Τι Πρέπει Να Κάνεις Άμεσα Σε Περίπτωση Που Διαγνωστείς Με Καρκίνο

ti-prepei-na-kanete-amesa-se-periptosi-pou-diagnosteis-me-karkino

Τι Πρέπει Να Κάνεις Άμεσα Σε Περίπτωση Που Διαγνωστείς Με Καρκίνο

Σήμερα, ο καρκίνος θεωρείται ως μια από τις πιο επικίνδυνες ασθένειες. Πολλοί άνθρωποι πάσχουν από αυτή τη φοβερή ασθένεια, κάποιες φορές οι γιατροί καταφέρνουν να τους σώσουν, άλλες φορές αποτυγχάνουν.

Εάν έχετε διαγνωστεί με καρκίνο, θα πρέπει σίγουρα να κάνετε τα ακόλουθα πράγματα αμέσως.

5 τρόποι πρόληψης και μείωσης της ανάπτυξης του καρκίνου:

1. Μειώστε τη φλεγμονή.

Οι περισσότερες χρόνιες νόσοι όπως και ο καρκίνος συσχετίζονται με φλεγμονές. Μία φλεγμονή εκτός ελέγχου οδηγεί σε αντίσταση στην ινσουλίνη, κατάσταση η οποία είναι ένας από τους κύριους παράγοντες για πολλές από τις ασθένειες.

Προσπαθήστε να καταναλώσετε περισσότερα αντιφλεγμονώδη τρόφιμα, όπως και τροφές πλούσιες σε ωμέγα-3 (τα οποία επίσης έχουν αντιφλεγμονώδη δράση), όπως τα ψάρια και ο λιναρόσπορος.
Δείτε και Χρόνιες Φλεγμονές: Καταστρέφουν την υγεία, Σχετίζονται με όλες τις ασθένειες
Αντίσταση στην ινσουλίνη και υπερινσουλιναιμία: Τι είναι και επιπτώσεις

Προσοχή όμως στα ψάρια, που θα διαλέξετε: 9 λόγοι για να απορρίψετε τα ψάρια των ιχθυοτροφείων 
Όσο για τα ωμέγα 3: ω 3 «βόμβες» υγείας!

Ενημερώνω επίσης πως σε ανθρώπους με καρκίνο έχει βρεθεί η αναλογία ω 6 με ω 3, αντί για 3 προς 1, να είναι 20 ή 30 προς ένα και πάνω!! Δεν είναι καθόλου τυχαίο λοιπόν, που επιμένω συχνά και σας προτείνω τα ωμέγα 3 που διαθέτω, καθώς γνωρίζω καλά πως οι περισσότεροι έχουμε σοβαρή ανισορροπία, πράγμα που τα καθιστά απολύτως απαραίτητα και βέβαια, γνωρίζω επίσης πως πρόκειται για ω 3 απαλλαγμένα από βαρέα μέταλλα!!
Για περισσότερα επικοινωνήστε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com

2. Βάλτε ένα τέλος στις τροφικές αλλεργίες.

Σύμφωνα με μια μεγάλη μελέτη, η κρυμμένη ευαισθησία στη γλουτένη αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου κατά 35 έως 75%, προκαλώντας κυρίως καρδιακή νόσο και καρκίνο. Τα πιο συνηθισμένα ερεθίσματα που προκαλούν τις τροφικές αλλεργίες είναι η γλουτένη και τα γαλακτοκομικά και συσχετίζονται και με την αντίσταση στην ινσουλίνη.
Δείτε και Γλουτένη και δυσανεξία.

3. Παρατήστε τη ζάχαρη.

Η ζάχαρη προκαλεί διαβητική παχυσαρκία και τροφοδοτεί τον καρκίνο. Θα πρέπει να ελέγχετε τα επίπεδα της ινσουλίνης προκειμένου να βάλετε ένα τέρμα ή για να ελέγξετε τον καρκίνο. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να καταναλώνετε τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες, φρέσκα τρόφιμα και να προσπαθήσετε να εξαλείψετε ή να ελαχιστοποιείσετε τα επεξεργασμένα, ζαχαρούχα τρόφιμα και τα τρόφιμα που αυξάνουν τα επίπεδα της ινσουλίνης.
Δείτε και Πως η ζάχαρη προκαλεί πρόωρο θάνατο σε οργανισμούς
Και ΔΕΝ μιλάμε για την ζάχαρη που εις γνώση μας βάζουμε κάπου, αλλά για ένα σωρό ακόμη τροφές, που δεν έχουμε ιδέα, ότι την περιέχουν: Ξετρυπώστε την κρυφή ζάχαρη από τα φαγητά σας
Οπότε: Sugar detox: Αποτοξίνωση από τη ζάχαρη τώρα!
Δείτε ακόμη: Οι επτά πιο επεξεργασμένες και ανθυγιεινές τροφές
και καθώς και ο καρκίνος, ένα αυτοάνοσο είναι: Αυτοάνοσες ασθένειες και επεξεργασμένα τρόφιμα.

4. Μειώστε την έκθεσή σας σε τοξίνες.

Ο μέσος όρος νεογέννητων φέρει 287 χημικές ουσίες στο αίμα που βρίσκεται στον ομφάλιο λώρο τους και οι 217 από αυτές είναι νευροτοξικές. Μερικές από αυτές τις χημικές ουσίες είναι τα επιβραδυντικά φλόγας, οι φθαλικές ενώσεις, τα φυτοφάρμακα, η δισφαινόλη Α και μερικά βαρέα μέταλλα όπως ο υδράργυρος, το αρσενικό και ο μόλυβδος. Αυξάνουν τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου, δεδομένου ότι βλάπτουν το νευρικό σύστημα.

Σας τα έχω πει χίλιες φορές για τα χημικά που μας περικλείουν από παντού γύρω μας και κυρίως ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, όπως σας έχω πει και πως να απαλλαγείτε: Χημικός πόλεμος στο σπίτι μας: Τοξικές ουσίες που μπορεί να προκαλέσουν θανατηφόρες ασθένειες
Η Χημεία στο Σπίτι Μας. Χημικά απορρυπαντικά και επιπτώσεις.

Και να πάμε και στην άλλη μεγάλη πληγή των χημικών που χρησιμοποιούμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και είναι αυτά που έχουν βρεθεί σε όγκους του στήθους, στο ΜΗΤΡΙΚΌ ΓΑΛΑ και από εκεί στο μωρό, κ.λπ.: Επικίνδυνα συνθετικά χημικά συστατικά στα καλλυντικά. Αναγνωρίστε τα!

Αλλά και τα τρόφιμα, είναι γεμάτα πια: Διάβασε τις ετικέτες σωστά. Μάθετε να ξεχωρίζετε τα τρόφιμα με χημικά!
Τα φυτοφάρμακα, εκτός από τα τρόφιμα μολύνουν ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΑΣ: Νερό – Δηλητήριο σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης: Προσοχή! Οι πλαστικές συσκευασίες «μολύνουν» τρόφιμα και νερό
Κόψτε όλα τα παραπάνω χημικά, τις λύσεις σας τις έχω ήδη προτείνει μέσα σε κάθε άρθρο και εν συνεχεία ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΘΕΊΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, την λύση επίσης θα βρείτε μέσα στα άρθρα που αφορούν την αποτοξίνωση, όπως: Αποτοξίνωση από βαρέα μέταλλα, τοξίνες και chemtrails

5. Βελτιώστε την υγεία του εντέρου σας.

Αποφύγετε τρόφιμα που ενισχύουν τις φλεγμονές και αντί αυτών, προσθέστε περισσότερα προβιοτικά, πολλά φυτοθρεπτικά συστατικά δεδομένου ότι ο καρκίνος τις περισσότερες φορές ξεκινά στο έντερο.
Και βέβαια Τα καλά βακτήρια των προβιοτικών μπορούν να μας σώσουν από τον καρκίνο
Δείτε και Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο. Ιπποκράτης (460-370 π.κ.χ.)
Ο Θάνατος αρχίζει από το Παχύ Έντερο: Το Κλειδί για το διατηρήσετε Υγιές 

Ο καρκίνος δεν έχει μόνο τις παραπάνω αιτίες για να συμβεί, καθώς έχει και εσωτερικά αίτια: Τι είναι ο Καρκίνος;
Είναι όμως ο ΠΑΝΣΟΦΟΣ τρόπος του οργανισμού να απαλλαγεί από όλα τα παραπάνω, εάν δεν φροντίσετε ΕΣΕΙΣ να τον απαλλάξετε: Καρκίνος: η ύστατη προσπάθεια του οργανισμού για επιβίωση.

Όταν όμως ο οργανισμός είναι απαλλαγμένος από τα παραπάνω δηλητήρια, μπορεί, ακόμη και αν του συμβεί ο καρκίνος, να τον αντιστρέψει εύκολα, αρκεί ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ, και έτσι να πάψει ο καρκίνος να είναι η φοβερή και τρομερή ασθένεια της εποχής! 

Τροφή“: 

Η πρόληψη σώζει ζωές, οπότε θα σας προτείνω αυτό που εφαρμόζω ήδη εγώ (και οι γύρω μου) εδώ και χρόνια με αποτελεσματικότητα!!
Πρόκειται για μία τετράδα ΦΥΣΙΚΏΝ συμπληρωμάτων διατροφής, η οποία περιλαμβάνει:

– Τα φύκια A.F.A, τα οποία δίνουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός ώστε να είναι πλήρης, βιταμινών, μετάλλων/ιχνοστοιχείων, αμινοξέων, ενζύμων, κ.α.
– Το πρωτόγαλα, το οποίο στηρίζει απόλυτα το ανοσοποιητικό και έτσι μπορεί να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε “εχθρό”.
Τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, για εγκέφαλο, νευρικό σύστημα, κ.α. απαλλαγμένα από βαρέα μέταλλα, και τέλος, 
– Ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, το οποίο βελτιώνει το κυκλοφορικό, την υγιεία ολόκληρου του καρδιαγγειακού, καθαρίζει τις αρτηρίες και τα πνευμόνια, και ένα σωρό ακόμη λειτουργίες στον οργανισμό. Αυτό το τελευταίο είναι προϊόν μελέτης του πανεπιστημίου Αθηνών και περιέχει: Φλοιό πεύκου (πυκνογενόλη)-τζίνγκο μπιλόμπα-εκχύλισμα κουκουτσιών σταφυλιού (εκτός των άλλων, και τα τρία συστατικά, είναι δυνατά αντιγηραντικά).

Με αυτήν την βασική τετράδα, καλύπτουμε τα πάντα στο σώμα, όλες τις ανάγκες του και έτσι του δίνουμε την δυνατότητα να αντιμετωπίσει μόνο του το/τα πρόβλημα/τα που μπορεί να προκύψουν!!

Επίσης, πολύ σημαντικό, όλα έχουν ισχυρές αποτοξινωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες!!

Για περισσότερες πληροφορίες, για την δράση τους και για να το αποκτήσετε επικοινωνήστε άμεσα στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com

Πηγή: beautyandappearance.com
Παρακαλώ πιθανή αναδημοσίευση να γίνεται με ενεργό λινκ και ρητή αναφορά στα:
Επιμέλεια/Μετάφραση: proionta-tis-fisis.com


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *