O FDA προειδοποιεί: Εμβόλια προκαλούν καρκίνο

o-fda-proeidopoiei-embolia-prokaloun-karkino

Εδώ και αρκετά χρόνια, έχουν ειπωθεί πάρα πολλά σχετικά με το ζήτημα της ασφάλειας των εμβολίων. Μία από τις συχνότερες κατηγορίες απέναντι στα εμβόλια είναι ότι προκαλούν ως παρενέργεια αυτισμό στα παιδιά. Πλέον, ο Φορέας Ελέγχου Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) έχει προχωρήσει στην έγκριση της μαζικής παραγωγής εμβολίων που παρασκευάζονται από ανθρώπινους καρκινικούς όγκους…
Δείτε: Αυτισμός: Ασθένεια ή δηλητηρίαση;

Ίσως στο άκουσμα αυτού του γεγονότος να αμφιβάλλετε.. Όμως τα ίδια τα στελέχη του FDA δεν μπορούν να αρνηθούν όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση των μελών του Φορέα το έτος 2012. Παραδέχονται ανοιχτά ότι όχι μόνο παρασκευάζουν ένα προϊόν για το οποίο δεν είναι σίγουρο ως προς την ασφάλειά του, αλλά θεωρούν μάλιστα ότι οδηγεί σε πολύ βλαβερές επιδράσεις – δηλαδή στην ανάπτυξη καρκίνου!!
Δείτε: Καρκίνοι οπό τα εμβόλια;
Εμβολιάστηκαν δύο εκατομμύρια Έλληνες με ιό που προκαλεί καρκίνο;

Σύμφωνα με έναν εκ των ιατρών της συνάντησης των μελών του FDA:
«Στην πραγματικότητα αναγνωρίσαμε τρείς κύριους παράγοντες οι οποίοι μπορεί να οδηγούν σε κινδύνους από τα κύτταρα που προέρχονται από τους καρκινικούς όγκους.. Και αυτοί συμπεριλαμβάνουν τα ίδια τα κύτταρα …. Και εάν όντως αποτελούν κύτταρα που προέρχονταν από καρκινικούς όγκους τότε μπορούν τα ίδια να σχηματίσουν όγκους σε έναν λήπτη εμβολίου..»
Δείτε: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η φαρμακευτική εταιρεία Merck παραδέχεται έγχυση καρκινικών ιών σε εμβόλια!!!

Τι σημαίνει αυτό: ανάμεσα στους τρείς σοβαρούς κινδύνους για την υγεία που κρύβονται πίσω από τα εμβόλια που παρασκευάζονται με καρκινικά κύτταρα (cancer cell vaccines) είναι τα ίδια τα εμβόλια αυτά.

Και αυτό δεν είναι το μόνο εξοργιστικό γεγονός: ο FDA υποστηρίζει με θέρμη τους κατασκευαστές εμβολίων – με τον ίδιο τρόπο που υποστηρίζει όλες τις βιομηχανίες τροφίμων που δημιουργούν τρόφιμα-αθόρυβους δολοφόνους..

Ακόμη ένας ιατρός του FDA ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συγκεντρωθήκαμε για να σκεφθούμε τα ζητήματα για τα οποία θα θέλαμε να συμβουλεύσουμε τον φορέα ώστε να βοηθήσει την εταιρεία να συνεχίσει την διαδικασία κατασκευής, για ποια ζητήματα θα πρέπει να ανησυχήσουν, και τι θα πρέπει να προσέξουν…»

“Ασφαλώς, δεχόμαστε, επίσης, συζητήσεις με τους κατασκευαστές οι οποίοι σκέφτονται να πραγματοποιήσουν «ασυνήθιστες κινήσεις», και θα τους δώσουμε συμβουλές για τις συγκεκριμένες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν” — (Dr. P)

Το ζήτημα είναι πάρα πολύ σοβαρό και εγκυμονεί ένα τεράστιο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία – μία πραγματική υγειονομική βόμβα… Τα μέλη του FDA όχι μόνο δεν γνωρίζουν με απόλυτη βεβαιότητα τι μπορούν να προκαλέσουν τα κύτταρα που απορρέουν από καρκινικούς όγκους, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχουν ανακαλύψει κανέναν σίγουρο τρόπο για να το καταφέρουν αυτό..

Οι πληροφορίες που δίδονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα!
Ως γονείς, η απόφασή είναι δική σας αν πρέπει ή όχι να εμβολιάσουν το παιδί σας. Υπάρχει αφθονία έρευνας εκεί έξω για να σας βοηθήσουν και να σας καθοδηγήσουν σε αυτή την απόφαση. Μην αφήνετε το γιατρό σας ή τους ανθρώπους γύρω σας να είναι η μοναδική σας πηγή πληροφοριών. Κάνετε την έρευνά σας και αποφασίστε την καλύτερη λύση για τη μακροπρόθεσμη υγεία του παιδιού σας…

Δείτε ακόμη: Συγκλονιστική έρευνα για τα εμβόλια και τα τοξικά συστατικά τους.

Επικίνδυνα Εμβόλια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας αποσύρονται… αφού πρώτα σκοτώσουν ΠΑΙΔΙΆ!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

Έχει ενοχλήσει το κίνημα γονέων κατά των εμβολιασμών

Και στην ενότητά μας, “εμβόλια“, μπορείτε να βρείτε και άλλες χρήσιμες πληροφορίες ώστε να τις διασταυρώσετε και να αποφασίσετε το καλλίτερο για εσάς και την οικογένειά σας!

Το είδα: www.pentapostagma.gr


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *