Όταν 3.672 διαφορετικά δηλητήρια ραντίζουν την τροφή μας τι περιμένουμε; Να γίνουμε καλά ή να αποκτήσουμε καρκίνο

otan-3672-diaforetika-dilitiria-rantizoun-tin-trofi-mas-ti-perimenoume-na-ginoume-kala-i-na-apoktisoume-karkino

Φυτοφάρμακα και καρκίνος

Ο περίφημος γιατρός Max Gerson στο βιβλίο του «A cancer therapy» , διηγείται, πως θεράπευσε πενήντα περιπτώσεις αποδεδειγμένα καρκινοπαθών με διατροφή. Τις περιπτώσεις αυτές, τις παρουσίασε στο Κογκρέσο μαζί με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, όπως ακτινογραφίες κ.λπ. Η αγωγή που ακολούθησε ο Γκέρσον ήταν αυστηρή. Μόνο βιολογικά προϊόντα στη διατροφή.

Οι περιβαλλοντικές τοξίνες, τα φυτοφάρμακα, τα DDT, τα PCB, είναι παντού και δημιουργούν καρκίνους. Γι’ αυτό όσο μπορούμε να τρώμε μόνο βιολογικά προϊόντα. Ας δούμε ένα παράδειγμα. Το 1978, το Ισραήλ ακολουθώντας τη δημόσια κατακραυγή, απαγόρευσε πολλά τοξικά χημικά όπως το DDT και τα PCBs, τα οποία ευθέως έχουν συνδεθεί (από μία μελέτη του 1976) με καρκίνο του στήθους.

Η μελέτη διεξήχθη από το τμήμα της Ιατρικής σχολής του Εβραϊκού πανεπιστημίου της Χαντάσα στην Ιερουσαλήμ και βρήκε πως όταν συγκρίνουμε καρκινικούς ιστούς από το στήθος γυναικών με μη καρκινικούς ιστούς από άλλα μέρη του ίδιου σώματος των γυναικών, η συγκέντρωση των τοξικών χημικών όπως DDT και PCBs ήταν περισσότερο αυξημένη στους καρκινικούς ιστούς σε σύγκριση με μη καρκινικούς ιστούς.

Μόλις στο Ισραήλ απαγόρευσαν τα καρκινικά χημικά, αρχικά είδαν σημαντική μείωση στο επίπεδο αυτών των χημικών, που βρίσκονταν στο ανθρώπινο γάλα. Στα επόμενα 10 χρόνια, το ποσοστό των γυναικών με καρκίνο του στήθους μειώθηκε εντυπωσιακά σε ένα 30% πτώση της θνησιμότητας για γυναίκες κάτω των 44 χρόνων και ένα 8% για γυναίκες άνω των 44 χρόνων. Παγκοσμίως, για τον καρκίνο του στήθους είχαμε αύξηση 4% των νέων κρουσμάτων.
Δείτε και Τα ύποπτα συμπτώματα για καρκίνο του μαστού

Όλα τα άλλα επίπεδα κινδύνου για τους καρκίνους αυξήθηκαν π.χ. έλλειψη φρούτων και λαχανικών, λήψη λιπαρών, κάπνισμα κ.λπ. Η μόνη απάντηση που βρήκαν οι επιστήμονες για να εξηγήσουν το φαινόμενο είναι η μείωση των φυτοφαρμάκων. Πολλά φυτοφάρμακα μιμούνται τις ορμόνες. Ο καρκίνος του στήθους είναι και ορμονοεξαρτώμενος και γι’ αυτό είχαμε μεγάλη μείωση στην περίπτωση του Ισραήλ.
Δείτε Ξενοοιστρογόνα: Πρόσθετα τροφίμων δρουν σαν επικίνδυνες ορμόνες
και με άλλες προεκτάσεις εκτός του καρκίνου Τα φυτοφάρμακα αλλάζουν το φύλο;

Ο Μαξ Γκέρσον ήταν ο εμπνευστής της σύνδεσης φυτοφαρμάκων και καρκίνου και γι’ αυτό ήταν πάρα πολύ αυστηρός στον τομέα αυτό. Όταν 3.672 διαφορετικά δηλητήρια ραντίζουν την τροφή μας τι περιμένουμε; Να γίνουμε καλά ή να αποκτήσουμε καρκίνο. Υπάρχει περιβαλλοντικό ολοκαύτωμα. Οι HAA (ενδοκρινικοί αποδιοργανωτές) όπως ονομάζονται από το PCB, το DDT, οι διοξίνες κ.λπ. αποθηκεύονται στους λιπώδεις ιστούς και διεισδύουν στο ενδοκρινικό σύστημα μεταμφιεσμένες σε ορμόνες. Πρόκειται για μεγάλη παγίδα.
“Τροφή”: Δεν μπορώ να γνωρίζω πως έχει προκύψει (ενδεχομένως να έχει να κάνει κάτι με τον Γκέρσον και το βιβλίο του) ο παραπάνω αριθμός και ομολογώ πως όσα και να γνωρίζω η συγκεκριμένη… προοπτική, αλήθεια; Με τρόμαξε για τα καλά, καθώς ακόμη και τόσες χιλιάδες να μην είναι και να είναι μόνο (;;) 10 ή 15, πάλι η ζημιά γίνεται και με το παραπάνω. Αν λοιπόν, αυτός ο, ίσως υπερβολικός, αριθμός κάνει μερικούς ανθρώπους παραπάνω να σκεφτούν διπλά πριν βάλουν κάτι στο πιάτο τους, τότε χαλάλι η όποια υπερβολή, επειδή εν τέλει Η χρήση γεωργικών φαρμάκων είναι πιο επικίνδυνη κι από την ραδιενέργεια
Δείτε και Εντομοκτόνο DDT: Ευλογία ή Κατάρα;
Τι Είναι, Που Βρίσκονται και Πόσο Επικίνδυνες είναι οι Διοξίνες

Ψάρια που έφαγαν αυτές τις ουσίες έγιναν ερμαφρόδιτα και σε πολλά ποτάμια στην Ευρώπη και στην Αμερική ολόκληρος ο αρσενικός πληθυσμός των ψαριών είχε αλλάξει φύλο. Το Prozac (φάρμακο για την κατάθλιψη) σε εξαιρετικά μικρές δόσεις, λιγότερο από ένα μέρος στο εκατομμύριο που αντιστοιχεί σε μία ασπιρίνη σε δεξαμενή νερού χωρητικότητας 1.000.000 γαλόνια, καθιστά τα ψάρια αποπροσανατολισμένα, τα μισά πέθαναν πρόωρα και άλλα είχαν μεταλλαχθεί. Στον ποταμό Έαρ του Γιόκσαιρ, το 100% των αρσενικών ψαριών απέκτησαν θηλυκά χαρακτηριστικά εξαιτίας των χημικών ουσιών gender bender (ξεφάντωμα του φύλου). Όλα αυτά επηρεάζουν σε ευαίσθητα άτομα τους ορμονοεξαρτώμενους καρκίνους όπως του μαστού.
Ας το ξανά βάλω μπας και το εμπεδώσουμε: Τα φυτοφάρμακα αλλάζουν το φύλο;

Μια μελέτη του πανεπιστημίου Έρασμος του Ρότερνταμ έδειξε ότι αγόρια, οι μητέρες των οποίων είχαν εκτεθεί σε πολυχλωριωμένα διφαινύλια (PCB), ήθελαν μεγαλώνοντας να παίξουν με κούκλες αντί με τα παραδοσιακά αγορίστικα παιχνίδια. Γι’ αυτό η λύση είναι μία, απλή και ξεκάθαρη, όπως το έδειξε το κράτος του Ισραήλ. Απαγόρευση όλων των καρκινογόνων χημικών από τη γεωργία.

Μέχρι να γίνει αυτό όμως, ο καθένας ας προφυλάξει τον εαυτό του. Μόνο βιολογικά προϊόντα, ας είναι η τροφή μας.
Προτιμήστε δε φρούτα και λαχανικά εποχής γιατί στα εκτός εποχής έχει γίνει κατά τεκμήριο μεγαλύτερη χρήση φυτοφαρμάκων.
Δείτε και Φρούτα και λαχανικά στην εποχή τους!
Τρόφιμα εκτός εποχής: Εύκολη λύση ή μήπως Διατροφική παγίδα;

“Τροφή”: Ο καθένας που σέβεται την υγεία του και θέλει να ζει απαλλαγμένος από ασθένειες, καταλαβαίνει πόσο έντονη είναι η ανάγκη της συστηματικής αποτοξίνωσης.

Κάτι ακόμη που κάνω εγώ και γι’ αυτό και σας το προτείνω, καθώς δεν μπορούμε να γλυτώσουμε 100% από αυτήν την κατάσταση, είναι να αποτοξινώνω συχνά τον οργανισμό μου, ΑΛΛΆ με ασφαλή μέσα, όπως τα Φύκια A.F.A σε καθημερινή βάση, αρκετές φορές μες τον χρόνο γαϊδουράγκαθο και μία το πολύ δύο φορές τον χρόνο χρησιμοποιώ και τον ζεόλιθο. Όλα βέβαια, ως συμπληρώματα διατροφής για ισχυρή δραστικότητα και αποτελεσματικότητα. 

Σας διαθέτω, λοιπόν και τα τρία παραπάνω συμπληρώματα πιστοποιημένα και βιολογικά για αποτοξίνωση του πεπτικού σας (πολύ σημαντικό), αλλά και ολόκληρου του οργανισμού! 

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελία, επικοινωνήστε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com

Δείτε ακόμη: Απαγορεύουν Επικίνδυνα Φυτοφάρμακα, ΑΦΟΥ τα Καταναλώσουμε. Τι να κάνουμε 

Απλοί τρόποι για να αφαιρέσετε φυτοφάρμακα από φρούτα και λαχανικά 

Μυστικά του Εδάφους (Μέρος I) 

Φυτοφάρμακα υγιεία και παιδική υγιεία.

Τοξικό ζιζανιοκτόνο. Είμαστε εκτεθειμένοι χωρίς να το ξέρουμε 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: 19 τρόποι δολοφονίας μας με… καρκίνο! 

1) A cancer therapy sixth edition, Results of fifty cases, Gerson Institute.
2) Cancer Burton Goldberg p.570
3) Westin and Richter – Israeli Breast Cancer Anomaly, Annals of the New York, Academy of Sciences 609 (1990) 269-279

www.kentri.gr


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *