Μην πετάτε τις φλούδες της μπανάνας, χρησιμοποιήστε τις

min-petate-tis-floudes-tis-bananas-hrisimopoiiste-tis

Μην πετάτε τις φλούδες της μπανάνας, χρησιμοποιήστε τις

1. Γυαλίστε τα παπούτσια. Απλά περάστε το εσωτερικό του φλοιού στο παπούτσι σας, στη συνέχεια, τρίψτε με ένα μαλακό πανί. 

2. Μαλακώστε το κρέας. Προσθέστε μια φλούδα ώριμης μπανάνας στο ταψί για να εμποδίσετε τα κομμάτια κρέατος χωρίς κόκαλα και χωρίς πέτσα να σκληρύνουν και να ξεραθούν κατά το μαγείρεμα. 

3. Ταΐστε τα τριαντάφυλλα. Οι φλούδες μπανάνας είναι πλούσιες σε ασβέστιο και μαγνήσιο, ουσίες που λατρεύουν τα τριαντάφυλλα.

4. Ανακουφίστε εξανθήματα και φαγούρα. Τρίψτε τη φλούδα πάνω στα δαγκώματα εντόμων, στα εξανθήματα από δηλητηριώδη φυτά ή στα μπαλώματα της ψωρίασης για να μειώσετε τον κνησμό και να προώθησετε την επούλωση.

5. Γυαλίστε τα φυτά εσωτερικού χώρου. Σκουπίσετε τη σκόνη και τη βρωμιά από τα φύλλα του φυτού εσωτερικού χώρου με το εσωτερικό μιας φλούδας μπανάνας.

6. Γυαλίστε τα ασημικά. Ανακατέψτε μια φλούδα μπανάνας με νερό και τρίψτε τα ασημικά σας με ένα μαλακό πανί. 

7. Γυαλίστε το δέρμα. Τρίψτε τη μέσα πλευρά του φλοιού στα δερμάτινα μπουφάν και τα έπιπλα και στη συνέχεια γυαλίστε με ένα μαλακό πανί. 

8. Λευκάνετε τα δόντια. Τρίψτε μια φλούδα της μπανάνας στα δόντια σας για περίπου δύο λεπτά κάθε φορά που τα βουρτσίζετε για να επιτρέψετε στο μαγγάνιο, το μαγνήσιο και το κάλιο να τα λευκάνουν . 

9. Αντιμετωπίστε τους μώλωπες και τις γρατζουνιές. Το κάλιο από τις φλούδες μπανάνας βοηθά στη διαδικασία επούλωσης όταν τρίβεται σε ένα τραύμα.

10 . Λιπάνετε τις τομάτες. Τυλίξτε μια φλούδα της μπανάνας γύρω από τις ντομάτες σας, ώστε να απορροφήσουν τα θρεπτικά συστατικά.

11 . Προσελκύστε τις πεταλούδες και τα πουλιά. Βάλτε φλούδες από υπερώριμες μπανάνες σε μια υπερυψωμένη επιφάνεια και παρακολουθήσετε τα πουλάκια να συρρέουν στο «γλυκό». Βέβαια μπορεί να προσελκύσετε και μέλισσες ή σφήκες.

12 . Ενισχύστε το νερό για τα φυτά εσωτερικού χώρου. Βυθίστε μια φλούδα της μπανάνας σε ένα μεγάλο δοχείο με νερό , στη συνέχεια συνδυάστε ένα μέρος αυτού του νερού με πέντε μέρη κανονικό νερό σε ένα ποτιστήρι και ρίξτε το στα φυτά εσωτερικού χώρου .

13 . Στη θεραπεία της ακμής. Κάντε Scrub για 10 λεπτά, το βράδυ πριν πάτε στο κρεββάτι με μια ώριμη φλούδα μπανάνας . Αφήστε τα υπολείμματα στο πρόσωπό σας για όσο το δυνατόν περισσότερο πριν από το πλύσιμο . Επαναλάβετε καθημερινά μέχρι να καθαρίσετε από την ακμή.

Δείτε ακόμη: Οι εκπληκτικές ιδιότητες της μπανάνας!

Μία ακόμη χρήση της: 4 τρόποι καθαρισμού και φιλιτραρίσματος του νερού χρησιμοποιώντας φρούτα!

και: Αξιοποιήστε τις φλούδες φρούτων και λαχανικών! 

Χρήσιμες φλούδες και τσόφλια! 

Ωφέλιμες και οι φλούδες των πορτοκαλιών!! 

ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΦΛΟΥΔΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *