Εμβόλιο για την νέα εποχική γρίπη ή προφύλαξη για τα παιδιά;

emvolio-gia-tin-nea-epochiki-gripi-ke-profilaxi-gia-ta-pedia

Εμβόλιο για την νέα εποχική γρίπη ή προφύλαξη για τα παιδιά;

Σύμφωνα με ενα άρθρο εδώ, με βαρύγδουπες λέξεις και ενοχές προς τους γονείς. συνιστά επειγόντως τον εμβολιασμό των παιδιών, ενάντια στην νέα εποχική γρίπη, είναι λίγο παλιό, αλλά πάντα επίκαιρο σε εξάρσεις γρίπης.

Θα συμφωνήσω με το επιχείρημα που προβάλλουν,

”Ο καλύτερος τρόπος για να μειωθεί η αγωνία των γονέων και να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα τους, είναι να εξοπλιστούν με γνώσεις για να προφυλάσσουν καλύτερα τα παιδιά τους, απο τους κινδύνους που υπάρχουν”

”Κάντε το εμβόλιο”…

Τώρα σαν γονέας μπερδεύτηκα και για να βοηθήσω λίγο εμάς τους γονείς παραθέτω τις γνώσεις απο το CDC, Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης των Νοσημάτων και θα το κάνω με ένα δικό τους διάγραμμα.

Ελπίζω να μην είναι και αυτοί συνομωσιολόγοι…

Kentro-eleghou-kai-prolipsis-ton-nosimaton-diagramma-emvolia-gripi

Από το 2002 και μετά το CDC συνιστούσε το εποχικό εμβόλιο στα παιδιά απο 6 μηνών και επάνω, τα αποτελέσματα τα βλέπουμε πιο πάνω.

Λέτε να έρθουν τώρα και να μας πούν συγνώμη λάθος?
Κάτι σαν την παραδοχή του ΔΝΤ για το λάθος που κάνανε στην Ελλάδα;

Για να εξοπλιστούμε με γνώση ας δούμε πόσο αποτελεσματικό είναι το εμβόλιο (όπως και αν είναι ή όχι υποχρεωτικά στα σχολεία)

Δείτε: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.Τα εμβόλια έχουν βασιστεί επάνω σε μια φαρμακευτική απάτη για πάνω από εκατό χρόνια 

Η αλήθεια για τα εμβόλια και τις ασθένειες-επιδημίες όλα κρυμμένα από τη δημόσια θέα

– Μια μελέτη το 2012 με επικεφαλής τον Δρ Ντέιβιντ Witt, ένα ειδικό επι των μολυσματικών ασθενειών στο San Rafael, της Καλιφόρνιας το Kaiser Permanente Medical Center έβγαλε το συμπέρασμα ότι ο κοκκύτης εμφανίζεται περισσότερο μεταξύ των εμβολιασμένων παιδιών από ό, τι στα παιδιά που δεν έχουν εμβολιαστεί.

– Το 2010, ένα ξέσπασμα της παρωτίτιδας συνέβη ανάμεσα σε 1000 παιδιά στο βόρειο New Jersey και στην νότια Νέα Υόρκη. Σχεδόν το 80% από αυτούς είχαν εμβολιαστεί με το εμβόλιο MMR (ιλαράς, παρωτίτιδας και ερυθράς) .

– Καθ ‘όλη τη δεκαετία του 1980, οι επίσημες υπηρεσίες ανέφεραν διάφορα κρούσματα ιλαράς που συμβαίνουν μεταξύ των παιδιών που είχαν εμβολιαστεί σε διάφορες περιοχές, όπως στο γυμνάσιο και το λύκειο του Illinois, σε γυμνάσιο της Μασαχουσέτης, μια περιοχή στη Γαλλία, και μια αγροτική περιοχή κοντά στο Helisinki, της Φινλανδίας, σε δύο σχολεία στην ΗΠΑ ,στα οποία είχαν εμβολιαστεί κατά της ιλαράς πάνω από το 90% των παιδιών.

Οι εμβολιαστές ισχυρίζονται ότι ένα 90% ποσοστό εμβολιασμού σε κάθε συγκεκριμένο πληθυσμό, εξασφαλίζει την ανοσία για αυτόν τον πληθυσμό. Αυτός ο ψευδής ισχυρισμός χρησιμεύει για τη δημιουργία περισσότερων εσόδων, ενώ κατηγορεί τους αντιτιθέμενους στον εμβολιασμό οτι θέτουν σε κίνδυνο την ανθρωπότητα.

Εν τω μεταξύ, παρά το γεγονός ότι μόνο πέντε τοις εκατό των ανεπιθύμητων παρενεργειών των εμβολίων, αναφέρονται στο ‘εθελοντικό’ σύστημα αναφοράς συμβάντων ανεπιθύμητων παρενεργειών των εμβολίων του FDA, (VAERS), (Σύστημα Αναφοράς Παρενεργειών Εμβολιασμού) υπάρχουν πολλές σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες που καταγράφονται και πολλά άλλα που διαρρέουν μέσα από τις ιστοσελίδες του διαδικτύου.

Kαι για να μην βαφτιστώ και εγω συνωμοσιολόγος, εδώ μια πρόσφατη μελέτη: 

Από την ανασκόπηση των Cochrane Collaboration, μια ευρέως σεβαστή από την ιατρική κοινότητα έρευνα-ανάλυση της ομάδας, η οποία ανέλυσε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, και έβγαλε το συμπέρασμά της:
Στους υγιείς ενήλικες, το εμβόλιο της γρίπης δεν προσφέρει καμία προστασία από τη γρίπη. Boom!
Δεν προστατεύει από τη μετάδοση των ιών της γρίπης ούτε από άνθρωπο σε άνθρωπο. Boom!

Δείτε περισσότερα: Η ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

Εντάξει μπορεί να μην αποτελεσματικά, πόσο επικίνδυνα είναι;

Πόσο κινδυνεύουν τα παιδιά μας από τα “απαραίτητα” εμβόλια;

Οι 80 υπογράφοντες αντιπροσωπεύουν ένα φάσμα που περιλαμβάνει παιδιάτρους, νευροχειρουργούς, καθώς και καθηγητές της παθολογίας, της χημείας, της βιολογίας και της ανοσολογίας, από 13 χώρες.

ta-fonika-embolia-80-giatroi

Δείτε επίσης: Εποχικό εμβόλιο ή φυσική αντιμετώπιση της γρίπης;

Επικίνδυνα Εμβόλια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας αποσύρονται… αφού πρώτα σκοτώσουν ΠΑΙΔΙΆ!

Καρκίνοι ἀπό τά εμβόλια; 

Συγκλονιστική έρευνα για τα εμβόλια και τα τοξικά συστατικά τους.

Ελπίζω να εξοπλιστήκαμε με γνώση.

Στην ενότητά μας, «εμβόλια«, μπορείτε να βρείτε και άλλες χρήσιμες πληροφορίες ώστε να τις διασταυρώσετε και να αποφασίσετε το καλλίτερο για εσάς και την οικογένειά σας!

Και καθώς Η ασθένεια ΔΕΝ προκαλείται από ιούς και βακτήρια,αλλά απο το εξασθενισμένο ανοσοποιητικό σύστημα, φροντίστε να το ενισχύσετε ΦΥΣΙΚΆ! 

«Τροφή»: Η καλλίτερη μακράν λύση που έχει η Φύσις για να στήσει γερό και λειτουργικό ανοσοποιητικό, στα θηλαστικά, είναι το μητρικό γάλα. Στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει η δυνατότητα να το εντάξουμε στην διατροφή μας ως: Πρωτόγαλα – Colostrum (αρχαίο: πύαρ)!

Όποιος ενδιαφέρεται να προμηθευτεί εξαιρετικής ποιότητας, βιολογικό και υψηλής δραστικότητας πρωτόγαλα, μπορεί να επικοινωνήσει στο μέιλ: life@proionta-tis-fisis.com

Ευαγγέλου Μαριάννα βιοχημικός Μsc
Πηγή: fytro.wordpress.com

Οι πληροφορίες που δίδονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα!
Ως γονείς, η απόφασή είναι δική σας αν πρέπει ή όχι να εμβολιάσουν το παιδί σας. Υπάρχει αφθονία έρευνας εκεί έξω για να σας βοηθήσουν και να σας καθοδηγήσουν σε αυτή την απόφαση. Μην αφήνετε το γιατρό σας ή τους ανθρώπους γύρω σας να είναι η μοναδική σας πηγή πληροφοριών.
Κάνετε την έρευνά σας και αποφασίστε την καλύτερη λύση για τη μακροπρόθεσμη υγεία του παιδιού σας…


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *