Η δομή του νερού επηρεάζεται από τα συναισθήματά μας

i-domi-tou-nerou-epireazetai-apo-ta-synaisthimata-mas

Η δομή του νερού επηρεάζεται από τα συναισθήματά μας

Έχει το νερό μνήμη και συνείδηση;

Είναι δυνατόν το νερό να λειτουργεί όπως η μνήμη RAM ενός υπολογιστή αποθηκεύοντας στον «εγκέφαλό» του κάθε αλληλεπίδραση που συμβαίνει στον άμεσο περίγυρό του;
Ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι έλεγε: «Το νερό είναι η κινητήριος δύναμη της φύσης». Πράγματι, δεν μπορεί να υπάρξει ζωή χωρίς νερό. Ποια είναι όμως τα μυστικά που κρύβει αυτό το καταπληκτικό στοιχείο της φύσης; Πώς ήρθε στη Γη; Ποιος το έφερε και γιατί; Ερωτήματα που ίσως μόνο το ίδιο το … νερό θα μπορούσε να απαντήσει.

Επιστημονικώς ανεξήγητο το νερό

Το νερό είναι ένα από τα πρώτα γήινα δημιουργήματα. Κανένας επιστήμονας δεν μπόρεσε να εξηγήσει ποτέ γιατί η πυκνότητα του νερού αυξάνεται κάτω από το σημείο ψύξης ενώ αντίθετα μειώνεται πάνω από το σημείο ψύξης. Πρόκειται για μία μοναδική ιδιότητα του νερού που απασχόλησε ιδιαίτερα τον άνθρωπο στο μακρινό παρελθόν.

Οι επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι κάθε ιδιότητα του νερού είναι μοναδική και δεν μπορεί να εξηγηθεί απόλυτα με τους νόμους της φυσικής.

Για παράδειγμα καμία επιστημονική κοινότητα δεν έχει εξηγήσει μέχρι σήμερα γιατί το νερό είναι το μόνο στοιχείο σε όλο τον πλανήτη που το συναντάμε σε τρεις μορφές: σε υγρή, σε στερεή και σε αέρια μορφή. Επίσης, βασικό ερώτημα παραμένει μέχρι σήμερα γιατί το νερό έχει την υψηλότερη τάση στην επιφάνειά του σε σχέση με όλα τα υγρά στοιχεία.

Το νερό έχει μνήμη!

Η απρόβλεπτη συμπεριφορά του νερού έχει απασχολήσει από τις δεκαετίες του ’50 και ’60 τους επιστήμονες. Μη μπορώντας να εξηγήσουν μία σειρά από δυσάρεστα περιστατικά όπως θανάτους επιστημόνων και μυστικών πρακτόρων μετά από κατανάλωση νερού κατέληξαν σε μία υπόθεση που αρχικώς φαινόταν εξωπραγματική: το νερό έχει μνήμη.

Με κάποιον ανεξήγητο ως τώρα μηχανισμό, καταφέρνει να «αποθηκεύσει» πληροφορίες, όπως περίπου ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής!

Τα επόμενα χρόνια έγιναν μία σειρά από πειράματα σε διάφορες χώρες του κόσμου που έδειξαν ότι το νερό «δέχεται» και «αποθηκεύει» κάθε εξωτερική επιρροή. «Συγκρατεί» και «θυμάται» ο,τιδήποτε συμβαίνει στο χώρο που το περιβάλλει και καθετί που έρχεται σε επαφή με το νερό αφήνει το «σημάδι» του σε αυτό.

Οι θεραπευτικές ιδιότητες του νερού

Μπορεί οι πρόγονοί μας να είχαν καταλάβει τις ιδιαίτερες ικανότητες του νερού όταν άρχισαν να χρησιμοποιούν ασημένια δοχεία για να προσδώσουν στο νερό θεραπευτικές ιδιότητες.

Το νερό αποτελεί σήμερα ένα από τα καλύτερα αντιβιοτικά για τις χώρες του Αφγανιστάν και του Ιράκ ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο αμερικανικός στρατός έχει χρησιμοποιήσει τις θεραπευτικές ιδιότητες του νερού για να επουλώσει τις πληγές των τραυματισμένων στρατιωτών του.

Αυτά είναι μόνον η κορυφή του παγόβουνου, των θεραπευτικών ιδιοτήτων του νερού!! 
Δείτε αναλυτικά πως και σε πόσες ασθένειες επιδρά θετικότατα: Νερό – Το φυσικό ιατρικό – ιαματικό θαύμα!!
Νερό: Το Πλέον Απαραίτητο & Ανεξήγητο Στοιχείο πάνω στον Πλανήτη!

Η δομή του νερού επηρεάζεται από τα συναισθήματά μας

Επιστημονικές μελέτες απέδειξαν ότι το νερό, όχι μόνο «θυμάται» αλλά η δομή του, επηρεάζεται ανάλογα με τα συναισθήματα των ανθρώπων. Άλλη θέση παίρνουν τα μόρια του νερού όταν αλληλεπιδρούν με θετικά συναισθήματα και άλλη όταν αλληλεπιδρούν με αρνητικά. Η δομή του νερού είναι πιο σημαντική από τη σύστασή του.

Οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα μόρια του νερού λειτουργούν σαν κύτταρα μνήμης στα οποία το νερό καταγράφει όλο το ιστορικό της αλληλεπίδρασής του με τον έξω κόσμο σαν μαγνητοταινία. 
Δείτε και Γιατί τα αρνητικά συναισθήματα μας καταστρέφουν…
ίσως αυτή είναι και η εξήγηση για το πως «γράφουν» στο σώμα τα συναισθήματά μας
οπότε καλά είναι να τα καθαρίζουμε σε τακτική βάση: Συνταγή για συναισθηματική και ψυχική… αποτοξίνωση 

Πώς επηρεάζεται η μοριακή δομή του νερού

Το νερό, είναι το πλέον απαραίτητο στοιχείο της ζωής! Κάθε ανθρώπινος οργανισμός περιλαμβάνει 70% νερό…..και η γη καλύπτεται από 70% νερό επίσης. 

Σύμπτωση; Ίσως. Όπως και να έχει πάντως η Φύσις είναι καθόλα Θαυμαστή!

Όμως το νερό δεν είναι μόνο οξυγόνο και υδρογόνο…

Μια έρευνα του Ιάπωνα ερευνητή Μasaru Emoto, που δημοσιεύτηκε στο βιβλίο του »το μήνυμα απ’ το νερό» , έδειξε ότι η μοριακή δομή του νερού επηρεάζεται από ανθρώπινους παράγοντες….Από τις μολύνσεις βέβαια, καθημερινή δραστηριότητα του »πολιτισμένου» ανθρώπου, αλλά και από την διάθεση και από τη μουσική, και από τις λέξεις .

Το μόριο του παγωμένου κρυστάλλου του νερού είναι ένα λαμπρό εξάγωνο που αλλάζει μορφές ανάλογα των περιστάσεων.
Μπορεί και να μολυνθεί από αρνητικά συναισθήματα και όχι μόνο!

Αυτά λέει η έρευνα! Ακόμη και λέξεις αλλάζουν την κρυσταλλική δομή του νερού.… Και οι προσευχές έδειξαν αλλαγή στο σχήμα, μάλιστα το ευχαριστώ σε διαφορετικές γλώσσες άλλαξε τη δομή και το σχήμα του κρυστάλλου.

Παρατηρήθηκε ακόμη, ότι όταν το νερό εκτέθηκε σε χέβι μέταλ μουσική ή σε αρνητικές λέξεις , σκέψεις και συναισθήματα τότε η δομή του νερού δεν διαμορφώθηκε σε κρύσταλλα ,αλλά παρουσιάστηκε κατακερματισμένη και χαοτική.

Όταν εκτέθηκε το μόριο του νερού σε έλαια λουλουδιών τότε οι κρύσταλλοι που σχηματίστηκαν, μιμήθηκαν το σχήμα του λουλουδιού που εκτέθηκαν.

Επίσης, παρατηρήθηκε διαφορά στη δομή του κρυστάλλου του νερού με τις λέξεις »Ας το κάνουμε » και »Κάντο»:
Στην πρώτη φράση η δομή ήταν σαν νιφάδας χιονιού, ενώ στην δεύτερη επιτακτική φράση, δεν κρυσταλλωνόταν καθόλου!!

Εντυπωσιακά αποτελέσματα αυτής της τόσο παράξενης και συνάμα ενδιαφέρουσας έρευνας.
Αναλυτικότερα το πείραμα και τα πορίσματά του και με φωτογραφίες των κρυστάλλων του νερού μπορείτε να δείτε εδώ: ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ!!

Βλέπουμε λοιπόν πόσο επηρεάζουμε με τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας το νερό…

Αν λάβουμε υπόψη μας ότι ο οργανισμός ενός ενήλικα περιέχει 70% νερό σε όλη του τη ζωή και ότι η γη καταλαμβάνεται από 70% νερό, μπορούμε να συλλάβουμε το μέγεθος του επηρεασμού της γης και του ανθρώπινου οργανισμού από τα συναισθήματά μας..

Πρωτίστως η υγεία του οργανισμού μας εξαρτάται από το κάθε άτομο ξεχωριστά …από τις σκέψεις του, τα θετικά ή αρνητικά συναισθήματα του, τα αισθήματα που έχει την κάθε στιγμή, ακόμα και από τη μουσική που ακούει!
Στο χέρι μας είναι λοιπόν, υποστηρίζει η έρευνα, να αλλάξουμε τον κόσμο μας αλλά και τον κόσμο των παιδιών μας!!

«Τροφή»: Πώς να ζωντανέψουμε το νερό μας,  ώστε να είναι εφικτά όλα τα παραπάνω

Δυστυχώς το νερό που φτάνει στα ποτήρια μας, δεν είναι και ότι καλλίτερο, όπως θα δείτε και στο παραπάνω άρθρο με τις φωτογραφίες, καθαρού και μη νερού, που παρατίθενται από το πείραμα του Μasaru Emoto.

Έτσι, εκτός των άλλων, αντί ως ο κύριος αποτοξινωτής μας να μας καθαρίζει τα διάφορα όργανα, αντίθετα προστίθεται στα χημικά που καταναλώνουμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ: Νερό – Δηλητήριο σε όλη την Ελλάδα. Και έτσι κάνουμε ΤΟ ΊΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΏΜΑ ΦΙΛΤΡΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΎ, αντί να έχουμε, ένα κατάλληλο φίλτρο για αυτήν την δουλειά!!

Θέλουμε το νερό μας να είναι απαλλαγμένο από το εξασθενές χρώμιο, χλώριο, φθόριο, βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα, τοξικές χημικές ουσίες, βακτήρια και άλλα επικίνδυνα συστατικά.

Όλα αυτά μπορείτε να τα διασφαλίσετε με ένα απλό μεν αλλά αποτελεσματικότατο φίλτρο νερού, που έχει ιδιαίτερα σημαντικές εγκρίσεις και πιστοποιήσεις που ΔΕΝ διαθέτει κανένα άλλο φίλτρο, όπως:

pistopoihseis_filtrou

Και μπορεί να χλωριώνουμε το νερό, γνωρίζουμε όμως τις επιπτώσεις αυτής της τακτικής; Η χλωρίωση του νερού καταστρέφει την πρωτεΐνη των κυττάρων
Για να μην πούμε και για την άλλη μεγάλη πληγή: Αμίαντος: Ένα άκρως επικίνδυνο καρκινογόνο υλικό στα δίκτυα ύδρευσης ολόκληρης της Ελλάδας

Έτσι η “τροφή” με τις κατάλληλες συνεργασίες έρχεται να δώσει ασφαλή και οικονομική λύση για καθαρό νερό χωρίς τοξικές χημικές ουσίες, βακτήρια και άλλα επικίνδυνα συστατικά, πολύ πιο αποτελεσματικά και με χαμηλότερο κόστος από τις συμβατικές μεθόδους καθαρισμού του νερού.

Προσφέρουμε στους φίλους μας, με ενδιαφέρον και ευαισθησία,

ένα εξαιρετικά αξιόπιστο φίλτρο νερού απλό στην εγκατάσταση και με χαμηλό κόστος αγοράς και συντήρησης.

Δίνοντας σήμερα λίγα χρήματα για το καλλίτερο φίλτρο της αγοράς, γλιτώνετε αύριο ένα σωρό χρήματα που θα χρειαζόσασταν για να αντιστρέψετε τα προβλήματα που θα δημιουργήσει αργά ή γρήγορα το απαράδεχτο νερό της βρύσης μας, αλλά και των διαφόρων εμφιαλωμένων όπως βλέπουμε συχνά.

Το εξαιρετικά αξιόπιστο φίλτρο που σας προτείνω, σας βεβαιώνω, πως εξασφαλίζει ότι το νερό που θα φτάσει στο ποτήρι σας, είναι ότι πιο κοντινό στο νερό μίας πηγής. Έτσι, είναι το καλλίτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε σε εσάς αλλά και ολόκληρη την οικογένειά σας!! 

Όσοι ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και αυτό: ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ DNA & RNA.

Δείτε ακόμη: Ο προσιτότερος τρόπος να αφαιρέσετε το φθόριο από το νερό 

4 τρόποι καθαρισμού και φιλιτραρίσματος του νερού χρησιμοποιώντας φρούτα! 

Φυτά που καθαρίζουν νερό και σώμα. Πεύκο το θαυματουργό!!!

Αλκαλικό νερό: Σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα. Πώς να το προετοιμάσετε


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *