Γίνε ο κάποιος που σε κάνει να ευτυχείς!! – Be (with) someone that makes you happy!

gine-o-kapios-pou-se-kani-na-eftichis-be-with-someone-that-makes-you-happy

Αμέτρητες έρευνες τις τελευταίες δεκαετίες αναδεικνύουν ότι, παρά την ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας που διευκολύνουν την επικοινωνία των ανθρώπων (διαδίκτυο, κινητή τηλεφωνία, skype, κ.λπ.), και παρά το γεγονός αυτή η εξέλιξη καθιστά δυνατή την άμεση επικοινωνία με ανθρώπους και στα πιο απομακρυσμένα σημεία της γης, οι άνθρωποι νοιώθουν ολοένα και πιο μοναχικοί. Γιατί;

Οι εύκολες απαντήσεις είναι πολλές: δύσκολα ωράρια εργασίας και έλλειψη ελεύθερου χρόνου, φράσεις τύπου “δεν υπάρχουν πραγματικοί άνδρες πια” ή αντίστοιχα “οι γυναίκες δεν είναι όπως παλιά”, η αποξένωση των ανθρώπων στις πόλεις όπου πλέον ζουν οι περισσότεροι άνθρωποι και άλλα παρόμοια.

Όλες αυτές οι απαντήσεις είναι επιφανειακές και δεν εξετάζουν την πηγή του προβλήματος. Απόδειξη αυτού είναι πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ακόμα και σε μακροχρόνιες σχέσεις ή γάμους, ενώ προφανώς δεν είναι μόνοι, είναι μοναχικοί. Το ίδιο συμβαίνει και με αυτούς, που συναντούν πολλούς ανθρώπους λόγω δουλειάς, έχουν ίσως ευρύ κύκλο γνωστών, αλλά επίσης νοιώθουν μοναξιά.

Τότε, γιατί πραγματικά;

Η απάντηση είναι πως πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να βρουν / να ζουν με κάποιον που θα τους κάνει ευτυχισμένους, αντί να προσπαθούν να γίνουν / να είναι οι ίδιοι αυτοί που θα τους κάνουν ευτυχισμένους. Εφόσον κάποιος καταφέρει να έχει μια σχετική ισορροπία μέσα του, το οποίο συμβαίνει όταν ακολουθεί με πλήρη συνείδηση ένα συγκεκριμένο μονοπάτι ζωής, θα έχει καταφέρει να κάνει ο ίδιος τον εαυτό του ευτυχισμένο. Και ως δια “μαγείας”, συνεχώς θα εμφανίζονται άνθρωποι στη ζωή του, οι οποίοι θα συμβάλλουν ώστε να νοιώθει ακόμα πιο ευτυχισμένος.

Αντίστροφα, αν δεν έχει καλλιεργήσει μέσα του τι είναι αυτό που θα κάνει τον ίδιο ευτυχισμένο, ώστε να το ακολουθεί στη ζωή του συνειδητά, ακόμα και να βρεθεί γύρω από τους καλύτερους, δηλαδή πιο θετικούς ανθρώπους, δεν πρόκειται να γνωρίσει πραγματική ευτυχία.

Φροντίστε οι ίδιοι για την ευτυχία σας Γιατί τα αρνητικά συναισθήματα μας καταστρέφουν…

Δείτε ακόμη: Το καλύτερο γιατρικό..!!

Ξύπνα! Μην χάνεις άλλο χρόνο από την ζωή σου…

Ας μην αφήσουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε αναμνήσεις!

Μάθε να συγχωρείς (είναι δύναμη)!

Το είδα: epistrofi-sti-fysi.blogspot.gr


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

2 Σχόλια

  1. Ο/Η Αγγελική λέει:

    πολύ σωστό! να ένας καλός στόχος για τη νέα χρονιά!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *