Τα αντιβιοτικά δεν είναι σε θέση πλέον να αντιμετωπίσουν τις ασθένειες

ta-antiviotika-den-ine-se-thesi-pleon-na-antimetopisoun-tis-asthenies

Οι δυνατότητες των αντιβιοτικών έχουν εξαντληθεί. Οι ιοί καθίστανται όλο και πιο ανθεκτικοί και η συνήθεις μέθοδοι θεραπείας δεν είναι πλέον αποτελεσματικές. Οι επιστήμονες δηλώνουν ότι, αν δεν βρεθούν νέα φάρμακα, μπορεί να επέλθει οικουμενική καταστροφή. Σήμερα οι εμπειρογνώμονες όλου του κόσμου αναπτύσσουν νέες τροποποιήσεις αντιβιοτικών και προσπαθούν να αυξήσουν τη δραστικότητά τους. Ωστόσο προς το παρόν όλες οι προσπάθειες είναι μάταιες.
Τα βακτήρια έμαθαν να προσαρμόζονται σε όλα, λέει ο εμπειρογνώμονας φαρμακολόγος Νικολάι Μπεσπάλοφ:

– Οποιοσδήποτε μικροοργανισμός με την πάροδο του χρόνου αποκτά ορισμένη αντοχή στα αντιβιοτικά και σε οποιεσδήποτε άλλες ουσίες, που επηρεάζουν τη δραστηριότητά τους. Γι΄αυτό ορισμένοι μικροοργανισμοί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας προσαρμογής παράγουν ουσίες, που καταστρέφουν τα αντιβιοτικά. Την εποχή της η πενικιλίνη χρησιμοποιούταν πλατιά και έσωσε πάρα πολλές ζωές – ήταν το πρώτο αντιβιοτικό στον κόσμο, όμως σήμερα δεν χρησιμοποιείται καθόλου, γιατί έγινε αναποτελεσματική.

Ωστόσο στις νέες συνθήκες δεν προσαρμόζονται μόνο τα βακτήρια. Η ανοσία του ανθρώπου και αυτή με την πάροδο του χρόνου καθίσταται πιό ανθεκτική στις λοιμώξεις και τους ιούς. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται πόλεμος μεταξύ του κόσμου των ανθρώπων και του κόσμου των βακτηρίων και συνεχίζεται εδώ και πολλά δισεκατομμύρια χρόνια.
Προς το παρόν η ανθρωπότητα νικά τους μικροοργανισμούς, όμως δεν αποκλείεται ότι μια μέρα οι ασθένειες του μακρινού παρελθόντος θα επιστρέψουν με νέα μορφή, θεωρεί ο Νικολάι Μπασπάλοφ:
Μπορεί να τους νικά, αλλά αυτό είναι τουλάχιστον ολέθριο, όπως φαίνεται με μία πιο προσεκτική ματιά: Η μεγάλη απάτη του παγκοσμιο-ποιημένου διατροφικού κώδικα (Codex Alimentarius), για καθολικό πόλεμο ενάντια σε όλα τα μικρόβια. 
Μικροβίωμα: Μικροβιακή Χλωρίδα και η Ιατρική Επανάσταση του Αιώνα

Η πιθανότητα ότι αυτές οι ασθένειες θα επιστρέψουν εξακολουθεί να υπάρχει, διότι, π.χ., οι ασθενείς που πέθαιναν από την πανούκλα, θάβονταν σε ειδικά νεκροταφεία. Στη Ρωσία, μετά τη δεκαετία του ΄90, και σε άλλες χώρες του κόσμου σταμάτησαν να παρακολουθούν αυτούς τους τάφους. Τους πλημμύριζαν, τους όργωναν και τους κατάστρεφαν. Δεν αποκλείεται ότι αυτά τα μικρόβια μπορούν να βγουν από τους τάφους και να εξαπλωθούν στην πέριξ περιοχή. Εν πάση περιπτώσει, αυτά τα στελέχη είναι αποθηκευμένα σε εργαστήρια. Δεν αποκλείεται ότι, ως αποτέλεσμα ενός λάθους, ή μιας τρομοκρατικής ενέργειας, ή για άλλους λόγους, όλα θα απελευθερωθούν.

Ας μη ξεχνάμε ότι οι άνθρωποι έμαθαν να θεραπεύουν τις περισσότερες επικίνδυνες ασθένειες. Για παράδειγμα, για την προστασία από την πανούκλα και την ευλογιά, την επανεμφάνιση των οποίων προβλέπουν μερικοί επιστήμονες, είναι απαραίτητο να επιβληθεί υποχρεωτικός εμβολιασμός, είναι πεπεισμένη η ειδικός στον τομέα της φαρμακευτικής αγοράς Ελένα Βόλσκαγια.

– Η πανούκλα και η ευλογιά είναι ασθένειες, κατά των οποίων το κύριο όπλο δεν είναι τα αντιβιοτικά, άλλα ο εμβολιασμός. Εάν οι γονείς εμβολιάσουν τα παιδιά τους, ο μαζικός εμβολιασμός θα αποκλείσει εκατό τοις εκατό την εμφάνιση αυτών των ασθενειών.
Ωστόσο τα εμβόλια μπορούν να προστατέψουν τον άνθρωπο μόνο από τις ήδη γνωστές ασθένειες. Για να προετοιμαστεί έγκαιρα ένα εμβόλιο εναντίον κάποιων νέων ιών, χρειάζονται τεράστια χρηματικά ποσά και πολλά χρόνια κλινικών ερευνών.
Σχόλιο τροφής: Εμείς διαφωνούμε με τους εμβολιασμούς. Το τι είναι τα εμβόλια, την χρησιμότητα, αλλά και την αποτελεσματικότητά τους ή όχι μπορείτε να την διαπιστώσετε και στην ενότητά μας «εμβόλια«, ώστε να έχετε μία πληρέστερη εικόνα για το θέμα και να κάνετε την δική σας επιλογή.

Οι εμπειρογνώμονες της «Φωνής της Ρωσίας» επισημαίνουν ότι σε μεγάλο βαθμό η υπόθεση εξαρτάται και από τον ίδιο τον άνθρωπο. Και εισηγούνται να αυξάνει ο άνθρωπος την προσωπική του ανοσία. Ο υγιής οργανισμός είναι πιό ανθεκτικός στους ιούς.
Εκτός αυτού, αμέσως μετά τις πρώτες ενδείξεις της νόσου πρέπει να αποτείνεται στο γιατρό. Ακόμη και οι πιο επικίνδυνες ασθένειες μπορούν να θεραπευτούν αποτελεσματικά στο αρχικό στάδιο.
Δείτε: Η ασθένεια ΔΕΝ προκαλείται από ιούς και βακτήρια,αλλά απο το εξασθενισμένο ανοσοποιητικό σύστημα! 

«Τροφή»: γνωρίστε την αντιβίωση της Φύσης: Πρόπολη – το φυσικό αντιβιοτικό! την οποία και διαθέτω προς αγορά. Πρόκειται για πολύς καλής ποιότητος ΚΑΘΑΡΉ πρόπολη ως διατροφικό συμπλήρωμα.

Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα και να αποκομίσει τα εκπληκτικά οφέλη της ας επικοινωνήσει στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com

Παίρνουμε αντιβίωση καθημερινά, χωρίς να το γνωρίζουμε: Ξετρυπώστε την «κρυμμένη» αντιβίωση!

Τρώμε κρέας «ντοπαρισμένο» με Αντιβιοτικά – (Έρευνα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων) 

με αρνητικές συνέπειες: ΠΡΟΣΟΧΗ: Δες τις επιπτώσεις των αντιβιοτικών στο σώμα σου

Οπότε: Αντικαταστήστε τα αντιβιοτικά με φυσική διατροφή!

Αντιβιοτικά της φύσης για κάθε ασθένεια του χειμώνα!

Πρόπολη – το φυσικό αντιβιοτικό!

Το είδα: enallaktikidrasi.com


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Σχόλια σε greeklish, με ενσωματωμένα links, με υβριστικό ή απαξιωτικό περιεχόμενο καθώς και σχόλια με διαφήμιση προϊόντων δε θα δημοσιεύονται.