Το κλειδί για να έχουμε υγιεία, αφθονία και αρμονικές σχέσεις!

to-kleidi-gia-na-ehoume-igieia-afthonia-kai-armonikes-sheseis

Μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα όταν ακούμε την εσωτερική μας φωνή, είμαστε σύμφωνοι με τον βαθύτερο εαυτό μας την ψυχή μας, μόνο όταν είμαστε εναρμονισμένοι με το βαθύτερο εαυτό μας μπορούμε να έχουμε υγεία και ευτυχία και αφθονία. Όλα τα καρδιακά προβλήματα προέρχονται όταν πηγαίνουμε συνεχώς κόντρα στην καρδιά μας. Όλα τα προβλήματα υγείας, ευημερίας, ευτυχίας που έχουμε δημιουργούνται από την εσωτερική σύγκρουση του βαθύτερού εαυτού μας, της καρδιάς μας, της ψυχής μας με τον νου μας που αντιπροσωπεύει το εγώ μας, που είναι μια ψευδαίσθηση.
Δείτε: Καρκίνος και καρδιακά: Πως δημιουργούνται και πως προλαμβάνονται 
 Συνειδητότητα, Εγκέφαλος και το Μάτριξ του Νου μας

Η μεγαλύτερη, η βαθύτερη επιτυχία σε οτιδήποτε κάνουμε είναι όταν ακούμε την καρδία μας, διότι διαμέσου αυτής μας καθοδηγεί ο Δημιουργός μας, μας φανερώνει τον σκοπό για τον οποίο έχουμε έρθει σε αυτή τη ζωή, αλλά και μας δίνει την έμπνευση για να τον φέρουμε σε πέρας.
Η αγάπη που εκπέμπουμε στους άλλους επιστρέφει σε εμάς, όταν μισούμε τους άλλους το μίσος επιστρέφει σε εμάς. Συμπεριφερθείτε στους άλλους όπως θα θέλατε να σας συμπεριφέρονται. Αυτό είναι το κάρμα οι πράξεις μας επιστρέφουν. Όλοι που μισούν τον κόσμο κλεισμένοι σπίτι τους λαμβάνουν θλίψη μιζέρια
Δείτε: Ποια σημεία του σώματος μπλοκάρει η κάθε εσωτερική σύγκρουση δημιουργώντας ποιες ασθένειες

Το κλειδί για να έχουμε υγεία, αφθονία και αρμονικές σχέσεις είναι να ξεμπλοκάρουμε το πρώτο τσάκρα
Η ροή λοιπόν της ενέργειες μας καθορίζεται από τις αντλίες που ονομάζουμε chakras και μπλοκάρεται όταν νοιώθουμε ένταση, όταν η συνειδητότητα μας κρίνει την παρούσα κατάσταση ανεπαρκή, κρίνει τον εαυτόν μας ανεπαρκή. Όταν βρισκόμαστε σε ένταση οι βαλβίδες που αποκαλούμε chakras μπλοκάρουν και δεν αφήνουν την ενέργεια να κυκλοφορήσει ελεύθερα. Σύμφωνα με τον Osho η κύρια πηγή όλων των εντάσεων είναι ότι οι άνθρωποι προσπαθούν συνεχώς να γίνουν κάποιοι άλλοι, κανένας δεν είναι ήσυχος μέσα σε αυτό που είναι, κανείς δεν αποδέχεται τον εαυτό του και θεωρεί ότι θα έπρεπε να είναι κάτι άλλο, κάτι ιδανικό. Ένταση λοιπόν σημαίνει να μην είμαστε ευχαριστημένοι από αυτό που είμαστε και ποθούμε να γίνουμε κάτι που δεν είμαστε.
Δείτε: Γιατί δεν είμαστε ευχαριστημένοι με όσα έχουμε;

Ο τρόπος αντίληψης της πραγματικότητας, δηλαδή ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τα γεγονότα (που αυτό αντικατοπτρίζει την συνειδητότητα μας) επηρεάζει την λειτουργία των ενεργειακών, (την ενέργεια που διανέμεται), γεγονός που διαμέσου ενεργειακού σώματος αλλά και υλικού (του ενδοκρινικού και νευρικού συστήματος μας) καθορίζει πλήρως τη ζωή μας. Η αντίληψη της πραγματικότητας είναι ατομική μας υπόθεση, καθένας μας αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα, με διαφορετικό τρόπο. Ότι πιστεύουμε, αυτό είναι η πραγματικότητα μας.

Όταν το πρώτο ενεργειακό κέντρο είναι φραγμένο αισθανόμαστε ξεκομμένοι από τη ζωή και τους γύρω μας. Ανακυκλώνουμε συνεχώς τους πόνους, τη θλίψη, το θυμό και όλα τα αρνητικά συναισθήματα διότι το σώμα μας δεν μπορεί να απελευθερώσει την αρνητική ενέργεια, την πλεονάζουσα πίεση από το πρώτο ενεργειακό κέντρο (chakras). Όταν λοιπόν ο φόβος εγκαθίσταται στο σώμα μας εμποδίζει το ενεργειακό μας σώμα να αποβάλει την αρνητική ενέργεια.
Δείτε: Γιατί τα αρνητικά συναισθήματα μας καταστρέφουν…

Όταν το κέντρο της βάσης είναι μπλοκαρισμένο έχουμε προβλήματα στα γόνατά μας, στους γο
φούς, στους μηρούς, φλεβίτιδες. ¨Όπως μας εξηγεί η ολιστική θεραπεύτρια Edna G Frankel αυτό συμβαίνει διότι το πνεύμα που μας κυβερνά έχει αδυναμία να περάσει από το κέντρο της ρίζας και να προχωρήσει στα πόδια.

Παίρνουμε ενέργεια από το έβδομο κέντρο, η ενέργεια κυκλοφορεί στο σώμα διαμέσου τους μεσημβρινούς και το πλεόνασμα της χρησιμοποιημένης ενέργειας πηγαίνει στη γη διαμέσου του κέντρου της ρίζας. Από το κέντρο της ρίζας παίρνουμε επίσης συνεχώς ενέργεια από τη γη.
Δείτε: Γείωση (Earthing) – Ένα από τα σημαντικότερα θεραπευτικά μυστικά της Φύσεως!

Το πρώτο chakra είναι ρίζα μας και διατηρεί την γείωσή μας. Αν λοιπόν δεν ανοίξουμε αυτό το κέντρο αν δεν απενεργοποιούσαμε το βασικό συναίσθημα του φόβου, αυτό επηρεάζει όλα τα παραπάνω κέντρα τα οποία εκφράζουν τον φόβο αυτό. Ο φόβος είναι το βασικό συναίσθημα και ανεβαίνοντας προς τα πάνω κέντρα τα μπλοκάρει και εκφράζεται από αυτά με άλλα αρνητικά συναισθήματα όπως: με οργή και ζήλια στο δεύτερο κέντρο, θυμό στο τρίτο, λύπη, κλείσιμο καρδιάς, απάθεια στο τέταρτο κέντρο, απόγνωση, μοναξιά , αδυναμία στο πέμπτο, ντροπή, παραλογισμό, απόρριψη στο έκτο.

Όταν το πρώτο κέντρο είναι μπλοκαρισμένο από το φόβο, η αρνητική ενεργεία του προχωρά και μπλοκάρει και τα επόμενα ενεργειακά κέντρα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τα παρακάτω προβλήματα υγείας:
Το δεύτερο κέντρο όταν είναι μπλοκαρισμένο έχουμε έλλειψη αυτοπεποίθησης, αίσθηση ότι δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε, νιώθουμε το σώμα μας να μην έχει δυνάμεις, δημιουργεί χρόνιο πόνο στη μέση, κολίτιδες στο έντερο. Το κέντρο αυτό ελέγχει την σεξουαλικές μας σχέσεις, αλλά και την αφθονία (sex, money, power). Επίσης όταν έχουμε συναισθηματική και σεξουαλική έλλειψη, αλλά και έλλειψη συναισθηματικής υποστήριξης και ασφάλειας, τότε το παχύ έντερο μας δεν μπορεί να απορροφήσει καλά τις τροφές μας, αλλά και να φιλτράρει τις τοξίνες και να τις αποβάλει, με αποτέλεσμα να μας δημιουργούνται φαγούρες.
Το τρίτο κέντρο όταν είναι μπλοκαρισμένο έχουμε πρόβλημα στη χολή, πέτρες στη χολή και στα νεφρά, συκώτι, πάγκρεας, διαβήτης, αλλά και προβλήματα στην οσφυϊκή χώρα (Λουμπάγκο).
Το τέταρτο κέντρο όταν είναι μπλοκαρισμένο, έχουμε πρόβλημα στην καρδιά, πνευμόνια, στον οισοφάγο, στο αναπνευστικό, και ανοσοποιητικό. Η ευγνωμοσύνη και η αγάπη είναι γιατρειά για την καρδιά. Η θεϊκή ενέργεια είναι η ενέργεια του πυρήνα της καρδίας μας.

Το ξεμπλοκάρισμα γίνεται από ενεργειακό θεραπευτή, ο οποίος έχει την δυνατότητα να ξεμπλοκάρει τα ενεργειακά κέντρα (chakras), αλλά είναι και τέλειο κανάλι θεραπευτικού φωτός, το οποίο σας εξαφανίζει το φόβο και σας γεμίζει θετική θεραπευτική ενέργεια την οποία νοιώθετε σε όλο σας το είναι, αλλά νοιώθετε το ενεργειακό σας πεδίο να αλλάζει, γεγονός που αλλάζει την συνειδητότητα σας, τον τρόπο που μεταφράζεται τα γεγονότα, γεγονός που σας οδηγεί να αλλάξετε θεαματικά, προς το καλύτερο όλους τους τομείς της ζωής σας.

Δείτε ακόμη: Η θεραπεία του εαυτού μας είναι στο χέρι μας

Ρεφλεξολογία: Πώς ασθένειες και άγχος φαίνονται στα πέλματά μας

The Healing Code: Ξεκλειδώστε την αιτία όλων των ασθενειών

Η γλώσσα της θεραπείας: Η ιστορία μιας επανάστασης στην ιατρική επιστήμη

Το διάσημο βίντεο του Χάμερ για τον Καρκίνο. Δείτε το!

Πηγή: www.afotopoulos.gr


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Σχόλια σε greeklish, με ενσωματωμένα links, με υβριστικό ή απαξιωτικό περιεχόμενο καθώς και σχόλια με διαφήμιση προϊόντων δε θα δημοσιεύονται.