Πως θεράπευσα τον καρκίνο του δέρματος της μητέρας μου σπίτι

pos-therapefsa-ton-karkino-tou-dermatos-tis-miteras-mou-sto-spiti

Μετάφραση/Επιμέλεια: Σωτηρία Κακαγιά
Πηγή άρθρου: www.collective-evolution.com

Για 3 χρόνια, η μητέρα μου έπασχε από έναν τύπο καρκίνου του δέρματος που ονομάζεται βασικοκυτταρικό καρκίνωμα. Πρόκειται για μια λιγότερο επιθετική μορφή καρκίνου του δέρματος και δεν θεωρείται απειλητική για τη ζωή σε αντίθεση με την πιο κακοήθη μορφή καρκίνου του δέρματος, το μελάνωμα.

Η ασθένεια ξεκίνησε ως μια μικρή κόκκινη βλάβη στην κορυφή του κεφαλιού της μητέρας μου. Άρχισε να αιμορραγεί, ύστερα έκανε κρούστα, μάτωνε ξανά και στη συνέχεια έκανε περισσότερη κρούστα.
Η κρούστα συνέχισε να μεγαλώνει και μέσα σε 3 σχεδόν χρόνια τετραπλασιάστηκε σε μέγεθος. Δεν αυξήθηκε μόνο σε πλάτος αλλά και σε ύψος. Δυστυχώς, χρειάστηκε πολύς καιρός προτού η μητέρα μου τελικά αποφασίσει να πάει στον γιατρό.

Επισκέφτηκε έναν δερματολόγο και η βιοψία έδειξε ότι η βλάβη ήταν όντως καρκίνος. Στην πρώτη συνάντηση ο δερματολόγος είπε αυτά που λέει κάθε γιατρός: «Δεν υπάρχει θεραπεία για το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα, αλλά μπορούμε να το αφαιρέσουμε χειρουργικά».
Ο ίδιος δεν μπορούσε να μας εγγυηθεί ότι δεν θα επανεμφανιζόταν. Ανεξαρτήτως αυτού, προγραμματίστηκε ένα χειρουργείο για την αφαίρεσή του.

Λίγο καιρό μετά την επέμβαση, το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα επέστρεψε Και μάλιστα πιο επιθετικό. Αυξανόταν πολύ πιο γρήγορα και μέσα σε 2 εβδομάδες μετά τη χειρουργική επέμβαση η αιμορραγία και η εφελκιδοποίηση επανήλθαν. Ήταν εξαιρετικά απογοητευτικό και εγώ πραγματικά ένιωθα αδύναμη να αντιμετωπίσω το θέμα. Αποφάσισα την επόμενη φορά να πάω μαζί με τη μητέρα μου στον δερματολόγο κι ενώ ετοιμαζόμουν να του κάνω ένα σωρό ερωτήσεις, η πρώτη μου ερώτηση ήταν: «Τι στο καλό είναι αυτό το πράγμα;»

Τότε έμαθα τον ιατρικό όρο για το συγκεκριμένο είδος καρκίνου του δέρματος.
Η απόφαση να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου

Έχοντας υπόψη τον όρο «βασικοκυτταρικό καρκίνωμα» έκανα έρευνα στην Google και ανακάλυψα όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούσα, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών θεραπειών. Βρήκα κάποια άρθρα σχετικά με τον τρόπο που το διττανθρακικό νάτριο ή σόδα είχε σημαντικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση διαφόρων τύπων καρκίνου. Έτσι έψαξα για την τοπική χρήση μαγειρικής σόδας στο βασικοκυτταρικό καρκίνωμα. Παραδόξως, βρήκα αρκετές προσωπικές μαρτυρίες από ανθρώπους που είχαν θεραπευτεί πλήρως χρησιμοποιώντας μόνο μαγειρική σόδα και νερό. Ο καρκίνος δεν μπορεί να αναπτυχτεί σε αλκαλικό περιβάλλον κι αυτό ακριβώς κάνει η μαγειρική σόδα.
Δείτε περισσότερα: Η σόδα ως φάρμακο ακόμη και για τον καρκίνο!
Για εσωτερική, αλλά και εξωτερική χρήση: Σόδα: Ένα παλιό φυσικό φάρμακο για χίλιες χρήσεις!
και: Λεμόνι και Σόδα – Σώζουν Ζωές: Η επόμενη ιατρική επανάσταση;

Η μητέρα μου έκανε άλλες 2 επεμβάσεις αφαίρεσης προτού με αφήσει επιτέλους να δοκιμάσω τη θεραπεία με τη μαγειρική σόδα και πριν από 5 εβδομάδες την ξεκινήσαμε.
Άλλαξα το μείγμα χρησιμοποιώντας έλαιο καρύδας αντί για νερό, διότι το βιολογικό έλαιο καρύδας βοηθά στην αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος. Χτύπησα λοιπόν ένα μέρος μαγειρικής σόδας και ένα μέρος έλαιο καρύδας (ένα κουταλάκι του γλυκού από το καθένα) σε ένα γυάλινο ποτήρι και το ανακάτεψα μέχρι να δ
ημιουργηθεί μια μαλακή αλοιφή, την οποία άπλωσα στην προσβεβλημένη περιοχή. Τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά εκπληκτικά.
Δείτε περισσότερα: Λάδι Καρύδας … το Θαυματουργό!
Λάδι καρύδας: 80 καταπληκτικές χρήσεις!

Σε αυτό το σημείο θέλω να σημειώσω ότι η μητέρα μου είχε ξεκινήσει να έχει τριχόπτωση από μικρή ηλικία, γεγονός που διευκόλυνε την εφαρμογή της θεραπείας και τα αποτελέσματα ήταν πιο ορατά.

pos-therapefsa-ton-karkino-tou-dermatos-tis-miteras-mou-sto-spiti

1) 13 Φεβρουαρίου – ημέρα 1η: μετά από 2 εφαρμογές εκείνη την ημέρα, το πρώτο βράδυ η κρούστα έπεσε από μόνη της ολόκληρη. Η περιοχή σε αυτό το σημείο ήταν πολύ ευαίσθητη και το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα αποκαλύφτηκε ως ένας σαρκώδης βολβός στο δέρμα που μπορούσε εύκολα να αιμορραγήσει, ακόμη και με την παραμικρή πίεση.

pos-therapefsa-ton-karkino-tou-dermatos-tis-miteras-mou-sto-spiti
2) 17 Φεβρουαρίου – ημέρα 5η: το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα άρχισε να συρρικνώνεται σε μέγεθος. Η περιοχή γύρω από την οποία υπήρχε η κρούστα ξεφλούδιζε, αλλά το έλαιο καρύδας βοήθησε να καθαρίσει.

pos-therapefsa-ton-karkino-tou-dermatos-tis-miteras-mou-sto-spiti
3) 18 Φεβρουαρίου – ημέρα 6η: το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα εξαφανίστηκε εντελώς και δεν υπήρχε πλέον αιμορραγία.

pos-therapefsa-ton-karkino-tou-dermatos-tis-miteras-mou-sto-spiti
4) 23 Φεβρουαρίου – ημέρα 11η: το δέρμα γύρω από το οποίο υπήρχε το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα ήταν πολύ ευαίσθητο και γι’ αυτό τη νύχτα χρησιμοποίησα κρέμα Polysporin προκειμένου να προληφθεί η μόλυνση.

pos-therapefsa-ton-karkino-tou-dermatos-tis-miteras-mou-sto-spiti
5) 26 Φεβρουαρίου – ημέρα 14η: η ανοιχτή πληγή που πριν βρισκόταν το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα άρχισε να μικραίνει.

pos-therapefsa-ton-karkino-tou-dermatos-tis-miteras-mou-sto-spiti
6) 2 Μαρτίου – ημέρα 18η: η πληγή άρχισε να κλείνει. Ήταν ακόμα πολύ μαλακή κι ευαίσθητη, γι’ αυτό σταμάτησα να χρησιμοποιώ τη σόδα και το έλαιο καρύδας και άπλωσα κρέμα Polysporin.

pos-therapefsa-ton-karkino-tou-dermatos-tis-miteras-mou-sto-spiti
7) 6 Μαρτίου – ημέρα 22η: Η πληγή έκλεισε εντελώς. Καθάρισα προσεκτικά την περιοχή και αφαίρεσα απαλά όλο το νεκρό δέρμα που είχε απομείνει.

pos-therapefsa-ton-karkino-tou-dermatos-tis-miteras-mou-sto-spiti
8) 6 Μαρτίου – ως σήμερα: η επιφάνεια του δέρματος παρέμεινε καθαρή. Προς το παρόν συνεχίζω ακόμα να εφαρμόζω σόδα και έλαιο καρύδας καθημερινά μαζί με βαμβάκι εμποτισμένο με μηλόξυδο προκειμένου να φτάσει στη ρίζα του βασικοκυτταρικού καρκινώματος. Η μητέρα μου προγραμματίζει εξετάσεις παρακολούθησης με τον γιατρό της, καθώς και μια ακόμα βιοψία.

Τα υλικά που χρησιμοποίησα
– βιολογικό έλαιο καρύδας (χρησιμοποίησα τη μάρκα Artisana)
– μαγειρική σόδα χωρίς αλουμίνιο (από κατάστημα με ολιστικές τροφές)
– ένα γυάλινο μικρό ποτήρι για να ανακατέψω καλά το μείγμα
– τη λαβή ενός μικρού μεταλλικού κουταλιού για να ανακατεύω το μείγμα
– αντιβιοτική κρέμα Polysporin Triple 3 ή οποιαδήποτε άλλη αντιβιοτική αλοιφή για τη νύχτα

Ανακάτεψα 1 μέρος μαγειρική σόδα και 1 μέρος έλαιο καρύδας σε ένα γυάλινο ποτηράκι μέχρι να γίνει μια μαλακή αλοιφή που να απλώνεται εύκολα. Άφησα για λίγο να τρέξει ζεστό νερό κάτω από το ποτήρι προκειμένου να λιώσει γρηγορότερα το έλαιο καρύδας.
Χρησιμοποίησα τη λαβή του κουταλιού προκειμένου να απλώσω το μείγμα στην πληγείσα περιοχή. Δεν το έτριψα, απλώς το άλειψα απαλά και το άφησα εκεί για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο. Στη συνέχεια κάλυψα το κεφάλι με ένα σκουφάκι μπάνιου με σκοπό να παραμείνει στη θέση του.

Την πρώτη εβδομάδα έκανα 3 εφαρμογές ημερησίως και 2 εφαρμογές από τη δεύτερη εβδομάδα και μετά και φρόντιζα να καθαρίζω σωστά την πληγείσα περιοχή πριν από κάθε εφαρμογή.

Το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα έχει τις ρίζες του πολύ βαθύτερα στο δέρμα και δεν είναι μόνο επιφανειακό, γι’ αυτό γνώριζα ότι ήταν σημαντικό να συνεχίσω τη θεραπεία για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ακόμα και όταν το δέρμα είχε ιαθεί πλήρως.

Τι αποκομίσαμε από αυτή την εμπειρία
Εξετάζοντας από την αρχή όλη αυτή την εμπειρία, συνειδητοποίησα ότι ήμουν εξίσου σκεπτική με τους περισσότερους ανθρώπους όσον αφορά μια αποτελεσματική θεραπεία με κόστος μόνο λίγων δολαρίων, χώρια το γεγονός ότι το κύριο συστατικό της βρισκόταν στο ντουλάπι της κουζίνας μου! Καταλαβαίνω απολύτως γιατί μια απλή λύση, όπως η μαγειρική σόδα και το έλαιο καρύδας απορρίπτεται για χάρη μιας πιο εξελιγμένης και πολύπλοκης θεραπείας.Αν και δεν είμαι σε καμία περίπτωση αντίθετη με τη συμβατική ή αλλοπαθητική ιατρική, κατά τη γνώμη μου έχουμε πειστεί σε μεγάλο βαθμό από την ιατρική βιομηχανία ότι δεν έχουμε καμία απολύτως εξουσία πάνω στη σωματική και ψυχική μας υγεία, ότι οι λύσεις και οι θεραπείες των ασθενειών μας είναι κάτι απροσπέλαστο κι ότι μόνο με μεγάλα χρηματικά ποσά μπορούμε να εξασφαλίσουμε μια θεραπεία.
Μπορώ να πω με σιγουριά ότι αυτό απλώς δεν ισχύει.Σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας της μητέρας μου, όλη μου η οικογένεια βίωσε από πρώτο χέρι το πόσο αποτελεσματική μπορεί να αποδειχτεί μια εναλλακτική μέθοδος. Και δεν είναι μόνο αποτελεσματική, είναι και προσιτή, ασφαλής και χωρίς παρενέργειες. Περιττό να αναφέρω ότι η γνώμη της οικογένειάς μου για τη συμβατική / αλλοπαθητική ιατρική άλλαξε σε σημαντικό βαθμό.Ελπίζω ότι κάποιοι άνθρωποι που περνούν μια παρόμοια εμπειρία θα κατανοήσουν ότι η δύναμη να θεραπευτούν βρίσκεται στα χέρια τους. Κανείς και ειδικά η ιατρική βιομηχανία δεν πρόκειται να μας αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με το πώς μπορούμε να θεραπευτούμε χρησιμοποιώντας απλές και προσιτές μεθόδους. Πρέπει να κάνουμε τη δική μας έρευνα και να ανακαλύψουμε τις θεραπευτικές μας δυνάμεις.Με αγάπη, Kyneret

Παρατήρησις «Τροφής»: Αυτά προς στιγμήν, για την φυσική αντιμετώπιση του καρκίνου. Μέχρι δηλαδή, να αλλάξει εκ βάθους η νοοτροπία μας και να ξεριζωθούν εντελώς οι πεποιθήσεις μας για τον καρκίνο ώστε να σταματήσουμε να τον αντιμετωπίζουμε σαν εχθρό και άρα να ψάχνουμε το πραγματικό αίτιο που ώθησε εξ αρχής  στο να αναπτυχθεί: Καρκίνος: η ύστατη προσπάθεια του οργανισμού για επιβίωση. 

Επίσης καθώς πολλά ακούγονται και αρκετές φορές έχουν και αμφίβολη δράση στην πράξη, Γνωρίστε ένα πραγματικά δυνατό όπλο ενάντια στον καρκίνο! Πρόκειται για το υψηλής ποιότητας, βιολογικό, καθαρό γκραβιόλα, τον «εξολοθρευτή» του καρκίνου, το οποίο και διαθέτω.

Όποιος ενδιαφέρεται για το σούπερ αυτό αντικαρκινικό φρούτο ως συμπλήρωμα διατροφής, ας επικοινωνήσει στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com

Δείτε ακόμη: Μεγάλο νοσοκομείο αποκαλύπτει την αλήθεια για τον καρκίνο.

Πεθαίνοντας για να ήξερα: Η χρυσοφόρος φλέβα που λέγεται καρκίνος

Πως θεράπευσα τον εαυτό μου από ανίατο καρκίνο!

10 συμπτώματα που ίσως προειδοποιούν για καρκίνο!

Θαυματουργό Ποτό Σκοτώνει Τα Καρκινικά Κύτταρα!

Απέρριψε τις χημειοθεραπείες και νίκησε τον καρκίνο με διατροφή και αλλαγή τρόπου ζωής!

Το είδα: enallaktikidrasi.com


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

2 Σχόλια

 1. Ο/Η Μαρια λέει:

  Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω, σχετικα με την σοδα και το ελαιο στην πληγεισα περιοχη, μετα καθαρισατε την πληγη? η βαλατε ξανα σοδα και ελαιο?

  • Ο/Η Η τροφή μας το φάρμακό μας λέει:

   Μαρία παρεξήγησες!
   Το άρθρο έχει πηγή, δεν το έγραψα εγώ και δεν αφορά την μητέρα μου.
   Πληροφοριακά και για την ακρίβεια, το άρθρο αυτό είναι μεταφρασμένο από το εξωτερικό, οπότε δεν νομίζω να βρεις εύκολα και κάποιον που να το έχει κάνει στην πράξη ώστε να μάθεις περισσότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *