Bayer, η Φαρμακευτική και τα Ανθρώπινα Πειραματόζωα του Άουσβιτς

bayer-i-farmakeftiki-kai-ta-anthropina-peiramatozoa-tou-aousvits

Bayer, η Φαρμακευτική και τα Ανθρώπινα Πειραματόζωα του Άουσβιτς

Όταν η Bayer αγόρασε «παρτίδες» γυναικών από το Άουσβιτς..

Στις αρχές περασμένου Αυγούστου, η γερμανική φαρμακευτική και χημική εταιρεία Bayer απέσυρε από την αγορά ένα από τα φάρμακα της κατά της χοληστερόλης – Συνδεδεμένο με ένα άλλο φάρμακο, φέρεται να έχει προκαλέσει το θάνατο περισσότερων από 50 άτομα σε όλο τον κόσμο.
Για τις στατίνες, δεν μιλάει κανείς… ακόμη: Στατίνες: Τα επικίνδυνα για την υγεία φάρμακα για την χοληστερίνη

Η παρουσία του ονόματος αυτής της εταιρείας στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ξύπνησε επώδυνες αναμνήσεις.

Στη διάρκεια του ναζιστικού καθεστώτος, η Bayer, θυγατρική της χημικής κοινοπραξίας IG Farben, προχώρησε πράγματι σε ιατρικά πειράματα σε κρατούμενους, τους οποίους προμηθευόταν κυρίως από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Βρήκαμε στο τεύχος του Φεβρουάριου 1947 του Patriote Résistant (ο Αντιστασιακός Πατριώτης) αποσπάσματα από πέντε επιστολές που απέστειλε ο οίκος Bayer στον διοικητή του στρατοπέδου του Άουσβιτς. Είχαν δημοσιευθεί σε ένα άρθρο που μιλούσε για μερικά από τα αδικήματα της γερμανικής βιομηχανίας κάτω από το ναζισμό -ενώ γινόταν η δίκη της στο δικαστήριο της Νυρεμβέργης.

Τα γράμματα, που βρέθηκαν κατά την απελευθέρωση του Άουσβιτς από τον Κόκκινο Στρατό, φέρουν ημερομηνίες Απρίλιος – Μάιος 1943. Απαλλάσσονται από κάθε σχολιασμό.

Πρώτο γράμμα:

«Για να τεστάρουμε ένα υπνωτικό φάρμακο, θα ήταν δυνατόν να μας διαθέσετε μερικές γυναίκες; και κάτω από ποιες συνθήκες; όλες οι διατυπώσεις για τη μεταφορά αυτών των γυναικών θα γίνουν από εμάς».

Δεύτερη επιστολή:

«Σας ενημερώνουμε ότι παραλάβαμε την επιστολή σας. θεωρούμε υπερβολική την τιμή των 200 μάρκων, προσφέρουμε 170 μάρκα ανά υποκείμενο, θα χρειαστούμε 150 γυναίκες».

Τρίτη επιστολή:

«Εντάξει για την τιμή που συμφωνήθηκε. Επομένως, σας παρακαλούμε να προετοιμάσετε μια παρτίδα 150 υγιών γυναικών τις οποίες θα κανονίσουμε να συλλέξουμε στο εγγύς μέλλον».

Τέταρτη επιστολή:

«Λάβαμε τη παρτίδα των 150 γυναικών. Η επιλογή σας είναι ικανοποιητική παρότι οι υποκείμενοι είναι πολύ αδύνατοι και αδύναμοι. Θα σας κρατάμε ενήμερους για τα αποτελέσματα των πειραμάτων». 

Πέμπτο γράμμα:

«Τα πειράματα απέτυχαν. Οι υποκείμενοι πέθαναν. Θα σας γράψουμε σύντομα να σας ζητήσουμε να προετοιμάσετε μια άλλη παρτίδα».

Η IG Farben παρείχε στους Ναζί το Zyklon B που χρησιμοποιούταν στους θαλάμους αερίων και χρησιμοποιούσε μαζικά εργατικό δυναμικό από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης στα εργοστάσια της. Καταδικασμένη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη Νυρεμβέργη και μετά σε υποχρεωτική διάλυση, η IG Farben εξακολουθεί σήμερα να έχει νομικό καθεστώς, παρά τη διάλυση της μεταξύ των εταιρειών Bayer, BASF και Hochst.

«Τροφή»:

Μπορεί εκ πρώτης να μην φαίνεται και πολύ σχετικό το θέμα με το αντικείμενο της σελίδας, αλλά είναι όσο δεν φαντάζεστε, ειδικά με την επικείμενη εξαγορά της Μονσάντο από την Μπάγιερ, που την μία διαψεύδεται, την άλλη δεν προχωράει και στο τέλος δεν θα καταλάβουμε από που μας ήρθε!!

Όπως και να έχει, εγώ θα σας δώσω ορισμένα στοιχεία και από εκεί και πέρα, ας το ψάξει ο καθένας και ας βγάλει τα συμπεράσματά του.. 

Το Zyklon B, αρχικά κατασκευάσθηκε από την γερμανική Κοινοπραξία TESCH (Τεχνική Επιτροπή καταπολέμησης των παρασίτων) στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο για απολυμαντική χρήση σε ρουχισμό, οχήματα μεταφοράς κτλ.

Απολυμαντική είπε;

Χμμμ, για να πω την αλήθεια, δεν ξέρω σίγουρα ότι δεν το χρησιμοποιούμε ακόμη και σήμερα, απλώς βαφτισμένο με άλλο όνομα, όπως περίπου έχει συμβεί με ένα άλλο βιολογικό όπλο που φτιάχτηκε και χρησιμοποιήθηκε σε άλλον πόλεμο και οι περισσότεροι από εσάς το έχετε σε περίοπτη θέση στο ίδιο σας το σπίτι και έρχεστε εσείς ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ σας σε καθημερινή βάση σε επαφή μαζί του, χωρίς καν να έχει τις ιδιότητες που νομίζετε ότι διαθέτει: Χλωρίνη: Ένα χημικό όπλο στο σπίτι μας με δυσάρεστες επιπτώσεις 

Εν πάση περιπτώσει το ζήτημα ξεκίνησε με την απόσυρση ενός φαρμάκου για την χοληστερίνη που είχε ολέθριες συνέπειες, όπως και τα περισσότερα, ειδικά για την χοληστερίνη.

Οπότε αυτό που έχω να σας προτείνω που θα σας απαλλάξει και από την ανισορροπία της χοληστερόλης, αλλά και απο τα όποια φάρμακα, είναι ένα ΦΥΣΙΚΟ συμπλήρωμα διατροφής, ΕΛΛΗΝΙΚΉ πατέντα, μοναδική παγκοσμίως.

Πρόκειται για μοναδική καινοτομία, προϊόν μελέτης του πανεπιστημίου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία θα εξαλείψει αποτελεσματικότατα τον όποιο κίνδυνο ΧΩΡΙΣ παρενέργειες, καθώς δεν σταματά την παραγωγή της πολύ ωφέλιμης χοληστερίνης, αλλά απλώς την εξισορροπεί.

Για να το αποκτήσετε επικοινωνήστε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com

Και να μην ξεχνάμε και την συμβολή της IG Farben στην υπόθεση με το φθόριο: 

Φθόριο: δηλητήριο στην οδοντόπαστα & το νερό.

Δείτε ακόμη: Δρ. Rath: Ο γιατρός που στηλιτεύει τα λόμπι των φαρμακευτικών 

ψάξτε λίγο και την εμπλοκή των διάφορων φαρμακευτικών με τα εμβόλια και ίσως φτάσετε να αντιληφθείτε την διαχρονικότητα ορισμένων…  τακτικών που ακολουθούν οι φαρμακοβιομηχανίες των πειραμάτων και των αμθρώπινων, όπως αποδεικνύεται, πειραματόζωων: Συγκλονιστική έρευνα για τα εμβόλια και τα τοξικά συστατικά τους. 

και μάθετε επιτέλους πως καθημερινές καταστάσεις βαφτίζονται με ΨΗΦΟΦΟΡΊΕΣ ασθένειες της ψυχής με περίτεχνα ονόματα και πως αφού βρεθεί η «καινούργια» κάθε φορά ασθένεια, βρίσκεται και το ανάλογο «φάρμακο» που θα την γιατρέψει, ασχέτως παρενεργειών: Το Μάρκετινγκ της Τρέλας – ΕΙΣΑΓΩΓΗ 
Το Μάρκετινγκ της Τρέλας – Η Ιστορία των ψυχοφαρμάκων 1 – 2 
Το Μάρκετινγκ της Τρέλας. Κεφάλαια 3 – 6. 
Το Μάρκετινγκ της Τρέλας. Κεφάλαια 7 – 13. 

Κατά τα άλλα αυτές οι ίδιες φαρμακευτικές αποφασίζουν αυθαίρετα τι είναι θεραπεία, τι είναι νόμιμο και τι μπορούμε να χρησιμοποιούμε ή όχι και όποιος θέλει, ας εναντιωθεί, γιατί σημασία δεν έχει αν και τι θεραπεύει, αλλά (πολύ λαϊκά) τι κονομάει και ποιος: Εναλλακτικές αποδεδειγμένες θαυματουργές θεραπείες που θάφτηκαν από τις φαρμακοβιομηχανίες.

Εν τέλει το πάντρεμα υφίσταται: Bayer-Monsanto: Δύο τέρατα σε συσκευασία ενός 

Βιβλίο: Επιστολές της εταιρείας Bayer στο Άουσβιτς για να αγοράσει γυναίκες για χημικά πειράματα


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *