Το Μάρκετινγκ της Τρέλας – ΕΙΣΑΓΩΓΗ

to-marketingk-tis-trelas-isagogi-vinteo

Οι ψυχίατροι μας λένε ότι ο τρόπος να διορθώσουμε την μη επιθυμητή συμπεριφορά είναι αλλάζοντας τη χημεία του εγκεφάλου με ένα χάπι.

Αλλά σε αντίθεση με ένα βασικό φάρμακο της ιατρικής όπως για παράδειγμα η ινσουλίνη, τα ψυχοτρόπα δεν έχουν στόχο τη θεραπεία μιας μετρήσιμης ασθένειας, αλλά αντίθετα μπορεί να διαταράξουν την πολύ ευαίσθητη ισορροπία των χημικών διαδικασιών που χρειάζεται το σώμα για να μπορέσει να λειτουργήσει ομαλά.

Παρ` όλ` αυτά οι ψυχίατροι και οι επιχειρήσεις φαρμάκων έχουν χρησιμοποιήσει αυτά τα φάρμακα για να δημιουργήσουν μια κερδοφόρα θέση στην αγορά.
Και το έχουν κάνει αυτό ονομάζοντας όλο και περισσότερο μη επιθυμητές συμπεριφορές ως «ιατρικές διαταραχές» απαιτώντας ψυχιατρική θεραπεία.

Αλλά στ` αλήθεια, θα `πρεπε να αποκαλούνται ασθένειες;

Άρα η ερώτηση είναι:
Πώς τα ψυχοτρόπα φάρμακα, χωρίς να στοχεύουν σε κάποια ασθένεια, χωρίς κάποια γνωστή θεραπευτική δύναμη και με μια μακριά λίστα παρενεργειών, έγιναν η δημοφιλής θεραπεία για κάθε είδους ψυχολογική ανησυχία;
Και πώς συνέβη και οι ψυχίατροι που υποστηρίζουν αυτά τα ναρκωτικά να έχουν κατακτήσει το πεδίο της διανοητικής θεραπείας;

Παρατήρησις «τροφής»: Με βασανίζει ένα ερώτημα πάνω σε αυτό το θέμα με τα φάρμακα για την ψυχή και την… γιατριά της. Δεν έχει κανείς καταφέρει, από όσο ξέρω τουλάχιστον, να ορίσει τι είναι ψυχή και πολύ περισσότερο να αποδείξει την ύπαρξή της. Εφόσον λοιπόν πρόκειται για κάτι αόριστο, ενδεχομένως και ανύπαρκτο, πως στην ευχή γίνεται διάγνωση και πως είναι δυνατόν να το γιατρέψουμε; Έστω ακόμη και να υποθέσουμε πως υπάρχει ανισορροπία των χημικών διαδικασιών που χρειάζεται το σώμα για να μπορέσει να λειτουργήσει ομαλά, γιατί πρέπει να την αποκαταστήσουμε με χημικά μέσα που εφευρίσκονται στα εργαστήρια, και που ως επί το πλείστον δεν είναι συμβατά με τον οργανισμό μας και προκαλούν ένα σωρό παρενέργειες; Την στιγμή ειδικά που εδώ στην «τροφή» γνωρίζουμε ότι το βαλσαμόχορτο σε ορισμένα μέρη ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΕΊΤΑΙ, δείτε: Φάρμακα έχουμε, πότε θα τα μάθουμε;
και εν τέλει υπάρχει και άλλος τρόπος να δούμε την κατάθλιψη για παράδειγμα: Κατάθλιψη: Ασθένεια ή… Ευλογία;

Μην με παρεξηγείτε λοιπόν όταν μας λέω πειραματόζωα, καθώς είναι ο μόνος τρόπος που μπορώ να εξηγήσω το όλο «στήσιμο» των ψυχασθενειών και των ψυχοφαρμάκων, για τα οποία θα δούμε αρκετά στα επόμενα μέρη…

Ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ από την Επιτροπή Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (CCHR)

Και δείτε την αποκαλυπτική και μάλλον ζοφερή συνέχεια, πατώντας εδώ!
 
 


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Σχόλια σε greeklish, με ενσωματωμένα links, με υβριστικό ή απαξιωτικό περιεχόμενο καθώς και σχόλια με διαφήμιση προϊόντων δε θα δημοσιεύονται.