Πως συνδέονται όξινο pH και καρκίνος

pos-syndeontai-oxino-ph-kai-karkinos

Πως συνδέονται όξινο pH και καρκίνος

Τα όξινα επίπεδα pH στο σώμα μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο … Η ομαλοποίηση των επιπέδων του pH, επίσης, μπορεί να σταματήσει τον καρκίνο από την εξέλιξη.

Υπάρχουν πολλές έρευνες που δείχνουν τη σχέση μεταξύ όξινου pH και του καρκίνου.

Ο καρκίνος ευδοκιμεί σε ένα όξινο περιβάλλον και δεν επιβιώνει σε ένα κανονικό, περισσότερο αλκαλικό περιβάλλον.

Τα καρκινικά κύτταρα κάνουν το σώμα ακόμα πιο όξινο, δεδομένου ότι παράγουν γαλακτικό οξύ. Έτσι, εάν κάποιος έχει καρκίνο, τα επίπεδα pH είναι χαμηλά και το σώμα είναι πολύ όξινο.
Η αλκαλοποίηση κάνει το σώμα πιο αλκαλικό και είναι ζωτικής σημασίας στη μάχη κατά του καρκίνου.

Δυστυχώς, η πλειοψηφία των τροφίμων και ποτών που καταναλώνουμε είναι όξινες, όπως το κρέας, η ζάχαρη και τα αναψυκτικά. Οι περισσότεροι δεν κάνουν υγιεινή διατροφή με φρέσκα φρούτα και λαχανικά και το σώμα είναι πάρα πολύ όξινο, δημιουργώντας έτσι, ένα πολύ καλό περιβάλλον για να αναπτυχθεί ο καρκίνος.

Στην πραγματικότητα, η οξύτητα είναι ένας βασικός παράγοντας σε πολλές εκφυλιστικές ασθένειες, όπως ο διαβήτης, η αρθρίτιδα, η ινομυαλγία κ.α.

Η λήψη φαρμάκων ή συμπληρωμάτων για τον καρκίνο, ενώ το pH είναι πολύ όξινο είναι ανώφελη.

Όταν το αίμα αρχίζει να γίνεται όξινο, απομακρύνονται όξινες ουσίες από το αίμα στα κύτταρα για να επέλθει ισορροπία και να γίνει το αίμα πιο αλκαλικό κι έτσι τα κύτταρα γίνονται πιο όξινα και τοξικά και μειώνεται η οξυγόνωση.

Ωστόσο, ορισμένα από αυτά τα κύτταρα μπορεί να προσαρμοστούν σε αυτό το περιβάλλον. Με άλλα λόγια, αντί να πεθάνουν όπως κάνουν τα φυσιολογικά κύτταρα σε ένα περιβάλλον όξινο – μερικά κύτταρα επιβιώνουν, ως κακοήθη κύτταρα.

Αυτή θεωρείται ότι είναι η σχέση μεταξύ του pH και του καρκίνου, μια διαδικασία με την οποία τα χαμηλά επίπεδα οξυγόνου μετατρέπουν μερικά κύτταρα σε καρκινικά.
Οξυγόνο, αλκαλικά και πικρά ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΝ τον καρκίνο

Το αλκαλικό νερό (συμπεριλαμβανομένου του νερού στα κύτταρα) έχει πολύ οξυγόνο. Το όξινο νερό έχει πολύ λίγο οξυγόνο. Έτσι είναι πιο όξινα τα κύτταρα όσο λιγότερο οξυγονωμένα είναι.
Τα καρκινικά κύτταρα χρησιμοποιούν την διαδικασία ζύμωσης για την παραγωγή ενέργειας που δημιουργεί γαλακτικό οξύ,περαιτέρω αύξηση της οξύτητας και μείωση των επιπέδων οξυγόνου.
Αλκαλικό νερό: Σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα. Πώς να το προετοιμάσετε

Άρα, εάν το αίμα είναι πολύ όξινο, οι τοξίνες δεν θα απελευθερώνονται από τα κύτταρα στο αίμα. Έτσι, τα κύτταρα δεν μπορούν να αποτοξινωθούν. Αυτή η συσσώρευση τοξινών στα κύτταρα τα κάνει όξινα, μειώνεται η οξυγόνωση και μπορούν να μετατραπούν σε καρκινικά.
Αίμα: Ίσως το πολυτιμότερο στοιχείο μετά την καρδιά
Τι είναι οι τοξίνες και γιατί οφείλουμε να τις αποβάλλουμε;

Όταν γεννιόμαστε, έχουμε την υψηλότερη συγκέντρωση αλκαλίων, αλλά και το υψηλότερο pH του σώματος. Από εκείνο το σημείο και μετά, η φυσιολογική διαδικασία της ζωής είναι η σταδιακή όξυνση. Αυτός είναι ο λόγος που συμβαίνουν οι εκφυλιστικές ασθένειες.

Η αλκαλοποίηση

Η αλκαλοποίηση είναι μία από τις βασικές στρατηγικές στη μάχη κατά του καρκίνου και για τη βελτίωση της υγείας, γενικότερα.

Οι ταινίες μέτρησης του pH στα ούρα ή στο αίμα μπορεί να βοηθήσουν στην μέτρηση του ph του οργανισμού σας. Μια κατάλληλη αλκαλική δίαιτα ή συμπληρώματα διατροφής που προκαλούν αλκαλοποίηση, χρησιμοποιούνται περαιτέρω.

«Τροφή»: Η επιθυμητή ισορροπία εξασφαλίζεται από την αυτόματη λειτουργία του οργανισμού, υπό τον όρο ότι προσλαμβάνει τις ορθές ποσότητες πρωτεινών, υδατανθράκων, οργανικών αλάτων, ύδατος, οξυγόνου και ηλιακού φωτός, υπό τον πρόσθετο όρο της επαρκούς αθλήσεως!! 

Ιδανική λύση αλκαλοποίησης του οργανισμού ώστε για να συμβούν όλα τα παραπάνω και πρότασή μου είναι τα πραγματικά εκπληκτικά φύκια A.F.A. Εκτός των άλλων η πιο αξιοθαύμαστη ανακάλυψη είναι ότι τα AFA διεγείρουν την απελευθέρωση κυτταρικών στελεχών που γνωρίζουν πώς να επιτελούν τις εσωτερικές διεργασίες αυτοθεραπείας και αναγέννησης στο ανθρώπινο σώμα: Φύκια A.F.A: Η πληρέστερη και πλέον ισορροπημένη τροφή στον κόσμο 

Όσοι λοιπόν θέλετε να αποκομίσετε όλα τα παραπάνω ευεργετήματα δεν έχετε παρά να το ζητήσετε. Η “τροφή”, έχει φροντίσει να εξασφαλίσει για τους φίλους της τα περίφημα φύκια A.F.A., από ΕΛΛΗΝΙΚΉ εταιρία, ως συμπλήρωμα διατροφής.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να τα αποκτήσετε επικοινωνήστε στο μέιλlife@proionta-tis-fisis.com 

Διαβάστε ακόμη: 17 Σημάδια ότι το Σώμα σας είναι Όξινο: Τρόποι Αλκαλοποιήσης 

Κάντε το σώμα σας αλκαλικό και καταπολεμήστε τις ασθένειες 

Σούπερ υγιεινή δίαιτα με όξινες και αλκαλικές τροφές στη θαυματουργή διατροφή pH 

Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά για το emedi.gr


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *