Βόμβα ενίσχυσης ανοσοποιητικού, οστών και βελτίωσης του αίματος

bomba-enishysis-anosopoiitikou-oston-kai-veltiosis-tou-aimatos

Βόμβα ενίσχυσης ανοσοποιητικού, οστών και βελτίωσης του αίματος

Μια γλυκιά συνταγή τόνωσης του ανοσοποιητικού, η οποία θα ενισχύσει τα οστά σας και θα βελτιώσει τις μετρήσεις του αίματος σας

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα, προβλήματα με τα οστά τους ή τις τιμές των εξετάσεων του αίματός τους. Αν είστε ένας από αυτούς, είναι η τυχερή σας μέρα, διότι σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε την πιο ισχυρή εγχώρια θεραπεία η οποία θα βελτιώσει την γενική αίματος σας, θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα καθώς και τα οστά σας.
Ένα ενισχυμένο ανοσοποιητικό είναι παντοδύναμο: Η ασθένεια ΔΕΝ προκαλείται από ιούς και βακτήρια,αλλά απο το εξασθενισμένο ανοσοποιητικό σύστημα! 
Δείτε 12 συμβουλές για την ενίσχυση των οστών 
και Η υγιεία είναι στο αίμα μας!

Είναι πολύ απλό να την προετοιμάσετε, απλώς πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που δίνονται.

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά:

Οδηγίες:

Πρώτα απ ‘όλα, πολτοποιήστε όλα τα υλικά σε μια μηχανή κοπής κιμά, ή μπορείτε να τα ψιλοκόψετε και να τα αναμίξετε καλά. Στη συνέχεια, προσθέτετε το μέλι και ανακατεύετε πολύ καλά. Στο τέλος, αποθηκεύστε το μείγμα σε ένα βάζο.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι θα διατηρήσετε το μείγμα στο ψυγείο.

Πως να το χρησιμοποιήσετε:

Θα πρέπει να πάρετε μια κουταλιά από αυτή την καταπληκτική συνταγή δύο φορές την ημέρα. Φροντίστε να καταναλώνετε μία κουταλιά της σούπας το πρωί με άδειο στομάχι και μία πριν πάτε για ύπνο. Μπορείτε να βάλετε μία κουταλιά της σούπας από αυτό το μείγμα σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό, στο ρόφημά σας ή σε ένα φλιτζάνι γάλα ως γλυκαντική ουσία.

Επιτρέπεται να δώσετε από αυτό το μείγμα ακόμη και στα παιδιά σας, αν είναι ηλικίας άνω των 4 ετών. Ωστόσο, θα πρέπει να τους δώσετε μόνο μία κουταλιά της σούπας, μία φορά την ημέρα.

Αυτή η θαυματουργή σπιτική θεραπεία θα βελτιώσει την γενική αίματος σας, να αποκαταστήσει το μυελό των οστών σας και θα βελτιώσει τη γενική υγεία σας. 

Τέλος η καλλίτερη μακράν λύση που έχει η Φύσις για να στήσει γερό και λειτουργικό ανοσοποιητικό, στα θηλαστικά, είναι το μητρικό γάλα. Στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει η δυνατότητα να το εντάξουμε στην διατροφή μας ως: Πρωτόγαλα – Colostrum (αρχαίο: πύαρ)! 

Το ίδιο θα ενισχύσει επίσης τα οστά σας, αλλά και την γενικότερη υγιεία σας

Όποιος ενδιαφέρεται να προμηθευτεί εξαιρετικής ποιότητας, βιολογικό και υψηλής δραστικότητας πρωτόγαλα (29% IgG ΑΝΑΓΡΑΦΌΜΕΝΟ), μπορεί να επικοινωνήσει στο μέιλ: life@proionta-tis-fisis.com

Και στην ενότητά μας “φτιάχνω μόνος για πρόληψη/θεραπεία“, θα δείτε πολλούς τρόπους ώστε να φροντίζετε την υγεία σας φυσικά!!

Πηγή: naturalhealingmagazine.net
Παρακαλώ, τυχόν αναδημοσίευση με σαφή αναφορά σε:
Ελεύθερη μετάφραση και επιμέλεια: proionta-tis-fisis.com


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *