MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
MACA-BIORMON (60caps/500mg) Antioxidant (30caps/230mg)-Πυκνογενόλη
ΑρχικήΑνθυγιεινάΕπισιτιστική κρίση: Μείνετε... ανήσυχοι, έχουν ήδη την λύση

Επισιτιστική κρίση: Μείνετε… ανήσυχοι, έχουν ήδη την λύση

Επισιτιστική κρίση: Μείνετε... ανήσυχοι, έχουν ήδη την λύση
Επισιτιστική κρίση: Μείνετε… ανήσυχοι, έχουν ήδη την λύση

Επισιτιστική κρίση: Μείνετε… ανήσυχοι, έχουν ήδη την λύση

Του Γιώργου Β. Μιχαήλ Επισιτιστική κρίση: Μείνετε… ανήσυχοι, έχουν ήδη την λύση

Στις 10 Μαΐου του σωτηρίου (λέμε τώρα) έτους 2022, δημοσιεύτηκε στον επίσημο ιστότοπο της βρετανικής κυβέρνησης η ομιλία της Αυτού Μεγαλειότητος στα δύο Σώματα του Κοινοβουλίου, την οποία εκφώνησε φέτος ο πρίγκιπας Κάρολος, λόγω προβλημάτων υγείας της Βασιλίσσης.

Πρόκειται για την καθιερωμένη ετήσια εξαγγελία του πλαισίου εντός του οποίου θα κινηθούν οι κυβερνητικές αρχές για τους επόμενους 12 μήνες. Πολλά και ενδιαφέροντα τα σημεία της εξαγγελίας, αλλά στο παρόν άρθρο θα ασχοληθώ με ένα μόνον από αυτά.

Αντιγράφω την εν λόγω παράγραφο:

Οι Υπουργοί μου θα ενθαρρύνουν την γεωργική και επιστημονική καινοτομία στο εσωτερικό της χώρας. Η νομοθεσία θα ξεκλειδώσει την δυναμική των νέων τεχνολογιών για την προώθηση της βιώσιμης και αποτελεσματικής γεωργίας και παραγωγής τροφίμων (Νομοσχέδιο Γενετικής Τεχνολογίας).

Μάλιστα. Γενετική Τεχνολογία…

Όπερ σημαίνει, σε απλά ελληνικά, Γενετικά Τροποποιημένα Τρόφιμα. Ή, πιο σωστά, Γονιδιακά Επεξεργασμένα Τρόφιμα, αφού έτσι θα ονομάζονται στο εξής τα γνωστά μας «μεταλλαγμένα».

Διατροφικοί μύθοι: Τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα είναι ασφαλή 

Σε δημοσίευμα των Times της 7ης Μαΐου, διαβάζουμε:

Η γονιδιακή επεξεργασία των ζώων και των καλλιεργειών θα εγκριθεί βάσει νομοθεσίας που αποσκοπεί στην βελτίωση της παραγωγικότητας, για να κάνει τα τρόφιμα πιο θρεπτικά και να μειώσει την εξάρτηση από φυτοφάρμακα και αντιβιοτικά.

Σε αντίθεση με την γενετική τροποποίηση (GM), η γονιδιακή επεξεργασία δεν περιλαμβάνει την εισαγωγή DNA από άλλο είδος και θεωρείται από πολλούς επιστήμονες ότι ενέχει μικρότερο κίνδυνο.

Ουάου! έχω όλη την καλή θέληση να τους πιστέψω, αλλά δεν θα το κάνω και θα συνυπογράψω την παρατήρηση του Kit Knightly (άρθρο του οποίου στον OffGurdian αποτελεί την αφορμή και τον οδηγό για το δικό μου άρθρο) ότι η μετονομασία γίνεται απλώς για να παρακαμφθούν οι ρυθμίσεις και οι έλεγχοι που ισχύουν για τα Γενετικά Τροποποιημένα.

Από παλαιότερο (1/10/21) άρθρο των Times, με τον τίτλο «Βρετανοί επιστήμονες έτοιμοι για επανάσταση γονιδιακής επεξεργασίας», πληροφορούμαστε ότι:

Σε ένα εργαστήριο στα περίχωρα του Εδιμβούργου, η καθηγήτρια Helen Sang ελπίζει να δημιουργήσει ένα γενετικά επεξεργασμένο κοτόπουλο που θα έχει ανοσία στην γρίπη.

Τα πιθανά οφέλη είναι ξεκάθαρα. Ως έχει, υπάρχει μια δυσάρεστα μεγάλη πιθανότητα ότι μια μέρα ένα εξαιρετικά λοιμογόνο στέλεχος της γρίπης των πτηνών θα μεταπηδήσει, από ένα πουλί που εκτρέφεται σε εργοστάσιο, στους ανθρώπους.

Οι τροποποιήσεις του DNA, που προστατεύουν τα πτηνά από το μικρόβιο, θα μπορούσαν να αποτρέψουν μια παγκόσμια πανδημία.

Άλλη φοβερή πλανδημία: Όποιος δεν θυμάται το παρελθόν του, είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει~H1N1: Το χρονικό μιας “ψεύτικης πανδημίας” 

Το πιάνετε; Για να μας προστατέψουν από μια πιθανή παγκόσμια πανδημία γρίπης των πτηνών, οι καλοί αυτοί άνθρωποι βάζουν το (θεϊκό) χεράκι τους στο γονιδίωμα των πουλιών και, τσουπ, έρχονται στο πιάτο μας στήθη και μπουτάκια θρεπτικότατα και σχεδόν απολύτως υγιεινά.

Βέβαια, προς τιμήν της η καθηγήτρια επισημαίνει και τους προφανείς κινδύνους της όλης διαδικασίας:

Εάν εισάγετε αντίσταση σε κάτι όπως η γρίπη, πρέπει να είστε σίγουροι ότι δεν θα έχετε μια ακούσια συνέπεια – για παράδειγμα, να προκαλέσετε την μετάλλαξη του ιού της γρίπης με τρόπο που να τον καθιστά ικανό να επηρεάσει τους ανθρώπους πιο εύκολα.

Χμμμ… Να ανησυχεί κανείς ή να μην ανησυχεί; Ιδού η απορία.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ, για ν’ απαντήσω στο σεξπιρικό ερώτημα, θ’ ακολουθήσω την προτροπή «Εμπιστευτείτε την επιστήμη!» του μεγάλου πολιτικού και πανεπιστήμονα που κρατά στα στιβαρά του χέρια το τιμόνι της χώρας μας.

Που πάει να πει: Θα ανησυχήσω -και μάλιστα σοβαρά.

Θέλω να δώσετε προσοχή στα εξής σημαντικά σημεία:

  • Μια σειρά από χώρες (μεταξύ των οποίων και… η Ρωσία) έχουν ήδη προχωρήσει -ή πρόκειται να το κάνουν- σε γονιδιακή επεξεργασία φυτών και ζώων.
  • Η Ευρωπαϊκή Ένωση επανεξετάζει την πολιτική της για τα Γενετικά Τροποποιημένα Τρόφιμα.
  • Οι ΗΠΑ και τα δυτικά συνεταιράκια τους εκφράζουν την πεποίθησή τους ότι το ουκρανικό ζήτημα θα τραβήξει σε μάκρος.
  • Συντονισμένος ολόκληρος ο πλανήτης αναμένει με αγωνία την προαναγγελθείσα επισιτιστική κρίση.
  • Η γρίπη των πτηνών γνωρίζει πρωτοφανή έξαρση και οδηγεί στην θανάτωση εκατομμυρίων πουλερικών, ενώ έχουμε ήδη τα πρώτα περιστατικά μετάδοσης της νόσου σε ανθρώπους.
  • Ο Bill Gates και τα φιλαράκια του προειδοποιούν για νέες πανδημίες.

Αν υποψιάζεστε ότι όλα τα παραπάνω συνδέονται μεταξύ τους, είναι γιατί… όντως συνδέονται.

Τα Γονιδιακά Επεξεργασμένα Τρόφιμα, μαζί με τα Τεχνητά Τρόφιμα, τα έντομα, και τα σκουλήκια, είναι η βασιλική λύση στην επερχόμενη πείνα.

Το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο: Επανεκκίνηση και στην διατροφή με… ηθικά τρόφιμα~Από συνθετικά κρέατα μέχρι σκουλήκια 

Ετοιμάστε κουτάλια, πιρούνια, πιατικά, και… ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ!

Υ.Γ. Αν δείτε να φυτρώνει στα οπίσθιά σας κάποια ουρά, μην θορυβηθείτε. Με απόλυτη βεβαιότητα σας λέω πως θα είναι… βασιλική!

Πηγή: hellasmag.com   

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

“Τροφή-Φάρμακο”: Θα σας πω μία ιστορία,
Ήταν μία φορά κι έναν καιρό οι ντομάτες, οι οποίες ήταν πεντανόστιμες και άνετα αποτελούσαν ένα γεύμα με λίγο τυρί ή ελιές και κρεμμύδι..

Μετά οι επιστήμονες αποφάσισαν να την… βελτιώσουν (τί είχε άραγε; Ή τί της έλειπε; Αλλά όταν είσαι επιστήμων-θεός, όλο και κάτι θα βρείς!)..

Από την πολύ βελτίωση, λοιπόν, δεν ξέρουμε πλέον εάν είναι ντομάτα αυτό που τρώμε ή κάτι άλλο. Οπότε επειδή μιλάμε για επιστήμη όχι αστεία, αποφάσισαν να της (ξανά-)δώσουν, τεχνητά, γεύση.

Εν κατακλείδι, η τομάτα βελτιώθηκε ώστε να είναι πιο επικερδής.

Αυτά. (Και μήν τολμήσετε να ρωτήσετε για την υγεία. Αρκεί που μπορούμε να τρώμε κάτι σαν τομάτα το καταχείμωνο -εδώ είναι η δική μας ευθύνη!)..

Αντιγράφω παλαιότερο σχόλιό μου: Αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει.

Κλασική τακτική της βιομηχανίας τροφίμων η οποία δεν ενδιαφέρεται και τόσο για τα κέρδη της, αλλά έχει μεγάλη αγωνία για την υγεία μας (και των ζώων, γι’ αυτό άλλωστε τα φαρμακώνει), οπότε ως συνήθως παράγει κάτι και ανάλογα την πορεία του (πειραματικά στην πράξη) θα αποφανθούν στην συνέχεια εάν είναι… κατάλληλο ή όχι.

Και δεν γίνεται κάτι τυχαία, πρώτα θα περάσει ένα στάδιο με διθυραμβικά αποτελέσματα μελετών για το προϊόν (το προηγούμενο στάδιο ήταν ο καταποντισμός βάσει… μελετών -και μη, του προϊόντος που είναι για αντικατάσταση.

Π.χ. Τα κρέατα (του εμπορίου) είναι επικίνδυνα για την υγεία σου

Ελάχιστοι θα σου πουν ότι οι μελέτες δεν αφορούν κάθε αυτού το ζωντανό, αλλά τον τρόπο που ΕΜΕΊΣ οι ίδιοι το μεγαλώνουμε (αντιβιοτικά, αυξητικές ορμόνες, το ταΐζουμε με τρόφιμα που δεν προορίζονται για το ζώο, π.χ. καρπός αντί για χόρτο και στην χειρότερη καρπό και μάλιστα μεταλλαγμένο! Μετά τί περιμένουμε από αυτό το “τρόφιμο” που θα προκύψει; Να είναι υγιεινό;

Εν τω μεταξύ, τόσα χρόνια έχουν τιγκάρει τα τρόφιμα στο χημικό πρόσθετο, είτε αυτό είναι συντηρητικό, είτε χρωστική, είτε άρωμα, κ.λπ. αλλά σου λέει στα ΕΠΙΤΡΕΠΤΆ ΌΡΙΑ. Δεν λέει όμως πουθενά και κανένας ότι τα επιτρεπτά όρια αφορούν ΜΊΑ ΠΗΓΉ ΧΗΜΙΚΟΎ και όχι ένα κάρο που βάζουν σε ΚΆΘΕ ΈΝΑ!

Μετά από χρόνια βγαίνει και κάποιος να πει την αλήθεια, αλλά πλέον το κοινό/καταναλωτής έχει ήδη διαμορφώσει τις συνήθειές του και (ως είθισται) πιο δύσκολα ΞΕΜΑΘΑΊΝΕΙΣ, παρά μαθαίνεις (ειδικά όταν προπαγανδίζεται για χρόνια από σωρεία “ειδικών”): Βλαβερή η έκθεση σε τοξικές ουσίες, έστω και αν αυτές βρίσκονται σε επιτρεπόμενα όρια 

Έτσι συνεχίζει η βιομηχανία την δουλειά της, δηλαδή να μην ενδιαφέρεται και τόσο για τα κέρδη της, αλλά να κόπτεται ιδιαίτερα για την υγεία μας, οπότε σου προσφέρει κάτι ακόμη πιο… υγιεινό από ό,τι μέχρι τώρα! Άσε που είναι και πιο καλό για το (πάει το δούλεμα σύννεφο) περιβάλλον: Συνθετική καλλιέργεια κρέατος: Λύση στην επισιτιστική κρίση ή τεράστια παγίδα;

Και εάν σας φαίνεται μακρινό, θα πρέπει να ξέρετε πως ήδη Εγκρίθηκε το Τεχνητό κρέας: Από το εργαστήριο στην αγορά 

και αυτό είναι απλώς η αρχή, γιατί ήδη βλέπουμε διάσπαρτα άρθρα και ειδήσεις για την “απαράμιλλη” διατροφική αξία εντόμων και σκουληκιών. Όταν δείτε ότι πληθαίνουν αυτού του είδους οι… ειδήσεις (και οι μελέτες φυσικά, γιατί πρέπει να είναι και επιστημονικοφανές), τότε να ξέρετε ότι ΉΔΗ θα έχουν έτοιμο το επόμενο… στάδιο διατροφής μας Τα είχαμε όλα θα μας ταΐζουν και έντομα με τις ευλογίες της ΕΕ  

Σε λίγο που θα εκτυπώνουμε ΌΛΑ τα τρόφιμα ΚΑΙ τα λαχανικά, ακόμη και αυτά που θεωρούνται υγιεινά σήμερα, τότε θα γίνει αντιληπτό το παιχνίδι στο οποίο συμμετέχετε άθελά σας όλοι όσοι στηρίζετε την μη χρήση ζωικών προϊόντων. Γατί τότε θα τρώμε ακόμη και “περίπου φρούτα” και “περίπου λαχανικά”, 3D Printing: Το μέλλον του φαγητού είναι η εκτύπωση ή φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο

ΟΦΕΊΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΏΣΟΥΜΕ ΤΈΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΆΡΤΗΣΗ!!  Μήπως; Επισιτιστική κρίση: Μήπως η επιστροφή στα χωριά μας είναι επιβεβλημένη; 

Μήπως; Bloomberg: Έρχεται πείνα~Η Ελλάδα πρέπει να στηρίξει την πρωτογενή παραγωγή με κάθε κόστος 

Ειδάλλως, καθόμαστε αναπαυτικά.. Άλλοι κανονίζουν: Βιομηχανία τροφίμων: Λόμπι πολυεθνικών αποφασίζει τι θα τρως  


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα με στόχο να γίνει το έναυσμα για περαιτέρω έρευνα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.



Σχόλια σε greeklish, με ενσωματωμένα links, με υβριστικό ή απαξιωτικό περιεχόμενο καθώς και σχόλια με διαφήμιση προϊόντων δε θα δημοσιεύονται.


Πρόσφατα σχόλια