Θεράπευσε 20.000 ανθρώπους και τώρα αποκαλύπτεται το ΜΥΣΤΙΚΟ της

therapefse-20000-anthropous-kai-tora-apokalyptetai-to-mystiko-tis

Κατά το έτος 1988, η Αμερικανίδα γιατρός Hulda Clark έκανε μια σημαντική ανακάλυψη, η οποία έριξε νέο φως στην εξέλιξη της ιατρικής.

Στη διάρκεια της ζωής της, η Hulda Clark θεράπευσε τον καρκίνο και άλλες ασθένειες σε περισσότερους από 20.000 ασθενείς.

Ο πυρήνας της θεραπείας της είναι η καταπολέμηση των παρασίτων.
Η γιατρός ισχυρίζεται ότι η αιτία πολλών θανατηφόρων ασθενειών είναι τα παράσιτα. Ανακάλυψε πολλούς τρόπους για να απαλλαγούμε από αυτούς τους κακοήθεις μικροοργανισμούς και να μας θεραπεύσει από τον καρκίνο και άλλες ασθένειες.

Η γιατρός Clark είναι μια γνωστή φυσιολόγος, βιοφυσικός και συγγραφέας πολλών βιβλίων εναλλακτικής ιατρικής. Ξεκίνησε τις σπουδές της στο καναδικό πανεπιστήμιο »Saskatchewan», από όπου αποφοίτησε από την ιατρική και στη συνέχεια ανέβηκε βαθμίδα με εύσημα στον τομέα της βιολογίας.

Συνέχισε τις σπουδές της στο «Πανεπιστήμιο McGill», και στη συνέχεια στο πανεπιστήμιο της Μινεσότα, όπου σπούδασε Βιοφυσική και φυσιολογία του κυττάρου. Κατά το έτος 1958, πήρε πτυχίο στο διδακτορικό της στη φυσιολογία, στο πανεπιστήμιο της Μινεσότα.

Το 1979, η γιατρός Clarke εγκατέλειψε την έρευνά της η οποία χρηματοδοτούταν από την αμερικανική κυβέρνηση και ξεκίνησε τη δική της.
Το 1988, βρήκε την τεχνολογία της σάρωσης ενός οργανισμού για τα ίχνη των παθογόνων μικροοργανισμών.

Αυτή η εφεύρεση ονομάστηκε συσκευή «Syncrometer» , η οποία μπορούσε γρήγορα και σωστά να ανιχνεύει ένα μικροοργανισμό ή κακοήθη προβλήματα σε ανθρώπους ή ζώα.

Ρίξτε μια ματιά στη μαρτυρία ενός ασθενή της γιατρού Clark:
Μια συσκευή Syncrometer λειτουργεί με την αρχή του συσχετισμού των συχνοτήτων. Ό, τι είναι στον οργανισμό μας έχει τη δική του συχνότητα (ή φάσμα συχνοτήτων). Με αυτές τις συχνότητες μπορούμε να ανακαλύψουμε την παρουσία παρασίτων, ιών και βακτηρίων στον οργανισμό.

Με τη βοήθεια αυτής της συσκευής, η γιατρός Clark ανακάλυψε ότι τα παράσιτα είναι η αιτία πολλών «ανίατων» ασθενειών.

Μια θεραπεία για όλους τους τύπους καρκίνου
Το 1993, η γιατρός Κλαρκ έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Η θεραπεία για όλες τις μορφές καρκίνου» στο οποίο εξήγησε τη σύνδεση μεταξύ του καρκίνου και του παράσιτου «Fasciolopsis buski». Αυτό το ίδιο παράσιτο ήταν παρόν σε κάθε άτομο που έπασχε από καρκίνο. Αντιθέτως, όπου το παράσιτο εξουδετερωνόταν, ο καρκίνος έφευγε.

Για τη θεραπεία των ασθενών της, η Hulda Clark δημιούργησε μία αντιπαρασιτική συνταγή, η οποία περιείχε αρτεμισία (αψιθιά), γαρίφαλο και μαύρο καρύδι. Αυτή η συνταγή επέτρεψε τον καθαρισμό πάνω από 100 παράσιτων.
Δείτε και Αψιθιά (Αρτεμισία) – Ιδιότητες 
Και προσοχή στους επίδοξους… κατ οίκον καρκινοκτόνους, μην αρχίσετε τα αφεψήματα με τα τρία παραπάνω, φυσικά μεν, εν δυνάμει επικίνδυνα δε, προϊόντα της Φύσης, χωρίς να συμβουλευτείτε πρώτα κάποιον ειδικό: Αρτεμισία το φυτό που θεραπεύει τον καρκίνο σε 12 ώρες – Η αλήθεια  
Το μπαχαρικό γαρίφαλο έχει ιδιότητες που δεν φαντάζεστε 
και Βάμμα καρυδιού-Η δύναμη ενός σπουδαίου βάμματος

Ο συνδυασμός αψιθιάς, γαρίφαλου και μαύρου καρυδιού επέτρεψε όχι μόνο την καταστροφή των ώριμων παράσιτων, αλλά και των προνύμφων και των αυγών. Με τη βοήθεια αυτού του αντιπαρασιτικού προγράμματος, η γιατρός Clarke θεράπευσε χιλιάδες ανθρώπους από καρκίνο και άλλες θανατηφόρες ασθένειες.

Συνέχισε το έργο της και σύντομα βρήκε μια νέα μέθοδο θεραπείας – «zapper», μια ηλεκτρονική συσκευή η οποία καταστρέφει τα παράσιτα, τους ιούς και τα βακτήρια, χρησιμοποιώντας μικρο-ρεύματα.

Ακόμη και πριν από την Hulda Clark, πολλοί γιατροί γνώριζαν ότι οι μικροοργανισμοί δεν αντέχουν την ηλεκτρική ενέργεια με διακριτό φάσμα συχνοτήτων. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τα παράσιτα, αλλά και για κάθε είδους βακτηρίων, ιών, μυκήτων και παθογόνων κυττάρων.

Αυτό έχει αποδειχθεί σε πολλά πειράματα, στα οποία οι γιατροί εξουδετέρωναν τα βακτηρίδια σε ιούς χρησιμοποιώντας φάσμα συχνοτήτων. Αν και οι συχνότητες σκότωναν τους παθογόνους μικροοργανισμούς, δεν ήταν επιβλαβείς για την υγεία των ανθρώπων.

Αυτή η κατεύθυνση στην ιατρική ονομάζεται βιοσυντονισμός, και είναι ευρέως αναγνωρισμένος ως υποκλάδος της συμβατικής ιατρικής, σε ορισμένες χώρες, όπως, για παράδειγμα, τη Ρωσία.
Δείτε περισσότερα: Βιοσυντονισμός: μια νέα θεραπεία!
«Τροφή»: Εδώ θα ήθελα επίσης να σας επιστήσω την προσοχή, καθώς ενώ ο βιοσυντονισμός φαίνεται να είναι μία εξαιρετική θεραπευτική μέθοδος, καλά θα ήταν, κατά την γνώμη μου, να μην εμπιστευτείτε διάφορες «κατ` οίκον» θεραπείες που γίνονται ΧΩΡΙΣ την παρακολούθηση από ειδικό, καθώς αν δεν υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίζει ακριβώς τι να κάνει και πότε, όσο καλό και εξελιγμένο να είναι ένα μηχάνημα, δεν παύει να είναι μηχάνημα, που μπορεί να επιφέρει τα εντελώς αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Για να καταλάβετε τι θέλω να πω, θα σας δώσω ένα παράδειγμα, σκεφτείτε τα πολύτιμα οφέλη του ηλεκτρισμού, τα οποία όμως στα χέρια ενός άσχετου, μπορεί ακόμη και να σκοτώσουν!
Και αν ρωτάτε, το μηχάνημα όχι, δεν σκοτώνει, ακαριαία τουλάχιστον, αλλά για να γίνει σωστός συντονισμός, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ένας βιοσυντονιστής…

Δείτε ακόμη: Εσωτερικά παράσιτα. 

Προσοχή! Δέκα σημάδια ότι έχετε παράσιτα/σκουλήκια στο έντερο ή το στομάχι 

Εντερικά παράσιτα και σκουλήκια; Φυσικοί τρόποι για να απαλλαγούμε! 

Απαλλαγείτε από τα παράσιτα με 1 μόνο φυσικό συστατικό 

Ρόφημα για πάνω από 50 ασθένειες: Σκοτώνει παράσιτα και καθαρίζει από τοξίνες

newsone.gr


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *