Τροφή 3 φορές ισχυρότερη από το εμβόλιο της γρίπης;

trofi-3-fores-ishyroteri-apo-to-emvolio-tis-gripis

Τροφή 3 φορές ισχυρότερη από το εμβόλιο της γρίπης;

Η φυσική προστασία από τη βακτηριακή και ιική μόλυνση είναι απαραίτητη για την επιβίωση των ανθρώπων. Το αδιαμφισβήτητο συστατικό προστασίας στην κατηγορία αυτή είναι το: 

Πρωτόγαλα, ένα δώρο προστασίας της μητέρας στο νεογέννητο παιδί.

Δεδομένου ότι το πρωτόγαλα μπορεί να παραχθεί και εμπορικά και να χρησιμοποιηθεί από τους ανθρώπους, έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών μελετών. Οι επιστήμονες έχουν εντοπίσει πολλές από τις ιδιότητες ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος και το έχουν προτείνει ως εργαλείο για την καταπολέμηση της γρίπης. Έχει προταθεί ακόμη και ως θρεπτικό συστατικό για να βοηθήσει με τα προβλήματα από τον ιό HIV.

Εκτός από τα φυσικά αντισώματα που υπάρχουν στο colostrum, μια νέα μελέτη αποδεικνύει ότι είναι οι μοναδικές δομές υδατανθράκων (ιικά δεσμά σιαλικού οξέος) που απαντώνται στο πρωτόγαλα και άλλα συμπυκνωμένα προϊόντα πρωτεΐνης ορού γάλακτος που προσφέρουν σημαντική προστασία.

Αυτός είναι ένας πολύ έξυπνος μηχανισμός, καθώς ένας ιός ψάχνει για ένα μόριο σιαλικού οξέος που πιστεύει ότι είναι ανθρώπινο κύτταρο για να μολύνει.

Οφέλη από το Colostrum ή πρωτόγαλα

Το πρωτόγαλα μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση ολόκληρου του σώματός σας! Εδώ είναι μερικές μόνο αναφορές για το πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τη λήψη συμπληρωμάτων colostrum:

Συνολική υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος – Αποτρέπει τη γρίπη ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!

Σωστά διαβάσετε! Μια μελέτη έδειξε ότι το “πρωτόγαλα, τόσο σε υγιή άτομα όσο και σε καρδιαγγειακούς ασθενείς υψηλού κινδύνου, είναι αποτελεσματικότερο από τον εμβολιασμό για την πρόληψη της γρίπης και είναι αποδοτικότερο οικονομικά“.

Η Δρ Maria Cesarone από την Ιταλία δημοσίευσε τη μελέτη της το 2007, στην οποία συνέκρινε την αποτελεσματικότητα του πρωτογάλατος από συμπλήρωμα με την αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού κατά της γρίπης για την πρόληψη της ασθένειας της γρίπης.

Η Δρ Cesarone διαπίστωσε ότι η θεραπεία δύο μηνών με συμπλήρωμα colostrum ήταν τρεις φορές πιο αποτελεσματική στην πρόληψη της ασθένειας της γρίπης από ό, τι ο εμβολιασμός κατά της γρίπης.

Επιλέξατε να ξεχάσετε λοιπόν το να εμβολιάσετε τον εαυτό σας με κάποιον ξένο ιό, όταν μπορείτε να ενισχύστε τον εαυτό σας με μια πραγματικά φυσική ανοσολογική υποστήριξη!

Η πρόληψη των επεισοδίων της γρίπης με χρήση colostrum σε σύγκριση με τον εμβολιασμό σε υγιή και υψηλού κινδύνου καρδιαγγειακά υποκείμενα της επιδημιολογικής μελέτης στο San Valentino έδειξε:

Αξιολογήθηκε η αποτελεσματικότητα της θεραπείας διάρκειας 2 μηνών με στοματικό πρωτόγαλα στην πρόληψη των επεισοδίων γρίπης σε σύγκριση με τον εμβολιασμό κατά της λοίμωξης από τον ιό.

Οι ομάδες συμπεριέλαβαν -υγιή άτομα χωρίς προφύλαξη και εκείνα που έλαβαν εμβολιασμό και πρωτόγαλα. Μετά από 3 μήνες παρακολούθησης, ο αριθμός των ημερών με γρίπη ήταν 3 φορές υψηλότερος στα υποκείμενα χωρίς πρωτόγαλα.

Η ομάδα με το πρωτόγαλα είχε 13 επεισόδια έναντι 14 στην ομάδα εμβολιασμού με πρωτόγαλα, 41 στην ομάδα χωρίς προφύλαξη και 57 σε μη θεραπευμένα άτομα.

Το δεύτερο μέρος της μελέτης είχε ένα παρόμοιο πρωτόκολλο με 65 καρδιαγγειακά υποκείμενα υψηλού κινδύνου. Το πρωτόγαλα, τόσο σε υγιή άτομα όσο και σε καρδιοαγγειακούς ασθενείς υψηλού κινδύνου, είναι τουλάχιστον 3 φορές πιο αποτελεσματικό από τον εμβολιασμό για την πρόληψη της γρίπης…

Σε μελέτη για την ινφλουέτζα που δημοσίευσε ο Δρ Wong το 2014, οι ερευνητές βρήκαν:

“Η χρήση συμπληρώματος colostrum ενίσχυσε την κυτταροτοξικότητα των κυττάρων NK και βελτίωσε την ανοσοαπόκριση στην πρωτογενή λοίμωξη από τον ιό της γρίπης σε ποντίκια“.

“Ποντίκια που έλαβαν συμπλήρωμα colostrum παρουσίασαν μικρότερη μείωση του σωματικού βάρους μετά από μόλυνση από τη γρίπη, υποδεικνύοντας μια λιγότερο σοβαρή μόλυνση, αυξημένη κυτταροτοξικότητα κυττάρων ΝΚ και λιγότερο φορτίο ιού στους πνεύμονες σε σύγκριση με τις ελεγχόμενες ομάδες“.

Αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες

Μεταξύ άλλων, το πρωτόγαλα περιέχει κυτοκίνες και πεπτίδια. Οι κυτοκίνες έχουν παρουσιάσει ότι μεσολαβούν σε πολυάριθμες ζωτικές βιολογικές διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένης της φλεγμονής.

Τα πεπτίδια είναι ένα παράγωγο πρωτεΐνης που μειώνει τη φλεγμονή καθώς επίσης επιτρέπει στο ανοσοποιητικό σύστημα να αναπροσανατολίσει και να διορθώσει το μηχανισμό απόκρισης του κατά των αυτοάνοσων νοσημάτων.

Οι κλινικές παρατηρήσεις των επιδράσεων των πεπτιδίων στους ανθρώπους δείχνουν μειώσεις στη φλεγμονή, το οίδημα, τον πόνο και τον πυρετό ανεξάρτητα από την αιτία που τα προκάλεσε.

Εφόσον κάνετε τη δική σας έρευνα, σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά εδώ.

«Τροφή»: Το πρωτόγαλα, είναι ο καλλίτερος τρόπος να στηρίξουμε την άμυνα του οργανισμού μας ενώ ταυτόχρονα της επαναπροσδιορίζει και έτσι συντονίζεται σωστά στους στόχους/εχθρούς του σώματός μας.

Γι` αυτό και σας διαθέτω υψηλής ποιότητας πρωτόγαλα, ως συμπλήρωμα διατροφής (φυσικά σε κάψουλες) το οποίο προέρχεται από αγελάδες ελευθέρας βοσκής που μεγαλώνουν χωρίς ορμόνες, αντιβιοτικά, ύποπτες ζωοτροφές.

Είναι επισημαίνω άριστης ποιότητας με ποσοστό ανοσοσφαιρινών 29% IgG. Το ποσοστό αυτό είναι το μεγαλύτερο που υπάρχει και άρα το δραστικότερο, έτσι μας δίνετε η δυνατότητα να ευθυγραμμίσουμε ξανά από την αρχή το τόσο βαλλόμενο από παντού ανοσοποιητικό μας, ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τα ΠΑΝΤΑ!

Όσοι ενδιαφέρεστε να το εντάξετε στην καθημερινότητά σας, για ένα ισχυρό ανοσοποιητικό και έναν σχεδόν άτρωτο οργανισμό επικοινωνήστε το μέιλ life@proionta-tis-fisis.com

Dr. Λάμπρος Γερακούλιας M.D. [E.H.]


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *