Αρτεμισία, ένα βότανο που εξαφανίζει το καρκίνο του μαστού σε 16 ώρες!

artemisia-ena-votano-pou-exafanizi-to-karkino-tou-mastou-se-16-ores-Artemisia absinthium

Σύμφωνα με μελέτες που είχαν δημοσιευθεί σε τεύχος του Life Sciences, μία ουσία του βότανου Αρτεμισία, η αρτεμισινίνη, που χρησιμοποιείται τόσο στην Ελληνική βοτανική ιατρική όσο και στην Κινέζικη Ιατρική για χιλιάδες χρόνια, μπόρεσε να σκοτώσει το 98% των καρκινικών κυττάρων του μαστού σε λιγότερο από 16 ώρες!

Το βότανο όταν χρησιμοποιήθηκε μόνο του προκάλεσε μείωση κατά 28% στα καρκινικά κύτταρα του μαστού, αλλά όταν συνδυάστηκε με σίδηρο, κατάφερε να εξαλείψει τον καρκίνο ολοκληρωτικά.

Επίσης τα υγιή κύτταρα δεν επηρεάστηκαν αρνητικά στο πείραμα με την επεξεργασία αυτή.

Η Αρτεμισία (αψιθιά) έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σαν ένα ισχυρό βότανο κατά της ελονοσίας, σαν διεγερτικό του πεπτικού συστήματος, σαν νευροτονωτικό σε περιπτώσεις κατάθλιψης, σαν εμμηναγωγό αφού βοηθά στην εξομάλυνση της έμμηνης ρύσης επίσης στην καταπολέμηση του ζαχαρώδη διαβήτη και της παχυσαρκίας τώρα όμως αποδείχθηκε ότι είναι μεγάλο όπλο στην μάχη κατά του καρκίνου.

Στη συγκεκριμένη μελέτη αναφέρεται ότι στα πειράματα που έγιναν η αρτεμισινίνη ήταν σε θέση να στοχεύσει μόνο τα «κακά» κύτταρα και να αφήσει τα «υγιή» ανέπαφα. Και έγιναν πολλά πειράματα τώρα που το αποδεικνύουν αυτό. Ήδη η Γαλλική εταιρεία Sanofi παράγγειλε αναμένεται να κάνει 50 με 60 τόνους αρτεμισινίνη κάθε χρόνο, προσπαθώντας να παρέχει αρκετή ζήτηση για την παγκόσμια αγορά.

«Τροφή»: Μην αρχίσετε να τρέχετε να καταναλώσετε την αρτεμισία, καθώς το συγκεκριμένο βότανο μπορεί να είναι και επικίνδυνο, δείτε και αυτό: Αψιθιά (Artemisia absinthium) – Ιδιότητες. Εξάλλου, προσέξτε πως το άρθρο μιλάει για συγκεκριμένη αντικαρκινική ουσία του φυτού και όχι ολόκληρο το φυτό και τι συμβαίνει αν το λάβεις ολόκληρο..

Δείτε ακόμη: Μανιτάρια και πράσινο τσάι “φρένο” στον καρκίνο του μαστού;

Το Αγριόχορτο Ευφορβία-Γαλατσίδες (Euphorbia peplus), ελπίδα θεραπείας του καρκίνου του δέρματος!

Θάψια η Ελληνική, εναντίον του καρκίνου!

Lei gong teng: Το φυτό που σκοτώνει τον καρκίνο σε 40 ημέρες!!

Κρόκος: «Ανθισμένη» αντικαρκινική βόμβα!

3000 βότανα έχουν αντικαρκινική δράση – Δείτε ποια…

Και: OΙ 22 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ 

Γνωρίστε τέλος ένα ακόμη δυνατό όπλο ενάντια στον καρκίνο, ΧΩΡΙΣ παρενέργειες και με πάρα πολλές κλινικές μελέτες να το συνοδεύουν! Πρόκειται για το υψηλής ποιότητας, βιολογικό, καθαρό γκραβιόλα το οποίο και διαθέτω σε προνομιακή τιμή. Όποιος ενδιαφέρεται για το σούπερ αυτό αντικαρκινικό φρούτο ως συμπλήρωμα διατροφής, ας επικοινωνήσει στο μέιλ μας life@proionta-tis-fisis.com για περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή: Απέναντι Όχθη 
Το είδα: www.awakengr.com


Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


Ενδιαφέροντα άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *