχουμε μείωση 4,9 %
β) ποσοστό λίπους που μειώθηκε 1,08%
γ) περιφέρεια μέσης με μείωση 0,95cm και
δ) περιοχή σπλαχνικού λίπους στην οποία αντιστοιχεί μείωση 5,01%.

Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com  

Δείτε ακόμη: Αθηρωματική πλάκα – Χοληστερίνη και εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια

Χοληστερίνη, Καλή Υγεία και Πρόληψη.

Άραγε φταίει η χοληστερίνη ή το ζάχαρο για τα καρδιαγγειακά; 

Τέλος για όσους απορείτε για το “καλλίτερος” της επικεφαλίδας. Σύμφωνα με συνταξιούχο καθηγητή φιλολογίας, που έχει κάνει έργο ζωής τη μελέτη των έργων του Ομήρου: Ὁ ὀρθὸς τύπος εἶναι καλλίτερος, ὡς προερχόμενος ἀπὸ τὸ ἐπίρρημα κάλλιο (κάλλιο ἀργὰ παρὰ ποτέ), τὸ ὁποῖο παραπέμπει ἀπ’ εὐθείας στὸν ἀρχαῖο συγκριτικὸ κάλλιον μὲ σίγηση τοῦ ν. Ὁ τύπος καλύτερος εἶναι δόκιμος τῆς δημώδους γλώσσας καὶ ἑρμηνεύεται ὡς προελθὼν ἀναλογικὰ πρὸς ἄλλα ἐπίθετα συγκριτικοῦ βαθμοῦ, ὅπως καὶ κυρίως πρὸς τὸ μεγαλύτερος. Ἡ ἀναλογία, ἡ ἐπαγωγή, ἡ σύμφυρση καὶ ἡ παρετυμολογία εἶναι βασικὲς μέθοδοι τῆς φιλολογικῆς ἐπιστήμης.  

Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας, μας κάνετε… καλλίτερους!!

Πηγή: www.fhfn.org
Παρακαλώ πιθανή αναδημοσίευση να γίνεται με ρητή αναφορά στα:
Επιμέλεια/Μετάφραση: AdRianna Gkika για τα proionta-tis-fisis.com


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *