Πώς η κάνναβη θεραπεύει τον καρκίνο-Run from the cure

pos-i-kannavi-therapevi-ton-karkino-run-from-the-cure-vinteo

Πώς η κάνναβη θεραπεύει τον καρκίνο-Run from the cure

Μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, το 1997, ο Rick Simpson αναζήτησε την ανακούφιση για την κατάστασή του μέσω της χρήσης του χασισέλαιο . Όταν ο Rick ανακάλυψε ότι ορισμένα λάδια κάνναβης (με υψηλή συγκέντρωση THC) θεραπεύουν μορφές καρκίνου και άλλες ασθένειες, προσπάθησε να το μοιραστεί με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούσε δωρεάν , θεραπεύοντας κυριολεκτικά εκατοντάδες ασθένειες των ανθρώπων …

αλλά όταν η ιστορία βγήκε στη δημοσιότητα, το μακρύ χέρι του νόμου άρπαξε «το φάρμακο» αφήνοντας χιλιάδες ανθρώπους χωρίς θεραπευτική αγωγή του καρκίνου και των Rick με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση μαριχουάνας!

Ομάδα Αμερικανών ειδικών, επίσης, σε άρθρο που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο Molecular Cancer Therapeutics υποστηρίζει οτι, συστατικό της Ινδικής Κάνναβης μπορεί να εμποδίσει τον καρκίνο του μαστού να δώσει μεταστάσεις σε άλλα σημεία του σώματος.

Ερευνητική ομάδα από το Ιατρικό Ερευνητικό Ινστιτούτου της Καλιφόρνια, με επικεφαλής τον δρ Σον Μακ Aλιστερ, ευελπιστούν ότι η κανναβιδιόλη (cannabidiol ή CBD), μπορεί να είναι μια μη τοξική εναλλακτική λύση στη χημειοθεραπεία

Σε αντίθεση με την ινδική κάνναβη, η κανναβιδιόλη δεν έχει ψυχο-ενεργές ιδιότητες, επομένως η χρήση της δεν παραβαίνει τους νόμους. Σπεύδουν, πάντως, να διευκρινίσουν ότι σε καμιά περίπτωση δεν συστήνουν τη χρήση ινδικής κάνναβης σε άτομα που πάσχουν από καρκίνο του μαστού.

Προσθέτουν, επίσης, ότι είναι απίθανο οι αποτελεσματικές συγκεντρώσεις της κανναβιδιόλης στον οργανισμό να επιτυγχάνονται διά του καπνίσματος ινδικής κάνναβης. Η κανναβιδιόλη δρα μπλοκάροντας τη δραστηριότητα του γονιδίου Id-1, το οποίο πιστεύεται ότι ευθύνεται για την επιθετική εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων μακριά από το αρχικό σημείο του όγκου.

Προηγούμενη μελέτη για την κανναβιδιόλη είχε δείξει ότι

μπορεί να μπλοκάρει τους επιθετικούς καρκίνους του εγκεφάλου. Η παρούσα μελέτη δείχνει ότι έχει παρόμοια επίδραση και στα καρκινικά κύτταρα του μαστού, σε εργαστηριακό περιβάλλον.

Όπως έχω ξαναπεί εμείς δεν ενθαρρύνουμε κανέναν να ακολουθήσει αυτές τις θεραπείες!! Αναφέρουμε από έρευνες τι ακριβώς έχουν ανακαλύψει! Για οτιδήποτε θέλετε να κάνετε και είστε άρρωστοι ακολουθήστε την συμβουλή του γιατρού σας!!!! 

Δείτε ακόμη: Κάνναβη: Το απαγορευμένο θαυματουργό φάρμακο κατά του καρκίνου 

Πώς μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας λάδι κάνναβης 

Κάνναβη: Ποια ήδη καρκίνου θεραπεύει και πως δρα. Έχει παρενέργειες; 

OΙ 22 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ

7 στρατηγικές κινήσεις ενάντια στον καρκίνο!

https://dotsub.com/view/fc4e051a-1709-4e63-8a2c-912b09486c9f?utm_source=player&utm_medium=embed


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *