Το φάρμακο για την σκλήρυνση κατά πλάκας είναι 100% φυσικό και η απάτη της ιατρικής

to-farmako-gia-tin-sklirinsi-kata-plakas-einai-100-fisiko-kasi-i-apati-tis-iatrikis

Βασισμένο πάνω στις δράσεις του Cordyceps
Τόσο απλό, όσο οι δράσεις, ενέργειες του παρασυμπαθητικού συστήματος του ανθρώπου.
Τόσο αληθινό, όσο το γεγονός ότι απαιτείται οξυγόνο και νερό προκειμένου να υπάρξει ζωή στον πλανήτη μας.

Η έρευνα που ακολουθεί δημοσιεύτηκε στο έγκυρο Αμερικανικό περιοδικό επιστήμης και μελέτης της φύσης Natural News στις αρχές του Μαρτίου του 2013.
Πριν περίπου ένα μήνα το πληροφορήθηκα από φίλους αναγνώστες την ύπαρξη αυτής της μελέτης, την τεκμηρίωσα ως δημοσίευμα και την προσάρμοσα με λόγια απλά στα Ελληνικά θέλοντας έτσι να λάβετε γνώση όλοι.

NaturalNews.

Ένα νέο «θαυματουργό» φάρμακο για τη θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας με την ονομασία Gilenya κυκλοφόρησε στην Αμερική από την Novartis AG.
Το παρουσίασε ως πρωτότυπο δική της έρευνας με τιμή θεραπείας τα 4.000 δολάρια τον μήνα, αλλά μετά από αναλύσεις αποδείχτηκε ότι ήταν αντιγραφή της δράσης των μανιταριών Cordyceps (κόρντισεπς).

Το κόστος θεραπείας ενός έτους για κάθε ασθενή θα φτάνει τις 48.000 δολάρια ΗΠΑ, δηλαδή κοντά στις 35.000,00 ευρώ.

Το φάρμακο αναμένεται έως το 2018 να έχει μπει στο top 10 των πωλήσεων σε αξίες στην αγορά των φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων συμπεριλαμβανομένων ακόμα και των ναρκωτικών, προβλέποντας να κάνει 5,3 δισεκατομμύρια δολάρια τζίρο, αφήνοντας στην εταιρία τεράστια κέρδη.

to-farmako-gia-tin-sklirinsi-kata-plakas-einai-100-fisiko-kasi-i-apati-tis-iatrikis-ethismos

Το φάρμακο ανακαλύφθηκε από τη μελέτη των ενώσεων που χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, εδώ και 5000 χρόνια και καλύπτει τις ιατρικές απαιτήσεις της παγκόσμιας σύγχρονης ιατρικής που απορρέει από την συνάρτηση ασφάλεια – αποτελεσματικότητα – κόστος.

Ο Ιάπωνας ερευνητής Tetsuro Fujita άρχισε να το σπουδάζει και μάλιστα το αποκαλεί μύκητα των Ιμαλάϊων αποφεύγοντας τεχνηέντως να πει το πραγματικό του όνομα από το 1980, αλλά δεν διστάζει να ομολογήσει ότι οι Κινέζοι γνωρίζουν τα αποτελέσματα του εδώ και χιλιετίες.

Το κόστος των ερευνών του Ιάπωνα επιστήμονα το ανέλαβε η Mitsubishi Tanabe Pharma Corp προσδοκώντας ότι θα κερδίσει πάνω από 5 δισ. δολάρια.

mikrobiologoi

Το φάρμακο λειτουργεί με την επιλεκτική προσαρμογόνα καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος και την ταυτόχρονη καταστολή του μηχανισμού της μυϊκής πολλαπλής σκλήρυνσης από την επίθεση των ιδίων ιστών του σώματος. (Αυτοάνοσος μηχανισμός)

Τώρα που το φάρμακο έχει εγκριθεί από το FDA, είναι νόμιμο να ισχυρίζονται ότι αυτό απομονωμένο μόριο μπορεί να θεραπεύσει μυϊκή σκλήρυνση, αλλά εξακολουθεί να είναι παράνομο να ισχυριστεί ότι ο μύκητας από το οποίο προέρχεται – cordyceps – μπορεί να επιτύχει το ίδιο πράγμα. (“Τροφή”: και οικονομικότερα, για να τα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και άνευ παρενεργειών!)

Κλέψτε από τη φύση !
Αυτό δυστυχώς είναι ρουτίνα για τη βιομηχανία φαρμάκων:

Κλέβει από τη φύση, τις ουσίες, τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας τα μόρια, (ΔΡΑΣΕΙΣ) και μετά “εγκρίνει” τα απομονωμένα μόρια τους όπως και στην ιατρική τις ευρεσιτεχνίες και στη συνέχεια επιτίθενται στην αρχική πηγή και την αποκαλεί ως “αγυρτεία”.

Μέχρι σήμερα, ακόμη και ως Big Pharma συνεχίζει να εξερευνά Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική ως χρυσωρυχείο στις διάφορες θεραπείες και αφού αντιγράψει τα πάντα, η δυτική ιατρική συστηματικά επιτίθεται κατά της Κινέζικης Ιατρικής και λέει ότι είναι όλα ανυπόστατες αερολογίες.

Όλα αυτά μονάχα για το κέρδος και για την αυτό-διαφημιζόμενη “επιστημονική ιατρική”!

Η ειρωνεία είναι ότι πιστοποίηση της δράσης από το FDA παίρνει μόνο η εμπορική ονομασία του αντίγραφου και όχι το πρωτότυπο ίαμα όπως εν’ προκειμένου το Cordyceps senesis.

kokkino-ryzi-red riceΓια παράδειγμα οι στατίνες, το best-seller φαρμακευτικών προϊόντων στην αγορά σήμερα, προήλθαν από λοβαστατίνη ουσία (ΜΟΡΙΟ) που υπάρχει φυσιολογικά σε αφθονία στο κόκκινο ρύζι ζύμης.

Μετά αυτήν την πειρατεία κατοχύρωσαν ευρεσιτεχνία οι βιομηχανίες φαρμάκων, έλαβαν την έγκριση από το FDA και αμέσως στην συνέχεια του ζήτησαν να επιτεθεί στην κόκκινη μαγιά που υπήρχε ως συμπλήρωμα.

Η FDA τότε προειδοποίησε το κοινό ότι το κόκκινο ρύζι ζύμης ήταν νοθευμένη ενάτη των φαρμακευτικών προϊόντων.
Κι όταν μιλάμε για στατίνες, δείτε τι εννοούμε: Στατίνες Vioxx και… πολιτεία…

Αυτή είναι η απάτη της δυτικής ιατρικής:
Έχετε ενημερωθεί από «επιστημονικούς εμπειρογνώμονες» ότι τα φυτά, τα βότανα, τα μανιτάρια και τα θρεπτικά συστατικά είναι άχρηστα και αγυρτεία;

Ακόμα η βιομηχανία κλέβει συστηματικά δράσεις από ισχυρά θεραπευτικά ιάματα (μόρια) προκειμένου να παρουσιάσει νέα φάρμακα.

Αυτά τα νέα φάρμακα, στη συνέχεια, τα ονοματίζει ως «θεραπείες θαύμα» και διατίθενται στο εμπόριο σε χιλιάδες φορές πιο ακριβά από το πραγματικό κόστος τους, προκειμένου να κάνουν τα δισεκατομμύρια δολαρίων κέρδος όπως τα ναρκωτικά.

Είναι όλα μια μονοπωλιακή ρακέτα που λειτουργεί επειδή οι άνθρωποι παραμένουν σε άγνοια σχετικά με τις πραγματικές πηγές της ιατρικής και της φαρμακολογίας.

Οι γιατροί, στην συνέχεια υπόκεινται σε πλύση εγκεφάλου από τις φαρμακευτικές εταιρείες για να πιστεύουν σε όλη τους την ιατρική διαδρομή ότι μόνο οι φαρμακευτικές χημικές ουσίες έχουν θεραπευτική αξία, ενώ φυσικές ουσίες από τον κόσμο των φυτών είναι όλα εντελώς άχρηστες.

Έτσι προτείνουν τις χημικές ουσίες μόνο, αντί να πουν στους ασθενείς να χρησιμοποιούν τα βότανα, τα μανιτάρια και τα θρεπτικά συστατικά για την πρόληψη και ακόμη και να αντιστρέψει χρόνιων εκφυλιστικών ασθενειών.

Δείτε για του λόγου το αληθές: Ιατρική εκπαίδευση: Η αόρατη επίδραση των χορηγιών της φαρμακοβιομηχανίας.

και Μπεν Γκολντέικερ: Τι δεν γνωρίζουν οι γιατροί σχετικά με τα φάρμακα που συνταγογραφούν

Η Big Pharma πειρατεία είναι υπαρκτή και καλά οργανωμένη στον πλανήτη μας !

egkefalos-synapseis

Ενώ τα στελέχη της μουσικής βιομηχανίας και της βιομηχανίας κινηματογράφου ουρλιάζουν για τα on line πειρατεία των ψηφιακών προϊόντων τους, την πιο εγκληματική πειρατεία που όλα συμβαίνουν (Στο ιατρικό σύστημα μας και τα ναρκωτικά) οι εταιρείες κλέβουν συστηματικά ουσίες από τη φύση, ενώ παράλληλα την καταδικάζει.

Με την αλλαγή του πραγματικού ονόματος της δραστικής ουσίας, με ένα πιο επιστημονικό και σοβαροφανές εμπορικό όνομα και σήμα μετατρέπεται σε φάρμακο με έγκριση.

4.000 δολάρια το μήνα, θα κοστίζει βέβαια η θεραπευτική αγωγή με το φάρμακο Gilenya, αλλά προτιμήθηκε αντί των 400 δολαρίων που θα κόστιζε μια ισχυρή δόση με το original cordyceps.

Μπορείτε επίσης στην τιμή αυτή να αγοράσετε υψηλής ποιότητας συμπληρώματα μαγνησίου.

Στο μαγνήσιο συχνά έχουν έλλειψη σε αυτούς που έχουν διαγνώσει σκλήρυνση κατά πλάκας.

Cordyceps-symplhroma-diatrofis-sklirinsiΚαι εκτός από την θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας, θα πρέπει επίσης να δούμε την θεραπεία του καρκίνου, των καρδιακών παθήσεων, του Alzheimer, του διαβήτη και σχεδόν κάθε άλλη κοινή ασθένεια που τώρα μαστίζει την κοινωνία.

Η “τροφή” σε συνεργασία με τον αρθρογράφο και φαρμακοποιό κο Κυριακού, έχει καταφέρει να σας εξασφαλίσει αρίστης ποιότητος κόρντισεπς 100% οργανικό, σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή για τους φίλους της που ενδιαφέρονται. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και συμβουλές, επικοινωνήστε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com

Μάθετε περισσότερα για το εκπληκτικό αυτό προσαρμογόνο μανιτάρι και τις θεραπευτικές του ιδιότητες: Cordyceps: Το θαύμα της φύσης! 

Η δράση του σημερινού ιατρικού κατεστημένου και των φαρμακοβιομηχανιών, που περιγράφεται παραπάνω, δεν τα κατάφερε (ευτυχώς) σε αυτήν την περίπτωση: ΓΚΡΑΒΙΌΛΑ – G R A V I O L A – Ο εξολοθρευτής του καρκίνου!

Τα έχει όμως δυστυχώς, καταφέρει σε πάρα πολλές άλλες περιπτώσεις, δρώντας εγκληματικά απέναντί μας, με μόνον γνώμονα το κέρδος: Εναλλακτικές αποδεδειγμένες θαυματουργές θεραπείες που θάφτηκαν από τις φαρμακοβιομηχανίες.

Δείτε ακόμη: Σκλήρυνση κατά πλάκας και κρόκος Κοζάνης!

Σκλήρυνση κατά πλάκας και αντιστροφή της μέσω διατροφής!

Μετάφραση προσαρμογή στα Ελληνικά – έρευνα στην τεκμηρίωση και επιστημονική κάλυψη.
Γιώργος Ερισιανος Κυριακού Φαρμακοποιός.
Πηγή: bio365.blogspot.gr


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

7 Σχόλια

 1. Ο/Η ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΦΙΛΟΣ λέει:

  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Κ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΑΡΤΙΑ

 2. Ο/Η magda λέει:

  ποιος είναι ο Κυριακού; Ιατρός; Δώστε μου κάποιο τηλέφωνο παρακαλώ, γιατί έχω πρόβλημα – σκπ.

  • Ο/Η Η τροφή μας το φάρμακό μας λέει:

   Σας έχουμε στείλει μέιλ αμφότεροι εγώ και ο συνεργάτης μου και φαρμακοποιός κος Κυριακού, παρακαλώ ανατρέξατε στον λογαριασμό σας και απαντήστε μας..
   Ευχαριστώ.

 3. Ο/Η valkyria λέει:

  Βρε κομπογιαννιτες , γραφετε ενα αρθρο μονο και μονο για να πουλησετε το δικο σας προϊον; Σα δε ντρεπεστε παιζετε με τον πονο του κοσμακη. Ολα σας τα αρθρα ειναι μια αλυσιδα, το ενα με το αλλο μονο και μονο για να πουλησετε…παρουσιαζετε το φαρμακο το θαυματουργο και καλα, και απο κατω αποποιειστε οποιαδηποτε ευθυνη….απατεωνες

  • Ο/Η Η τροφή μας το φάρμακό μας λέει:

   ΔΕΝ πουλάω προτείνω. Ούτε υποχρέωσα κανένα και για τίποτα! Και όποιος ενοχλείται υπάρχει και η παλιά καλή συνταγή του ξυδιού, αν έχετε ακουστά.
   Και δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημά σου, εδώ το κάνουν από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο, εγώ σε πείραξα, που στο κάτω κάτω ότι προτείνω είναι 100% αξιόπιστο, αξιόλογο και αποτελεσματικό; Με ισχυρές συνεργασίες που κατοχυρώνουν αυτά που λέω;

   Και όταν δεν καταλαβαίνεις κάτι, ρώτα με, θα χαρώ να σου απαντήσω, αλλά να φροντίσεις να αποφεύγεις τα αυθαίρετα συμπεράσματα: Η αποποίηση στο τέλος των άρθρων αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ και ΜΟΝΟΝ τα άρθρα και όχι τα προϊόντα, για τα οποία παίρνουμε ΠΛΉΡΩΣ την ευθύνη!!!

   Εδώ 3.000 γιατροί με ΟΝΟΜΑΤΕΠΏΝΥΜΑ πιάστηκαν να “τα παίρνουν” και δεν κουνήθηκε φύλλο και μάλιστα για ένα φάρμακο που αποδεδειγμένα ΒΛΆΠΤΕΙ!!
   Τι έκανες εσύ για αυτό και ψάχνεις για τον δικό μου κομπογιαννητισμό; Ργώ τουλάχιστον ΔΕΝ πρόκειται ΠΟΤΕ να βλάψω και κανέναν!!
   https://www.proionta-tis-fisis.com/i-sintehnia-ton-ellinon-iatron/

   Δεν μας λες κι εσύ τώρα τι ακριβώς εξυπηρετείς που σε ενόχλησα εγώ από όλα όσα βλέπεις γύρω σου;

 4. Ο/Η G. ERISIANOS λέει:

  Valkyria 2
  Αρχικά το βρε, ταιριάζει στους οικείους σας και όχι σε αυτή την σελίδα.
  Απορώ στην συνέχεια πως ένας νοσταλγός του παρελθόντος ασχολείται με τέτοιου είδους προχωρημένες ενημερωτικές σελίδες.
  Κομπογιαννίτες έλεγαν οι εγκάθετοι των φαρμακευτικών εταιριών, περασμένων δεκαετιών καθέναν που προωθούσε βότανα κάνοντας πως δεν ήξεραν ότι ουσιαστικά χειριζόντουσαν αντίγραφα φυσικών ιαμάτων.
  Σήμερα θλιβερέ αναγνώστη μας θύμισες όλους εκείνους που στον βωμό του κέρδους εγκλημάτησαν σε βάρος του πόνου του κοσμάκη,
  Προφανώς είσαι ικανοποιημένος με τις χιλιάδες παρενέργειες και τις δεκάδες μεταλλάξεις που δημιούργησαν.
  Μην διαβάζεις λοιπόν, τους κατ` εσέ, κομπογιαννίτες και συνέχισε για τον πονόδοντο να παίρνεις αντιβίωση.
  Τέλος, αν για εσένα είναι αθέμιτο ένα άρθρο που προτείνει ένα εναλλακτικό φυσικό ίαμα με δεκάδες κλινικές αποδείξεις, τότε τι είναι όταν επιβάλεις κάποιο φαρμακευτικό ιδιοσκεύασμα με όλες του τις παρενέργειες ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *