Θεραπεία του DNA… το θαύμα του ήχου!

therapeia-tou-dna-to-thavma-tou-ihou

Εάν θέλετε να ανακαλύψετε τα μυστικά του σύμπαντος, σκεφτείτε με όρους ενέργειας, συχνότητας και δόνησης.

~ NikolaTesla

Πριν καιρό είχα αναρτήσει ένα κείμενο με τίτλο «Η δύναμη του ήχου, μπορεί να διατηρήσει την υγεία μας«… που περιέγραφε πως ανάλογα με τη δόνηση μας, ειδικά από τα όργανα του ήχου: τη φωνή μας φαίνεται αν είμαστε σε υγιή ή μη κατάσταση….Τούτο δεν αποτελεί βέβαια «καινούρια» ιδέα…Η ανθρωπότητα γνώρισε και χρησιμοποίησε τις ιδιότητες του ήχου από το απώτατο παρελθόν… και μέχρι σήμερα συνεχίζει να εφαρμόζει τις ιδιότητες του ήχου και της μουσικής, είτε για λατρευτικούς-πνευματικούς, είτε για θεραπευτικούς ή ακόμη και για ψυχαγωγικούς σκοπούς… (όπως και για το αντίθετο… νοσηρούς στόχους… από άγνοια ή επί τούτου…)

Η δόνηση του ήχου, οι συχνότητες του, μπορούν να αλλάξουν τη «χημεία» και σύνθεση του οργανισμού μας… μπορούν να επιφέρουν ίαση…

Αλλά ακόμη πιο σημαντικό είναι να εννοήσουμε πως οι ίδιες οι σκέψεις μας, ως εν δυνάμει «ήχος» μπορούν να μας γιατρέψουν ή να μας αρρωστήσουν… ανάλογα με τη δόνηση τους…
Αυτό δεν θα πρέπει να σας φαίνεται καθόλου παράξενο ή απίθανο, αν αναλογιστείτε ότι ως επί το πλείστον αποτελούμαστε από.. νερό και το νερό έχει απίθανες ιδιότητες, τις οποίες επιστήμονας, κατάφερε να απεικονίσει: ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ!!
και Η ζωή σου είναι πιστό αντίγραφο των σκέψεων που κάνεις 
Αντικατέστησε τις Αρνητικές λέξεις με Θετικές & Αλλάξε τη Ζωή σου
8 επιστημονικές έρευνες που αποδεικνύουν ότι η συνείδηση διαμορφώνει το υλικό πεδίο

Ηχοθεραπεία
Η ηχοθεραπεία είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο. Η χρήση του ήχου για την θεραπεία του σώματος και την χαλάρωση του μυαλού δεν είναι κάτι νέο· στην πραγματικότητα, πηγαίνει πίσω στην αρχή του χρόνου, αλλά ορισμένοι από τους πιο ενδιαφέροντες τρόπους για να επιτευχθεί αυτό είναι με τη χρήση των συχνοτήτων Solfeggio, ισοχρονικών τόνων (isochronic tones) και δύωτων κυμάτων (binaural beats). Μπορεί να είστε ήδη εξοικειωμένοι μ’ αυτούς τους όρους, αλλά αν δεν είστε, θα πρέπει να κάνετε μία «γνωριμία».
Πρόσφατα πρόσθεσα αυτές τις «ηχητικές θεραπείες» στην καθημερινότητά μου και έχω μείνει έκπληκτη με την αλλαγή που έχω βιώσει στη συνολική κατάσταση του νου και της ευεξίας. Ακόμη πιο εκπληκτικό είναι το γεγονός ότι «αισθάνθηκα» μία θετική αλλαγή σε μόνο λίγα λεπτά. Έπρεπε να μάθω ακριβώς πώς και γιατί οι ήχοι αυτοί κάνουν ό, τι κάνουν και να μοιραστώ τα ευρήματα μου με τους άλλους. 
Ο Νόμος της Δόνησης
Αυτός ο νόμος της φύσης αναφέρει ό, τι όλα βρίσκονται σε κίνηση, όλα δονούνται, και τίποτα δεν αναπαύεται. Αυτές οι δονήσεις μπορεί να είναι χαμηλότερες (πιο αργές δονήσεις) ή υψηλότερες (γρηγορότερες δονήσεις). Αυτά τα δονητικά επίπεδα ενέργειας είναι γνωστά ως «συχνότητες» και μετρώνται σε Hertz (Hz). Ένα Hertz ισούται με ΈΝΑ κύκλο δόνησης ανά δευτερόλεπτο.

Δεν θα πάω πολύ βαθιά σε ένα μάθημα φυσικής εδώ, αλλά είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ο Dr. Colin W.F. McClare (Βιοφυσικός), ανακάλυψε ότι οι συχνότητες δόνησης της ενέργειας είναι περίπου 100 φορές πιο αποτελεσματικές όσον αφορά στην αναμετάδοση πληροφοριών μέσα σε ένα βιολογικό σύστημα απ’ ότι τα φυσικά ερεθίσματα, όπως ορμόνες, νευροδιαβιβαστές και άλλους παράγοντες ανάπτυξης (Lipton 2008).

Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει το πώς διαφορετικές συχνότητες μπορούν να επηρεάσουν τις διαθέσεις και τα συναισθήματά μας και τις διαθέσεις και τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω μας. Πιστεύεται ότι το συναίσθημα της λύπης, θυμού, φόβου, και του τρόμου για παράδειγμα, έχουν χαμηλή συχνότητα, ενώ τα συναισθήματα αγάπης, ευτυχία, ευγνωμοσύνης, κλπ. έχουν μια υψηλή συχνότητα.
Δείτε και Η δομή του νερού επηρεάζεται από τα συναισθήματά μας

Δείτε ακολούθως το σύντομο βίντεο του cosmos11 που περιέχει περισσότερες τοποθετήσεις σχετικά…

και τέλος προσφέρεται στον εαυτό σας μια ώρα θεραπείας μέσω της συχνότητας της Αγάπης…

ή

Καλό «κούρδισμα» της υγείας σας! :)

Στοιχεία από
vickytoxotis.blogspot.com 
visualmeditation.co


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *