Πρόληψη και αποτοξίνωση, τα Θεμέλια της Υγείας

themelia-igias

Πρόληψη και αποτοξίνωση, τα Θεμέλια της Υγείας

  • Το πρωΐ κάντε ένα χλιαρό μπάνιο, χωρίς σαμπουάν, βγείτε στο μπαλκόνι, ή περπατείστε στην ύπαιθρο, αναπνέοντας βαθειά 20 φορές. 
  • Κάντε απλές ασκήσεις για κοιλιακούς – ραχιαίους μύες, περιφέρετε τα χέρια δεξιά και αριστερά, καθώς και το κεφάλι 
  • Γειωθείτε, περπατώντας, με γυμνά πόδια, για 3 λεπτά, ενεργοποιώντας την επίφυση και την υπόφυση. 
  • Κάντε ηλιοθεραπεία. [Πρόσληψη βιταμίνης D]. 
  • Κάντε δεξιόστροφο μασάζ, με γροθιές, στην κοιλιακή χώρα, [παχύ έντερο], με θερμαντική μυοσκελετική κεραλοιφή. 
  • Μασάτε καλά και σωστά τις τροφές, χυλοποιώντας την, και μην πίνετε νερό κατά την διάρκεια των γευμάτων. 
  • Πίνετε φυσικούς μηλοχυμούς, ή άφθονο νερό ή τσάγια με χυμό λεμονιού
  • Τρώτε ωμά ή ατμοβρασμένα λαχανικά, φρούτα. 

Οι τροφές, να είναι φρέσκες με

όλα τα συστατικά τους, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες, χωρίς αποχωρισμένα συστατικά, π.χ. Γάλα – βούτυρο, άσπρο ψωμί – πίτουρα, φρούτα – φλούδες. Έτσι με την αλκαλική διατροφή, δυναμώνουν τα νεύρα, η ψυχολογία, η αυτοπεποίθηση, η ζωτικότητα, αυξάνεται και βελτιώνεται η ενέργεια, το κυκλοφορικό, το ανοσοποιητικό, μειώνεται η στεναχώρια, φεύγει η δυσπεψία, η δυσκοιλιότητα, η κούραση, οι κομμάρες, οι ζαλάδες, οι ίλιγγοι, οι ημικρανίες, οι νευρικοί μυϊκοί πόνοι, η μελαγχολία, η απαισιοδοξία.

Κάθε 6 μήνες κάντε

μία 3 – 5ήμερη νηστεία, μόνο με νερό + χυμό λεμονιού, + μέλι, με ένα υποκλυσμό, [2 λίτρα βρασμένο νερό [μετά χλιαρό], + χυμό λεμονιού, + χυμό από ένα Ελληνικό καφέ, + 1 κγ μαγειρική σόδα, καθημερινά ή μέρα παρά μέρα, έτσι απομακρύνονται οι τοξίνες, τα άλατα, καθαρίζει το αίμα και το νευρικό σύστημα λειτουργεί ισορροπημένα.

Η θεραπεία ενός συμπτώματος, με φάρμακα και εγχειρήσεις, είναι γελοία και απαράδεκτη, [πλήν εξαιρέσεων του κανόνα χειρουργικά].
Οι τοπικές φλογώσεις – ερεθισμοί, όταν δεν οφείλονται σε οξείες ή χρόνιες φλεγμονές, οφείλονται στις δραστικές τοξίνες του αίματος και στην κακή λειτουργία των εντέρων [αέρια – πουρί, – δυσπεψία, – δυσκοιλιότητα].

Όταν δυσλειτουργούν οι αμυγδαλές, οι γιατροί τις αφαιρούν, όταν υπάρχουν ημικρανίες, πονοκέφαλοι, θα πρέπει να κόψουν το κεφάλι;

ΘΕΡΑΠΕΊΑ 

Καθημερινά, ένας άνθρωπος, εισάγει στον οργανισμό του,

πάνω από 50.000.000 μικρόβια, με τον αέρα, με τό νερό, με την τροφή του. Συμβιώνουν μαζί μας, είμαστε οι ξενιστές τους, δίδουν ζωή, χωρίς αυτά και την εργασία τους δεν θα υπήρχε ζωή.

Δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε, ούτε να τα σκοτώσουμε, με διάφορα δηλητήρια, όπως είναι τα φάρμακα, που καταστρέφουν ιστούς και τα διάφορα όργανα του οργανισμού, έτσι διατηρούμε εσωτερική ισορροπία.

Καθήκον του καθενός, είναι η εξωτερική – εσωτερική καθαριότητα και η χημική ισορροπία.

Όταν το αίμα είναι αλκαλικό [PH], που είναι αποτέλεσμα υγιεινής διατροφής και χωρίς τοξίνες, τότε αντέχει σε κάθε προσβολή και δημιουργεί ΑΝΟΣΙΑ, που είναι ο μεγαλύτερος βαθμός ΥΓΕΙΑΣ.
Δείτε: Αλκαλική Διατροφή – Μέρος 1ο. 

Αλκαλική Διατροφή – Μέρος 2ο.
Και: Πανίσχυρος τονωτικός χυμός που απορροφά τις φλεγμονές και αλκαλοποιεί το αίμα!

Με βάση τα ποιό πάνω, πιστεύω, ότι θεραπεύονται όλες οι παθήσεις, π.χ.

Τα φάρμακα, τα εμβόλια, οι ορροί, διαταράσσουν

αρνητικά, την χημική ισορροπία του σώματος, μειώνουν την οργανική δραστηριότητα [ανοσοποιητικό], δεν απομακρύνουν [θεραπεύουν], τις αιτίες, δεν βοηθούν στην ανάρρωση.

Αντίθετα, εμποδίζουν την ανάρρωση [τοξικώνουν τον οργανισμό], και παρατείνουν τις ασθένειες, επι πρόσθετα οι αντενδείξεις ορισμένων φαρμάκων, όπως τα χάπια της πίεσης, καταστέλλουν προσωρινά την πίεση, αλλά επίσης καταστρέφουν το συκώτι και τα νεφρά, προετοιμάζοντας, μελλοντικούς πελάτες, του κατεστημένου γιατρός – φαρμακείο – χάπι.
Δείτε: Η ασθένειά μας, χρηματοδοτεί πολλούς τομείς…
Η ”σιωπηλή” επιδημία… Οι γιατροί είναι η τρίτη κύρια αιτία θανάτου.
Πεθαίνοντας για να ήξερα: Η χρυσοφόρος φλέβα που λέγεται καρκίνος

Τα συμπτώματα είναι αποτελέσματα θεραπείας του οργανισμού, δεν είναι αιτίες.

Την κάθε πάθηση, η Ιατρική την κατατάσσει, σαν καταστρεπτική λειτουργία, ενώ στην ίδια την πάθηση θα έπρεπε να βλέπει την αυτόματη θεραπεία, όπως η προσπάθεια του οργανισμού, μέσω του πυρετού – διάρροιας, να αποβάλλει τοξίνες και άλατα από τους ιστούς.

Η Ιατρική καταστέλλει αυτά τα συμπτώματα, εμποδίζει την αυτοίαση, σταματώντας την διάρροια – πυρετό, και σε ωρισμένες περιπτώσεις δολοφονεί, όργανα, όπως το πάγκρεας στους διαβητικούς, χορηγώντας ινσουλίνη, οπότε εμποδίζει την επαναδραστηριοποίηση λειτουργίας του Παγκρέατος, καταδικάζοντας εκατομμύρια ανθρώπους, στην λήψη Ινσουλίνης ισοβίως.

Έτσι παρατηρεί και μελετά, σχηματισμένες αλλαγές και δεν ενδιαφέρεται για τις αιτίες των μεταβολών σε κάθε όργανο, σε κάθε πάθηση, καθώς και τις αναγκαίες μελλοντικές αλλαγές στον τρόπο ζωής του ασθενή. Έτσι προτείνει αναλγητικά – ναρκωτικά για τους πόνους, κινίνο για την Ελονοσία, γιατί δέχεται ότι οι ασθένειες, οφείλονται στα μικρόβια και όχι στην ανθυγιεινή ζωή και το περιβάλλον.

«Τροφή»Ο καθένας που σέβεται την υγεία του και θέλει να ζει απαλλαγμένος από ασθένειες, καταλαβαίνει πόσο έντονη είναι η ανάγκη της συστηματικής αποτοξίνωσης, καθώς ο οργανισμός μας χρειάζεται οπωσδήποτε να καθαρίσει από όλα αυτά τα δηλητήρια που χρησιμοποιούσαμε τόσα χρόνια και ειδικά το συκώτι μας από όπου «περνάνε» όλα.

Η ιδανική λύση είναι το γαϊδουράγκαθο για το συκώτι, ενώ όποιος χρειάζεται γενικότερη ισχυρή αποτοξίνωση μπορεί να χρησιμοποιήσει τον πιστοποιημένο, βιολογικό ζεόλιθο για καθαρισμό του πεπτικού σας (πολύ σημαντικό), αλλά και ολόκληρου του οργανισμού! 

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελία, επικοινωνήστε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com

Το ισχυρότερο όπλο στον αγώνα κατά της τοξικότητας του σώματος είναι η γνώση!

Δείτε ακόμη: Η μεγάλη απάτη του παγκοσμιο-ποιημένου διατροφικού κώδικα (Codex Alimentarius), για καθολικό πόλεμο ενάντια σε όλα τα μικρόβια.

Ιωνική Θεραπευτική, Χρήστος Κοσμίδης


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *