Ινομυώματα και η φυσική τους αντιμετώπιση

inomyomata-kai-i-fysiki-tous-antimetopisi

Δεν είναι σπάνια τα ινομυώματα της μήτρας σε γυναίκες ηλικίας από 22 έως 55 ετών.
Είναι συνήθως καλοήθεις όγκοι που δεν παύουν να ταλαιπωρούν ωστόσο την πάσχουσα και συχνά να της δημιουργούν προβλήματα στην σύλληψη ή και την εγκυμοσύνη.

Υπάρχει όμως φυσική θεραπεία εκτός από την χειρουργική επέμβαση;
Καλύπτει η φυσική αντιμετώπιση των ινομυωμάτων την συχνή περίπτωση της επανεμφάνισης τους με νέες εστίες;
Ακόμα και μετά την αφαίρεση τους με χειρουργική επέμβαση δημιουργούν επιπλοκές στην πάσχουσα;

Με αυτά σήμερα θα ασχοληθούμε αφού πρωτίστως τα γνωρίσουμε καλύτερα.

Τι είναι ινομύωμα;
Τα ινομυώματα εμφανίζονται σε γυναίκες που βρίσκονται στην αναπαραγωγική τους ηλικία.
Είναι όγκοι άγνωστης αιτιολογίας έως σήμερα όπου απλά ως ένα βαθμό τα συνδέουν με την κληρονομικότητα.
Μια άλλη θεωρεία λέει ότι την ύπαρξη και αύξηση τους την οφείλουν σε ανωμαλία των οιστρογόνων.
Δείτε: Μάθε τις ορμόνες και τι σημαίνουν για τον οργανισμό σου!

Οι όγκοι αυτοί σπάνια θα μετατραπούν σε κακοήθεις όμως αν το μέγεθος του είναι μεγάλο μπορεί να δημιουργήσουν μια σειρά από προβλήματα στην γυναίκα.
Ανάλογα με το μέγεθος και την θέση τους στα τοιχώματα της μήτρας χαρακτηρίζονται ως υποορογόνια, υποβλεννογόνια και ενδοτοιχωματικα.

Τα υποβλεννόγονια ινομυώματα είναι εκείνα που βρίσκονται μέσα στην κοιλότητα της μήτρας και δημιουργούν τα περισσότερα προβλήματα.
Το σίγουρο είναι ότι τα παρακολουθούμε συχνά ως προς την αύξηση τους και όταν δημιουργήσουν προβλήματα με χειρουργικές επεμβάσεις τα αφαιρούμε.

Ποια είναι τα συμπτώματα που προκαλούν;
Τα προβλήματα που δημιουργούν είναι άμεσα συνδεδεμένα με τον αριθμό τους, την θέση που έχουν και το μέγεθος.
Συμπτώματα ύπαρξης ινομυωμάτων συνήθως είναι αλλαγές του κύκλου, περισσότερο αίμα κατά την διάρκεια αυτού, πιθανή κολπική αιμορραγία εκτός περιόδου και τέλος πόνος αναίτιος.
Ένα μεγάλου μεγέθους ινομύωμα μπορεί να πιέζει την ουροδόχο κύστη, το παχύ έντερο χαμηλά, ή ακόμα και να δημιουργεί προβλήματα κατά την σεξουαλική επαφή.
Τέλος το κύριο χαρακτηριστικό των ινομυωμάτων είναι η μείωση των πιθανοτήτων αισθητά της κύησης ή και ακόμα και η αύξηση των ποσοστών αποβολής μετά την σύλληψη.
Δείτε και Χημικά που τρώμε και χρησιμοποιούμε πολλαπλασιάζουν τον κίνδυνο αποβολής

Διάγνωση.
Η διάγνωση των ινομυωμάτων από ένα έμπειρο ειδικό μπορεί να γίνει και με μια συνηθισμένη κλινική εξέταση, παρόλα αυτά σήμερα υπάρχουν διαγνωστικά μηχανήματα όπως το ενδοκολπικό υπερηχογράφημα ή η μαγνητική τομογραφία που θα δείξουν αφενός την θέση αλλά και το μέγεθος του.

Θεραπεία ινομυωμάτων.
Η θεραπεία των ινομυωμάτων ουσιαστικά γίνεται με φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα, αντιφλεγμονώδη μη στεροειδή και αντισυλληπτικά προκειμένου να ρυθμιστούν τα οιστρογόνα.
Συγχρόνως με συχνές εξετάσεις παρακολουθείται το μέγεθος τους.
Όμως με αυτούς τους τρόπους της δυτικής ιατρικής, δημιουργούνται περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνονται: Πονώ υπερβολικά. Δεν θέλω να πάρω μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη. Τι να κάνω;

Θεραπεία των ινομυωμάτων με φυσικά ιάματα.
Υπάρχουν κλινικές αποδείξεις ότι με την συντονισμένη συστηματική αγωγή φυσικών ιαμάτων έχει επιτευχτεί μέχρι και η εξαφάνιση των ινομυωμάτων. 
Σε αυτές τις περιπτώσεις χορηγούμε φυσικά αντιφλεγμονώδη και ρυθμιστικά των ορμονών.
Δείτε: Η αντιφλεγμονώδης Διατροφική Πυραμίδα του Δρ Weil 
8 φυσικά υποκατάστατα αντιφλεγμονωδών και αναλγητικών φαρμάκων χωρίς παρενέργειες! 
Tα πέντε ισχυρότερα αντιφλεγμονώδη βότανα! 
και Σημάδια ότι οι ορμόνες σας δεν είναι σε ισορροπία – Τι να κάνετε 
Ο καλλίτερος εξισορροπιστής των ορμονών και ισχυρό προσαρμογόνο που γνωρίζει και προτείνει η «τροφή», είναι το Maca (μάκα): Ορμονική ισορροπία – Ευεξία του αναπαραγωγικού συστήματος!

Ο φαρμακοποιός και συνεργάτης της «τροφής» προτείνει: Προσωπικά θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα μια παράλληλη αγωγή με Ganoderma Lucidum και Cordyceps.
Με άξονα πάντα την συστηματική Γανοθεραπεία όπου με αυτή θα καλύψουμε 100% την πάσχουσα με την ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση του Ganoderma Lucidum.

Παράλληλα με την συστηματική λήψη του Ganoderma Lucidum θα έχουμε ενισχύσει το ανοσοποιητικό κάθετα έτσι ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει τα ινομυώματα καθώς επίσης να συμβάλει στην ομαλή λειτουργιά του οργανισμού.
Δείτε και Ο φαρμακοποιός προτείνει Γανόδερμα για 21 θέματα υγιείας

Επί πρόσθετα της χορηγούμε και το Cordyceps που ως γνωστό κλινικά έχει αποδείξει (Πέρα των άλλων ευεργετημάτων του) την ρύθμιση σε φυσιολογικά επίπεδα που κάνει σε όλες τις γενετήσιες ορμόνες.
Δείτε και Cordyceps: Το θαύμα της φύσης! 
Το κόρντισεπς είναι πραγματικά θαυματουργό και τόσο ισχυρό που έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε ένα σωρό αυτοάνοσα, όπως και Το φάρμακο για την σκλήρυνση κατά πλάκας είναι 100% φυσικό και η απάτη της ιατρικής

Ουσιαστικό πλεονέκτημα των δυο αυτών φυσικών ιαμάτων και πέρα των κλινικών τους αποδείξεων ως προς το αποτέλεσμα, είναι η παντελής έλλειψη παρενεργειών. 

Οι δοσολογίες και των δυο αυτών ιαμάτων καθορίζονται ανάλογα με την βαρύτητα του περιστατικού, από τον κο Κυριακού! 

Η “τροφή”, λοιπόν, σε συνεργασία με τον κο Κυριακού, έχει καταφέρει να σας εξασφαλίσει αρίστης ποιότητος Ganoderma Lucidum, αλλά και Cordyceps, 100% οργανικά, για τους φίλους της που ενδιαφέρονται. Για περισσότερες πληροφορίες, παραγγελία, αλλά και συμβουλές, επικοινωνήστε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com

Τέλος επίσης ανάλογα της βαρύτητας του περιστατικού καθορίζονται και άλλα βοηθητικά φυσικά ιάματα και διατροφή, επίσης από τον κο Κυριακού.

Δείτε ακόμη: Ινομυώματα: Αντιμετώπιση με φυσικούς & εναλλακτικούς τρόπους!

Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού – Φαρμακοποιός.
bio365.blogspot.gr


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *