Η αιτία θανάτου του μακροβιότερου υγιούς ανθρώπου, αποκαλύπτει το μυστικό της μακροζωίας

i-aitia-thanatou-tou-makrovioterou-ygious-anthropou-apokalyptei-to-mystiko-tis-makrozoias

THOMAS PARR Ο ΜΑΚΡΟΒΙΌΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΑΓΡΑΜΜΈΝΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ

Η αιτία θανάτου του μακροβιότερου υγιούς ανθρώπου, αποκαλύπτει το μυστικό της μακροζωίας

Από τι πέθανε ο μακροβιότερος άνθρωπος του κόσμου
Ο Thomas Parr, που κατάγεται από το Salopp, γεννήθηκε το 1483 μ.κ.χ. Έζησε κατά τη διάρκεια της ηγεμονίας των ακόλουθων δέκα βασιλιάδων: Εδουάρδου 4ου, Εδουάρδου 5ου, Ριχάρδου 3ου, Ερρίκου 7ον, Ερρίκου 8ου, Εδουάρδου 6ου, Μαρίας Τυδώρ, Ελισάβετ 1ης, Ιακώβου 1ου και Καρόλου 1ου. Ενταφιάστηκε, την 15η Νοεμβρίου 1635, σε ηλικία 152 ετών.

Προτού ο Parr ενταφιαστεί στο Westminster, το παρελθόν του ερευνήθηκε εξονυχιστικά. Το ενοριακό μητρώο της γενέτειράς του αποδεικνύει ότι βαπτίστηκε το 1483. Νομικά έγγραφα και δικαστικές καταχωρίσεις αποκαλύπτουν ότι το 1560 κληρονόμησε ένα μικρό αγρόκτημα από τον πατέρα του και παντρεύτηκε έπειτα από τρία χρόνια, σε ηλικία 80 ετών.

Παντρεύτηκε ξανά το 1605, σε ηλικία 122 ετών. Όταν ήταν πάνω από 130 ετών, παραδέχτηκε ενώπιον του δικαστηρίου την ενοχή του για την κατηγορία της πατρότητας νόθου παιδιού. Υπήρξε αγρότης σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Η μεγάλη του ηλικία τράβηξε την προσοχή του βασιλιά, ο οποίος τον προσκάλεσε στο παλάτι προκειμένου να εξετάσει τα χαρακτηριστικά της μακροβιότητας του. Ο Parr πέρασε τις τελευταίες ημέρες της ζωής τον στα βασιλικά ανάκτορα. Η ιστορία λέει ότι υπήρξε εξαίρετος αφηγητής, χάρη στις διανοητικές τον δυνατότητες και τη θαυμαστή μνήμη του.

Μετά το θάνατο τον Parr, ο William Harvey, ο Άγγλος φυσιολόγος που ανακάλυψε την κυκλοφορία του αίματος, πραγματοποίησε αυτοψία κατόπιν εντολής τον Βασιλιά Καρόλου, προκειμένου να διαπιστωθεί ο λόγος που ο Parr είχε ζήσει τόσο πολύ.

Η αιτία θανάτου του μακροβιότερου ανθρώπου

Η αναφορά, του μεγάλου γιατρού, το πρωτότυπο κείμενο της οποίας έχει διασωθεί, δηλώνει ότι: ο Parr είχε πεθάνει από οξεία δυσπεψία οφειλόμενη σε κατάχρηση ασυνήθιστων πολυτελών τροφών. Όλα τα όργανά του βρίσκονταν σε άριστη κατάσταση.

Ο Harvey αναφέρει ότι το παχύ έντερο βρισκόταν σε φυσιολογική θέση και έμοιαζε με το έντερο παιδιού. Οι σύγχρονοι μικροβιολόγοι λένε ότι στην αναφορά του, ο Harvey αποκαλύπτει το μυστικό της μακροζωίας του Parr, επειδή η ενδελεχής περιγραφή τον εντέρου μαρτυρεί ότι η εγγενής, προστατευτική χλωρίδα δεν είχε διαταραχθεί στο ελάχιστο.
Γι` αυτό λέμε ότι Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο. Ιπποκράτης (460-370 π.κ.χ.)

«Τροφή»: Φροντίζουμε απαραίτητα την υγιεία του πεπτικού μας συστήματος, καθώς στηρίζει ολόκληρη την υγιεία μας: Γαστρεντερικό η Βάση της Καλής Υγείας – Προστατέψτε το 

Ιδανικός τρόπος για να το πετύχουμε είναι η δική μας πολύ ιδιαίτερη μαστίχα της Χίου:  Μαστίχα Χίου, το “Ελληνικό δάκρυ”, ασπίδα του πεπτικού!

σε συνδυασμό με τα φύκια A.F.A, τα οποία εκτός του ότι θα σας δώσουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία, θα αναζωογονήσουν και την εντερική σας χλωρίδα!!

Για να τα αποκτήσετε επικοινωνήστε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com

Δείτε ακόμη: Η αλλοίωση της εντερικής χλωρίδας έχει δυσάρεστες συνέπειες

Έτσι μπορούμε να καταλάβουμε καλλίτερα την απίστευτη αξία που έχει αυτή η (επιτέλους) ανακάλυψη: Μικροβίωμα: Μικροβιακή Χλωρίδα και η Ιατρική Επανάσταση του Αιώνα 

Επίσης δίνει άλλη προοπτική και στην τακτική των εμβολίων 
Μικροβίωμα: Η Μικροβιακή Χλωρίδα και η Βιομηχανία των Εμβολίων

και έτσι καταλαβαίνουμε και την σπουδαιότητα αυτού: Η μεγάλη απάτη του παγκοσμιο-ποιημένου διατροφικού κώδικα (Codex Alimentarius), για καθολικό πόλεμο ενάντια σε όλα τα μικρόβια. 

Δείτε και Η αλήθεια για την μακροζωία

www.ftiaxno.gr


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

3 Σχόλια

 1. Ο/Η ΕΛΈΝΗ λέει:

  Γιατί μ.κ.χ. και όχι μ.Χ. ; οεο; Ρητορική η ερώτηση…

  • Ο/Η Η τροφή μας το φάρμακό μας λέει:

   Ρητορική, είναι όταν ξέρετε την απάντηση.
   Την ξέρετε; Τότε προς τι η ερώτησις; και μάλιστα οεο, τι ξέρετε ή αντιλαμβάνεστε που δεν ξέρει ή αντιλαμβάνεται ο υπόλοιπος κόσμος;

 2. Ο/Η ΕΛΈΝΗ λέει:

  ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΘΙΞΕΙ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ BLOG ΣΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ.ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΑ.ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.
  Η ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ;ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *