Κόλπο για αστραφτερό μπάνιο, πανεύκολα και χωρίς καρκινογόνα χημικά

kolpo-gia-na-katharizete-panefkola-to-mpanio-horis-karkinogona-himika

Το Μπάνιο σας Ποτέ δεν ήταν τόσο Καθαρό …

.. Ένα απλό κερί είναι όλα όσα χρειάζεστε!

Το μπάνιο είναι το χειρότερο και δυσκολότερο μέρος του σπιτιού για να καθαρίσετε.
Έχει τα περισσότερα μικρόβια και ίσως και μούχλα. Όπως και να έχει πρόκειται για ένα χώρο που σίγουρα υπάρχει αρκετή υγρασία!

Από ένα σημείο και μετά το έντονο καθάρισμα, θα παρατηρήσετε ότι οι αρμοί ανάμεσα στα πλακάκια αρχίζουν να ξεθωριάζουν και παίρνουν ένα άσχημο καφέ χρώμα που μοιάζει αδύνατο να ξεφορτωθείτε.

Αποδεικνύεται όμως, ότι υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος για κάνετε να αυτούς τους βρώμικους αρμούς αστραφτερούς και πάλι!

Για την προστασία τους θα χρειαστείτε ένα μόνο πράγμα: ένα απλό λευκό κερί!

kolpo-gia-na-katharizete-panefkola-to-mpanio-horis-karkinogona-himika

Αφού καθαρίσετε καλά το μπάνιο σας, τρίψτε το κερί πάνω στις αποχρωματισμένες περιοχές. Θα δείτε γρήγορα πώς λειτουργεί.
Δείτε: Καθαρίστε το μπάνιο σας σαν επαγγελματίας 
και Πως να καθαρίσεις τους μύκητες και τη μούχλα από το μπάνιο!

Τρίψτε το σε ειδικά στις περιοχές όπου έρχονται σε επαφή με το νερό. Δεν είναι μόνο ότι θα ξανά ασπρίσουν, αλλά ταυτόχρονα το κερί θα παρέχει και μία επίστρωση σαν προστατευτικό φιλμ έτσι ώστε να μην ξανά εμφανιστούν τα σημάδια από βρωμιά. 

kolpo-gia-na-katharizete-panefkola-to-mpanio-horis-karkinogona-himika

Αυτό είναι ένα εκπληκτικό τέχνασμα για να επαναφέρετε το λαμπρό λευκό στους αρμούς του μπάνιου σας, και να απαλλαχτείτε μόνιμα από τους βρώμικους λεκέδες!

kolpo-gia-na-katharizete-panefkola-to-mpanio-horis-karkinogona-himika

Σίγουρα θα μοιραστείτε την ιδέα με τους φίλους και την οικογένειά σας, ώστε να μπορούν όλοι τους να βιώσουν ένα μπάνιο λαμπερό και πάλι, σαν καινούργιο!

Δείτε και αυτό το επεξηγηματικό βίντεο (Δυστυχώς είναι στα αγγλικά, αλλά από τις κινήσεις όλοι θα μπορέσετε να καταλάβετε την διαδικασία)

Όσοι συνειδητοποιείτε το πόσο σοβαρή και επιτακτική είναι η ανάγκη να καθαρίζουμε ΥΓΙΕΙΝΑ και ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΆ δεν έχετε παρά να στραφείτε σε πιο φυσικές λύσεις, είτε φτιάχνοντας τα καθαριστικά σας μόνοι σας, είτε σαν αυτές που έχω να προτείνω σε όσους ενδιαφέρονται (Αφορά ΜΟΝΟ κατοίκους της Αθήνας, δυστυχώς, λόγω δυσκολίας στην μετακίνηση) και μου γράψουν μήνυμα στο μέιλ: life@proionta-tis-fisis.com

Δείτε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να μείνετε μακρυά από τα απορρυπαντικά του εμπορίου: Η Χημεία στο Σπίτι Μας. Χημικά απορρυπαντικά και επιπτώσεις. 

και επιτέλους πετάξτε αυτό το άχρηστο δηλητήριο, που το μόνο που κάνει είναι να σας βλάπτει: Χλωρίνη: Ένα χημικό όπλο στο σπίτι μας με δυσάρεστες επιπτώσεις 

Τέλος στην ενότητά μας «φτιάχνω μόνος – για το σπίτι«, θα βρείτε πολλές ακόμη φυσικές λύσεις καθαριότητας, μακρυά από τα γνωστά χημικά, αλλά εξίσου ή και περισσότερο αποτελεσματικά!!!

idealist4ever.com
Επιμέλεια/Μετάφραση: proionta-tis-fisis.com


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *