Αρσενικό και βιταμίνη Α κατά της λευχαιμίας.

arseniko-ke-vitamini-a-kata-tis-lefchemias

Ασθενείς με λευχαιμία φαίνεται πως αντιμετωπίστηκαν με ασφάλεια και επιτυχία από γιατρούς με τη χρήση συνδυασμού αρσενικού και βιταμίνης Α, σύμφωνα με μακροχρόνια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Κίνα.

Όπως αναφέρουν οι γιατροί στο ‘Proceedings of the National Academy of Sciences’, συνταγογράφησαν την αγωγή σε 85 ασθενείς και τους παρακολούθησαν για 70 μήνες κατά μέσον όρο.
Από αυτούς, σε 80 ασθενείς σημειώθηκε ύφεση της νόσου και οι ερευνητές δεν ανακάλυψαν σχετικά μακροπρόθεσμα προβλήματα στην καρδιά ή τους πνεύμονες ενώ δεν αναπτύχθηκαν δεύτεροι καρκίνοι.

Δυο χρόνια μετά τη θεραπεία, οι ασθενείς είχαν επίπεδα αρσενικού στο αίμα και τα ούρα κάτω από τα όρια ασφαλείας και λίγο υψηλότερα από αυτά της ομάδας ελέγχου. Η αγωγή ήταν αποτελεσματική και επέδρασε καλύτερα από τα φάρμακα αν δίνονταν μεμονωμένα. Οι ερευνητές, συνιστούν, η αγωγή να δίνεται σε ασθενείς με καρκίνο του αίματος και του μυελού των οστών ή με οξεία προμυελοκυτταρική λευχαιμία.

Ενώ η βιταμίνη Α θεωρείται από ορισμένους ειδικούς ως εφικτή αγωγή, είναι η πρώτη φορά που η χρήση της παρακολουθήθηκε για τόσο εκτεταμένο χρονικό διάστημα.
Από το 18ο αιώνα, συστατικά αρσενικού έχουν χρησιμοποιηθεί ως φάρμακα για την αντιμετώπιση ορισμένων παθήσεων.

Δείτε ακόμη: Βιταμίνη Α: Η βιταμίνη της νεότητας και ποιές τροφές την περιέχουν.

Το είδα: www.iatronet.gr


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *