Μέλι και τζίντζερ: Εξολοθρεύουν τα βακτήρια αποτελεσματικότερα από τα αντιβιοτικά

meli-kai-ginger-exolothrefoun-ta-baktiria-apotelesmatikotera-apo-ta-antibiotika

Τα βακτήρια έχουν μεταμορφωθεί σε ανθεκτικά στελέχη μικροβίων, κάτι που καθιστά πολύ δύσκολη την καταπολέμησή τους από τις φαρμακευτικές εταιρείες. Έρευνα όμως που προέρχεται από τη σχολή Ιατρικής του Πανεπιστημίου του Γκοντάρ της Αιθιοπίας αποδεικνύει ότι δεν χρειαζόμαστε τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες για τη θεραπεία ασθενειών που κατά ειρωνεία της τύχης οι ίδιες βοήθησαν στο να να δημιουργηθούν.

Ο συνδυασμός εκχυλίσματος τζίντζερ σε σκόνη και μελιού είναι τόσο αποτελεσματικός ώστε να αναστέλλεται η ανάπτυξη μικροβίων όπως ο MRSA, E. Coli, και ακόμη και τα βακτήρια που προκαλούν πνευμονία. Ο MRSA (ανθεκτικός στη μεθικιλλίνη Staphylococcus aureus), ο Escherichia coli και ο Klebsiella pneumoniae είναι μερικά από τα πιο επιβλαβή μικρόβια που υπάρχουν. Ωστόσο, όταν οι ερευνητές συνέκριναν το μείγμα μέλι με τζίντζερ σε σκόνη με τρία διαφορετικά αντιβιοτικά όσων αφορά την ικανότητά τους να σκοτώνουν μικρόβια, ο συνδυασμός τζίντζερ με μέλι υπερίσχυσε των φαρμακευτικών φαρμάκων και όχι με μικρή διαφορά, αλλά σημαντική. (Δοκίμασαν επίσης και με αφέψημα τζίντζερ). Η περίληψη της μελέτης κατέληξε στο εξής συμπέρασμα: 

«Το αποτέλεσμα αυτής της μελέτης έδειξε ότι τα μίγματα εκχυλισμάτων σκόνης τζίντζερ με μέλι έχουν τη δυνατότητα να χρησιμεύσουν ως φθηνή πηγή αντιβακτηριακών παραγόντων ειδικά σε στελέχη βακτηρίων ανθεκτικά σε φάρμακα.»
Δείτε: Μέλι, η μαγική τροφή!!
Εντοπίστηκαν 13 ζωντανά βακτήρια στο ανεπεξέργαστο μέλι που σκοτώνουν μικρόβια
και Τζίντζερ – Ginger· 9 ανυπέρβλητοι λόγοι για να το βάλετε στη ζωή σας!

Κάθε «ζωμός» στον οποίο εκτέθηκαν τα μικρόβια, καλλιεργήθηκε για 20-24 ώρες. Τα τρία αντιβιοτικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν μερικά από τα πιο «ισχυρά» που έχει ποτέ δημιουργήσει η βιομηχανία: μεθικιλλίνη, αμοξυκιλλίνη, και πενικιλίνη.

Διεξήχθησαν 5 δοκιμές για κάθε είδος βακτηρίων:

  • Staphylococcus aureus (MRSA και μη MRSA)
  • Escherichia coli (δύο διαφορετικά στελέχη)
  • Klebsiella pneumoniae

Και στα τρία μικρόβια, ο συνδυασμός τζίντζερ και μέλι ήταν πιο αποτελεσματικός στην αναστολή της ανάπτυξης τους από οποιοδήποτε από τα αντιβιοτικά. Το μόνο αντιβιοτικό το οποίο ήρθε σχεδόν κοντά ήταν αμοξυκιλλίνη. (Η «τροφή» έχει πολύ κακή εμπειρία από το αμοξίλ και μάλιστα σε αρκετά νεαρή ηλικία, πρόκειται για πάρα πολύ επικίνδυνο φάρμακο κατά την γνώμη μου, γι` αυτό ΠΡΟΣΟΧΉ!)
Δείτε για τα αντιβιοτικά: Τα αντιβιοτικά δεν είναι σε θέση πλέον να αντιμετωπίσουν τις ασθένειες.
Ξετρυπώστε την «κρυμμένη» αντιβίωση!

Και: Αντικαταστήστε τα αντιβιοτικά με φυσική διατροφή!
Αντιβιοτικά της φύσης για κάθε ασθένεια του χειμώνα!
Πρόπολη – το φυσικό αντιβιοτικό!

Οι μέσες ανασταλτικές συγκεντρώσεις αυτού του δυναμικού διδύμου ήταν κατά μέσο όρο 25,62 και κυμάνθηκε μεταξύ 19-30 νικώντας συντριπτικά όλα τα φαρμακευτικά αντιβιοτικά.
Το εκχύλισμα τζίντζερ δεν έγινε υπο κάποια ιδιαίτερη διαδικασία. Οι ερευνητές απλά αποξήραναν τεμαχισμένα κομμάτια ρίζας στους 37 βαθμούς για 24 ώρες και στη συνέχεια τα άλεσαν και τα ανέμειξαν με καθαρό αλκοόλ για να γίνει ένα διάλυμα 50% αλκοόλης (Βάμμα). Αυτό ακολούθως το ανέμειξαν με την ίδια ποσότητα μελιού ούτως ώστε να κάνει έναν ακριβές 1/1 συνδυασμό.

Το αφέψημα του τζίντζερ, που δοκιμάστηκε, δεν είχε καμία επίδρασή στην αναστολή των βακτηριδίων. Αυτό είναι κάτι το οποίο έχουν δείξει και άλλες έρευνες – ότι δηλαδή, το αλκοόλ είναι αυτό που προφανώς εκχυλίζει τα αντιβιοτικά συστατικά του τζίντζερ.

Μπορούμε να συνεχίσουμε λαμβάνοντας θανατηφόρα, επιζήμια για την υγεία αντιβιοτικά που σκοτώνουν τη φυσική ανοσία μας, ή μπορούμε να δοκιμάσουμε το τζίντζερ και το μέλι που παρασκευάζεται όπως περιγράφεται, και να απολαύσουμε καταπληκτική υγεία.
Η επιλογή δική μας!

Δείτε για την δράση των αντιβιοτικών: Η μεγάλη απάτη του παγκοσμιο-ποιημένου διατροφικού κώδικα (Codex Alimentarius), για καθολικό πόλεμο ενάντια σε όλα τα μικρόβια.

Δείτε ακόμη μία ωφέλιμη παραλλαγή: Ισχυρή θεραπεία για την γρίπη με μέλι, τζίντζερ και λεμόνι!

Όπως και αυτήν: Φυσικό “ελιξίριο υγείας και νεότητας”!

Τέλος, ίσως η προσθήκη κολίανδρου, να έκανε έναν πραγματικό δυναμίτη: Κόλιανδρος – Εξολοθρεύει E. coli, σαλμονέλα και το υπερβακτήριο MRSA σύμφωνα με νέα μελέτη.

Πηγή: Family Health Freedom Network
Επιμέλεια μετάφραση: Τότα Σταθοπούλου, για τα proionta-tis-fisis.com


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *