Έχουμε τον εαυτό μας, δεν θέλουμε άλλους σωτήρες

ehoume-ton-eafto-mas-den-theloume-allous-sotires

Έχουμε τον εαυτό μας, δεν θέλουμε άλλους σωτήρες

Διαβάζω πολλά δημοσιεύματα και Ανώτερες Επικοινωνίες και ειδικά το τελευταίο καιρό για «αδελφούς» εξωγήινους που θα έρθουν να μας σώσουν και να μας μεταδώσουν την φώτισή τους, για να φωτιστούμε κι εμείς οι καημένοι. Θα έρθουν με τιμή και δόξα και θα μας δείξουν το φωτεινό και το σωστό δρόμο.

Και πραγματικά προβληματίζομαι με την ευπιστία κάποιων συνοδοιπόρων που ενώ δουλεύουν με τον εαυτό τους, εν τούτοις δεν έχουν αναλάβει ακόμα την ευθύνη του εαυτού τους και περιμένουν ακόμα κάποιους άλλους έξω από τον εαυτό τους, για να τους σώσει.

Οι σωτήρες «οικογένεια» είναι μια παλιά ενέργεια και μια παλιά πεποίθηση όπου ακόμα συνεχίζει να παίζει μαζί μας και φυσικά θέλει πάντα να μας ελέγχει.

Δηλαδή σα να λέμε εμείς τόσο πολύ λίγο εκτιμάμε τον εαυτό μας, ώστε ακόμα δεν πιστεύουμε ότι μπορούμε να σωθούμε μόνοι μας; Ακόμα περιμένουμε να μας σώσουν κάποιοι άλλοι;

Και δεν έχει σημασία ποιοι είναι αυτοί οι άλλοι, (αν είναι εξωγήινοι, Θεοί έξω από εμάς και θρησκείες και οι κάθε είδους εξουσίες), το σημαντικό είναι ότι εμείς δεν πιστεύουμε σε μας.

Εκείνο που είναι σημαντικό είναι ότι εμείς συνεχίζουμε να δίνουμε την ενέργειά μας, την δύναμή μας και τον έλεγχο του εαυτού μας σε κάποιους άλλους έξω από εμάς, για να μας σώσουν.

Και όταν δίνουμε τον έλεγχο του εαυτού μας και την δύναμή μας σε κάποιους έξω από εμάς, όχι μόνο δεν πρόκειται να σωθούμε, αλλά παγιδεύουμε τον εαυτό μας όλο και περισσότερο μέσα στο παιχνίδι, μέσα στη διττότητα.

Και χρειάζεται να μας γίνει μάθημα επιτέλους, γιατί η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται αιώνες τώρα, γιατί υπήρξαν πολλοί σωτήρες που εμφανίστηκαν στη Γη και προσπάθησαν να μας σώσουν και το αποτέλεσμα ήταν πάντα το ίδιο:

Να δίνουμε την ευκαιρία και το δικαίωμα πάντα σε κάποιους να μας κρατάνε αδύναμους και φυλακισμένους κάτω από τον έλεγχό τους.

Γι’ αυτό ας μην τους κάνουμε τη χάρη αυτή τη φορά αγαπημένοι μου. Όχι αυτή τη φορά που μας δίνεται μια τέτοια ευκαιρία ν’ απελευθερώσουμε τον εαυτό μας και μέσα από την δική μας εργασία και μέσα από την θεραπεία και την απελευθέρωση του εαυτού μας, δίνουμε την ευκαιρία και στη Γη μας ν’ απελευθερωθεί.

Γιατί όλοι είμαστε Ένα και η δική μας συνείδηση είναι η συνείδηση όλης της Γης.

Όμως για να την αλλάξουμε, χρειάζεται ν’ αλλάξουμε πρώτα τον εαυτό μας, χρειάζεται ν’ αναλάβουμε ολοκληρωτικά την ευθύνη για τον εαυτό μας. Η αλλαγή γίνεται πάντα από μέσα μας προς τα έξω και ποτέ αντίστροφα. Γι’ αυτό κανένας έξω από εμάς δεν μπορεί να μας σώσει.

Ας απαλλαγούμε λοιπόν από τους σωτήρες και ας πάρουμε την δύναμή μας, εάν πραγματικά μας ενδιαφέρει και θέλουμε να σωθούμε.

Και δεν θέλω να αμφισβητήσω εδώ την πρόθεση των εξωγήινων αδελφών, αλλά είμαι βέβαιη και μάλιστα εάν είναι και τόσο εξελιγμένοι όσο δηλώνουν, είμαι βέβαιη ότι γνωρίζουν πολύ καλά «ποιοι είμαστε» και γνωρίζουν επίσης πολύ καλά, ότι έχουμε και την δύναμη και το δυναμικό, για να σώσουμε τους εαυτούς μας, αρκεί εμείς να το θέλουμε.

Αλλά μιας και τα γνωρίζουν όλα αυτά σχετικά μ’ εμάς, με κάνουν να υποψιάζομαι ότι κάποιο άλλο λόγο έχουν να έρχονται σαν σωτήρες και να υπόσχονται. Αυτό και μόνο με κάνει να μην τους εμπιστεύομαι.

Αλλά που ποντάρουν για να μας πείσουν; Μήπως στη δική μας ευπιστία;

Γιατί έχουμε αποδείξει πολλές φορές οι ανθρώπινοι άγγελοι ότι είμαστε εύπιστοι και εάν μάλιστα μας δείξουν και κανένα τεχνολογικό ή άλλου είδους «θαύμα», θα είναι πιο εύκολο να μας πείσουν.

Μήπως ποντάρουν επίσης, στο ότι εδώ στη Γη μας έχουν πείσει ήδη η κοινωνία και η εκκλησία μέσα από την διαμόρφωσή μας, ότι είμαστε «αδύναμες υπάρξεις» και ότι χρειαζόμαστε σωτήρες;

Σίγουρα θα ποντάρουν και στο ότι εμείς οι άνθρωποι δεν ξεβολευόμαστε εύκολα και ότι το βρίσκουμε πιο εύκολο και πιο βολικό πάντα σε ότι μας αφορά, να επιτρέπουμε σε κάποιους να παίρνουν την ευθύνη για λογαριασμό μας και να αποφασίζουν για τη ζωή μας.

Και είναι γεγονός ότι αυτή τη στάση μας και την αντιμετώπιση στον εαυτό μας την έχουμε πληρώσει πάρα πολύ ακριβά μέχρι σήμερα. Την πληρώνουμε ακόμα κι αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, με όλο αυτό το παιχνίδι που παίζεται με τους πολιτικούς, την Ευρωπαϊκή ένωση και το Δ.Ν.Τ.

Τους ταΐζουμε όλους με την ενέργειά μας, τους δίνουμε την δύναμή μας και τους επιτρέπουμε να μας χειραγωγούν και να μας ελέγχουν. Γιατί αγαπημένη μου οικογένεια τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί, εάν εμείς δεν το επιτρέπαμε, εάν εμείς δεν τους δίναμε την άδεια.

Αλλά όλα ο εαυτός μας είναι και όλα είναι δικό μας καθρέφτισμα, οτιδήποτε κι αν μας συμβαίνει. Η θεραπεία είναι η αποδοχή και η αγάπη. Η θεραπεία είναι η αλλαγή μέσα μας, η αλλαγή στην αντίληψή μας, η αλλαγή στη συνειδητότητά μας. Και αλλάζοντας εμείς, όλα θ’ αλλάξουν.

Οι αναληφθέντες δάσκαλοι, οι Αρχάγγελοι, οι άγγελοι και όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για εμάς, δεν παρεμβαίνουν στην εξέλιξή μας. Μάλιστα μας προτρέπουν συνέχεια ν’ αναλάβουμε την ευθύνη για τον εαυτό μας και για την εξέλιξή μας και μας τονίζουν ότι κανένας άλλος εκτός από τον εαυτό μας δεν μπορεί να το κάνει για μας, κανένας άλλος δεν μπορεί να μας σώσει.

Μόνοι μας θα σώσουμε, θα εξελίξουμε και θ’ απελευθερώσουμε τον εαυτό μας.

Κανένας δεν είναι περισσότερο Θεός από εμάς οικογένεια! Γι’ αυτό αγαπημένοι μου ας στραφούμε μέσα μας, ας αναλάβουμε την ευθύνη για τον εαυτό μας και κυρίως ας εμπιστευθούμε τον εαυτό μας, για να μας οδηγήσει εκεί ακριβώς που θέλουμε να πάμε. Μόνο έτσι θα είμαστε βέβαιοι-ες ότι θα οδηγηθούμε με ασφάλεια στην απελευθέρωση του εαυτού μας.

Και όταν ακούμε ή διαβάζουμε όλα αυτά που μας σερβίρουν περί σωτηρίας, ας μην τα δεχόμαστε έτσι εύκολα. Γιατί είναι απόλυτα βέβαιο οικογένεια, ότι κανένας άλλος δεν μπορεί να μας σώσει πέρα από τον εαυτό μας. Και δεν θέλουμε να δώσουμε τον έλεγχο και την δύναμή μας σε κανέναν άλλον έξω από εμάς.

Έχουμε τον εαυτό μας και δεν θέλουμε άλλους σωτήρες, ούτε γήινους, ούτε εξωγήινους. 

Καίτη Τσώλη για το newenergy.com.gr


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *