Τζίντζερ: 100% αποτελεσματικότερο από τα φάρμακα για τον καρκίνο!

ginger-100-apotelesmatikotero-apo-ta-farmaka-gia-ton-karkino

Έχει παρόμοια δράση με το μπαχαρικό -κοντινό συγγενή του- τον κουρκουμά, ο οποίος έχει μια ισχυρή επίδραση κατά του καρκίνου, αλλά και το τζίντζερ είναι επίσης γνωστό για την απίστευτη ικανότητά του να συρρικνώνει όγκους.

Αξιοσημείωτο είναι πως μελέτες έχουν δείξει ότι η δράση του είναι ακόμη πιο αποτελεσματική από αυτήν πολλών φαρμάκων που χρησιμοποιούνται στις θεραπείες για τον καρκίνο, οι οποίες μέχρι τώρα αποδεικνύονται εντελώς αναποτελεσματικές ή έχουν και αρνητικά αποτελέσματα επιταχύνοντας τον θάνατο ασθενών που έχουν διαγνωστεί με όγκο.

Το τζίντζερ συνήθως καταναλώνεται σε μικρές δόσεις, μπορείτε να το προσθέσετε στα φαγητά σας ή να το καταναλώσετε σε διάφορα ροφήματα. Οι φαρμακευτικές ιδιότητες του τζίντζερ ξεπερνούν κατά πολύ ακόμα και προηγμένες φαρμακευτικές εφευρέσεις.

Στο Georgia State University πραγματοποίησαν μια μελέτη, στην οποία τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το εκχύλισμα του τζίντζερ μπορεί να συρρικνώσει πραγματικά το μέγεθος του όγκου του προστάτη στο εκπληκτικό 56% στους ποντικούς.

Οι αντικαρκινικές του ιδιότητες έτσι, περνάνε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τον ρόλο αυτού του καρυκεύματος, πέραν της δράσης του στην μείωση των φλεγμονών και την υψηλή περιεκτικότητά του σε ωφέλιμα αντιοξειδωτικά.

Ας πάμε πίσω στο θέμα των φαρμάκων για τον καρκίνο. Είναι πιθανό ότι αυτό το απλό μπαχαρικό μπορεί να ξεπεράσει πραγματικά τις προηγμένες φαρμακευτικές λύσεις που οι γιατροί συχνά θεωρούν ως την «μόνη επιλογή» για τους ασθενείς που διαγιγνώσκονται με καρκίνο;

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για την θεραπεία του καρκίνου εμφανίζουν συχνά σοβαρή αναποτελεσματικότητα στην μόνιμη συρρίκνωση των όγκων, πράγμα που υποτίθεται ότι είναι ο κύριος σκοπός τους, αντίθετα στην πραγματικότητα ευνοούν το μεγάλωμα των καρκινικών όγκων, με αποτέλεσμα οι ασθενείς να πεθαίνουν και μάλιστα νωρίτερα από το αναμενόμενο.
Για να είμαστε πιο ακριβείς, αυτά τα φάρμακα που προέκυψαν ως υπεύθυνα για καρκινικές «μεταστάσεις», που σημαίνει πως οι όγκοι επανήλθαν μεγαλύτεροι και πιο ισχυροί από ότι αρχικά ήταν. Αυτό που είναι ακόμη χειρότερο είναι πως η μεταστατική φάση, μετά την λήψη αυτών των φαρμάκων, φαίνεται να είναι ακόμη πιο επιθετική από ότι πριν.
Δείτε και Η χημειοθεραπεία ΠΡΟΚΑΛΕΊ καρκίνο: Καρκινοπαθείς που την αποφεύγουν αυξάνουν την επιβίωση τους

Οι επιστήμονες από το Beth Israel Deaconess Medical Center στη Βοστώνη εξήγησαν ότι τα φάρμακα κατά του καρκίνου των ασφαλιστικών ταμείων, είναι ελάχιστα χειρότερα από μία καταδίκη σε θάνατο για πολλούς από τους ασθενείς που παλεύουν με τον καρκίνο.

«Οι χειρισμοί που χρησιμοποιούμε ενάντια στους ογκους, ενδέχεται ακούσια να αυξήσουν τον αριθμό τους και να τους κάνουν πιο μεταστατικούς, το οποίο και είναι αυτό που εντέλει σκοτώνει τους ασθενείς», δήλωσε ο συγγραφέας της μελέτης, ο Δρ Raghu Kalluri.

Και φυσικά δεν είναι ανάγκη να αναφέρουμε ότι αυτά είναι τα ίδια φάρμακα που γενικά οι «αξιωματούχοι» της υγείας θεωρούν ότι είναι η μόνη επιστημονικά αποδεδειγμένη λύση.

Εν τω μεταξύ, το τζίντζερ δεν έχει καμία παρενέργεια και οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν αιώνες τώρα, από την αρχαιότητα. Έτσι σε αντίθεση με τη δράση των φαρμάκων, ολόκληρο το εκχύλισμα του τζίντζερ έχει δείξει πως είναι σε θέση να συρρικνώνει σημαντικά τους καρκινικούς όγκους και πραγματικά βοήθησε τους ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο του προστάτη, να αποφύγουν τον θάνατο.

Υπάρχουν 17 ακόμη μελέτες που έδωσαν τα ίδια αποτελέσματα όσον αφορά τα οφέλη του αντικαρκινικού τζίντζερ, και υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η πιπερόριζα έχει επίσης θετική επίδραση σε περισσότερες από 101 ασθένειες.

Δείτε ακόμη: Φτιάξτε βάμμα τζίντζερ για ενισχυμένη δράση στην αντιμετώπιση θεμάτων υγείας

Πιπερόριζα – Τζίντζερ σε όλα για όλα!

Συνταγές με τζίντζερ που διεγείρουν τον οργανισμό!

Γιατροσόφια: Τζίντζερ για βαρυστομαχιά, κρυολόγημα, χοληστερίνη, αρθρίτιδα, διαβήτη και τις δίαιτες! 

Φτιάξε έμπλαστρα με τζίντζερ για ρευματικούς, μυϊκούς και άλλους πόνους 

Παλιά συνταγή με τζίντζερ για καρκίνο, αρθρίτιδα, χοληστερόλη και ζάχαρο 

Τζίντζερ: Πως να το καλλιεργήσετε μόνοι σας

Πηγή: naturalsociety.com
Παρακαλώ, τυχόν αναδημοσίευση με σαφή αναφορά σε:
Επιμέλεια/Μετάφραση: Η τροφή μας το φάρμακό μας


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *