Μεγάλο νοσοκομείο αποκαλύπτει την αλήθεια για τον καρκίνο.

megalo-nosokomeio-apokaliptei-tin-alitheia-gia-ton-karkino

Τελευταία ενημέρωση σχετικά με τον καρκίνο από τον JohnHopkins
Μετά από σειρά ετών που η χημειοθεραπεία εθεωρείτο ως η μόνη διέξοδος καταπολέμησης του καρκίνου, ο JohnHopkins αναφέρει πως υπάρχει ένας εναλλακτικός τρόπος

  1. Κάθε άνθρωπος έχει καρκινικά κύτταρα στο σώμα του. Αυτά τα κύτταρα δεν εντοπίζονται στις συνήθεις εξετάσεις εφόσον δεν έχουν πολλαπλασιαστεί σε δισεκατομμύρια. Όταν ο ιατρός διαβεβαιώνει τους καρκινοπαθείς πως δεν υπάρχουν καρκινικά κύτταρα στο σώμα τους μετά από θεραπεία, σημαίνει πως οι εξετάσεις δεν είναι σε θέση να εντοπίσουν καρκινικά κύτταρα διότι το ποσοστό τους δεν καθίσταται ανιχνεύσιμο. 
  2. Καρκινικά κύτταρα εμφανίζονται από 6 μέχρι και περισσότερες από 10 φορές κατά τη διάρκεια της ζωής ενός ανθρώπου. 
  3. Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου είναι ισχυρό , τα καρκινικά κύτταρα καταστρέφονται και αποτρέπεται ο πολλαπλασιασμός τους και ο σχηματισμός όγκων. 
  4. Όταν κάποιος έχει καρκίνο τότε αυτό υποδεικνύει πως παρουσιάζει πολλαπλές διατροφικές ελλείψεις. Αυτά οφείλονται σε γενετικούς, περιβαλλοντικούς και διατροφικούς παράγοντες του τρόπου ζωής μας. 
  5. Για να ξεπεραστούν αυτές οι διατροφικές ελλείψεις, πρέπει να αλλάξει η διατροφή και να συμπεριληφθούν συμπληρώματα που θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα. 
  6. Η χημειοθεραπεία δηλητηριάζει τα καρκινικά κύτταρα αλλά παράλληλα καταστρέφει και τα ραγδαία αναπτυσσόμενα υγιή κύτταρα στο μυελό των οστών, στην γαστρεντερική οδό και μπορεί να προκαλέσει βλάβες στο ήπαρ, στους νεφρούς, στην καρδιά, στους πνεύμονες κλπ. 
  7. Η ακτινοβολία καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα και ταυτόχρονα καυτηριάζει, σημαδεύει και εξοντώνει υγιή κύτταρα, ιστούς και όργανα. 
  8. Η αρχική θεραπεία με ακτινοβολίες και χημειοθεραπεία συχνά μειώνει το μέγεθος του όγκου. Ωστόσο, η παρατεταμένη χρήση χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας δεν έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω καταστροφή του όγκου. 
  9. Όταν το σώμα φέρει υπερβολικό φορτίο τοξινών από χημειοθεραπείες και ακτινοβολία τότε το ανοσοποιητικό σύστημα είτε έχει κατασταλεί ή καταστραφεί, έτσι το άτομο μπορεί να υποκύψει σε διάφορα είδη μολύνσεων και επιπλοκών. 
  10. Ένας αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης του καρκίνου είναι η εξασθένηση των καρκινικών κυττάρων με το να μην τα τρέφουμε με τροφές που χρειάζονται για να πολλαπλασιαστούν. 

Με τι τρέφεται ο καρκίνος
Η ζάχαρη είναι τροφοδότης του καρκίνου. Σταματώντας τη ζάχαρη απομακρύνουμε μία σημαντική τροφοδοσία του καρκίνου. Σημείωση: τα υποκατάστατα ζάχαρης που παρασκευάζονται με ασπαρτάμη είναι επίσης επιβλαβή. Ένα καλύτερο φυσικό υποκατάστατο είναι το μέλι και η μελάσα αλλά σε μικρή ποσότητα.
Δείτε: Επεξεργασμένη ζάχαρη: Η Πικρή Αλήθεια.
ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ: ένας δηλητηριασμένος κόσμος
Τα γλυκαντικά της φύσης!

Το επιτραπέζιο αλάτι περιέχει χημικές προσθήκες για να αποκτά το λευκό του χρώμα. Καλύτερη εναλλακτική είναι το θαλασσινό αλάτι.
Δείτε: Αλάτι – To καλό, το κακό και το νόστιµο!
Αλάτι: Αθώος ο κατηγορούμενος! Το θαλασσινό αλάτι μέσο θεραπείας ασθενειών.

Το γάλα προκαλεί το σώμα να παράγει βλέννα ιδίως στην γαστρεντερική οδό. Ο καρκίνος τρέφεται από τη βλέννα. Διακόπτοντας το γάλα και υποκαθιστώντας το με γάλα σόγιας ή αμυγδάλων χωρίς προσθήκες γλυκαντικών, τα καρκινικά κύτταρα εξασθενούν.
Δείτε: Γάλα ή Δηλητήριο;
Επικίνδυνο κοκτέιλ 20 χημικών ουσιών σε ένα ποτήρι γάλα!

Φτιάχνουμε γάλα αμυγδάλου ή αμυγδαλόγαλα! 
Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με το «ζωντανό» γιαούρτι ή το κεφίρ ή ακόμη ακόμη και με το γνήσιο γάλα (και όχι τα βλαβερά του εμπορίου), το αντίθετο μάλιστα: Τα καλά βακτήρια των προβιοτικών μπορούν να μας σώσουν από τον καρκίνο

Τα καρκινικά κύτταρα ευδοκιμούν σε όξινο περιβάλλον. Μία διατροφή βασισμένη στο κρέας είναι όξινη και το καλύτερο είναι να τρώμε ψάρι και κοτόπουλο παρά χοιρινό και μοσχάρι. Το κρέας επίσης περιέχει αντιβιοτικά, αυξητικές ορμόνες και παράσιτα που είναι επιβλαβή ειδικά σε άτομα με καρκίνο. (Βέβαια, ανάλογα προβλήματα έχουν και τα φρούτα και τα λαχανικά, με τα φυτοφάρμακα που τους βάζουν)
Δείτε: Τρώμε κρέας «ντοπαρισμένο» με Αντιβιοτικά – (Έρευνα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων).

Μία διατροφή που αποτελείται κατά 80% από φρέσκους χυμούς και λαχανικά, σιτηρά ολικής άλεσης, σπόρους, ξηρούς καρπούς και φρούτα βοηθά να τεθεί το σώμα σε αλκαλικό περιβάλλον. Περίπου το 20% μπορεί να αποτελείται από μαγειρεμένα γεύματα που περιλαμβάνουν φασόλια. Οι χυμοί από φρέσκα λαχανικά παρέχουν ζωντανά ένζυμα που απορροφούνται εύκολα και εισέρχονται στον οργανισμό μέσα σε 15 λεπτά τρέφοντας και ενισχύοντας την ανάπτυξη υγιών κυττάρων.

Για την πρόσληψη ζωντανών ενζύμων και τη δημιουργία υγιών κυττάρων δοκιμάστε να πιείτε φρέσκο χυμό λαχανικών και να φάτε ωμά λαχανικά 2 με 3 φορές τη μέρα. Τα ένζυμα καταστρέφονται σε θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών Κελσίου.
Δείτε: Ενζυματική, η έξυπνη διατροφή.

Αποφεύγετε τον καφέ και την σοκολάτα που περιέχουν μεγάλες ποσότητες καφείνης. Το πράσινο τσάι είναι η καλύτερη εναλλακτική και διαθέτει αντικαρκινικές ιδιότητες. Το νερό να είναι καθαρισμένο ή φιλτραρισμένο για την αποφυγή τοξινών και βαρέων μετάλλων. Το αποσταγμένο νερό είναι όξινο, αποφύγετέ το.

Η ζωική πρωτείνη είναι δύσκολο να αφομοιωθεί και απαιτεί πολλά πεπτικά ένζυμα. Μασήστε το πολύ καλά, καθώς το άπεπτο κρέας που παραμένει στα έντερα, αποσυντίθεται και οδηγεί σε μεγαλύτερη συσσώρευση τοξικών ουσιών.

Τα τοιχώματα των καρκινικών κυττάρων αποτελούνται από μία σκληρή πρωτεϊνική στοιβάδα. Αποφεύγοντας ή μειώνοντας την κατανάλωση κρέατος απελευθερώνονται περισσότερα ένζυμα που επιτίθενται στα καρκινικά κύτταρα και επιτρέπουν στην άμυνα του οργανισμού να καταστρέφουν τα καρκινικά κύτταρα.

Ορισμένα υποκατάστατα ενισχύουν το ανοσοποιητικό (αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία) για να μπορέσουν τα δικά του κύτταρα «δολοφόνοι» του οργανισμού να καταστρέφουν τον καρκίνο. Άλλα υποκατάστατα όπως η βιταμίνη Ε είναι γνωστό πως προκαλούν απόπτωση ή προγραμματισμένο κυτταρικό θάνατο, τη φυσιολογική μέθοδο του σώματος να απορρίπτει κατεστραμμένα, ανεπιθύμητα ή αχρείαστα κύτταρα.

Ο καρκίνος είναι μία ασθένεια του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος. Ένα ενεργό και θετικό πνεύμα μπορεί να βοηθήσει τον μαχητή του καρκίνου να επιβιώσει.

Ο θυμός και η πικρία θέτουν το σώμα σε ένα αγχώδες και όξινο περιβάλλον. Μάθετε να αγαπάτε, να χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε τη ζωή.
Δείτε: Γιατί τα αρνητικά συναισθήματα μας καταστρέφουν…
Ποιες ασθένειες προκαλεί ο χαρακτήρας μας στον οργανισμό μας;
Ψυχοσωματικά: Πονάει η ψυχή, νοσεί το σώμα!
και Ποια σημεία του σώματος μπλοκάρει η κάθε εσωτερική σύγκρουση δημιουργώντας ποιες ασθένειες

Τα καρκινικά κύτταρα δεν μπορούν να ευδοκιμήσουν σε οξυγονωμένα περιβάλλοντα. Η καθημερινή άσκηση και οι βαθιές αναπνοές βοηθούν στην διοχέτευση περισσότερου οξυγόνου στα κύτταρα. Η οξυγονοθεραπεία είναι μία ακόμη μέθοδος που χρησιμοποιείται για την καταστροφή καρκινικών κυττάρων.

«Τροφή»: Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ότι το παραπάνω άρθρο δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία απάτη (hoax). Με την βοήθεια κάποιον φίλων (κι ευχαριστώ πολύ γι` αυτό) διαπίστωσα ότι το εν λόγω νοσοκομείο αρνείται ότι έχει βγάλει σχετική ενημέρωση και μάλιστα αντικρούει όλα τα παραπάνω με ένα άρθρο/απάντηση. Η αλήθεια είναι πως θα ήταν μεγάλη έκπληξη, είτε να είχε βγάλει πράγματι το άρθρο, είτε να μην το κατέρριπτε εφόσον κυκλοφόρησε. Το για ποιους λόγους, ας το σκεφτεί ο καθένας μόνος του! Επίσης μία εμπεριστατωμένη αναζήτηση πάνω σε όλα τα θέματα που θίγονται παραπάνω θα ήταν πολύ χρήσιμη για τον καθένα σας, ώστε να καταλήξει ο ίδιος στα δικά του συμπεράσματα.
Προσωπικά έχω επιλέξει πολύ προσεκτικά το τι πιστεύω και μετά από πάρα πολύ μεγάλη έρευνα έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου.
Είναι ευθύνη του καθενός μας η έρευνα και η κριτική σκέψη για κάθε θέμα, ειδικά για ένα τόσο δύσκολο και με τόσες αντικρουόμενες θέσεις και με δεδομένο ότι προκύπτουν συνεχώς νέες μελέτες και πορίσματα, πολλά εκ των οποίων ξεφεύγουν από τις καθιερωμένες θέσεις και απόψεις του ιατρικού κατεστημένου και των φαρμακοβιομηχανιών.

Τέλος, όποιος θέλει πραγματικά να ενημερωθεί και να συζητήσουμε το τι είναι αλήθεια ή όχι, ας δει, εκτός των άλλων, την παρακάτω σειρά των 9 βίντεο που αφορά μία απίστευτη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ έρευνα για το θέμα, του καρκίνου και τη/τις θεραπεία/ες του: 

Δείτε ακόμη: Ασθένεια: Η τέλεια λύση που βρίσκει ο εγκέφαλος!

Τι είναι ο Καρκίνος;

Η διατροφή που νικάει τον καρκίνο!

Και βέβαια, υπάρχει και αυτήν πλευρά του θέματος: Πεθαίνοντας για να ήξερα: Η χρυσοφόρος φλέβα που λέγεται καρκίνος

Πηγή / Μετάφραση Επιστημονικός


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *