01. Βάλε χρόνια στη ζωή & ζωή στα χρόνια σου

01-vale-hronia-sti-zoi-kai-zoi-sta-hronia-sou

  • Πώς θα ενισχύσουμε την υγεία μας, τη ζωτικότητα και την αντοχή μας;
  • Με πoιο τρόπο θα αδυνατίσουμε φυσικά και μόνιμα;
  • Πώς θα βελτιώσουμε την εμφάνιση, τη μνήμη, αλλά και την ερωτική μας διάθεση;
  • Πώς θα σταματήσουμε την πρόωρη γήρανση και θα παραμείνουμε για όσο το δυνατόν περισσότερο νέοι, γόνιμοι και ακμαίοι;

Συνήθως η πραγματική (βιολογική) ηλικία των περισσότερων από εμάς είναι μεγαλύτερη από τη χρονολογική, κι αυτό συμβαίνει επειδή έχουμε γεράσει πρόωρα, δηλαδή παθολογικά.
Δείτε και Άλλη η χρονολογική και άλλη η βιολογική ηλικία. Ανακαλύψτε την

Η ιατρική αντιγήρανσης έχει ως αποστολή να εμποδίσει την πρόωρη παθολογική φθορά και γήρανση και να μας βοηθήσει να βάλουμε χρόνια στη ζωή μας και ζωή στα χρόνια μας. Μιλάμε λοιπόν για την ιδανική υγεία με φυσικούς τρόπους θεραπείας.

Ακολουθώντας ένα προσωπικό πρόγραμμα αντιγήρανσης μπορούμε να χάσουμε έως και 30 χρόνια βιολογικής ηλικίας. Το ζητούμενο είναι να μένουμε συνεχώς στην πραγματική ηλικία των 35-45 ετών, με την αντίστοιχη λειτουργικότητα και ποιότητα ζωής.

Γήρανση είναι η χειροτέρευση της υγείας με το χρόνο (Αυτό είναι που εκφυλίζει την εμφάνιση μας).
Συμβαίνει σιωπηλά χωρίς να το πολυ-καταλάβουμε. Αν και θεωρείται κάτι φυσιολογικό, η πρόωρη γήρανση δεν είναι παρά μια χρόνια σιωπηλή αρρώστια που υποσκάπτει την υγεία μας και μπορεί έγκαιρα να ανιχνευτεί, να προληφθεί και να αναστραφεί.

Αν και υπάρχουν πολλές και περίπλοκες θεωρίες για τα αίτια και τους μηχανισμούς γήρανσης, τελικά ο άνθρωπος φθείρεται, γερνάει και αρρωσταίνει –σωματικά, ψυχικά και διανοητικά- επειδή του λείπουν όλο και περισσότερα θρεπτικά στοιχεία, από τα οποία κορυφαία είναι οι ορμόνες.

Μη έχοντας αρκετά από αυτά τα θρεπτικά στοιχεία, ο οργανισμός μας δεν προλαβαίνει να ξαναχτίζει αυτά που γκρεμίζονται και έτσι δεν καταφέρνει να επανορθώνει τις ζημιές.
Δείτε Μάθε τις ορμόνες και τι σημαίνουν για τον οργανισμό σου!
και Βιταμίνες που προστατεύουν και επιδιορθώνουν το DNA προστατεύοντάς μας από πλήθος ασθενειών και επιβραδύνοντας τη γήρανση

Η φυσική αυτή επανορθωτική ικανότητα του οργανισμού μας ιατρικά λέγεται ομοιόσταση. Η ιατρική αντιγήρανσης δίνει πίσω στον άνθρωπο τα θρεπτικά στοιχεία που του «κλάπηκαν» και τον βοηθάει να ανοικοδομήσει την υγεία του και να γερνάει πολύ βραδύτερα, δηλαδή φυσιολογικά.

Στην πράξη η αντιγήρανση θα έπρεπε να ξεκινάει από τη στιγμή που αρχίζει η φθορά, δηλαδή πριν καν γεννηθούμε! Ωστόσο, οποιαδήποτε στιγμή της ζωής μας μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα αντιγήρανσης και να δούμε αισθητή βελτίωση στην υγεία και την εμφάνισή μας.

Ένα πρόγραμμα που να βασίζεται σε βελτιώσεις στον τρόπο ζωής, σκέψης και διατροφής. Για τις συσσωρευμένες, όμως, “αμαρτίες” του παρελθόντος, οι βελτιώσεις αυτές από μόνες του δεν αρκούν: αυτό που χρειάζεται είναι μια συμπυκνωμένη θεραπεία, ώστε να διορθωθούν γρήγορα οι ανεπάρκειες του οργανισμού μας. Δηλαδή χρειάζεται να λάβουμε στοχευμένα φυσικά θρεπτικά ιάματα.

Το να προσπαθούμε, τώρα, να φτιάξουμε την εμφάνισή μας χωρίς να βελτιώσουμε την εσωτερική μας υγεία είναι ματαιοπονία. Η εξωτερική υγεία (η καλή εμφάνιση) είναι ο καθρέπτης και το αποτέλεσμα της εσωτερικής μας υγείας.

Δείχνουμε νεότεροι διότι πρώτα γινόμαστε και νοιώθουμε νεότεροι από κάθε άποψη. Από την άλλη, η εξωτερική μας εμφάνιση δείχνει πολλά για την ποιότητα των αγγείων, των οστών, των αρθρώσεων και των εσωτερικών οργάνων μας.

Επομένως η ιατρική αντιγήρανσης βελτιώνει μεν την εξωτερική μας εμφάνιση αρχίζοντας όμως πρώτα από την εσωτερική μας υγεία. Επίσης δεν είναι κάτι αόριστο και νεφελώδες. Αφορά τα συγκεκριμένα ζητήματα της υγείας μας και χρησιμοποιεί συμπεράσματα που είναι ερευνητικώς τεκμηριωμένα.

Η αποτελεσματικότητά της ισχύει για τα καρδιαγγειακά, την παχυσαρκία, το διαβήτη, την πρόληψη καρκίνου, την κατάθλιψη, την αρθρίτιδα, την υπογονιμότητα, τις γυναικολογικές διαταραχές, τα αυτοάνοσα νοσήματα και τις χρόνιες εκφυλιστικές ασθένειες που μπορούν να θεραπευτούν με έξυπνες προηγμένες εξετάσεις, βελτίωση των συνηθειών, του τρόπου σκέψης μας, με ορμονικά έξυπνη διατροφή, με φυσικά θρεπτικά θεραπευτικά, με ορμονικά έξυπνη άσκηση και άλλες στρατηγικές κινήσεις νέας ζωής.
Δείτε και Πώς να εξισορροπήσετε τις ορμόνες σας με φυσικό τρόπο

Πώς ξέρω αν γερνάω πρόωρα;
Υπάρχει μια σειρά κριτηρίων που ο ιατρός αντιγήρανσης χρησιμοποιεί για να συμπεράνει τη βιολογική ηλικία του οργανισμού κατά συστήματα και με προηγμένες έξυπνες εξετάσεις.

Όμως να ξέρετε ότι ήδη έχετε μπει σε τροχιά επιταχυνόμενης γήρανσης αν βλέπετε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα συμπτώματα: συχνές λοιμώξεις, κόπωση, σταθερά κακή διάθεση, δυσκαμψία, ευαισθησία στο κρύο, διαταραγμένο ύπνο, ελαφρά αστάθεια, ελάττωση της μυικής μάζας και της δύναμης ιδιαίτερα στα πόδια, πεσμένη ερωτική διάθεση, εξασθένιση μνήμης/συγκέντρωσης.

Επίσης, τριχόπτωση, ξηρό δέρμα και μαλλιά, αδύναμα νύχια, ακατάσχετη επιθυμία για γλυκά, ψωμί, ζύμες, πατάτες, ρύζι, ζυμαρικά, συσσώρευση λίπους στη μέση ή την κοιλιά, χρόνιο αμβλύ πόνο στις αρθρώσεις ή πονοκεφάλους/ημικρανίες, έντονες προεμμηνορυσιακές ενοχλήσεις, μικρή αντοχή στην άσκηση, έντερο ή στομάχι που σταθερά αρνείται να συνεργαστεί, δυσκολία στην ούρηση ή ακράτεια ούρων. 

Τροφή“: Για την περίπτωση που αφορά το παρόν άρθρο, έχω να σας προτείνω αυτό που εφαρμόζω ήδη εγώ εδώ και χρόνια με αποτελεσματικότητα!!
Πρόκειται για μία τετράδα ΦΥΣΙΚΏΝ συμπληρωμάτων διατροφής, η οποία περιλαμβάνει:

– Τα φύκια A.F.A, τα οποία δίνουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός ώστε να είναι πλήρης, βιταμινών, μετάλλων/ιχνοστοιχείων, αμινοξέων, ενζύμων, κ.α.
– Το πρωτόγαλα, το οποίο στηρίζει απόλυτα το ανοσοποιητικό και έτσι μπορεί να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε “εχθρό”.
– Τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, για εγκέφαλο, νευρικό σύστημα, κ.α. απαλλαγμένα από βαρέα μέταλλα, και τέλος, 
– Ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, το οποίο βελτιώνει το κυκλοφορικό, την υγιεία ολόκληρου του καρδιαγγειακού, καθαρίζει τις αρτηρίες και τα πνευμόνια, και ένα σωρό ακόμη λειτουργίες στον οργανισμό. Αυτό το τελευταίο είναι προϊόν μελέτης του πανεπιστημίου Αθηνών και περιέχει: Φλοιό πεύκου (πυκνογενόλη)-τζίνγκο μπιλόμπα-εκχύλισμα κουκουτσιών σταφυλιού (εκτός των άλλων, και τα τρία συστατικά, είναι δυνατά αντιγηραντικά).

Με αυτήν την βασική τετράδα, καλύπτουμε τα πάντα στο σώμα, όλες τις ανάγκες του και έτσι του δίνουμε την δυνατότητα να αντιμετωπίσει μόνο του το/τα πρόβλημα/τα που μπορεί να προκύψουν, συμπεριλαμβανομένης και της γήρανσης!!

Επίσης, πολύ σημαντικό, όλα έχουν ισχυρές αποτοξινωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες!!

Για περισσότερες πληροφορίες, για την δράση τους και για να το αποκτήσετε επικοινωνήστε άμεσα στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com

Συνεχίζεται…

Δείτε ακόμη: Τελομερή: Ο πιο Ακριβής Δείκτης Νεότητας και Μακροζωίας 

Συνένζυμο CoQ10: Ισχυρότατος παράγοντας υγιείας και μακροζωίας 

Φυλαχτείτε από τις ελεύθερες ρίζες τον μεγαλύτερο εχθρό της νεότητας 

Το είδα: sites.google.com


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *