Βότανο θρυμματίζει πέτρες νεφρών και χολής και αποβάλλονται ως άμμος

votano-thrimmatizei-petres-nefron-kai-holis-kai-apovallontai-os-ammos

Βότανο θρυμματίζει πέτρες νεφρών και χολής και αποβάλλονται ως άμμος

Το βότανο που είναι γνωστό ως η απόλυτη φυσική θεραπεία για τη διάλυση της πέτρας των νεφρών και της χολής. Θρυμματίζει τις πέτρες και έτσι τους επιτρέπει να αποβληθούν!

Kathy Starynchak: Όταν άνοιξα το κατάστημά μου, ένας από τους πελάτες, μου συνέστησε να ψάξω και να βρω το βότανο που χρησιμοποιούσε. Κάποιος του το είχε φέρει από τη Βραζιλία και του το σύστησε για την αποβολή των λίθων των νεφρών.

Ισχυρίστηκε ότι από τη στιγμή που αρχίσε να το χρησιμοποιεί, οι πέτρες στα νεφρά πολύ σύντομα άρχισαν να διαλύονται! Για την ακρίβεια η χρήση του βοτάνου τον βοήθησε να τις αποβάλει μέσα σε 2-3 ημέρες. Έτσι όταν του τελείωσε, μου ζήτησε να προσπαθήσω να βρω το συγκεκριμένο βότανο ώστε να μπορεί να το προμηθευτεί από το κατάστημά μου. Ευτυχώς, κατάφερα να το βρω και από τότε, είχα ΜΟΝΟ ικανοποιημένους πελάτες από αυτό το θαυματουργό βότανο.

Η Kathy Starynchak, μία εμπειρογνώμονας για την αποτοξίνωση του οργανισμού, συνιστά τον φυσικό καθαρισμό του σώματος με ένα ρόφημα από το βότανο Stonebreaker (λιθοθραύστης στα ελληνικά).
Δείτε 9 σημάδια ότι το σώμα σας χρειάζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ αποτοξίνωση
και Τι είναι, γιατί και κάθε πότε χρειάζεται να κάνουμε αποτοξίνωση

Το βότανο Phyllanthus-Φύλλανθος ή Stonebreaker ή Chanca Peidra για πέτρες στα νεφρά προέρχεται από

τα δάση του περουβιανού Αμαζονίου, το φυτό Changa Piedra (λιθοτρίφτης πετρών στην περουβιανή διάλεκτο) είναι το μοναδικό αποτελεσματικό βότανο, ειδικά ως συμπλήρωμα διατροφής που διαλύει τις πέτρες των νεφρών και αποβάλλονται υπό μορφή άμμου. Γνωστό επίσης στην ελληνική ύπαιθρο ώς σιδηρόχορτο, αλλά και spacca pietra στην Ρόδο ευρέως χρησιμοποιούμενο από την εποχή των Ιπποτών και Ιταλών.

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1960, το Chanca Piedra (Stonebreaker ή Φύλλανθος ο νιρούριος) ήταν στο επίκεντρο της έρευνας, προκειμένου να ανακαλυφθούν τα δραστικά συστατικά του και οι φαρμακολογικές δράσεις τους. Το 1999, μια κλινική μελέτη επιβεβαίωσε τα αποτελέσματα, ότι δηλαδή το Chanca Piedra, έχει ένα σχηματισμό κρυστάλλων οξαλικού ασβεστίου το οποίο είναι στην πραγματικότητα το δομικό στοιχείο των λίθων στα νεφρά.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το βότανο αυτό είναι εξαιρετικά ισχυρό, επειδή έχει την ικανότητα να θρυμματίζει τις πέτρες και έτσι επιτρέπει την ομαλή απομάκρυνσή τους. Το Chanca Piedra περιέχει ορισμένες αντι-ηπατοτοξικές (ηπατοπροστατευτικές) ιδιότητες οι οποίες αποδόθηκαν σε 2 μόνο ενώσεις στον πλανήτη που ονομάζονται hypophyllanthin και Phyllanthus.
Δείτε και Γαϊδουράγκαθο περιορίζει τις βλάβες, αποτοξινώνει & αναπλάθει το συκώτι

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ογδόντα, λόγω της αντι-ιικής δράσης του κατά της ηπατίτιδας Β, το φυτό κέρδισε την παγκόσμια προσοχή. Ωστόσο, εξακολουθούν να γίνονται έρευνες και ακόμα μαθαίνουμε για τις ιδιότητες και τα οφέλη που παρέχει.

Πέραν του ότι είναι σε θέση να αντιμετωπίζει πολύ γρήγορα τις πέτρες στη χολή και αυτές στα νεφρά, αυτό το βότανο μπορεί να θεραπεύσει και πολλά άλλα προβλήματα υγείας αρκετά καλά. Για παράδειγμα, στην Ιαπωνία, οι εμπειρογνώμονες το δοκιμάζουν με επιτυχία σε ασθενείς με AIDS, και όπως έχουμε ήδη αναφέρει, έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της ηπατίτιδας Β εδώ και δεκαετίες.
Δείτε και Ηπατίτιδα: Κρυφή απειλή για την υγιεία του ανθρώπου 
Πάνω από 1.000 φάρμακα ενοχοποιούνται για εμφάνιση φαρμακευτικής ηπατίτιδας 
Ο φονικός εμβολιασμός κατά της ηπατίτιδας β΄.

Είναι γνωστή ακόμη η χρήση του για τη θεραπεία της βρογχίτιδας. Εγώ ο ίδιος το έχω δοκιμάσει και κατάφερα να θεραπευτώ από βρογχίτιδα απλά πίνοντας αυτό το ρόφημα για 2 ημέρες.

Αυτό το φυτό προέρχεται από το Περού και χρησιμοποιείται για την υγεία του νεφρικού συστήματος. Οι Ίνκας το χρησιμοποιούσαν για να θεραπεύουν διάφορα είδη λοιμώξεων των νεφρών και της ουροδόχου κύστης. Είναι διουρητικό φυτό, βοηθά στον έλεγχο της πίεσης του αίματος, μειώνει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και διασπά τις πέτρες που βρίσκονται στα νεφρά. Επιπλέον, έχει θετική επίδραση στο συκώτι.

Εν κατακλείδι

Χρησιμοποιείται κυρίως για την προστασία των νεφρών σε άτομα που έχουν προδιάθεση δημιουργίας πετρών, αλλά και για την υπέρταση, την χοληστερίνη, σαν αναλγητικό, αντιϊικό και την προστασία του ήπατος.

Αντενδείξεις:

* Μελέτες έχουν δείξει ότι Chanca Piedra μπορεί να μειώσει την αρτηριακή πίεση.Επομένως, συνιστάται σε άτομα που πάσχουν από υπόταση να είναι σε συνεχή παρακολούθηση.

* Σε ελέγχους που επέδειξαν ορισμένες εργαστηριακές δοκιμές το Chanca Piedra ενδέχεται να έχει αρνητικές επιπτώσεις στη γονιμότητα των γυναικών. Ως εκ τούτου δεν συνιστάται για τις γυναίκες που αναζητούν μια εγκυμοσύνη.

* Το Chanca Piedra σε κάποιες περιπτώσεις επέδειξε κάποια πιθανή υπογλυκαιμική δράση. Τα άτομα που πάσχουν από υπογλυκαιμία πρέπει επομένως να υποβάλλονται σε συνεχή παρακολούθηση. 

* Το Chanca piedra τέλος, μπορεί να επιβραδύνει την πήξη του αίματος. Υπάρχει μια ανησυχία ότι η λήψη chanca piedra μπορεί να προκαλέσει αιμορραγία σε άτομα με αιμορραγικές διαταραχές.

«Τροφή»: Προς ενημέρωση και αποφυγή παρεξηγήσεων. ΔΕΝ πουλάω τίποτα, προτείνω ΜΟΝΟ. Το παραπάνω βότανο ΟΎΤΕ το πουλάω, ΟΎΤΕ το προτείνω. Μεταφέρω απλώς μία ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. Το πως θα την διαχειριστείτε αφορά αποκλειστικά και μόνο εσάς.

Αναλαμβάνω την ευθύνη ΜΟΝΟ για τα συγκεκριμένα προϊόντα που προτείνω σε ορισμένα άρθρα. Για όποιον θέλει να το προμηθευτεί και ρωτάει, τα βότανα συνήθως τα βρίσκουμε στα… βοτανάδικα! Εάν δεν το έχουν απλώς το… παραγγέλνουμε. Το θέμα είναι η χρήση του από εκεί και πέρα, καθώς όπως είδατε υπάρχουν και αντενδείξεις.

Όπως όλα τα προϊόντα φυσικά ή μη, στον κάθε οργανισμό λειτουργούν διαφορετικά για να είστε σίγουροι ότι και να διαλέξετε να κάνετε, φροντίστε πάντα να συμβουλεύεστε πρώτα κάποιον ΕΙΔΙΚΟ!!!

Δείτε ακόμη

για τα νεφρά: Νεφρά: Καθαρίστε τα… φίλτρα σας
Σημάδια που προειδοποιούν για πιθανά προβλήματα στα νεφρά
Διαλύστε φυσικά τις πέτρες στα νεφρά και διατηρήστε τα για πάντα υγιή!
Απαλλαγείτε ανώδυνα από πέτρες των νεφρών μέσα σε 6 μέρες
και να ξέρετε Προστατεύοντας τους νεφρούς σώζετε την καρδιά σας

και για την χολή: Πώς θα καταλάβετε ότι έχετε πέτρες στη χολή 
Μήπως έχετε πέτρες στη χολή; Συμπτώματα, διατροφή και θεραπεία!
Καθαρίστε συκώτι και χολή με αυτή την απλή συνταγή 
Ρόφημα για ήπιο καθαρισμό της χολής από πέτρες και λάσπη 
Καθαρισμός της χολής και του ήπατος από πέτρες και άμμο.

Στοιχεία από: justnaturalremedies.com
Τυχόν αναδημοσίευση, παρακαλώ να συνοδεύεται από:
Επιμέλεια/Απόδοσή: proionta-tis-fisis.com


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

3 Σχόλια

 1. Ο/Η Σωτήρης λέει:

  Chanda peidra για πέτρες στα νεφρα το δοκιμαςαμε,για μήνες δεν εργάζεται μπορεί να σε κάνη και ζημιά χωρίς να το ξέρεις Δεν. (Υποστηρίζετε από την επιστήμη ,, Σπαταλιςα,τον χρόνο μου άδικα και παρά λιγο να χάσω το νεφρό μου ντροπή σας!

  • Ο/Η Η τροφή μας το φάρμακό μας λέει:

   Δεν το λένε τυχαία Stonebreaker.
   Τώρα, εάν εσύ το χρησιμοποίησες χωρίς να συμβουλευτείς ειδικό, καλά να πάθεις. Μόνος σου ανέλαβες την ευθύνη και τώρα ψάχνεις να τα ρίξεις αλλού.
   Που ξέρω εγώ τι και πως το χρησιμοποίησες; Γράψε μας ολόκληρο το ιστορικό να δούμε, αν ήταν σωστή η χρήση και το βότανο ή αν έπαιρνες και κάτι άλλο συγχρόνως που ενδεχομένως να είχε αλληλεπίδραση.
   Και πόσα από τα βότανα υποστηρίζονται από την επιστήμη;
   Ντροπή μου θα ήταν αν σου επέβαλα να κάνεις το οτιδήποτε και αναλάμβανα και την ευθύνη, κάτι που όχι μόνον δεν συνέβει, αλλά όπως λέω ξεκάθαρα στο τέλος κάθε άρθρου: Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.
   ΕΥΘΎΝΗ ΑΝΑΛΑΜΒΆΝΩ ΕΞ ΟΛΟΚΛΉΡΟΥ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΊΝΩ ΕΓΏ!
   Και το άρθρο το έβαλα τώρα, πως στο καλό είναι δική μου η ντροπή όταν εσύ έπαθες ότι έπαθες σε παρελθόντα χρόνο; Και γιατί να έχει την ίδια επίδραση σε όλους;
   Το ίδιο βότανο τον έναν τον ωφελεί και τον άλλον τον βλάπτει, τι είσαι εσύ, το μέτρο σύγκρισης; Η βαλεριάνα όλον τον κόσμο τον ηρεμεί κι εμένα μου φέρνει απίστευτο εκνευρισμό, τι να λέει αυτό ότι η βαλεριάνα είναι άχρηστη ή ότι λένε ψέμματα όλα τα άρθρα και η βιβλιογραφία;
   Δεν μου τα λες καθόλου καλά, αγαπητέ!
   Αλλά μιας και τα λέμε, δεν μας λες και από που το πήρες που το ψάχνουν διάφοροι φίλοι της σελίδας (να δούμε κιόλας, είναι βιολογικό της προκοπής ή της… λαϊκής;)

 2. Ο/Η Τακης Καββαδιας λέει:

  ειναι το ελληνικωτατον σκορπιδι …οπου λιθια και δαυτο….κανει καλη δουλεια……..το γνωριζουν οι μεγαλυτεροι χαιρετισματα και καλη χρονια !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *